ما در ایران دریای زیادی نداریم. مخصوصا در مناطق مرکزی.
Printable View
ما در ایران دریای زیادی نداریم. مخصوصا در مناطق مرکزی.
علاقه که هست.
ولی شنیدن کی بود مانند دیدن.
از اونجایی که امکان تجربه این دنیای زیبا و عجیب که "یا من فی البحار عجائبه" خیلی کم برای افرادی وجود داره، اینه که خود به خود، فراموش میشه.
در هر حال من این جا عضو میشم تا بتونم از تجربیات شما استفاده کنم.
سلام LordmmD جاننقل قول:
مچکرم از لطف شما
تا آنجای که تجربه اجازه بدهد من در خدمت شما هستم
سلام Mndst جاننقل قول:
دریا که داریم تا شما دنبال چی باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنگامی که انسانها به زیر آب فرو می روند فشار در اطراف آنها به مقدار فوقالعاده زیادی افزایش مییابد. برای جلوگیری از رویهم خوابیدن ریهها ، هوا نیز بایستی تحت فشار زیاد رسانده شود.
و این امر خون در ریهها را در معرض فشارهای فوقالعاده زیاد گازهای حبابچهای قرار میدهد که هیپرباریسم نامیده میشود. این فشارهای بالا در صورتی که از حدود معینی تجاوز کنند میتوانند موجب تغییرات فوقالعاده شدیدی در فیزیولوژی بدن شوند.
رابطه عمق دریا با فشار
ستونی از آب دریا به ارتفاع 10 متر در ته خود فشاری برابر با یک اتمسفر ایجاد میکند. بنابراین شخصی که در 10 متری زیر سطح اقیانوس قرار داشته باشد، در معرض فشاری برابر با 2 اتمسفر قرار خواهد گرفت که یک اتمسفر آن مربوط به فشار هوای موجود در بالای آب و یک اتمسفر آن مربوط به وزن خود آب است.
اثر فشارهای سهمی زیاد گازها بر روی بدن
گازهایی که غواص در هنگام استنشاق هوا بطور عادی در معرض آنها قرار دارد عبارتند ازنیتروژناکسیژن و دیاکسید کربن. هر یک از این گازها میتوانند گاهی موجب اثرات فیزیولوژیک جدی در فشارهای زیاد شوند.
تخدیر نیتروژنی در فشارهای زیاد نیتروژن
تقریبا 5/4 هوا را نیتروژن تشکیل میدهد. نیتروژن در فشار کنار دریا اثر شناخته شدهای بر روی اعمال بدن ندارد اما در فشارهای زیاد میتواند موجب درجات متغیری از تخدیر یا نارکوز شود. هنگامی که غواص برای یک ساعت یا بیشتر در زیر دریا باقی میماند و هوای فشرده استنشاق میکند، عمقی که در آن نخستین علایم نارکوز خفیف ظاهر میشود تقریبا 36 متر است.
در این عمق ، غواص شروع به احساس نشاط و از دست دادن بسیاری از ناراحتیهای خود میکند. در عمق 45 تا 60 متری ، غواص خواب آلود میشود. در عمق 60 تا 75 متری قدرت غواص بطور قابل ملاحظهای کاهش مییابد و غالبا نمیتواند کارهایی را که از او خواسته میشود با دقت و ظرافت انجام دهد. نارکوز نیتروژنی دارای مشخصاتی بسیار مشابه مستی با الکل است و به این دلیل آن را مستی اعماق نامیدهاند
دوستان سلام
ارس جان
بوشهر کجا میشه غواصی رو حرفه ای یاد گرفت؟
اگه آدرس ها رو بلد باشی یه موسسه روبروی دفتر خدماتی عرب نیدی هست، اون این کار رو انجام میده؟
سلام seyyedi جاننقل قول:
تو بوشهر
شرکت دریا کوش عسلویه
دفتر تهران 02122262424 داخلی 205 آقای شا ه حاتمی بگو برای آموزش غواصی
دفترعسلویه 07727292293
قبلا من خودم کلاس برگزار می کردم شرکت دریا دوست( بیسیم )ولی تعطیل شد .
بازهم اگر دوست داری من در خدمتم
5 نفر بشید من میبرمتون قشم آموزش غواصی با مدرک ایتالیا
این دونمونه از مدارک غواصی است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان
آفریقای جنوبی برای یکی از دوره های غواصی رفته بودم
این سایز بزورگ
کد:http://i38.tinypic.com/2zdyavp.jpg
مسمومیت با اکسیژن در فشارهای زیاد
هنگامی که فشار اکسیژن به مقدار زیادی از 100 میلیمتر جیوه بالاتر میرود، اکسیژن محلول در آب خون افزایش مییابد. در محدوده طبیعی فشار اکسیژن حبابچهای تقریبا هیچ مقداری از اکسیژن کل خون مربوط به اکسیژن محلول نیست اما بتدریج که فشار بطور افزایندهای وارد محدوده هزاران میلیمتر جیوه میشود قسمت بزرگی از اکسیژن کل خون به جای اینکه به حال ترکیب با هموگلوبین باشد به حال محلول است.
به علت فشار اکسیژن بافتی که هنگام استنشاق اکسیژن با فشار اکسیژن حبابچهای بسیار بالا بوجود میآید به آسانی میتوان درک کرد که این موضوع میتواند برای بسیاری از بافتهای بدن زیانآور باشد. این موضوع بویژه در مورد صدق میکند.
در واقع قرار گرفتن در معرض 4 اتمسفر فشار اکسیژن میتواند در بیشتر مردم بعد از 30 دقیقه موجب تشنجات و به دنبال آن اغما گردد
به نظر ایتالیایی ها رافائل raffaello و مایکل آنجلو michelangelo از زیباترین کشتیهای جهان بودن.رافائل با یک اژدر غرق شد....نقل قول:
یکی از معدود عکسهای رنگی رافائل
نقل قول:
سلام pario جان مرسی بله یکی از زیباترین کشتی های جهان است
ولی افسوس که ما قدرشو ندانستیم
میبینم که...
بالاخره ازاین تاپیک ...کمی تا قسمتی :دی
استقبال شد...
خب خداروشکر....
بازهم:دی
مسمومیت با کربن دیاکسید در اعماق زیاد در دریا
هرگاه وسایل غواصی بطور مناسب طرح شده باشد و به خوبی نیز عمل کند خواص هیچگونه اشکالی از نظر مسمومیت با کربن دیاکسید نخواهد داشت زیرا عمق به تنهایی فشار سهمی کربن دیاکسید را در حبابچهها افزایش نمیدهد. دلیل صحیح بودن این امر آن است که عمق ، میزان تشکیل کربن دیاکسید در بدن را افزایش نمیدهد و تا زمانی که غواص به استنشاق حجم جاری طبیعی ادامه میدهد کربن دیاکسید را به مجرد تشکیل از راه هوای بازدمی دفع میکند و در نتیجه فشار سهمی کربن دیاکسید حبابچهای خود را در حد طبیعی حفظ میکند.
غواص تا فشار کربن دیاکسید حبابچهای حدود 80 میلیمتر جیوه یعنی دو برابر فشار طبیعی در حبابچهها این تجمع کربن دی اکسید را تحمل میکند. در فشار کربن دیاکسید بالاتر از 80 میلیمتر جیوه این وضعیت غیر قابل تحمل شده و سرانجام مرکز تنفسی به علت اثرات متابولیک منفی فشار این گاز به جای تحریک شدن شروع به ضعیف شدن میکند و غواص دچار خواب آلودگی میشود.
نقل قول:
سلام pario جان بله زیبا ترین کشتی بود
این هم ارشه زیبای رافائل
ممنون واقعا عالیه
میخواستم بپرسم اطراف بندرعباس از این جاهای دنج کجا هست
آب شفاف
ممنون
دوستان سلام
دورش چقدر طول میکشه و چقدر هزینه داره؟نقل قول:
20 روزنقل قول:
تک ستاره 400000 تومان
سلام جانمنقل قول:
بندر عباس
قشم
چارک
اگر دوست داشتید قشم جاهای خیلی خوبی داره برای غواصی کمپ غواصی هست خواستید میتونم هماهنگ کنم
رفع فشار از غواص بعد از قرار گرفتن در معرض فشارهای زیاد
هنگامی که شخصی هوا را در تحت فشار زیاد برای مدت طولانی استنشاق میکند، مقدار نیتروژن حل شده در مایعات بدنش زیاد میشود.
دلیل این امر به قرار زیر است.
خونی که در مویرگهای ریوی جریان مییابد تا همان فشار زیاد نیتروژن موجود در مخلوط گاز تنفسی از نیتروژن اشباع میشود. پس از گذشت چندین ساعت مقدار کافی نیتروژن به تمام بافتهای بدن حمل میشود تا آنها را از نیتروژن حل شده اشباع کند
چون نیتروژن بوسیله بدن متابولیزه نمیشود لذا به حالت محلول باقی میماند تا اینکه فشار نیتروژن در ریهها کاهش یابد. در اینحال ، نیتروژن بوسیله روند معکوس تنفسی خارج میشود اما این خروج چندین ساعت وقت لازم دارد و منشا مشکلات متعددی میشود که روی هم رفته بیماری رفع فشار نامیده میشوند
ما"رافائل "روبدست خودمون فرستادیم زیر آب...
دوقلوش هم "میکل آنژ"ظاهراتوی بندرعباس داره میپوسه
سلام.این تاپیک بالاخره از متفرقه امد بیرون:31:
منم قواصی رو توی کیش تجربه کردم.واقعا عالیه.
aras_z جان به نظرت برای امثال من که خیلی کم میدونیم از غواصی و هزینه زیادی هم نمیخوایم بکنیم بهترین جا کجا هست؟
کیش گرون در میاد(برای 40 دقیقه زیر آب 50 هزار تومن) و بیشتر از 6-7 متر هم مربی نمیزاره بریم پایین.کجا رو پیشنهاد میدی؟
خوشحالمنقل قول:
البته باهمکاری "بابک"جان "و"Dianella, magmagf"عزیز:10::11:
امیدوارم که هم "aras_z" عزیزتاپیک رو ادامه بدندوهم شمادوستان :40:کمک کنیدتا تاپیک مفیدی بشه
من هم به سهم خود تلاش خودمو میکنم
سلام majid-ar جاننقل قول:
شما کجا سکونت دارید.
تامن شمارا راهنمای کنم .
اگر به بوشهر آمدید من در خدمتم
میتونید بام تماس بگیرید
به امید دیدار .
:40:
من تهران هستم.نقل قول:
ممنونم ، لطف دارید.ولی فکر نمیکنم بوشهر بتونم بیام.
شهرای شمالی باشه بهتره.
سلام :11:نقل قول:
شهرهای شمالی غواصی چندان لذت بخش نیست به علت این که شما دید کمی دارید وجاهای مرجانی وجود نداره
من چند بار در چالوس رامسر انزلی غواصی کردم هچ دیدی وجود نداره
خلیج فارس بهترین جاه است
قشم کم حزینه است وجاهای خیلی خوبی داره :40:
نجات از زیر دریاها
یکی از مشکلات اصلی نجات ، جلوگیری از آمبولی هوا است.
بتدریج که شخص از زیر آب بالا میآید گازها در ریهاش متسع شده و گاهی یک رگ بزرگ ریوی را پاره میکنند و موجب ورود گازها به داخل سیستم گردش ریوی و ایجاد آمبولی در گردش خون می شوند.
بنابراین بتدریج که شخص صعود میکند باید خودآگاهانه بطور مداوم بازدم انجام دهد.
سرعت خارج کردن گازهای در حال اتساع از ریهها در جریان صعود در زیر آب حتی بدون انجام دم ، غالبا برای دفع کربن دیاکسید تجمع یابنده در ریهها کافی است.
این امر مانع از بالا رفتن غلظت کربن دیاکسید در خون شده و از تمایل شخص برای انجام دم جلوگیری میکند.
بنابراین شخص میتواند نفس خود را برای یک مدت فوق العاده طولانی اضافی در جریان صعود نگاه دارد
:11:
اکسیژن یکی ازعناصر شیمیایی در جدول تناوبی ا ست که نماد آن O و عدد اتمی آن 8 میباشد.
این ماده ، یک عنصر حیاتی بوده و همه جا چه در زمین و چه در کل جهان هستی یافت میشود.
مولکول
اکسیژن (O2 )در زمین از نظر ترمو دینامیکی ، ناپایدار است، ولی توسط عمل فتوسنت باکتریهای بیهوازی و در مرحله بعدی توسط عمل
فتوسنتز گیاهان زمینی بوجود میآید.
تاریخچه
اکسیژن در سال 1771 توسط داروساز سوئدی "Karl Wilhelm Scheele" کشف شد، ولی این کشف خیلی سریع شناخته نشد و با اکتشاف مستقل "Joseph Priestley" بطور گسترده تری شناخته شد و توسط "Antoine Laurent lavoisier" در سال 1774 نامگذاری شد.
پیدایش
اکسیژن ، فراوانترین عنصر در پوسته کره زمین است و تخمینهایی در این زمینه وجود دارد که مقدار آن را 46.7% ذکر میکنند. اکسیژن 87% اقیانوسها (بهصورت آب) و 20% درصد جو زمین (بهصورت اکسیژن مولکولی O2 یا ازن) را به خود اختصاص میدهد. ترکیبات اکسیژن مخصوصا اکسید فلزات و سیلیکاتها و کربناتها معمولا در خاک و صخرهها یافت میشوند.
آب یخزده یک جسم سخت متداول بر روی سیارات دیگر و ستارههای دنبالهدار میباشد. کلاهکهای یخ کره مریخ ازدیاکسید کربن منجمد تولید شدهاند. ترکیبات اکسیژن در تمام کهکشان یافت میشوند و طیف نور اکسیژن اغلب در ستارهها دیده میشود.
ریشه لغوی
واژه اکسیژن در دو واژه یونانی Oxus ( اسید ) و Gennan ( تولید ) ، ساخته شده است؛ (یک اسم بیمسما ، چون خیلی از اسیدها اکسیژن ندارند.)
خصوصیات قابل توجه
اکسیژن در دما و فشار استاندارد بهصورت است که حاوی دو اکسیژن به فرمول شیمیایی O2 میباشد.
اکسیژن عنصر مهم هواست و از طریق عمل فتوسنتز گیاهان تولید شده و برای دم و بازدم حیوانات لازم است. اکسیژن مایع و جامد یک رنگ آبی کمرنگ داشته و هر دو بسیار پارامگنتیک میباشند. اکسیژن مایع معمولا با عمل تقطیرجزئی هوای مایع بدست میآید.
کاربردها
اکسیژن بهعنوان اکسید کننده کاربرد بسیار زیادی داشته ، فقط الکترونگاتیوتر است.
اکسیژن مایع بهعنوان اکسید کننده در نیروی حرکتی موشکها استفاده میشود.
از آنجا که اکسیژن برای دم و بازدم ضروری است، در پزشکی کاربرد دارد. گاهی اوقات کسانی که از کوه نوردی میکنند یا در هواپیما پرواز میکنند، مخازن اکسیژن همراه دارند (بهعنوان هوا).
همچنین اکسیژن در
جوشکاری و ساخت کاربرد دارد.
اکسیژن بهعنوان یک ماده آرامشبخش ، سابقه استفاده دارد که تا زمان حال نیز ادامه دارد و بارهای اکسیژن در مهمانیها و مجالس امروزی وجود دارد. در قرن 19 اکسیژن معمولا با اکسید نیترات ترکیب میشد که اثر تسکین دهنده دارد.
ترکیبات
به خاطر وجود الکترونگاتیویتی ، اکسیژن تقریبا با تمام عناصر دیگر شیمیاپی تشکیل میدهد ( که این مطلب منشاء تعریف اصلی اکسید شدن میباشد ).
تنها عناصری که تحت عمل اکسیداسیون قرار نمیگیرند، گازهای اصیل هستند.
یکی از معروفترین این اکسیدها ، اکسید هیدروژن یا آب است H2O. سایر اکسیدهای معروف دیگر ترکیباتکربن و اکسیژنهستند، مانند دیاکسید کربنالکلها آلدئیدهاکربوکسیلیک اسیدها رادیکالهای اکسیژن مانند کلراتها ، پرکلراتها ، کروماتها ، دیکروماتها ، پر منگناتها ، نیتراتها ، اکسید کننده های قوی میباشند.
خیلی از فلزات مانند آهن با اتم اکسژن پیوند برقرار میکنند: اکسید آهن(Fe2O3). ازن (O3) ، با عمل تخلیه الکترواستاتیکی در حضور مولکول اکسیژن شکل میگیرد. مولکول اکسیژن دو تائی O22 نیز شناخته شده ، که جزء کمی از اکسیژن مایع را تشکیل میدهد. اپوکسیدها و اترها موادی هستند که در آن اتم اکسیژن قسمتی از یک حلقه سهاتمی هستند.
ایزوتوپها
اکسیژن سه ایزوتوپ پایدار و ده ایزوتوپ رادیو اکتیو دارد.
ایزوتوپهای رادیو اکتیوی ، همه نیمه عمری کمتر از سه دقیقه دارند.
هشدارها
اکسیژن در فشارهای نسبی بالا میتواند سمی باشد. قرارگرفتن طولانی در معرض اکسیژن خالص میتواند برای ریه و سیستم عصبی ، سمی باشد. تاثیرات ریوی شامل آماس (ورم ریه) ، کاهش ظرفیت ریه و آسیب به بافتهای ریوی میباشد. تاثیرات بر سیستم عصبی شامل کاهش بینایی تشنج و اغما میشود.
همچنین مشتقات خاصی از اکسیژن ، مانند ازن ( O3 ) ، پروکسید هیدوژن و رادیکالهای هیدروکسیل و سوپراکسیدها بسیار سمی میباشند. بدن ، مکانیزمهائی را برای مقابله با این گونهها توسعه داده است. بهعنوان مثال ، عامل طبیعی glutathione و بیلیروبین که حاصل تقسیم طبیعی هموگلوبین است، میتواند بهعنوان یک ضد اکسید عمل کنند. منابع تمرکز یافته اکسیژن باعث احتراق سریع شده و بنابراین در کنار فراوردههای سوختی ، خطر گسترش سریع آتش سوزی و انفجار وجود دارد.
آتشی که خدمه آپولو 11 را کشت، به این دلیل سریع گسترش پیدا کرد که فشار جوی اکسیژن در حالت معمولی بود، در حالی که هنگام عملیات پرتاب این فشار باید یک سوم فشار جوی معمولی باشد.
امشب احتمالا عکسای امروزمون آپ لود میشن...
===
سواحل زیبای "خلیج همیشه فارس"
......
البته به شرط اینکه "آرس"بدقولی نکنه:5:
=======
ضمنا بیخودی شکمتون روصابون نزنید...:31:
بنده...عکاس بودم...:41:
وعکسی ازم نیست...:21:
اين كه ميگن اونهايي كه توي عمق زياد غواصي ميكنن
انگشتهاي دست و استخونهاي ظريف بدنشون كج ميشه چقدر صحت داره
نقل قول:
سلام جانم:11:
صحت نداره برای اینکه فشار آب در عمق یک نواخت است
دیروز 1/7/87
:40:
اینهم بزورگ
کد:http://i34.tinypic.com/nxq4xu.jpg
کد:http://i38.tinypic.com/2f0bp7l.jpg
بندر"عامری"استان بوشهر
بعدازظهرروزیکم مهر87
بخش اول – کمکهای اولیه و درمان
6106- مقدمه :
1-در این بخش توضیحاتی را راجع به بیماریها و یا جراحاتی که غواص احتمالاً به آن دچار میشود ،ارائه شده است همچنین فهرست بندی درمان از طریق کمکهای اولیه نیز موجود است، هدف از این فهرست بندی این است تا اطلاعاتی مختصر و مفید جهت راهنمائی در مواقع ضروری فراهم شود و به همین علت ز ذکر جزئیات بیماریها و ریشه آنها خود داری شده است ، چنین جزئیاتی در بخشهائی از فصل اول آمده است جزئیات حیات بخش و درمان شوک یز در این بخشها مورد توجه قرار گرفته است.
2-هر چند که این فهرست نسباً نا امید کننده به نظر میرسد اما به هیچوجه نماینگر تناوب بروزآن نیست ، در مواقع ناری چنین بیماریهای رخ میدهد که بروز آن بیشتر از عدم رعایت قوانین و دستور العملهای نگهداری آماده سازی و آزمایش دستگاههای تنفسی یا دم اجرای صحیح تمرینات از سوی غواص ، ریشه میگیرد.
3-در موارد ویم یا مشکوک پزشکیار بایستی سریعاً احضار شود.
4-در کلیه موارد، خاه وخیم ، خواه فیره، افسر پزشک ناو یا پایگاه باید در اسرع وقت در جریان قرار گیرد.
5-در ماده های بعدی –امراض و جراحات بترتیب زیر مورد بحث قرار گرفته است:
الف: قبل از وارد شدن به آب.
ب: هنام پائین رفتن.
پ: در کف آب
ت: به هنگام بالا آمدن و بعد از آن.
ث: در نتیجه بیماریها و جراحات متفرقه.
6-در مورد هر مرحله به تفکیک و در پاراگرافهای مختصر صحبت شده و در هر پاراگراف اطلاعاتی اساسی در مورد علتها – علائم و درمان با بهره گرفتن از کمکهای اولیه در اختیار خوانندگان قرار گرفته است.
7-نکات کلی . علاوه بر قوانین حفظ سلامتی در ارتباط با جلوگیری از بیماری و جراحات ، نکات زیر نیز باید به غواصان متذکر شود:
الف: اگر غواص احساس ناراحتی میکند به هیچ وجه نباید زیر آب باقی بماند.
ب: هر گونه بیهوشی در زیر آب خطر مرگ را به همراه دارد.
پ: هر نوع بیماری که در هنگام غوص یا بعد ازآن بروز میکند . باید علت آنرا عمل غوص تلقی کرد مگر اینکه عکس آن ثابت شود.
6110-6102- رزرو:
6111- بیهوشی هایی که علت دقیق آن مشخص نیست.
1-علتها :
الف: نقص احتمالی در تجهیزات یا مخلوط گاز :
ب: در صورت عدم وجود نقص فوق الذکر ، علت نامعلوم است شاید بیهوشی بعلت مسائل روانی باشد.
2-پیشگری:
الف: مطمئن باشید که تجهیزات بخوبی نگهداری شده است .
یکی ازسفرهای دریای که با یدکش خدم رفته بودم نزدیکی های دوبی
یکی دیگر
کد:http://i35.tinypic.com/3460pbr.jpg
:11:
ب: هنگامیکه غواص کم تجربه ای از اکسیژن استفاده میکند باید دقت فراوانی اعمال گردد .
1-علائم:
بیهوشی ناگهانی بدون علائم دیگر که به هنگام ورود به آب یا کمی قبل یا بعد از ترک آب به غواص دست میدهد.
2-درمان :
الف: غواص برای تنفس در معرض هوای تازه قرار گیرد.
ب: تا بهبودی کامل ،غواص تحت نظر باشد.
پ: اجازه ندهید غواص همانروز دوباره غوص کند.
6120-6112- رزرو :
6121- فشردگی :
1-علت :
افزایش ناگهانی در فشار خارجی بدون جبران آن با افزایش فشار گاز.
2-پیشگیری :
الف: دقت کنید در زیر آب از سقوط خود داری شود بخصوص به هنگام حمل تجهیزات استاندارد.
ب: محافظین همیشه باید هوشیار و گوش بزنگ باشند.
پ : از بطری سوت این فلیشن استفاده کنید.
ت: سریع پائین نروید.
ث: از ماسک شنائی که بینی را نمی پوشاند استفاده نکنید.
3-علائم :
الف: کبودی چشمها – یا خون مرده.
ب: خون دماغ به علت مکش ماسک
پ: جراحت جدی یا مرگ آور در دستگاه استاندارد از طریق فشردگی درون کلاه سنگین.
4-درمان :
درمان شوک(ماده 6161).
یادآوری : بر طبق تعریف فشار – صدمات وارده مربوط به قسمتهای داخلی بدن است مانند سینوسها – حفرات دندانها و غیره ....... که همگی در قسمتهایی است که امکان توازن فشار خارجی و داخلی وجود ندارد.
6122- گوشها :
1.علت :
بسته شدن شیبوراستاش ، که از برقراری توازن شار خارج و داخل گوش جلوگیری می کند که این خود پرده صماخ را بداخل فشار میدهد.
2.پیشگیری:
الف: به هنگام سرما خوردگی، غوص کنید.
ب: بینی را با انگشتان ی گیره بینی گرفته هوا را بشدت پشت آن بدد.
پ: خمیازه بکشید یا فک ها را با بالا و پائین حرکت دهید.
ت: قورت دادن آب دهان.
3.علائم :
الف: درد شدید گوش .
ب: خون ریزی پرد صماخ بر اثر فشار آن بداخل .
4.درمان:
الف : فشارقبل از افزایش دوباره آن ،آزاد سازید.
:40::11:
ب : در صورت خون ریزی از مراقبتهای پزشکی استفاده شود.
ت : اگر درد گوش پس از بالا آمدن از آب شدید تر شد دوبار به عمق 2 یا 3 متر با برداشت فشار می رویم و پس از 5 دقیقه بر می گردیم ب رعایت قوانین.
6123 - بازگشت گوش حالت طبیعی :
1.علت :
الف: بعلت بسته بودن گوش خارجی بر اثر مانعی یا چسبان بودن کلاه ، فشار در گوش خارجی توازن را دراین فشار محدود برقرار نمی کند . و این مسئله به پاره گی رگای خونی و تشکیل تاولهای ونی در گوش خارجی منجر میشود ک گاهی اوقات ، پرده صما را نیز در بر میگیرد.
2.پیشگیری :
الف: جریان هوا را از لباس بخارج از گوش برقرار کنید.
ب: کلا را کمی از گوش دا کنید.
3.علائم :
الف: درد گوش .
ب: به هنگام برداشتن کلاه غواصی آثر خون ریزی بر آن مشهود است .
4.درمان :
الف: به گوش خارجی دست نزنید.
یاد آوری : از هیچ نوع گوشی در داخل گوش برای غواص استفاده نشود.
6130 – 6124- رزرو :
6131 – هیپوکسی – آنوکسی :
1.علتها :
الف: هیپوکسی – کمبود اکسیژن .
ب: انوکسی – عدم وجود اکسیژن .
هر دو بر اثر آماده سازی نادرست تجهیزات و تمرینات فیر صحیح بوجود میاید.
2.پیشگیری :
الف: تمرینات صحیح را جهت تمیزکردن کانترلانگ بعمل آورید تا از کمبود اکسیژن رفیق جلوگیری شود.
ب: اطمینان حاصل کنید ک جریان مناسب برای مخلوط گاز استفاده میشود.
پ : قبل از ترک کف ، کیسه ریه کانترلا نگ را تهویه کنید.
ت: با سرعت مناسب بسطح بیاید.
ث : مطمئن شوید که فشار کافی در بطری، جهت برقراری جریان مناسب وجود دارد.
ج: دستگاه کاهنده (ردیوسر Reducer) را بخوبی نگهداری کنید.