منم امتحان ندارم، شبا میتونم بازی کنم، 12 به بعد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظرم.
منم امتحان ندارم، شبا میتونم بازی کنم، 12 به بعد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظرم.
آقا من بازی رو از لینک های زیر دانلود کردم ولی نمیدونم چجوری فایل ها رو کنار هم بذارم اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه با تشکرنقل قول:
سلام
آقا کسی هست باهم آنلاین بازی کنیم ؟
من ایینو خیلی وقت پیش میرفتم
خیلی خوبه.
به به!!!!!!!!! ببين كي اومده!نقل قول:
سلام
آقا کسی هست باهم آنلاین بازی کنیم ؟
من ایینو خیلی وقت پیش میرفتم
خیلی خوبه.
آقا ما منتظريم با يه نفر بازي كنيم!
تا وقتي درس داشتيم و تو امتحانات بوديم هيچ كس نبود!
حالا كه امتحانا را داديم همه رفتن!
الكس جان من هستم!
علي جان سلامنقل قول:
آقا من بازی رو از لینک های زیر دانلود کردم ولی نمیدونم چجوری فایل ها رو کنار هم بذارم اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه با تشکر
كافيه فقط پارت 1 را extract كني بعد كه تموم شد اگه كنار هم باشن همه پارت ها كه ديگه همشون اكستركت ميشن و تموم ميشه اگه كنار هم نبودن هم كه ازت مي خواد پارت بعدي را browse كني!
يا علي!
این موقع نصبش ارور میده که نسخه Age of Empire age of kings نصب نیست درحالی که من نصبش کردم مشکل از کجاست ؟
چيو وقتي مي خواي نصب كني اين ارور رو ميده؟
پچشو ميگي؟
نه اون اکسپنشن اسمش AGe of empire The conquers هست.نقل قول:
آفا من آماده ام
!
اين آيدي منه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پي ام بديد!!!
والا من نسخم خودش همشو داشت! نمي دونم چيه اين تو! يه كار كن!نقل قول:
نه اون اکسپنشن اسمش AGe of empire The conquers هست.
وين رر داري؟(winrar)
اگه نصبه روي اوني كه مي خواي نصب كني و نصب نميشه راست كليك كن ببين گزينه Extract here را داره؟ اگه داره همون جايي كه نسخه the king نصبه extract كن!
ببين درست ميشه؟
يا علي
!
منم آماده
فقط بلد نیستم چجوری باید آنلاین بازی کنم بذارید پست اول رو کامل بخونم!
ایمیل برای چی؟برای هماهنگی؟
بله ديگه!نقل قول:
ایمیل برای چی؟برای هماهنگی؟
دوستان يه زماني را اعلام كنن باهم بازي كنيم!
نمي خواد! كاري نداره! فقط قبلش بايد پچ 1.0c نصب باشه و نسخه بازيتون the conquerors باشه!نقل قول:
فقط بلد نیستم چجوری باید آنلاین بازی کنم بذارید پست اول رو کامل بخونم!
كه همه اين را وقتي به من پي ام داديد من بهتون ميگم! من فردا صب نيستم! ولي كلا بيشتر وقتا آنلاين هستم!
هركسي هر سوالي داشت كافيه تو مسنجر پي ام بده! من دو نفر ديگه هم دارم!
يا علي!
سلام بر همگی
بالاخره تونستم The conQuerors رو نصب کنم
فقط روش جدید و بسیار ساده ای برای بازی آنلاین پیدا کردم که توی پست اول میذارمش
هرکس پایه هست سریع تا تابستونه بیاد بازی کنیم :دی علی جون شما هم اگه کسی رو داری وردار بیار که اینجا شلوغ بشه !
برادرا بازي ايج III هستين يا II؟
چون توي عنوان تاپيك جاها قاطي پاتي شده
راستي 3 رو نميشه با 2 آنلاين بازي كرد؟
نه برادر نمیشه !
راستی شما توی Game Ranger بیاید اونجوری فکر کنم راحت بتونیم با هم بازی بکنیم ...
آقا ما داريم بازي ميكنيم! چرا كسي پي ام نميده؟؟؟؟؟؟؟
من هميشه آنلاينم!!
علي جون روش جديدو قديم نداره ديگه ...نقل قول:
فقط روش جدید و بسیار ساده ای برای بازی آنلاین پیدا کردم که توی پست اول میذارمش
يه نفر سرور ميشه آي پي ميده بقيه جوين ميشن!
آخه اين سوال چي بود؟ :دینقل قول:
راستي 3 رو نميشه با 2 آنلاين بازي كرد؟
هر هر.........كجاش خنده داشت؟....نذار بگم كله كچلااااااااا:27:نقل قول:
از قديم گفتن چو داني و پرسي سوالت خطاست.....خب منم نميدونستم پرسيدم!!!!!
بچه ها این gameranger خیلی خوبه
منم الان نصبش کردم.
منو اد کنین.
a3m00n نیک نیمم هستش.
حاضرم من تنها باشم و همزمان با 3-4 نفر بازی کنم.
شما برو پست اولو بخون اون وقت روش جدید دستگیرت میشه با این روش میشه خـــــــیلی از بازیا رو به راحتی آنلاین زد.نقل قول:
سلام
من بازی رو تو کامپیوترم داشت الان رفتم دیدم فایل Setup مشکل داره
حالا سی دیش رو هم اصلا فکر نکنم بتونم پیدا کنم فردا باید دانلودش کنم....
کدوم لینک رو دانلود کنم؟
هر دو تا رو باید باهم نصب کنی همه بیشتر اون دومی رو بازی میکنن
تنكيو وري ماچ!نقل قول:
شما برو پست اولو بخون اون وقت روش جدید دستگیرت میشه با این روش میشه خـــــــیلی از بازیا رو به راحتی آنلاین زد.
من منظورم اين بود كه ما بچه ها با هم بازي كنيم! ولي برا هماهنگي خوب بود! همه برن عضو بشن !
بعد بيان اينجا نيك نيم هاشون را بگن و همه هم ديگه را ادد كنيم!
چطوره؟
ميبينم كه اسم تاپيك رو هم كه عوض كردي؟ :دی خوب شده!
آقا آقا چرا بي بخار بازي در مياريد؟
زود باشيد!
My nickname:
AliTitan
-------------------------
يه توضيحي بدم
اين بازي چند نوع روش براي بازي كردن داره... كه خيلي زياده! كه اگه بخوايم بهتر بگيم ميگن سناريو هاي متفاوتي براي بازي وجود داره كه هر كدوم نوع خاصي از مهارت ميخواد! مثل CBA , CBF , RM كه هر كدو.م مخفف چيزي هست! اينايي كه نام بردم اصطلاخا مال اونايي هست كه از بازي اصلي خوششون نمياد و نوب(Noobs) هستن! به معني تازه كار !پس اگه تو بازي بهتون گفتن نوب و چندتا فشتون دادن بدتون نياد :دی
ولي اصلي ترين نوع بازي كه از همش جالب تره و در واقع علمي تره همين RM كه مخفف دو كلمه Random Map هست!
لوكيشن هاي متفاوتي هم وجود داره براي بازي ! همون نقشه بازي هست! باحالترينش BF هست! كه من خودم اينو بازي مي كنم ! بيشترين طرفدارا را هم داره!
بقيه بازي هاش الكيه! و بيخود وقتتون را براش نذاريد! شايد اولش براتون جالب باشه ولي اون بازي هاي ديگش مليت خيلي مهمه! پس شرايط بازي فرق كرد! در صورتي كه RM مليت مهم نيست! مهم بازي فرده! نمي تونه بهانه بياره!
این RM و اینا رو از کجا باید تنظیم کنیم ؟ من همیشه Death match بازی میکنم. اگه میشه یه توضیح کامل در مورد اینا بده ملتفت بشیم :دی
سلام.
من اددت کردم.
دیشب من بابای این خارجیا رو در آوردم.
اول تکی با چندتاش بازی کردم لهشون کردم.
بعد روم زدم که حاضرم 2 به 1 بازی کنم و دو بار 2 به 1 لولشون کردم : دی
الانم حریف میطلبیم. : پی
در مورد CBA این چیه؟
دیشب 2 به 2 بازی کردیم زیاد بد نبود ولی دوست من ول کرد من موندم و دوتا خارجی دشمنم من کارگر نداشتم ولی اونا داشتن اما 30 مین ازی کردیم نه اونا میتونستن منو شکست بدن نه من اونارو :) ول کردیم : دی
چه خشن! :دینقل قول:
دیشب من بابای این خارجیا رو در آوردم.
اول تکی با چندتاش بازی کردم لهشون کردم.
بعد روم زدم که حاضرم 2 به 1 بازی کنم و دو بار 2 به 1 لولشون کردم : دی
حوصله ندارم توضيح بدم! چيز بي خوديه! هر پليري يه قلعه داره كه اتو ماتيك وار داره ازش سرباز مخصوص به مليت خودش بيرون مياد!نقل قول:
در مورد CBA این چیه؟
بعد بايد بريد بزنيد هم ديگه را بپوكونيد! همين! به اضاي هر ساختموني هم كه خراب ميكنيد دو تا ويليجر ميده! چيزايي ديگه هم هست كه ديگه مهم نيست! RM _ BF را بچسبيد!
علي جان كاري نداره! اولين گزينه براي تنضيمات بازي! نوشته Gameنقل قول:
این RM و اینا رو از کجا باید تنظیم کنیم ؟
بكنش Random map
WoW
امشب هم داغون کردم این بدبختارو.
یک به 2 با دوتا حرفه ای بازی کردم.
هر سه تا فیل رو انتخاب کردیم.
اونا هر کدوم گروهشون ساختن و یه نصف گروه تو گروهای همدیگه هم واسه اطمینان ساختن.
به اولی حمله کردم تقریبا نابود شده بود که دومی اومد کمکش منم همیشه یه چیزایی واسه سورپرایز دارم و لشکر دومم اومد تو کار و نیروهای اینم تو گروه دوستش کشتم وقتی به خودم اومدم دیدم پاتک زدن فوری اسب فرستادم عقب و طرف پشت دیوار من 6 تا قلعه ساخت من همه رو خراب کردم.
می خواستم تجدید قوا کنم واسه بعدی اما از اون خونه زمان داره زدن و من 130 تا فیل با اسب و کشیش فرستادم به طرفشون. دیدم سربازای دو گروه دارن ازش دفاع میکنن ریختم سرشون با فیل و همه چی و پدرشونو در آوردم : دی
واقا لذت بخش بود.
باحال ترین بازیم بود تا الان.
تا الان شکست نخوردم.
حتی 1 به 2
فردا می خوام 3 به 1 بازی کنم : دی
هه هه
آقا این آنلاینشه خیلی فرق میکنه مگه؟
من تو تک نفره بیشتر از 75 نفر (وسیله) نمیتونستم بسازم
چجوری 130 تا فیل و اسب فرستادی؟
یکی بما بگه اصلا این چه جوریه نکنه کلا فرق داره....
ما هرچی شنیدیم اینجا کلا با دیده هامون فرق میکنه که!:دی
مثل اینکه خیلی دور برداشتی !!1:46::46:نقل قول:
The conquerors رو نصب کردی ؟ اگه نصب کردی اون وقت بیا بازی کن ببین هنوزم همه نوبن
وقتي مي خواي بازي را بسازي اون قسمتي كه نوشته Population ميتوني عوضش كني !تا 200 داره!نقل قول:
آقا این آنلاینشه خیلی فرق میکنه مگه؟
من تو تک نفره بیشتر از 75 نفر (وسیله) نمیتونستم بسازم
چجوری 130 تا فیل و اسب فرستادی؟
یکی بما بگه اصلا این چه جوریه نکنه کلا فرق داره....
ما هرچی شنیدیم اینجا کلا با دیده هامون فرق میکنه که!
آها ممنون....
منم همین روزا میام
یه مقداری سرم خلوت بشه.:دی
سلام.
دو تا سوال داشتم...:31:
1- من الان این رو بگیرم کافیه؟
لینک بازی همینه؟ (حدود 150 مگ؟!)کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3700875&postcount=22
2- این لینک بالا رو بگیرم آفلاین هم میشه بازی کرد؟
ممنون.
علي جان تو بازي كه داري از اين لينك گرفتي؟ اگه كار ميكنه بگو كه آقا هم بگيرن!نقل قول:
1- من الان این رو بگیرم کافیه؟
قطعا!نقل قول:
2- این لینک بالا رو بگیرم آفلاین هم میشه بازی کرد؟
بله اون لینکایی که توی پست اول دادم درست کار میکنن فقط یه نکته هست اون لینکای اولی (Age of kings ) نسخه ی ریپ هستند یعنی دمو و موسیقی ندارن بنابراین ممکنه وقتی دارین The conquerors رو نصب میکنین چند تا پیغام برای نقص فایلهای بازی بیاد که باید اونا رو Ignore کنید. بعد همه چی حله
سلام دوستان ، آنلاین بازی کردن واقعا خیلی بیشتر حال میده ... من بازی اولم از همه بیشتر حال داد .... اصلا هم از این مپ های CBA خوشم نمیاد .... مزخرف هستند ...
راستی سعید تو رو اد کردم ... علی تورو هم اد کردم ... من و داداشم با یه آی دی بازی میکنیم ... ولی نیک نیم من Ri Ri هستش ...یادم نیست آی دیم چی بود ... !
راستی قضیه این ورژن 1.0c و 2.0c چیه ؟ خیلی ها این ورژن رو دارند ...
حل شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
من الان تازه فهمیدم که اول باید Age of Empire the age of kings رو نصب کرد بعد Age of Empire the Conqueror رو روی اون نصب کنیم : دی
شاید امشب بزارم واسه دانلود...
دستتون درد نکنه...
لینک کرک پچ توی پست اول خرابه...
ممنون.
ای بابا
من اولی رو دانلود کردم درست بود و اون سه تای دومی 2 تاش درست بودن اما میگه سومی وجود نداره !!!
دلیل؟
تمام لینک ها تصحیح شد