1- 730 دیف عقب هست.نقل قول:
2- اون حرکت دونات هست نه دریفت
البته خوشحال میشیم فیلم دریفتتون رو ببینم.نقل قول:
من تا بحال با هیچ ماشینی دریفت نزدم...
بله اینو میدونم که با یه دیف جلو دریفتای کوچیک و مخصوصا در سرازیری راحت ترهنقل قول:
Printable View
1- 730 دیف عقب هست.نقل قول:
2- اون حرکت دونات هست نه دریفت
البته خوشحال میشیم فیلم دریفتتون رو ببینم.نقل قول:
من تا بحال با هیچ ماشینی دریفت نزدم...
بله اینو میدونم که با یه دیف جلو دریفتای کوچیک و مخصوصا در سرازیری راحت ترهنقل قول:
در اولین فرصت که کسی رو گیر بیارم که ازم فیلم بگیره , به روی چشم
ببخشید دریفت به چه معنا است یعنی چیجوری
این پست رو به همراه لینک فیلمی که دادم ببینید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2805027&postcount=15
ها این چیز شده بچه ها!:31: ها این رانندگیم خوبه ها یهنی از 11 سالگی رانندگی کردم ولی چیز شد!:31:
من جوگیر شدم دریفت بزنم!بعد یه چیزایی بلد بودم ماشین هم پژو 405 بود نیدونم اشکال کارم کجا بود یه کاری کردم شبیه دریفت!بعد کع اومدم راه بیفتم الفرار رو اینا دیدم ماشین راه نمیره پا شدم رفتم دیدم رینگ جلو قشنگ تا شده بود!خم شده بود اصلا.. بعد بابام هم یکم چیز کرد و اینا بعد دیگه بهم ماشین نمیده:31:!من میگم این کارو دیگه نکیند!1!!ریسکش بالاست!
مگه شما این کارو با رینگ اسپرت و بدون نصب استرس بار انجام دادین که همچین اتفاقی واستون افتاده؟؟؟؟؟؟؟
دقیقا اینایی که گفتی نمیدونم یعنی چی:31:
فک کنم به خاطر اینکه نیدونم رینگمون ترکید!
اینم یه کلیپ کوتاه و با حال از دریفت با لامبورگینی مورسیه لگو
نقل قول:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=xedyq0eofa4
منظورم از رینگ اسپرت هر رینگی بجز رینگ استانداردی هست که خود کارخونه زیر ماشین میندازه
استرس بار هم وسیله ای هست که اگه اشتباه نکنم دو طرفش به دو دستک موتور ماشین در دو طرف وصل میشه و با تقسیط وزن موتور روی سمتی میشه که نیرو داره روش اعمال میشه مانع از به اصطلاح خودتون ترکیدن رینگتون میشه
در مورد رینگ همینطور که میدونید کمک ماشین قابلیت تحمول یک مقدار مشخص نیروی وارده رو داره سربار این نیرو به رینگ و بدنه ماشین میشه حالا اگه جنس آلیاژ بکار رفته در رینک مورد نظر هم برای هدف مورد نظر شما (دیریفت)تهیه نشده باشه دیگه نور الی نوره (رینگهای اسپرت برای اینکه هر چه بیشتر سبک باشن تا اصالت اسپرتشون حفظ بشه بشتر آلیاژ بکار رفته توشون آلومینیوم هستش پس سبکتر و در عین حال مقاومت کمتری در مقابل نیروی وارد بهشون دارن)
با دیدن این فیلم میشه فهمید که دریفت واقعا سخته!!!
نقل قول:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=cj2czeycss0
پس گند زدم!نقل قول:
جلو بندیه ماشین اومد پایین!!فک ککنم خیلی خرجش بشه!:13:
اینطور که شما میگین میتونه اتفاقات زیادی افتاده باشه :41:نقل قول:
مثل بریدن سیبک - طبق طرفین یا همون مثلثی(شکستنش) - پاره شدن بوش طبق و .....
اگه اساسی به ماشین حال داده باشی فکر کنم 300 - 400 تومن ولی اگه جزیی باشه خوب جزییه دیگه :27:
اره بابام اومد گفت 600 تومن پیاده شدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تازه میخواستیم این لگنو عوض کنیم فک کنم باید فکر ماشین دیگه و از سرم بیرون کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا شما مادر جلو بندی ماشین رو در آوردیدنقل قول:
احتمالا طبق وسط و کمک سمتی که آسیب دیده هم عوض کردین :27:
ولی به نظرم این اتفاق به خاطر دریفت شما نبوده
بوده ها ولی دلیل اصلیش به نظرم رسیدگی نکردن به موقع به جلو بندی ماشین بوده:13:
منم موافقم
هر مشکلی بوده احتمالا مال جلوبندی شما بوده
البته بجز مچاله شدن رینگ احتمالا دلیلش همین دریفت با عرض پوزش ناشیلنه بوده که البته تقصیر شما هم نبوده
احتمالا موقع دریفت شیب جاده رو هو در نظر نگرفتید
راستی خیابونی که این حرکتو توش انجام دادین به کدوم شمت شیب داشت و شما به کدوم سمت دریفت زدین؟
مادر که چه عرض کنم!اجدادش رو یک دور ملاقات کرد:27:نقل قول:
اخه ماشین ما قبل از این تک بود اصلا:31:همه چیش روبراه بود!همیشه چکش میکردیم!
اره خوب تو این کارا ناشیم پوزشم لازم نیس:31:نقل قول:
ها اینیم که گفتی یادم نیس!
در هر حال این اتفاقا برای هر کسی پیش می آد
و همه این اتفاق تقصیر شما نبوده
نقل قول:
100 % یه جای کارتون ایراد داشته یا اینکه ماشینتون مورد داشته.
رینگ استاندارد اندازه کافی قوی هست. حتی در بیشتر موارد از رینگهایی به قول شما اسپرت هم مقاومترن.نقل قول:
متاسفانه در تعریف استرس بار دچار اشتباه شدید.نقل قول:
پیشنهادم اینه یا در بارش بخونید یا تاپیک بزنید که "استرس بار چیست" تا کامل دستتون بیاد
ببخشید
Drift همون حرکتی است که توی بازی Need For Speed انجام می دهیم
دریفت توی لغت به معنی لیز خوردن هستش .
در واقع بله همون حرکت هستش این نوع نمایش با ماشین رو اول ژاپنی ها ابداع کردن و اساس کار هم تو لیز دادن عقب ماشین سر پیچها با سرعت زیاد هستش بدون اینکه کنترل کامل ماشین از دست بره و اسپین بزنه
من قبلا که بنز ده تن داشتیم یه چند بار این کارو کردم
البته زمین گلی بود و فقط 90 درجه چرخیدم سرعتم 60 یا 70 تا بود
حدس میزنم که شما دریفت و دستی کشیدن رو اشتباه گرفتید.نقل قول:
نه دستی نکشیدم توی یه جای صاف ماشین لیز می خوردنقل قول:
البته خیلی هم ترسیدم چون ماشین باره هم داشت
فرشاد جان اگه پستهای قبلی منو بخونید متوجه میشید که عرض منم همین بوده که رینگهای استاندارد(کارخونه ای) بخاطر نوع آلیاژ بکار رفته توشون مقاومتر از نوع اسپرت هستننقل قول:
در مورد استرش بار هم حق با شماست
حرفام پایه علمی نداره و قبول دارم
تنها حرفهای فردی رو بیان کردم که موقع نسب استرس بار روی ماشین برام توضیح داد
اگه میدونید که کاملا اشتباهه پپستو ویرایش کنم؟
این چه حرفیه عزیز.نقل قول:
در مورد استرس بار امیر زحمتشو کشیدن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rast mege baze az in javona marg marg mekonand baba mesle bacheye adam ranandege konنقل قول:
سلامنقل قول:
خوش اومدی به فروم
یکی از قوانین مهم این فروم اینه که فارسی تایپ کنید:11:
لطفا :31:
به جز ماشین با چیز دیگری هم می شه دریفت زد؟:31:
موتور سواری هم یه مسابقاتی داره که میشه گفت حرکاتشون مثله دریف هستنقل قول:
من روی برف و یخ و خاک و گلشو دیدم :31:
فقط اسمشو نمیدونم :13:
با دوچرخه چی ؟