سلام
نقل قول:
من نمیدونم شما چرا از connection string صحبت میکنید من کاننکشنم برقراره
مهم ترین مطلب Connectionstring است و اگر connection شما open میشود پس مطلقاً نباید مشکلی داشته باشید مگر انگه الگوریتم و کدهایتان ایراد داشته باشد.
نقل قول:
ولی حالا برای اینکه گزارش بنویسم و از database استفاده کنم باید از قسمت Database file درون گزارش اونا رو بیارم هر کاری می کنم نمی تونم فایل mdf را به گزارش اضافه کنم
میخشید ولی درست متوجه شدم.
من کاری با connection های دیگر شما به جاهای دیگر و دیتابیس های دیگر ندارم، دات نت هم کاری ندارد.
این آقای mdf نهایی که شما میخواهید از آن اطلاعات را بخوانید، قرار است کجا باشد؟ و آیا همین فایل mdf را attach کرده اید؟
در کل شما باید:
فایل mdf را attach کنید و میتوانید از user و password هم استفاده کنید.
و یا
فایل را attach نکنید و بدون user و password و به کمک فقط نسخه sqlserverexpress به فایل وصل شوید.
به جز دو روش فوق راه دیگری برای خواندن mdf ها بلد نیستم.
اگر در استفاده از یکی از دو روش فوق مشکل داشته اید لطفاً connectionstring و کد بارگذاری اطلاعات را اینجا بگذارید، شاید ایرادش پیدا شود.
نقل قول:
نیاز زیادم استفاده از کنترلها validation هست کنترل mask جوابگوی کار من نیست مگر اینکه با برنامه نویسی اعتبار بذارم
شما نیازی به انجام این کار ندارید... مشکل آنجا است که شما مطلبی را در برنامه نویسی ویندوزی-دسکتاپی بلد نیستید و به جای آنکه در فکر پیدا کردن جواب آن باشید، صورت مسئله را پاک کنید و میگویید از Asp.net استفاده میکنم!!!
این راهش نیست.
برای validation های عاید که گمانم مشکلی نداشته باشید و اگر هم مشکلی باشد با regex خواهد بود.
با همان قدرت asp.net شما میتوانید از کلاسس regex استفاده کنید و در رویداد TextChange ورودی ها آنها را با regex مورد نظر مچ کنید و در صورت نیاز اخطار مناسب را نمایش دهید (این اخطار میتوانید visible کردن یک کنترلر و ... باشد.)
کد:
Dim tester As New System.Text.RegularExpressions.Regex("/w+/d")
If tester.IsMatch(Me.TextBox1.Text) Then
'...
Else
'...
End If
توضیح regex
forum.p30world.com/showthread.php?t=104385
نقل قول:
حالا اگر dll خاصی داری برام بفرست و توضیح بده
میبخشید، برای سمپل (و طریقه استفاده از dll) باید مدت کمی صبر کنید تا وقت خالی کافی ای پیدا کنم.
نقل قول:
راستی چه جور dll می سازین؟
File->NewProject->Class library