لینک دانلود بازی برای xbox 360 اود اونم free
Printable View
لینک دانلود بازی برای xbox 360 اود اونم free
نسخه XBOX360 عرضه شد! فروشگاه های اینترنتی هم آوردن!
نسخه XBOX360 ریجن فری برای فروش با قیمت 2500 -(((تبلیغ نکردم ها ... این ها هیچ رابطه ای با من ندارم فقط گفتم که این سایت آورده ... حالا بن کنید!)))نقل قول:
کد:http://www.baziforoosh.com/Game135-FUEL-for-XBOX-360.aspx
منم بازیو دیدم و باید بگم اصلا اون چیزی نبود که انتظارشو داشتیم.... متاسفانه.
حالا اگر شد یه خلاصه ای میزارم.
Fuel
Launch Trailer
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.gametrailers.com/video/launch-trailer-fuel/50217
بالاخره یه بار ما نظرمون مخالف هم دیگه بود : دی !نقل قول:
من خودم خیلی ازین بازی خوشم اومد ! کلا ازین جور بازیا که تو جنگلو دشتو کوه و صحرا هستش خوشم میاد ! واقعا این بازی عجب نقشه ی بزرگی داره ! تا چشم کار میکنه همین جوری این نقشه ادامه داره ! در کل بسی حال کردیم !
آقا کسی این بازی رو تموم نکرد؟
من آخراشم چقدر سخت شده!
واقعا دیگه همش باید با درجه ی Legend بریم!
2 هفته ی دارم بازی میکنم اما هنوز تموم نشده!
خوب دیگه منم این بازی رو تموم کردم!
واقعا دومین بازیه فوق العاده ی ریسینگم بود ( بعد MW )
از این قشنگتر تویه هیچ بازی ندیده بودم که به این زیبایی طبیعت و آب و هوا رو طراحی کنه!!!
واقعا فوق العاده بود!
فقط کنترل زیاد به واقعیت نزدیک نبود ( نسبت به Grid , البته ماشین هایه این همشون ماشینایه کوهی بودند )
تنوع فوق العاده بود در این بازی! جذابیت به آخرش رسیده بود!
واقعا تویه یک ریس مثلا شما از تویه جنگل , جاده , کویر , کوه و ... رد میشدید!!!!!!!!!!!!!!
آب و هوا هم که در هر ریسی متفاوت بود مثلا تویه یکی طوفانی ، بارونی ، ابری ، و حتی یک سری آب و هوا هایی بود که من تا بحال ندیده بودم! ( مثلا دیگه من تو عمرا ندیده بودم که توی غروب هوا طوفانی و بارونی باشه !!!!! و گرد و خاک بلند شه!!!! )
در یک کلام : بازی فوق العاده بود ( از نظر من )
من این بازی رو میخواستم بخرمنقل قول:
حالا دیگه 100 درصد خواهم خرید
یعنی هنوز نگرفتی پدرام ؟! وای چی کار کردی تو ! : دینقل قول:
بابا خیلی بازیش قشنگه ...
کسی از تاریخ عرضه این بازی رو PC خبر نداره؟
آخه دیر ترین تاریخ همین 30June بود.
ولی هنوز خبری ازش نیست..
بعد از اینکه بازی تاخیر خورد تاریخ انتشاری واسه PC مشخص نکردن و الانم معلوم نیست کی میاد!نقل قول:
کسی از تاریخ عرضه این بازی رو PC خبر نداره؟
آخه دیر ترین تاریخ همین 30June بود.
ولی هنوز خبری ازش نیست..
نه نوید جاننقل قول:
کنسول رو تازه امروز دادم واسه میثم واسه up کردن و تنظیم لنز و این مسایل
بعدش که باید یک سری بازی سفارش بدم که اینم یکیشه :31:
خیای بازیه قشنگیه فقط من یه بار گم شدم تو مسیر مسابقه دیدم از نفر اول یوهو شدم نفر 8ام ! : دینقل قول:
ولی دیگه دستم اومده ! این Legend هم خیلی سخته ! به سختی میشه رسید به نفر اول ...
به سلامتی نسخه pc این بازی امروز در سایت های مختلف برای دانلود قرار داده شد و احتمالا از فردا ، پس فردا هم مغازه ها میارن .نقل قول:
تایید میشه ولی هنوز گروه معتبری کرکش نکرده و فعلا به صورت clone dvd منتشر شده که مشکلات مخصوص خودش رو داره mount کردن iso و ......نقل قول:
سلام
دوستان این دوربینش را نمیشه تنظیم کرد؟ خیلی جلوئه !
بازي خفيه خداييش
اقا من رزولیییشن بازی رو زیاد میکنم ولی بای بازی کمی شطرنجیه چیکار کنم و آیا میشه دوربین بازی رو تغییر بدیم اینجوری اصلا حال نمی ده
دوستان من میخواستم بازیو بگیرم.به نظرتون بازی چطوره؟شما چه نمره ای بهش میدید.رانندگی آسونه؟با تشکر
من بازی را امروز گرفتم و حدوده نیم ساعت هم بازی کردم . خیلی عالی کار کردن هم از نظر گرافیکی راضی کننده هست هم رانندگی .نقل قول:
خوب اگه اینقدر بازی خوبیه پس چرا این تاپیک خلوته؟؟؟
نقل قول:
سلام ببخشید من وقت نکردم خیلی busy هستم من تازه خریدم حتما نظر میدم:31::8::8::10:
بابا کی این حرفم زده من خودم دارم بازی رو بازی می کنم با کرک razor :31:نقل قول:
اون دوستمون که گفته بازی هنوز کرک نشده ماله 10 روزه پیش بوده . حداقل تاریخ پست ها رو یه نگاه بندازیدنقل قول:
شرمنده اصلا حواسم نبود :31:حالا میشه بگید چیکار کنم کیفیت بازی شطرنجی نباشه رزولیشن رو هم بالا بردم راستی دور صفحه هم مشکیه چیکار کنم درست بشه چون واقعا اذیت میکنه:41:نقل قول:
نسخه ي PC هم از گيم اسپات امتياز 6 رو گرفت !
چی.امکان نداره.مگه میشه.حتما ... نمی دونم:41::18:نقل قول:
واقعا؟نقل قول:
خیلیا ازش تعریف می کنن که!؟!؟!؟!؟
فکر کنم دوباره گیم اسپات از اون نمره های بی پایه و اساس :2:داده به بازی!!!
موافقم.اگه گیم اسپات با کسی در بیوفته از این کارا میکنه.امتیاز گیم اسپات در فروش بازی تاثیر بالایی داره.به نظرم تو گیم اسپات کودتا علیه گیمر ها شده.:31:نقل قول:
به نظر من کسی که بخواد به خاطر بالا یا پایین بودن امتیاز یه بازی تصمیم بگیره برای خرید بازی اصلا بازی نکنه خیلی بهتره !
منم کاملا موافقم.آدم اگه دوست داری بازی کنه خودش باید تصمیم بگیره.نقل قول:
نقل قول:بالاخره شما با کی موافقی ؟! کلا هیچ کس رو ناراحت نمیکنی ! : دینقل قول:
جفتشون یه معنی داره ها !!! :دينقل قول:
نه نوید جاننقل قول:
به نظر من کسی که بخواد به خاطر بالا یا پایین بودن امتیاز یه بازی تصمیم بگیره برای خرید بازی اصلا بازی نکنه خیلی بهتره
من اگه به نمرهای چرند گیم اسپات اهمیت می دادم این بازی رو نمی خریدم
بازی خوبیه ولی سردرگم کننده است
اگه یه ذره مسیر های بازی رو بهتر میکردن یه شاهکار میشد
اصلا یه tutorial هم نداره
گیم اسپات نمره هاش را با دلیل و منطق میده به نظر من این امتیاز 6 از سرش هم زیادی بود.نقل قول:
بازیش یه جورایی مخ گیمر را هنگ میکنه من که اصلا باهاش حال نکردم.
خداییش بازیش اشغاله تصور کنید که محیط بازی اینقدر گسترده نبود دیگه به نظرتون چه چیز جالبی داره
من این بازی رو سفارش دادم ولی هنوز نرسیدهنقل قول:
شاید تا شنبه برسه
بعد از اینکه بازی کردم نظرمو راجع به بازی می گم.
ولی اگه نسبت به نمرات گیم اسپات بد بینم دلیل داره
بعضی از نمراتش درسته ولی بعضی هاش به شدت بی پایه و اساسه
ما که گیج شدیم یکی میگه آشغال یکی میگه خوبه !
بالاخره یکی بیاد تکلیف ما رو مشخص کنه : دی بخریم یا نه ؟
شما کاری به حرف دیگران نداشته باش بخر شاید خوشت اومد.نقل قول: