من که میگم صفحش 2.6 اینچه با 16 میلیون رنگ . ولی قبلی به نظرم بهتر بود . فکر کنم سامسونگ دید همه دارن میگم که شبیه 6300 و ... هستش طرحشو عوض کرد !
Printable View
من که میگم صفحش 2.6 اینچه با 16 میلیون رنگ . ولی قبلی به نظرم بهتر بود . فکر کنم سامسونگ دید همه دارن میگم که شبیه 6300 و ... هستش طرحشو عوض کرد !
خب GSMArena یه سری اطلاعات از i7110 الان منتشر کرد!
1. صفحه نمایش 2.6 اینچ با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
2. سیستم عامل سیمبیان سری 60 و FP2
3. دوربین 5 مگاپیکسل با فلاش Dual LED و ضبط ویدیو با وضوح VGA با 30 فریم در ثانیه و QVGA با 120 فریم در ثانیه
4. Wi-Fi با ساپورت DLNA
5. GPS Receiver با پشتیبانی A GPS
6. جوی استیک اپتیکال
7. ساپورت فرمتهای ویدیوئی Dvix و XviD
8. 3G با خطوط اینترنت HSPDA
9. رادیو FM و FM transmitter
21 یا 22 همین ماه ( اکتبر ) در جشنواره Smartphone Show 2008 در لندن معرفی میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسپانسر اصلی این جشنواره :
خب دوستان عزیز بالاخره این ابرقدرت معرفی شد .
Samsung i7110
امکانات این ابرقدرت سامسونگ :
1. صفحه نمایش 2.6 اینچ از نوع OLED با وضوح QVGA و رزولوشن 320×240 پیکسل
2. سیستم عامل سیمبیان 9.3 سری 60 نسخه 3.2 و FP2
3. دوربین دیجیتال 5 مگاپیکسل با 2 فلاش LED و قابلیت اتوفوکوس - تشخیص چهره - تشخیص چشمک -تشخیص لبخند - فیلمبرداری با وضوح VGA و 30 فریم در ثانیه و وضوح QVGA با 120 فریم در ثانیه و geo-tagging
4. Wi-Fi با ساپورت DLNA
5. گیرنده GPS ب ساپورت A-GPS
6. حافظه داخلی 50 مگابایت - قابلیت ارتقاء به وسیله کارتهای microSD تا 16 گیگابایت
7. بلوتوث نسخه 2.0
8. پورت استاندارد miroUSB
9. سیستم صدای DNSe 2.0 در انحصار سامسونگ
10. شتابسنج ( Accelerometer sensor for auto-rotate )
11. جوی استیک اپتیکال
12. ساپورت فرمتهای ویدیوئی DivX و XviD
13. رادیو FM
14. FM transmitter
15. بازیهای FIFA 08 و Asphlat
16. ضخامت فقط 12.9 میلیمتر
17. باتری فوق العاده 1200 میلی آمپری با تاک تایم 11 ساعت و آماده به کار 430 ساعت
از نوامبر امسال ( ماه آینده ) اول در روسیه به فروش میرسه و از کریسمس فورش جهانیش شروع میشه !
من که از این پکیج استثنائی واقعا لذت بردم .
یه خبر دیگه هم بدم اینکه سری 60 تاچ سامسونگ بزودی معرفی میشه !!!
مخلصیم .
باطریش فوق تصوره.. دیزاین قبلیشو بیشتر میخواستم ولی خوب از امکانات فوق العادش نمیشه گذشت...
نباید خیلی با G810 اختلاف قیمت داشته باشه...!
مگه همچین باتری ای تو این ضخامت جا میشه .....!!! ولی عجب چبزیه 11 ساعت تاک تایم ......نقل قول:
16. ضخامت فقط 12.9 میلیمتر
17. باتری فوق العاده 1200 میلی آمپری با تاک تایم 11 ساعت و آماده به کار 430 ساعت
ضخامتش با ضخامت D900 چندان فرقی نداره ولی باتری اون کجا و باتری این کجا !
Press Release
کد:http://press.samsungmobile.com/press.view.do?messageId=485
عجب تاک تایمی داره !!
خدا رو شکر که مشک باتری هم حل شد
طراحی خشگلی هم داره
فوق العادست
این گوشی باید با ان79 و ان82 رقابت کنه و هم امکانات عالی داره و هم نسبت به اونا خیلی خشگل تره
Preview این گوشی زیبا :
GSMArena نوشته صفحه نمایش گوشی هم در حالت معمولی و هم زیر نور آفتاب بدون مشکل هستش ! نوشته یکی از بهترین صفحه نمایش های سامسونگ هستش .کد:http://www.gsmarena.com/samsung_i7110-review-292.php
سرعت گوشی رو بالا ذکر کرده و اتوروتیت در منو متاسفانه کار نمیکنه .
دوربین گوشی چون نسخه بتا هستش حداکثر رزولوشن 4 مگاپیکسل داره ولی در مقایسه با N96 ، N95 و Omnia باز هم بهتر عمل کرده و این نشانه خوبی هستش که در نسخه اصلی دوربین گوشی عالی تر هم میشه .
2 مشکلی که GSMArena در مورد این گوشی بیان کرده :
the lack of a dedicated camera key and the simple modest looks. There is however a new problem - the poor soft key ergonomics might turn out quite a deal-breaker if things don't improve in the retail version.
عجب دوربینی داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از ان95 و ان96 و امنیا خیلی بهتره واقعا دوربینای سامسونگ عالین
به اين ميگن يه گوشي كامل از سامسونگ...عاليه...تبريك ميگم...:20:
بايد رقابتش با دوربين 85 رو ديد...
حدود قيمتش رو كسي داره؟
مقایسه i7110 با N79
از سی پی یو و رم کسی آماری نداره؟
ویدیو Preview این گوشی زیبا :
کد:http://www.youtube.com/watch?v=I3rd7RADZY4
چقدر n79 در برابر 7110 زشت طراحی شده
قیافش خدایی معرکس خیلی خوشگله منو که مجذوب خودش کرد
نبود؟ امیر آمارشو در بیار دیگهنقل قول:
از سی پی یو و رم کسی آماری نداره؟
جهانی ریلیز نشده، ظاهرا باید همین روزا آفتابی شه
اگه لمسی هم بود که دیگه جای شک نمیذاشت
میگم کسی یه لینکی داره که این ال سی دیه OLED رو تشریح کنه و با تی اف تی مقایسه کنه؟
آقا ایول به سامسونگ . راستی آقا سامسونگ این عکس آی 8510 رو که توی امضات هست رو از چه سایتی گرفتی فول سازشو میخوام .
کلا بخش جلوییه N79 جالب طراحی نشده و بدتر از اون کیفیت پلاستیک جلوییشه که به نظر چیپ میاد...! طبیعتا I7110 در رده ی بالاتری از این نظر قرار میگیره...
در مورد دوربین خود جی اس ام آرنا به برتری مطلق دوربینش نسبت به اومنیا و N96 اذعان کرده و در مورد N95 هشت گیگ نظری نداده... ولی عکسای فول سایز N95 رو هم که دیدم نسبت به این نویز خیلی بیشتری داشت...
وای بدجور دل منو برده طراحیش حرف نداره مخصوصا اون کیبرد فلزیش با اون طرح بندی دکمه هاش
واقعا تا حالا اینقدر از کیبورد گوشی ای خوشم نیومده بود بدنه فلزی خیلی شیکی داره دم سامسونگ گرم
فقط باید یه مقدار اینترفیس رو از حالت نوکیا در بیاره نه اینکه فقط شکل آیکونا رو عوض کنه
کلا سامسونگ اگه میخواد موفق تر باشه باید تیم نرم افزاری خودش رو هم تقویت کنه مثل آیفون و گوگل که دارن شدیدا روی برنامه ها کار میکنن
بدون شک این گوشی بهترین 5 مگاپیکسلی بازار خواهد شد
بنظر من بخاطر طراحی زیبا و بدنه فلزی و دوربین سوپرعالی و صفحه نمایش کم مصرف و بسیار باکیفیت و fm transmiter وسیستم عامل خوب و... شاید خیلیها اونو به گوشیهای 8 مگاپیکسلی و... ترجیح بدن
فکر نکم قیمتش هم خیلی بیشتر از g810 باشه
نه شوخی نکن آخه چرا؟نقل قول:
فکر نکم قیمتش هم خیلی بیشتر از g810 باشه
یعنی بالای 500؟
خدا کنه خیلی بالای 400 نره، من که با شونصد تا 8 مگا هم عوضش نمیکنم همین 5 هم برام زیاده
جی اس ام آرنا از شکل کیبوردش ایراد گرفته بود که با ارگونومی دست سازگار نیس .......
بعد یه ایراد دیگه هم که گرفته بود فک کنم این بود که دکمه مخصوص عکس و فیلم نداره ولی خیلی دلبر شده به نظر من با اون ضخامت 13 میلیمتریش
احتمالا همون حدود 500 باید بشه
تو این دوره زمونه مگه 500 تومن هم پوله درضمن مگه ادم چندبار تو یکسال میخواد گوشی عوض کنه
به گفته سایت موبایل ریویو این گوشی میتونه :
این گوشی میتونه 30 فریم و 60 فریم و 120 فریم فیلم بگیره !!!!
آره فیلمبرداریش حرف نداره البته مثل اکثر بقیه گوشی ها کیفیت صدای خوبی نداره فیلمش
یکی دو تا نمونه فیلمش رو جی اس ام آرنا گذاشته :
VGA @30 fps
QVGA @ 60 fpsکد:http://i.gsmarena.com/vv/reviewsimg/samsung-i7110-preview/camera/gsmarena_v001.mp4
QVGA @ 120 fpsکد:http://i.gsmarena.com/vv/reviewsimg/samsung-i7110-preview/camera/gsmarena_v003.mp4
کد:http://i.gsmarena.com/vv/reviewsimg/samsung-i7110-preview/camera/gsmarena_v002.mp4
سلام
1. من اصلا از ال سی دی 810 خوشم نمیومد . اینم باز مشکل اینه داره یا بهتر شده ؟ ( می دونم ال سی دی کیفیتش بهتر شده منظورم عملکرد در محیط های روشن در روز هست )
2.دوستان کیفیت و بلندی پخش صدا در این مدل در چه حدی هست ؟ ( متوسط - خوب - خیلی خوب )
3. صفحه کلید خوبی داره یا مثل 82 ...
4. دوربین دارای لنز نیست ؟ ( دوربین 5 مگاپیکسلی این مدل در حد 95 هست که از کارل زایس استفاده میکنه یا کمی ضعیف تره ؟ )
مرسی ...
سلام
OLED , 256 K colors
چرا از 16 ملیون رنگ استفاده نشده ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
این متنو از جی اس ام آرنا کپی کردم البته اولش گفته که گوشی که دستشون بوده نسخه نهایی نبوده و برای تست دستشون بوده
The front panel of the bar-shaped i7110 is dominated by the 2.6" 16M-color display of QVGA resolution
درباره دیسپلی گفته که 16 میلیون در حالی که تو مشخصات گفته 256 ولی فک کنم همون 256 درست باشه
It has remarkable picture quality and relatively good legibility under direct sunlight
بعد گفته که کیفیت تصویر عالی و قابل توجهی داشته و در زیر نور مستقیم خورشید هم خوانایی خوبی داره
Contrast is superb
کنتراست عالیه
colors are vivid and brightness levels are more than adequate
رنگها روشن و زنده و شفاف هستند و درخشندگی و شفافیت مناسب و بیش از حد نیاز است
As a whole, this is one of the best Samsung displays we've ever seen
در نهایت نتیجه گرفته که این یکی از بهترین ال سی دی های سامسونگ بوده که تا به حال دیده
Unfortunately, our pre-release unit had some kind of problem which caused it to shoot at 4MP instead of the full 5MP resolution. Photos still ended up pretty good and on most occasions even better than the ones on Samsung i900 Omnia and Nokia N96 when compared side by side. This is a good indication for some serious shooting power in the retail version of the handset.
در مورد دوربینم گفته با اینکه به جای 5 مگا پیکسل با 4 مگا پیکسل عکس انداخته اما از عکسای امنیا و ان 96 بهتر شده
البته اینم بگم که از کیپد و ترکیب دکمه ها خیلی ایراد گرفته و گفته که شاید سامسونگ طرح دکمه ها رو عوض کنه !
اینم لینک مطلب
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_i7110-review-292p2.php
خب مشخصا OLED از TFT خیلی خیلی بهتر هستش !
رنگ همون 256 هزار هستش و چرا استفاده نکرده ، شما مقایسه صفحه نمایش Night Effect که 256 هزار رنگ هستش رو با N85 که 16 میلیون هستش رو نگاه کنین ! Night Effect یه سر و گردن از N85 بهتر هستش .
در مورد صفحه کلید من توی سایت GSMHelpDesck دیدم نوشته صفحه کلید عالی و نرمی داره و SMS نوشتن باهاش خیلی راخت هستش ! نمیدونم این درسته یا حرف GSMArena .
چندتا عکس از صفحه نمایش فوق العاده این گوشی :
ال سی دی که حرف نداره
درباره کیبورد هم باز اون قسمت شماره ها و حروف رو رو حرف امیر و دسک هلپ حساب میکنیم به خصوص اینکه به نظر من همه زیبایی این گوشی تو همین فلت بودن کیبورد با ال سی دیش هست
اما فقط اون دکمه های زیر ال سی دی به نظر میرسه که کار کردن باهاشون مشکل باشه
The six functional keys around the D-pad are a real disaster on our pre-release unit. Two flat pads on both side of the D-pad accommodate the main controls, which are not separate knobs but mere indications of where on the pad to press to perform a certain action.
به اون شش تا دکمه فانکشنال ایراد گرفته که خیلی نزدیک هم هست و مثلا وقتی شما میخوای دکمه منو رو بزنید اشتباهی دکمه تماس رو فشار میدین
The D-pad also brings quite a lot of trouble. The Up and Down press is adequate but side-scrolling is a pain for the rigid frame and low stroke. Plus, it is almost impossible to avoid pressing the confirm button when scrolling sideways.
گفته وقتی میخواین با دکمه های کناری کار کنین تماس دست با دکمه کانفرم اجتناب ناپذیره
Things get even worse when the optical trackpad is enabled at the center of the D-pad. Touching the sides almost instantly makes the trackpad react and jump the selected icon sending you to the wrong menu again.
وقتی که اپتیکال ترکپد رو انیبل کنیم اوضاع بدتر میشه چون بلافاصله بعد از لمس قسمت های کناری ترکپد واکنش نشون میده و باعث اشتباه میشه
به نظر مبرسه تا حدودی حق با اونها باشه ولی این شکل دکمه های کیبرد اولین بار نیست که استفاده میشه
یه مقدار دقت لازمه تا اشتباه نشه ولی بعد چند روز یا یکی دو هفته میشه بهش عادت کرد
اینقد این گوشی قشنگ هست که اینا براش ایراد بزرگ نباشه
سلام
واسه گوشی های تخت ( که تاشو یا کشویی نیستن ) حداکثر از ال سی دی 2.4 استفاده میشه تا گوشی زیاد دراز نشه ولی استفاده از ال سی دی 2.6 تو یه گوشی تخت یکم غیر متعارفه که باعث شده طول به 118 mm برسه واین مقدار زیادی هست واسه یک گوشی و گوشی خیلی دراز میشه .
N79 فکر میکنم 2.4 باشه ... تفاوتش با i7110 خیلی نیست و به نظر من گوشی با طول زیاد بهتر از ضخامت زیاد هستش .نقل قول:
سلام....
قبل از این هم از صفحه 2.6 اینچ استفاده شده بوده.
w960__e61__e62__w950__p1__m608
حالا چون سامسونگ شد غیر متعارف؟؟؟
اصلا کشیده و رعنا بودن که خیلی خوشگل و معروفه درازیش اصلا زشتش نمیکنه که هیچ قشنگشم کرده
فقط نیم سانت از امنیا درازتره که تا کنار هم نذارینشون متوجه نمیشین، نه اصلا ایراد نیست
سلام
اینجا چرا هرکی انتقادی داره شما فکر میکنین منظوری داره ؟
اتفاقا من از طرفدارهای سرسخت نوکیا بودم و با این طراحی های تکراری اخیر نوکیا و از اون طرف روی اوردن سامسونگ به سیمبین و بهتر شدن طراحی ها و ال سی دی هاش ( قبلا ال سی دی ها حکم اینه رو داشتن تو روز و طراحی های سامسونگ هم همه مثل هم و دخترانه بود وجدانا ) .
من واسم جالب بود که به غیر از سری E نوکیا و یا گوشی هایی در این سطح کاربری و بیزینسی دیگه کمتر گوشی هست که از ال سی دی 2.6 واسه گوشی تخت استفاده کرده باشه ( حتی کمتر از تعداد انگشت های دست ) .
خوب این سلیقه هست و من از گوشی دراز بدم میاد مثل 6500 کلاسیک ولی این گوشی اونقدر نکات + داره که ارزش بیخیال شدن اینها رور داره واسه خرید .
من میخوام بدونم صداش در چه حدی هست . ؟ ( اگه صداشم خوب باشه واسه کریسمس میگیرمش ) .
سامسونگ از وقتی این اسپیکر های داخلی رو روی گوشیاش گذاشته صداش افت کرده . البته نظر بلندی میگم ولی کیفیت دارم .!
من واقعا نمیدونم صدای بلند اسپیکر چقدر اهمیت داره ؟
باور کنید من F480 رو صدای زنگشو گذاشتم روی 2 از 7 ! وقتی گوشی ویبره داره صدای گوشی درنیاد هم واسه من مشکلی نیست .
متاسفانه ما بیشتر به بلندی نیاز داریم تا کیفیت !
منم دقیقا همین کارو کردم وقتی تو خیابونم که میزارم رو ویبره وقتیم خونه یا یه جای آرومم میذارم رو یه زنگ آرومنقل قول:
باور کنید من F480 رو صدای زنگشو گذاشتم روی 2 از 7
البته فک کنم منظور دوستان بیشتر صدا موقع پخش آهنگه که بازم ...............
درستشم همینه به هر حال کار اسپیکر گوشی مشخصه برای اطلاع صاحبش از تماسهای دریافتیه و کلا لزومی نداره صدای بلندی داشته باشه ! همونطور که این همه واکمن و اکسپرس موزیک داریم تعداد خیلی کمیشون صدای بلند دارن...
به شخصه اکثرا گوشیم رو ویبرس...
من صدای بلند رو بیشتر ه خاطر دیدن کلیپ لازم دارم (از نوع بولوتوثی ) وگرنه با صدای اسپیکر کار دیگه ای ندارم....
منم موافقم اصلا از صدای زیاد خوشم نمیاد