منم به نوبه خودم به هادی عزیز تبریک میگم واقعا انتخاب شایسته ای بود :10:
Printable View
منم به نوبه خودم به هادی عزیز تبریک میگم واقعا انتخاب شایسته ای بود :10:
مخلص هادی جونننننن !!!! شرمنده دیر دیدم ....... دیگه این انجمن میترکونه با همکاری تو ...
موفق باشی .... همه جا
خوب دوستان از همه ی شما متشکرم خیلی نسبت بهم لطف دارید
انشالله بتونم با کمک هموتن برای این انجمن مفید باشم
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا هادی فقط میتونم بگم مبارک باشه.
آقا امین شما هم مطمن باش که انتخاب درستی کردی و فرد لایقی رو انتخاب کردی.
آقا هادی یکی از معدود افرادی هستن که با اینکه یک حرفه ای به حساب میان ولی مغرور نیستن و به همه کمک میکنن.
البته تمام بچه های P30world این صفت و دارن.
خوب منم قبلا تبریکات خودمو به هادی جان گفتم
ولی بازم بهش تبریک می گم
هادی واقعا یکی از بهترین بچه های سه بعدیه
به امید موفقیتت هادی جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم تبریک موفق باشی دوست عزیز
تبریک می گم داداش هادی :دی
سلام
منم تبریک میگم
واقعا کارهاتون رو از اول دنبال میکردم
فوق العاده زیبا بود
آدم وسوسه میشه بزنه توی خط 3d
:دی
آقا هادی مبارک باشه.
خداییش شایسته ی همکار شدن بودی از اول.
خوش به حالت ....
منم می خوام...
تبریک..
ایول هم استانی داش هادی میبینم که همکار انجمن شدی مارم تحویل بگیر یه کم ( بابا باوژدان دار ) دست مارم بگیر.
تبریک هادی جون ........................
سلام
تبریک میگم هادی جون
باتشکر
هادی جان تبریك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشاا... همیشه و همه جا موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هادی جون تبریک میگم :46:
با سلام و از این سخن ها ...
میبینیم که کسی در این مکان مدرج شده ... او کسیت ؟؟؟ در عجبم او هادی خودمان است ... خوشمان امد ... باز هم هادیست ... باز یه گوگول مگول دیگر است ...
حالا همه باهم : من یه گوگول مگولم ( هی ) تو یه گوگول مگولی ( هی ) ما گوگول مگول هستیم ( گولی گولی گولی گول ... هو هو )
خب حالا گذشته از این حرف ها ... میانه شما با سپم چیست ؟؟؟ ما باید سیاست های شما را بشناسیم ×!
باز هم تکرار ولی ایندفعه تکرار بهتره ... تبریک !نقل قول:
با سلام و از این سخن ها ...
میبینیم که کسی در این مکان مدرج شده ... او کسیت ؟؟؟ در عجبم او هادی خودمان است ... خوشمان امد ... باز هم هادیست ... باز یه گوگول مگول دیگر است ...
حالا همه باهم : من یه گوگول مگولم ( هی ) تو یه گوگول مگولی ( هی ) ما گوگول مگول هستیم ( گولی گولی گولی گول ... هو هو )
خب حالا گذشته از این حرف ها ... میانه شما با سپم چیست ؟؟؟ ما باید سیاست های شما را بشناسیم ×!
ممنونم از تمامه دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما میانه ی من با این اسپم >>>>>>>>>>>>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میانه شما با سپم چیست ؟؟؟ ما باید سیاست های شما را بشناسیم ×!
هادی عزیز تبریک
امیدوارم که موفق باشی
Congratulations
فكر ميشدم قبلا تبريك گفتم
اون ياهو و ... بوده
تبريك ميگم هادي جان اميددارم موفق بشي روزافزون در تمام لول زندگي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همه دوستان یه دنیا ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم مهو جان عزیزنقل قول:
لطف داری
انشالله پیروزو موفق و شادو سربلندو اینا باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من اینجا تازه کارم و افراد رو همچینی درست حسابی نمیشناسم.
ولی منم به هادی جون تبریک میگم.
تبریک میگم هادی جان...
برای شیرینیش با مدیرا صحبت کن ما هم همکار بشیم :دی
موفق باشی عزیز ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]