سامسونگ رو باید از نظر آنتندهی با 1100 نوکیا مقایسه کرد:27:
Printable View
سامسونگ رو باید از نظر آنتندهی با 1100 نوکیا مقایسه کرد:27:
سلام..........
اون زمان که می گفتن گوشی های سامسونگ آنتن دهیش بده گذشت (زمان خیار شور شاه) الان سامسونگ بعد 10 سال داره بازاریو که از دست داده بود (البته تو ایران) رو داره پس می گیره البته به لطف میکرو تل (البته 30 % بقیش کار خودشه) در ضمن آنتن دهیش خیلی بهتر از 1100 __ 1200 و....... نوکیاست . البته اگه شما آدم آینده نگری هستی برو سراغ سامممممممسووووووونگ.
**** سامسونگ مردی ( برندی ) برای تمام فصول**** دی ی ی .........
خيلي جالب بود . مرسي:16::38::15::22:نقل قول:
(زمان خیار شور شاه)
G810 كه فكر نكنم از لحاظ بازي به N82 برسه (N-Gage):2:
البته نوكيا داشتم N71 ازش راضي بودم
حالا بر سر دو راهي بازي وLCD هستم!!!!!!!!!!!!
صفحه كليد رو نگفتين كدوم بهتره!!!!!!:19:
سر 0.2 اينچ اندازه LCD گير كردي؟؟:18: اگه انگشت هاي بزرگي نداشته باشي خيلي زود به دكمه 82 عادت ميكني...نقل قول:
دوست عزیز منم همین فکرو می کردم ولی e250 بابام که اگه اشتباه نکنم 3 باند داره رو با یه 1100 تو چند ناحیه امتحان کردم 1100 خیلی بهتر وبدون نویز بود.نقل قول:
3 باند چی داره ؟ !!!!!!!!!!!!!!
نکنه اگه 850 داشت بهتر آنتن میداد ؟ !!!!!!!!
گوشی های بری ان نوکیا بازی های مختلف و خوبی داره و دوربین...........صدا هو که عالی هست...........
یک جا تو همین پی سی خوندم که می خوان بازی هایی با کیفیت بالا واسه اینا بزنند
به نظر من اگه میخای بازی کنی یه ps3 بخر خیال خودتو راحت کن اینقد نزن تو سر g810 .
چه ربطی داشت؟؟؟نقل قول:
من ps3 دارم و بازی موبایل رو ول نمی کنم............1 بازی مخری 70 تومان ..........پول رو جمع کن یه گوشی توپ بگیر.................ولی من اگه جات بودم n82 میگرفتم..........برو باهاش کار کن تا اشقش شی:31:
ديروز رفتم G810 بخرم.اصلا تو كل استان بوشهر نبود!!!!!!!!!! تازه بعضي شون نمي دونستن جي 810 گوشيه(بيش از 90%)!!!!!!!!! n82=450000 نقره اي هنوز كه نخريدم ولي با اين وجود شايد ان 82 بگيرماگه كسي ميدونه كجاي بوشهر جي 810 گير مياد بهم بگه.
دوست عزیز هر وقت دوتا از بهترین گوشی های دو برند مختلف رو با هم مقایسه می کنین اینجا اتفا قای زیادی میفته
سامسونگیا می گن فقط سامسونگ و نوکیا ها هم می گن فقط نوکیا و بعد (البته نه همیشه) دوتا از کاربرا فشار خونشون می ره بالا و یکی اخراج می شه:13:
یک لطفی کن زودتر یه گوشی انتخاب کن تا کار به جای باریک نکشه
با تشکر
N82بهتره از G810 است
من که میگم U900:40::31:
یقین داشته باش که g810 از n82 بهتره.
دلیل:
1- دوربین (اپتیکال زوم و کیفیت کلی دوربین)
2- کیفیت صدای بهتر (frequency response)
3- پروسسور 3d قوی تر
4- راحتی از نظر ارگونومیک و کارکردن با کلید ها
(5- کلا samsung و عشق است !!!)
کی گفته اصلا جی 810 چیپ گرافیک داره؟؟؟
در ضمن اگر هم داشته باشه بدرد نمیخوره چون n gage 2 نوکیا که نداره!!!هه هه هه هه!!!!!!!!!!
لطفا منم راهنمایی کنید منم بین این دوتا موندم
یه سوال:میشه رو جی810 نرم افزارای سیمبین ورزن3 نصب کرد؟
میشه ... خوبم میشه :31::31:نقل قول:
قطعا ان82...
می تونم توضیح کاملی از برتری ان82 به جی810 بدم ولی مشخصه!
يعني چي !!!نقل قول:
شما با دوربين موبايلت چقدر زوم مي كني ؟ اصلاً زوم مي كني ؟ مسلماً براي كيفيت بهتر بدون زوم عكس مي گيريم
شما از كجا مي دوني كه G810 صداش بهتره ؟ خودش اومده به شما گفته ؟!!!!
از لحاظ ارگونوميك شايد يكي با N82 راحت تر باشه
ببين شما اگه سامسونگ دوست داري اون بحثش جداست ، و اينا همه نظرات شخصيه شما بود و نظر عمومي
سلام...........نقل قول:
اولا مگه گوشی بدون زومم میشه یعنی یه برند اونم مثه سامسونگ میاد زوم اپتیک رو گوشیاش می زاره همش بیخوده مثلا اگه بخای از بالای یه ساختمون عکس بگیری یا فواصل دور فقط وفقط optical zoom بدردت می خوره. دوما شاید با گوشی کار کرده خود گوشی نگفته.....
یکی از مشکلات جی 810 پایین اومدن کیفیت هنگام زوم اپتیکال هستش !!نقل قول:
به نقل از رویو جی اس ام آرنا
ها؟؟؟؟!!!!!! واقعا فکر می کنی نداره ؟!:18: اکثر گوشی های جدید پردازنده مستقل 3d دارند حتی خیلی از گوشی های رده پایین تر ( مثلا u600 که معروف هست به پردازشگربسیار ضعیف ، ولی روی همین گوشی وقتی بنچمارک 3d اجرا می کنید تفاوتش رو با مثلا d900 می بینین) حرف من این هست که بخش گرافیک و 3d به کار برده در g810 قوی تراز n82 هست.نقل قول:
از لحاظ کیفیت صدا لینک های زیر حرفی واسه گفتن نمیذاره :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لحاظ ارگونومیک کلید های n82 هم رای اکثریت ملاک هست نه رای من و شما که می فرمایید "شايد يكي با N82 راحت تر باشه" خیلی جالبه که خط پایین این حرفت میگی " شما اگه سامسونگ دوست داري اون بحثش جداست ، و اينا همه نظرات شخصيه شما بود و نظر عمومي". معلومه که من از سامسونگ خوشم میاد وگرنه که داخل پرانتز و به عنوان خنده نمینوشتم کلا سامسونگ بهتره!!!!
و نهایتا اینکه اکثر review ها در مورد ارگونومیک و مدل دکمه های n82 گفتن که راحت نیست.مثلا :
The alphanumeric keypad of Nokia N82 is surely its most controversial component. The tons of negative feedback the Nokia N91 received for its similar layout does make one wonder why Nokia decided to have another go at it in such a landmark product as the N82.
The ergonomics of the keypad are not as bad as in Nokia N91 mainly because this time it's level with the screen and each row is easy to reach. By no means would we call it good either. The keys are far too small and difficult to distinguish and, generally, typing without looking down is almost impossible. However, because of the ample spacing between keys we are giving it an average score. We still believe Nokia could have done a better job, especially with this particular phone.
(نقل از gsmarena )
و از اون مهمتر اینکه نظرات enduser در مورد کی پد n82 منفی بوده.
حالا اگه شما از nokia حقوق میگیری یا n82 داری که اینجوری حمایت می کنیش، باشه هیچ ایرادی نداره ..... n82 خیلی موبایل خفنیه در حد بننننننننننننننزززززززز !!!!!!!!!!!!!
تایید می شه ........اما........ قطعا قبول دارید که زوم اپتیکال با زوم دیجیتال قابل مقایسه نیست.... مگه نه ؟ و یکی از مهمترین عللی که هنوز خیلی ها دوربین دیجیتال مستقل رو ترجیح میدن همینه.نقل قول:
سلام ..............نقل قول:
علی جان تا قبل اینکه g810 وارد بازار شه این حرفها رو می زدن ولی یه سر به تایپیک g810 بزن مهیار عزیز این گوشی رو خریده با zoom 3x عکس گذاشته کیفیتش خوبه تغییری نکرده.
اینم تایپیکش.موفق باشید.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=251578&page=2