آقا کیفیا..عکس هاش...در مقایسه با جی 810 چطوره؟
اصلا"کیفیتشون تفاوتی داره؟
Printable View
آقا کیفیا..عکس هاش...در مقایسه با جی 810 چطوره؟
اصلا"کیفیتشون تفاوتی داره؟
عمرا اگه معلوم باشه معنی این حرف چیه!نقل قول:
ببخشید
شرمنده
منظورم جی 800 بود
اینقدر توی تاپیک اسم جی 810 خوندم هنگ کردم دیگه
عکساش درمقابل جی 800 فرقی زیادی نداره ولی جی 800 و جی 810 تنظیمات زیادی برای عکاسی داری . نمیشه بهترین تنظیم رو فهمید برا عکاسی . مثلا 100 جور میشه عکاسی کرد توی شب و ......:41:
آقا بهراد این عکس خوبه ؟ :41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهیار یه چیزی بگم...
مثل اینکه خیلی از خریدت راضی نیستی نه؟!
منظورم این نیست که پشیمونی ، منظورم اینه که اون خواسته هایی رو که داشتی و بهشون فک می کردی تا حدی برآورده نشدن ، در کل تابلو هست که یه جورایی توو ذوقت خورده...
اینطور نیست؟
تا الان...
اسلاید سفت و سخت
صدای کم
باتری ضعیف
ناکار آمدی جی پی اس
و استفاده و تنظیمات دوربین
شدن چندتا مشکل جی810!
بهتر شد مهيار جون ولي بازم بهتر ميشه !!نقل قول:
عکساش درمقابل جی 800 فرقی زیادی نداره ولی جی 800 و جی 810 تنظیمات زیادی برای عکاسی داری . نمیشه بهترین تنظیم رو فهمید برا عکاسی . مثلا 100 جور میشه عکاسی کرد توی شب و ......
آقا بهراد این عکس خوبه ؟
اونايي رو كه گفتم حتمآ رعايت كن (ايزو و برايتنس و ...)
همینطوری بریدی ودوختی ؟؟!!!!: دی . باتری جی 810 اصلا ضعیف نیست . من حدود 100 تا عکس گرفتم . اهنگمم گوش دادم ( هم با اسپیکر هم با هدست بلوتوث . وقتی رسیدم خونه 3تا خط دیگه داشت . تازه سامسونگ جی 810 وقتی اون 3تا خط رو داره یعنی خیلیییییییییییییی. چون دیر به دیر خطهاشکم میشه .نقل قول:
تا الان...
اسلاید سفت و سخت
صدای کم
باتری ضعیف
ناکار آمدی جی پی اس
و استفاده و تنظیمات دوربین
شدن چندتا مشکل جی810!
کی میگه جی پی اسش نا کار امده ؟ من ساین کردن یاد گرفتم رسیدم تهران میرم تو نخش ببینم چی میشه !
اسلایدش هم گفتم سفته ولی یه ذره باهاش کار کنی اصلا احساس نمیشه . تازه گوشی رو به هر کی دادم اصلا نگفت چرا سفته !
صداش رو با برنامه Core Player حلش کردم . صدای در حد ان 81 و آی 450 فرض کن .
من گفتم تنظیم دوربیش زیاده نگفتم که این عیب محسوب میشه ! یواش یواش راه می افتم
بهترین گوشی دنیاستنقل قول:
مهیار یه چیزی بگم...
مثل اینکه خیلی از خریدت راضی نیستی نه؟!
منظورم این نیست که پشیمونی ، منظورم اینه که اون خواسته هایی رو که داشتی و بهشون فک می کردی تا حدی برآورده نشدن ، در کل تابلو هست که یه جورایی توو ذوقت خورده...
اینطور نیست؟
اتفاقا اصلا با ایزو و برایتنس ور نمیرم چون فکر میکرم تاثیر نداره ولی از این به بعد با اون ها هم کار میکنم . ایزو جی 810 تا 800 !!!!!!!!!!!!!نقل قول:
بهتر شد مهيار جون ولي بازم بهتر ميشه !!
اونايي رو كه گفتم حتمآ رعايت كن (ايزو و برايتنس و ...)
خوب اینم یه عکس که توی اون تاپیک هم گذاشتمش
با زوم 3 ایکس گرفتم
ببشخید.......... به جز ، سامسونگ اگر اشباه نکرده باشم......... ال جی....... سونی یا نوکیا هم ، ایزو بالا دارن............؟؟؟!!نقل قول:
ایزو جی 810 تا 800 !!!!!!!!!!!!!
مثل همین 810 و ...............
من که توی کا 810 با اون همه ادعاش ایرو ندیدم . تازه یادمه کا 850 تا 400 داشت یعنی اندازه دی 600 !!! نوکیا رو هم نمیدونم ولی آی 8510 ایزو 1600 هم داره
فکر کنم این آقای samsung-d600 چون قبلا زیاد با u600 کار کردن با اون وزن کم و ضخامت کم و اسلاید نرم حالا عجیب نیست که تازه این گوشی رو گرفتن فکر کنن که یه پاره آجر سنگین با اسلاید سفت تو دستاشونه!!
من که توی کا 810 با اون همه ادعاش ایرو ندیدم . تازه یادمه کا 850 تا 400 داشت یعنی اندازه دی 600 !!! نوکیا رو هم نمیدونم ولی آی 8510 ایزو 1600 هم داره
براي عكسهاي ماكرو +فلاش ايزو رو كم كن !!!
با سلام خدمت جناب samsung_d600 ,من تازگي اين گوشي رو خريدم.ميخواستم بدونم چجوري بايد از gps گوشي استفاده كنم.تو سايت mobile-review در مورد استفاده از gps اين گوشي از برنامه novigon حرف زده ولي من كه نفهميدم چي ميگه.در ضمن خدمت دوستان بايد بگم كه اسلايد نرم و رووني داره.كيفيت پخش موزيكشم توي هدفوناش بالاست.
مبارک باشهنقل قول:
با سلام خدمت جناب samsung_d600 ,من تازگي اين گوشي رو خريدم.ميخواستم بدونم چجوري بايد از gps گوشي استفاده كنم.تو سايت mobile-review در مورد استفاده از gps اين گوشي از برنامه novigon حرف زده ولي من كه نفهميدم چي ميگه.در ضمن خدمت دوستان بايد بگم كه اسلايد نرم و رووني داره.كيفيت پخش موزيكشم توي هدفوناش بالاست.
با گارانتی گرفتی یا بدون گارانتی ؟
اگه با گارانتی باشه فکر کنم خودشون برات راه بندازنش
سلام.ممنون. من با گارانتي مايكروتل گرفتم ولي متاسفانه مايكروتل فقط در تهران نمايندگي داره.در شهرستانها نداره.من هم از برنامه google map استفاده كردم و هم برنامه amAze كه هر دو جواب ميدن با استفاده همزمان ازgps و gprs ولي من ميخوام فقط مستقيما از gps استفاده كنم نه به همراه gprs
هنوز خودم هم با جی پی اسش ورد نرفتم اگه تونستم خبر میکنم بروبچ رو. ولی من فکر میکنم یه جی 810 خراب بهم افتاده . چون وقتی دکمه هاشو فشار میدم اگه تصویر سیاه باشه روی رنگ ال سی دی تاثیر داره . البته گفتم فقط زمانی که تصویر سیاه باشه این تغییر رنگ از سیاه به سفید دیده میشه . خدا آخر و عاقبتمونو بخیر کنه . ما که شانس نداشتیم . ولی با این حال بازم میگم بهترین گوشیه
دوست منم خریده
خیلی از جی پی اسش شاکی بود فکر میکرد
که خرابه اینقدر دیر کانکت میکرد
ماله توام دیر کانکت میشه مهیار ؟
سلام اگر تونستيد مطلبي رو كه موبايل-ريويو راجع به gpsاين گوشي نوشته رو بخونيد و اگه فهميديد به ما هم بگيد. نه دكمه هاي گوشي من كاملا راحت و روون و اين مشكليو كه گفتيد نداره.نقل قول:
سلام نه اتفاقا اگر سرعتgprs خوب باشه و در جاي مناسبي قرار داشته باشيد سريع مياره.من با googlemap وصل شدم.نقل قول:
تا چند روز دیگه خبر جی پس اسش رو بهتون میدم
فعلا چندتا عکس با گوشی گرفتم ببینید . یواش یواش دارم میام تو خط
این حالت همون حالت لند اسکیپ هست که رنگها پرزنگتر از رنگ حقیقیشون نشون داده میشه که واقعا عین کارت پستال میشه
دوست مننقل قول:
کانکت شدن به ماهواره جی پی اس احتیاجی به فعال کردن جی پی آر اس نداره
برای لود شدن گوگل مپ باید جی پی آر اس وصل باشه
منظور من کانکت با ماهواره بود و نشون دادن طول و عرض جغرافیایی و سرعت (بدون جی پی آر اس )
که در گوشی های نوکیا براحتی امکان پذیره
wwwwww000000000000wwwwwwwwwww ...................!!!
مهیار میشه لطف کنی ، عکس سومی و چهارمی رو ، فول سایز لینک بدی...................!!!!
تروخدا از من فول سایز نخواید . 2.3 مگابایت عکس رو من چطوری اپ کنم :41: . مطمئن باشید که در فول سایز هم همین کیفیت رو داره :13:نقل قول:
wwwwww000000000000wwwwwwwwwww ...................!!!
مهیار میشه لطف کنی ، عکس سومی و چهارمی رو ، فول سایز لینک بدی...................!!!!
واقعا با کیفیت میگیره . ایول به جی 810
علی جون جی پی اس ان 95 که رو اعصابه .....!!!!!!!!!(حالا جی 810 رو نمیدونم)نقل قول:
دوست من
کانکت شدن به ماهواره جی پی اس احتیاجی به فعال کردن جی پی آر اس نداره
برای لود شدن گوگل مپ باید جی پی آر اس وصل باشه
منظور من کانکت با ماهواره بود و نشون دادن طول و عرض جغرافیایی و سرعت (بدون جی پی آر اس )
که در گوشی های نوکیا براحتی امکان پذیره
حدود15 تا 20 دقیقه طول میکشه تا کانکت شه تازه اگه توی ماشین باشی و حرکت کنی خیلی سریع گمش میکنه
راستشو بخوای من با جی پی اس ان 95 کار نکردم چه عادی و چه 8 گیگنقل قول:
ولی جی پی اس ان 82 خودم در مناطق سر باز حداکثر 5 دقیقه کانکت میشد
جالبتر اونجا بود که تو حرکت بهتر کانکت میکرد !!:31:
ولی چیپ جی پی اس نوکیا رو تغییر دادن ان 78 ام زود تر از 82 کانکت میکنه
البته گاهی اوقات جن میگرش شاید 10 مین طول میکشه تا ماهواره ها رو پیدا کنه
جی پی اس برای ولگردی با ماشین و سرگرمی بد نیست:27:
مخصوصا نقشه ها نوکی که برای 3 ماه هدایتگر صوتی داره و البته چون ایران تحریمه
ازش بی بهره ایم !!
مهيار اين آخريه کجاست؟
هم عکسات قشنگن هم سوژه هات...مرسي
سلام.الان منظورتونو متوجه شدم. اگر پست اول منو نگاه كنيد ميبينيد اين سواليه كه من از جنابsamsung_d600 پرسيدم. حقيقت من هنوز درستو حسابي اين چيزي رو كه شما گفتين امتحان نكردم.چون گوشيمو تازه خريدم.نقل قول:
بله من اين حرف دوستمونو تاييد ميكنم. در مورد g810من هنوز امتحان نكردم ولي اينجوري كه در mobile-reviewنوشته اگرgps ش به ماهواره وصل شه به سختي امكان قطع شدنش هست و اينو يك حسن نسبت به گوشيهاي نوكيا دونسته.نقل قول:
دوستان ما در خانه گوشيهاي متنوعي داريم و جالب بدونيد gps n95 8 gigاز gps n82خيلي قويتره وgps n82 نسبت به اون خيلي ضعيفتره.نقل قول:
اتافاقا این سوال رو توی فروم موبایلستان هم کردن که اینجا کجاست . اینجا اصفهان پارک ناجوان . چون به عکاسی خیلی علاقه دارم اینطوری سوژه گیریم خوب شده :dنقل قول:
مهيار اين آخريه کجاست؟
هم عکسات قشنگن هم سوژه هات...مرسي
آقا بهترین برنامه برای جی پی اس چیه ؟ من برنامه اسمارت جی پی اس رو نصب کردم نقشه ایران هم توش ریختم ولی انگار نقشه ایران رو بصورت جاوا نصب کردم وقتی برنامه رو باز میکردم نقشه در کمتر از 3 ثانیه جلوم ظاهر میشد ولی اصلا انتظار همچین جی پی اسی نداشتم . هیچ فرقی با نقشه های جاوا نمیکنه . کانکت رو هم که میزنم هیچ اتفاقی نمی افته . موقع باز شدن برنامه صفحه ای باز میشه که لیست اسم بلوتوث ها توشه که نمیدونم چکار باید کنم توی اون صفحه !
مهیار ، جان من آخرش اندر کفه بعضی از عکسها موندم ها..............!×!×!×!×
بعدش هم ، بهتر نیست ، از این به بعد عاکسهایی رو که میگیری ، توی تاپیک ، عکسهایی که با گوشی های سامسنوگ گرفتیم ، بزاری.......... همون که ، امیر افتتاحش کرده............!!!! البته هر چی خودت صلاح بدونی........!×!×!×!×!
باشه . سعی میکنم که توی اون تاپیک بزارم :d
هر کی اینو بهت گفته یا خالی بند بوده یا نمیدونسته زوم اپتیک یعنی چینقل قول:
میار جان خداییش اگه اونجا بزاری خیلی رونقش میدی
عکس ها خیلی خوبه...
فقط چرا اون 2 تا اولی یکم تاریکه؟؟؟