کسی ماسک یا داروی گیاهی سراغ نداره؟
Printable View
کسی ماسک یا داروی گیاهی سراغ نداره؟
عزيز دل اينم يه سري نسخه گياهي برا جوش و موش :نقل قول:
نسخه :: دارو جهت رفع جوشهای صورت
دارو : پیار ( Allium cepa)
مقدر استعمال: 200 گرم
طرز تهیه و استعمال : بصورت جوشانده تهیه و سپس به موضع مالیده شود .
توجه : از جوشانده پیاز علاوه بر این جهت پانسمان زخمهای چرکین نیز استفاده بعمل می آید
نسخه ::: داروی ضد جوش های پوستی مزمن
دارو : ریشه صابونی (غاسول ) ( Saponaria officinalis)
مقدر استعمال : 10 گرم
طرز تهیه و استعمال : بصورت خیسانده تهیه وسپس به محل خارش مالیده شود
نسخه :::: دارو جهت رفع اگزما و جوشهای صورت و کلیه بیماریهای پوستی
دارو : تمام گیاه گلدار بنفشه سه رنگ ( Viola tricolor)
مقدر مصرف : 2 تا 4 گرم
طرز تهیه : مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید .
توجه : در مصرف خارجی از دم كرده آن می توان جهت پاک كردن زخمهای عفونی و ناراحتی های پوستی نیز استفاده کدر .
نسخه ::::: دارو ی ضد سودا و ضد جوش ها و ورم پوست
دارو : ریشه زنجبیل شامی ( Inula helenicum)
مقدر مصرف : 100 گرم
طرز تهیه : مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده بصورت لوسیون یا کمپرس گرم استعمال کنید .
نسخه شماره 8- دارو ی برطرف کننده خارش پوست
اميد آنكه موثر واقع گردد:11:
دوست گرامی :نقل قول:
1- مطمئن هستید که فقط برای شما پماد هیدروکورتزون جهت درمان جوش تجویز شده ؟؟؟؟
اگر ایجاد خارش می کنه که حتما قطعش کنید. اگر هم داروهای دیگه ای دادن همین جا اسامی شون رو بگذارید تا عرض کنم...
2- هر نوع جوش با توجه به علت و ظاهر و تعداد و محلش درمان خاصی داره ...و این طور نیست که همه جوش ها رو بشه با یک نوع نسخه درمان کرد.
بنابراین دادن دارو ( حالا گیاهی یا غیر گیاهی ) به طور یکسان برای همه نوع چوش ...و مصرف اون ها به این طریق به هیچ وجه توصیه نمیشه .
من که از درمان جوش نا امید شده !!
ولی داشتم بروشور محصولات آردن رو میخوندم که یه محصول داشت به اسم آلفاهیدروکسی 15 که خیلی عالیه!!
مدتی هست دارم استفاده میکنم
واقعا لک هاشون هم دارن میرن!
یه راه حل باحال
هم خودتو درمان کن
هم حالی ببر
کافیه هر 2-3 روز بری کافی شاپ اب زرشک بخوری
البته بستگی داره که جوش چه نوعی باشه اگه زیر پوستی (کومدون )باشه این بهتره :
استفاده از ماسک خیار فکر کنم مفید باشه
به مقدار نیاز از خیار را در آب میجوشانیم تا له شود بعد روی موضع مورد نظر میمالیم
اگر حدود دو هفته ادامه دهید امیدوارم که خوب شه البته با این همه ماسکی که توصیه شده فک کنم تا دو هفته طول میکشهنوبت به ماسک من برسه:19::23:
دوست عزیز اول به خدا بعد به پزشکی هومیوپاتی پناه ببر!
مصرف کاکاو و ماسک کائولن برای جوش و رنگ پوست خیل اثر داره
من قبلا ها از پماد و یه سری قرص که اسمش الان یادم نیست استفاده می کردم هیچ تاثیری نداشت دکترم را عوض کردم بعد از یه ازمایش خون یه سری قرص بهم داد : DEcoutan 20 mg حدود 20 روزه دارم مصرف میکنم واقعآ موثر ( البته قیمتشم زیاده من بایست روزی 2تا بخورم می شه روزی 3000 اما فایده داره من جوش های بزرگی تو کمرم می زنه الان علاوه بر اینکه دیگه نمی زنه اون ها را هم از بین برده ) البته اگر مثل من غذاهای چرب زیاد می خوری بایست کمش کنی
سلام دوستان خوب هستین
آقا یه سوال در مورد کرم الیزا داشتم کسی از دوستان میدونه چه جوری هست میشه اطمینان کرد بهش یا نه
در ضمن مال شرکت نازخاتون هست و مثل اینکه قیمت زده 63 هزار تومان ناقابل !
می خواستم بدونم اگه ارزش داره بگیرم چون اطلاعاتی زیادی ندارم فقط طبق گفته شرک برطرف کنند انواع جوش
ها و لک ها و کلا هر چی رو صورت باشه پاک میکنه !!!
ممنون میشم جواب بدین
دوستان در مورد جوش هاي سر سياه اگر مطلب بگيد ممنون ميشم.
سلام به همه دکتر جون های عزیز
من یه مشکلی دارم
اینکه صورت و کمرم جوش های سر سیاه میزنه و وقتی یه کم فشارش میدم چربی میزنه بیرون و باعث شده که رنگ صورتم هم سیاه بشه
پیش هر دکتری میرم هر چی برام مینویسه فایده نداره تو هوا گرم هم بدتره .
تو رو خدا هر کی میتونه هلپ کنه .
ممنون از همه دوستان
من پزشک نیستم ...ولی من هم جوش های سر سیاه داشتم پیش هر دکتری هم که رفتم یه سری پماد و ژل و..داد که فایده نداشت تا اینکه یه دکتر رفتم که به من قرص راکوتان داد...حیف که به من نساخت ...عوارضش زیاده ولی اون موقع که مصرف میکردم حتی 1 جوش هم برام باقی نمونده بود..حدودا 360 تا دونه باید بخوری تا جوش هات خوب بشه اگه خواستی پ خ بده ادرس اون دکترو بدم
در مورد این دارو میشه اطلاعات بیشتری بدید؟اسم لاتین و غیره........
من برای صورت بهتون کرم Aha 15 مای
رو توصیه میکنم
===
ملا نصرالدین عزیز
آیا اون دارو بجز جوش سر سیاه جوش های دیگه صورتت رو هم از بین برد؟
ویرایش شد...
سلام
ممنون از راهنماییتون میشه بیشتر در مورد این دارو و عوارضش و قیمتش صبت کنید . ممنون
اسم دارويی که آقای ملا نصرالدین گفتن رواکوتان هست و قيمتش هم بالاس
من خودم مصرف ميکنم
فکر کنم تنها داروی درمان هميشگی جوش هست
ولی خوب هنگام مصرف هم يه سری مشکلات داره،مثلاً گاهی سر درد و خشک شدن لب ها...
روی جوش های جوانی و آکنه جواب میده؟
360 تا بخوریم دل و روده واسمون نمیمونه که...
دوست عزیز اسم تجاریش راکوتان هست..اسم علمیش الان یادم نیست...من هر مدل جوشی که فکر کنی تو صورتم و بدنم داشتم..راکوتان همش رو خوب کرد..ولی میگم دوره ی درمان داره دکتر بهت میگه که روزی 1 یا 2 تا مصرف کن..عوارضش هم زیاده ...من با زحمت یه بروشور فارسیش رو پیدا کردم و عوارضی که روی اکثر ادم ها دیدم بروز میکنه ایناس:خشکی لب ها (که دکتر براش کرم یا پماد میده)خشک شدن یا کم شدن اشک چشم (که دکتر براش قطره اشک مصنوعی میده)بالا رفتن چربی خون...که مشکل اصلی من همین بود...در ضمن در بروشورش نوشته بود که همراه با راکوتان داروی دیگه ای مصرف نکنید...قیمتش گرونه ..2 نوع داره سوییسی و المانی ...میگن از لحاظ کیفیت این 2تا هیچ فرقی نداره ولی المانیش حدودا 5000 تومان ارزونتره...به هر حال هرکه فیل خواهد جور هندوستان کشد
سلام .
من شنیدم داروی استعمالی کلیروژن اومده که سریعا( حدودا10 روز) تمام جوشها رو خوب میکنه و دائمی هم خوب میکنه. اسم لاتینش هم Clearogen هست.
عوارض و اینا هم اصلا نداره.
قیمتش هم فکر کنم 80 هزار تومان ( چند تومن بالا پایین) باشه.
من میخوام تهیه اش کنم.
اینم سایتش:
نقل قول:
کد:http://www.clearogen.com/
سلام به همه دکتر جون های عزیز
حالا یه سوال دیگه این جوش ها تا چند سالی هست یعنی منظورم اینه که تا آخر عمر ولمون نمیکنه یا بعد از 40-50سال تموم میشه ؟
من متولد 64 هستم و الان هم حدود 3 ساله که از این نوع جوش های سر سیاه و کمدون میزنم قبلش هم همون جوش های جوانی که میگفتن مال سن بلوغ هست میزدم
از شر اونا راحت شدم حالا اینا ولم نمیکنه ؟
ممنون میشم اگه کسی در این مورد اطلاعاتی داره هلپ کنه .
گند بزنن به اون اجدادی که این بیماری از اونا به من رسیده همش هم میگن ارثیه . ارثیه . ارثیه
مجید عزیز
دیگه 50 سال شدی چه بدردت میخوره که خوب بشه؟شوخی کردم
ما هم داریم در این تاپیک راجع به همین دارو ها صحبت میکنیم دیگه...
از کجا میخوای بخری؟نقل قول:
سایتش که تمام انگلیسی بود ولی من تبلیقش رو تو ماهواره دیده بودم
ظاهرا چیز خوبیه
کی میخوای بخری؟اگه جواب داد من هم بخرم
----
واسه من بشتر جای جوش ها مونده تا خودشون
نمیشه سرخود استفاده کرد؟نقل قول:
آخه میترسم برم دکتر بعدش یه چیز دیگه بده!یا بگه سنت نمیخوره
اصلا بدون نسخه ی پزشک بهت نمیدن...فقط هم یه سری داروخانه های خاص دارند مثل هلال احمر...در ضمن اگه وضع مالیتون توپه که هیچ اگه نه حتما از بیمه استفاده کنید ...بدون بیمه هر دونه قرص بالای 1000 تومن میوفته
حالا يه روش كار راه انداز نداريد حداقل علت اين جوشهاي سر سياه رو بگيد شايد با رعايت كردن بتونه جلوشو بگيره.
سلام
سعی کنید از غذاهای با چربی بالا یا غذاهای آماده یا تنقلاتی مثل چیپس که روغن اونها مضر هست و باعت تولید مواد زاید خونی میشه خودداری کنید. در کل با رعایت تغذیه مناسب و همینطور تمیز نگه داشتن سطح پوست تا حد زیادی این مساله بر طرف میشه. شیر پاکن هایی هم هستن که برای مقاصد بهداشتی به کار میرن از داروخانه میشه تهیه کرد و بعد از این که از بیرون اومدین سطح پوست رو با اون پاک کرد.
موفق باشید
واسه این قرص های راکوتان پرسیدم.
نتیجه: عوارض جبران ناپذیری داره......
این قرصو که میگی حتما باید به گفته دکتر باشه تازه اولشم ازت ازمایش خون میگیرن من خودم استفاده میکنم دیگه اخراشه مدتشم 6 ماست .ولی لب برات نمیزاره عین کاغذ کنده میشه
خب من که از اون اولش هم گفتم عوارضش زیاده..نگفتم؟؟؟؟
منظورت از شير پاك كن چيه؟ بعد منظورت اينكه علت اينكه اين جوشها سياه ميشن سياهي و گردوخاك هواست؟نقل قول:
شیر پاکن هایی هم هستن که برای مقاصد بهداشتی به کار میرن از داروخانه میشه تهیه کرد و بعد از این که از بیرون اومدین سطح پوست رو با اون پاک کرد.
دلیش بسته شدن منافذ پوستی هستنقل قول:
گفتم که کرم های AHA و کرم های اسکراب تاثیر خوبی دارند!مخصوصا AHA ها یا همون آلفاهیدروکسی هست!
دستت درد نكنه امتحانش ميكنم بعد اين كرم جاي جوش ها رو هم از بين ميبره؟نقل قول:
دلیش بسته شدن منافذ پوستی هست
گفتم که کرم های Aha و کرم های اسکراب تاثیر خوبی دارند!مخصوصا Aha ها یا همون آلفاهیدروکسی هست!
سلامنقل قول:
درسته دوست عزیز گرد و غبار هوا به علاوه چربی های پوستی باعث بسته شدن منافذ پوستی و تجمع مواد زاید به صورت جوش سر سیاه در پوست ظاهر میشن. با رعایت بهداشت پوست و همینطور رژیم غذایی مناسب تا حد زیادی بر طرف میشن.
موفق باشید
آلفا هیدورکسی ها باعث پوسته ریزی طبیعی پوست میشوند!پس با مصرف مدام میتوانند به تدریج لکه های پوستی (جای جوش ها،لکه های قهوه ی پوست صورت ناشی از پرتو ها آفتاب و ...) رو از بین ببرندنقل قول:
من مارک های مختلفی رو امتحان کردم که بهترینش از نظرم My بود
نقل قول:
سلام
درسته دوست عزیز گرد و غبار هوا به علاوه چربی های پوستی باعث بسته شدن منافذ پوستی و تجمع مواد زاید به صورت جوش سر سیاه در پوست ظاهر میشن. با رعایت بهداشت پوست و همینطور رژیم غذایی مناسب تا حد زیادی بر طرف میشن.
موفق باشید
دوستان ممنون.نقل قول:
آلفا هیدورکسی ها باعث پوسته ریزی طبیعی پوست میشوند!پس با مصرف مدام میتوانند به تدریج لکه های پوستی (جای جوش ها،لکه های قهوه ی پوست صورت ناشی از پرتو ها آفتاب و ...) رو از بین ببرند
من مارک های مختلفی رو امتحان کردم که بهترینش از نظرم My بود
البته من اینو رو در یک سایت دیدم گفتم شاید بدردتون بخوره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برطرف کننده چین و چروک ، لک ، جوش ، سوختگی و ترکهای بعد از زایمان
برگرفته از عصاره حلزون
الیزا محصول متفاوت با انواع مختلف پوست در تمامی سنین، از بسیار پایین مانند بچه های یک یا دو ساله تا سنین بالا می باشد، این ترکیب اثرات آلرژیک ندارد و تاثیر بسیار مثبتی روی از بین بردن سلولهای پوستی مرده و جایگزین نمودن آنها با سلولهای جدید دارد.
الیزا محصولی توصیه شده برای آکنه ، جوشهای سر سیاه ، زگیل میباشد. ترکیبات ضد آفتاب در کنار سایر مواد موجود مانع شکل گیری نقاط سیاه روی پوست میشود. مصرف طولانی مدت موجب تسریع درمان ضایعاتی از قبیل حساسیتهای پوستی، سوختگیها و سائیدگیها میشود. کرم الیزا تهیه شده از عصارهء حلزون میباشد , حلزون تنها موجودی است که در 24 ساعت بافت های فرسودهء خود را ترمیم مینماید .
ترکیبات :
Alaution : با زیاد کردن حفره های پوست باعث تولید پوست جدید می شود
Koagell : یک پروتئین مخصوص برای مرطوب و نرم نگه داشتن پوست
Flastin : ارامش بخش پوست
Glikolik Asid: سلول های مرده را از میان برداشته و سلول های زنده را جایگزین می نماید
Vitaminlev : برای ترمیم و نوسازی پوست
Pviteaziav : تجزیهء پروتئین های دیگر پوست بدون آسیب به آن
Pvoteinlev , Libvinolitik : باعث رسیدن اکسیزن و غذا به پوست
SPF : محافظ در برابر اشعهء خورشید و جلوگیری از لک شدن پوست
به نظر من تنها راه درمان اینه که اصلا به جوشها فکر نکنی وتا جایی هم که میتونی به آینه نگاه نکنی
چون این کار استرس میاره وبدتر هم میکنه از داروها هم کمتر استفاده کنید رو بعضی ها اثر منفی هم میذاره
من قبلا كه جوشهام بيشتر بود يه كرم گرفتم كه توش دونه هاي ريزي بود كه بايد هر روز دوبار اونو به صورتم ميماليدم مثل صابون كف ميكرد حدود چند دقيقه هم بايد رو صورتم ماساژ ميدادم كه بتونه لايه برداري كنه ولي كار زيادي نتونست بكنه فكر كنم ماركش گل پسند بود يا يه همچين چيزي با قيمت 2000 تومان.