سلام ...
این نکته رو در نظر داشته باشید که انتخاب آواتار کاملا اختیاریست ... تصمیم گیری برای انتخاب آن بر عهده خود عضو می باشد :46:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=242290
Printable View
سلام ...
این نکته رو در نظر داشته باشید که انتخاب آواتار کاملا اختیاریست ... تصمیم گیری برای انتخاب آن بر عهده خود عضو می باشد :46:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=242290
فرقی نمی کنه بهر حال آزاده هر کی دوست داره بذاره اونی که هم دست نداره حداقل متناسب با اسمش عکس بذاره ؟
بر اساس نظر كاربران گذاشتن آواتور كه عكس خودمون باشه رد شده چون كساني هستن كه نمي خوان ديده بشن از جمله بنده
پس هركس به اختيار خودش آواتور بزاره بهتره
اصلا آواتار یه کلمه ی فارسی هست که معنای عکس شخصی آدمو نمیده
به تعریفش دقت کنید
a picture of a person or animal that represents you on a computer screen, for example in some chat rooms or when you are playing games over the Internet
ولی هرکی دوست داره میتونه عکس خودشم بزاره ... ایرادی نداره که !
واسه من قشنگه ؟
عزیزم تا حرفه ای بودن رو چی تعریف کنیمنقل قول:
پس یه پیشنهاد بدین که اعضا تو انجمنها عکس یکدیگر رو ببینند.دشوارترین قدم،قدم اول استنقل قول:
نقل قول:
می زنمش:31::31::31:
چرا باید عکس همدیگرو ببینن ؟
حتی تو انجمنای خارجی هم که این مسائل واسشون مهم نیس کمتر عکس خودشونو میذارن
پست بالا تایید میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید طرف دختر باشه نخواد ملت عکسشو ببینن !
برای آقایون این مهم نیست که آواتور عکس خودشون باشه یا نه ولی فکر نمی کن هیچ خانومی موافق باشه عکسه خودشو بذاره!
خانمها که کلا نمیزارن.دوست عزیز اینجا اونجوری هم که فکر میکنی زیاد دوستانه نیست.آدمای اونجوری هم توش پیدا میشه.مثلا یه خانم به طور مثال عکسشو بزاره،میدونی چه مزاحمتهایی یه سری براش توی همین نت درست میکنن؟
با عکس مدیرای سایت یه سری بی جنبه یه کارایی کرده بودن که آدم خجالت میکشید.
محیط اونجوری هم که فکر میکنید نیست.
تاپیکایی زده شده توی انجمن متفرقه و کسایی که مایل بودن عکسشونو گذاشتن.نقل قول:
پس یه پیشنهاد بدین که اعضا تو انجمنها عکس یکدیگر رو ببینند
خوب ما ایرانی هستیم و بر خلاف خارج به شخصیت افراد اهمیت میدیم.ایرانی ها نماد اخلاق در تمام دنیا هستندنقل قول:
خارج رو ول کن اینجا ایرانه :31:
مشکل اینجاست که ما فکر می کنیم محیطهای مجازی با محیطهای واقعی فرق دارن.مگه تو خیابون یا هر جای دیگری نمیشه سو، استفاده کرد؟آیا تا به حال دیدید که یک نفر تو خیابون ماسک بزنه یا گونی بکشه رو صورتشنقل قول:
دوست عزیز این حرفها همش ادعاست. ایرانی ها نماد اخلاق هستن ؟ بهتره یه نگاهی به دورو ورت و جامعه ای که توش زندگی میکنی بندازی.نقل قول:
در مورد عکس هم به نظر من آواتور کاملا اختیاریه حتما نباید عکس شخصی گذاشت. کلا فسلفه ش این نیست که آدم عکس خودش رو بزاره. در ضمن فکر نمیکنم قیافه آدمها چندان اهمیتی تو به قول شما بحث و تبادل نظر داشته باشه. اینکه مثلا من بدونم فلان کاربر قیافه ش چجوریه چه فایده ای داره ؟ کلا ضررش بیشتره...
مادر ترزا برندۀ جایزۀ صلح نوبل میگه اگه روزی من به همایشی با محتوای مبارزه با تروریست دعوت بشم هرگز شرکت نخواهم کرد.اما در همایش گسترش صلح حتما" شرکت خواهم کرد.مسلما" افزایش ورزش از مبارزه با مواد مخدر بهتره.اینم همین حکم رو داره .بهتره بجای ترس از سو، استفاده کمک کنیم تا یک فرهنگ جا بیفته.بعد از یه مدت عادی میشه.نقل قول:
چشمای ما عادت کردن فقط نکات منفی رو ببینن.من به این فکر میکن اگه این کار از این سایت شروع بشه و بعد به سایت های بیشتری سرایت کنه دیگه جایی برای سو، استفاده باقی نمیمونهنقل قول:
خوب من باهاش مخالفم ... توی دنیای واقعی آدم واقعیه و توی دنیای مجازی هم مجازیه ... در کل خوشم نمیاد آواتارم عکس خودم باشه ... و به نظرم زیاد هم جالب نیست چون محیط خشک و رسمی میشه و تنوع کم میشه ...
یکی از مشکلاتش رو میگم : من عکسم رو میذارم و همین طور اسمم رو , به هر حال عقاید متفاوته و یک نفر توی این انجمن دشمن من میشه , بعد عکس و اسم من رو بر میداره و باهاش تو 100 تا انجمن عضو میشه و هرچی از دهنش در اومد میگه ...
خانوم ها هم که قضیه اش مشخصه گفتن نداره ...
اين اولين باري نيست كه شما اين پيشنهاد رو ميديد در سايت Cloob تقريباً يه همچين سيستمي حاكمه و من ميدونم كه پيامدهايي هم متوجه اون هست.نقل قول:
چشمای ما عادت کردن فقط نکات منفی رو ببینن.من به این فکر میکن اگه این کار از این سایت شروع بشه و بعد به سایت های بیشتری سرایت کنه دیگه جایی برای سو، استفاده باقی نمیمونه
ظاهر و چهره مهم نيست اتفاقاً بهتره همه به روياهاي خودمون احترام بذاريم و يكم از خود واقعيمون كه 1000 تا مشكلات ريز و درشت روش آوار شده فاصله بگيريم.
يه كم هم ببينيم ايده آل هاي هر يك از كاربرا چيه.همين تفاوته كه قشنگه.
پس با اجازتون بنده هم مخالفم!
به نظر من این یه سلیقه ی شخصیه و هیچ اجباری نیست که کاربران رو مجبور به عکس گذاشتن کنیم ....
اما من که عکسمو از قبل از اینکه شما بگین گذاشتم
آوتار=عکس شخصی
مزیت ها:
1-احساس نزدیکی بین اعضا و این که شما فکر میکنی داری فیس تو فیس با طرفت (یا حالا طرفات!) صحبت می کنی.
2-حالت رسمی پیدا کردن و نزدیکی به یک انجمن حقیقی.
3-ایجاد حس اعتماد به یکدیگر(البته در جایی که همه آدم حسابی باشند.قصد توهین به شماها رو ندارم ولی توی همین فروم هم آدم
بیخود پیدا میشه-ما که نمی شناسیمشون)
و اون چیزایی که دوستان گفتن
معایب:
امکان سوء استفاده از عکس خانمهای محترم توسط یک عده ...
و اون چیزایی که دوستان گفتن
من خودم عکس خودمو گذاشته بودم اما بعد با خودم گفتم 1-انگار استقبال نشد 2-نمیشه که آقایون عکسشونو بذارن و خانوما نه.یه جور تبعیضه خدا وکیلی.نه؟!
ضمنا مردم ایران خیلی هم با فرهنگ و با اخلاق هستن.:21:
با تشکر
آوتار=عکس شخصی >> این شخصی خیلی مهم مکس ول :31:
به جاي عكس چهره شخص بايد عكسي نشانگر عقايد او باشد چون بعضي ها قيافشون به عقايدشون نميخوره:دي
چشمهای ما معمولا چیزهایی رو که بیشتر هستن میبینه. مثلا تو یه نقاشی که رنگ سیاه از بقیه رنگها بیشتر باشه ما اون نقاشی رو تیره و سیاه میبینیم حتی اگه توش یه کم رنگ روشن هم باشه.نقل قول:
من سوال اینه حالا فرض بر اینکه همه کاربرها عکساشون رو گذاشتن و به سایتهای دیگه هم سرایت کرد و کلا همه تو همه سایتها عکس خودشون رو بزارن. خوب که چی ؟ چه فایده ای داره ؟
این چه بحثیه
مشخصاً اینکه آواتور ما نشان دهنده عقاید ما باشه خیلی بهتر از تصویر چهره شخص هست
و البته خیلی راحت تر میشه با اون کنار اومد و با طرف تو انجمن ها بحث کرد
تصور کنید قیافه یه نفر رو ببینید و دیگه کلا دیسکانکت شید بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا یه تصور ذهنی از طرف مقابل.
اصلا شاید خیلیا از قیافه شما خوششون نیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منظورم کسی خاصی نبود، شوخی کردم.
قشنگی انجمن به این هست که آواتور هر کسی هرجوری دوس داره باشه
یکی با شخصیت محبوب خودش.
یکی با مفهومی که از عکس می رسونه.
یکی با هنرمندیش در ادیت عکس
و ..
آقا اصلا چه اصراريه كه عكس بذارن,1-شايد يه كسي خجالتي باشه نخواد كسي عكسشو ببينه.در كل خيلي از اين جور افراد به اينترنت پناه مي برن چون مجبور نيستن مثل دنياي واقعي face2face حرفاشونو بزنن شما مي خواي اين نعمتو از اونا بگيري.و در واقع يكي از مزايا و جذابيت هاي اينترنت و چنين فضاهايي اينه كه آدم مي تونه ناشناس باقي بونه .2-در ضمن امكان سو استفاده از عكس شخصي هم بالا ميره ,مخصوصا عكس خانومها كه البته اونا كه اصلا حاضر نيستن عكسشونو بذارن.3-4-بعدشم از كجا معلوم كه كسي عكس خودشو حتما بذاره شايد عكس يه نفرو ديگر بذاره,از كجا ميشه فهميد و اينم يه نوع سو استفادست.
4-همين طور كسي شايد نخواد دوستس يا آشنا و فاميلي ببيندش.5- يا بعضي ها ممكنه زشت نباشن ولي بد عكس باشند يا حتي ممكنه به نظرشون زشت باشن و دوست نداشته باشن عكسشونو بذارن هر چند كه خوش قيافه ها هم امكان سو استفاده از عكسشون بيشتره.و من به اونايي هم كه عكسشونو مي ذارن انتقاد دارم. 6- بعضيا عادتشون مسخره كردنه مخصوصا قيافه افراد و فكر ميكنن خودشون بي عيبو نقصن ,و ممكنه نا خودآگاه به عكس بعضيا بخندن يا مايه مسخره كردن قرار بدن توي تاپيك و باعث بحث و جدل و توهين و بن شدن و اخراج شدن بشه.
خوب میشه تدابیر امنیتی اندیشید.نقل قول:
همش غر میزنیم که کو پیشرفت؟این خودمونیم که نمی خواهیم پیشرفت کنیم.برای هر پیشرفتی باید ریسکشو هم بپذیریم.اینکه همش بگیم اگه اینجوری بشه ، شاید اونجوری بشه ، ممکنه اصلا" نشه ، خوب صد در صد به جایی نمیرسیم حالا در هر زمینه ای باشیه.اگر دقت کنیم علت مخالفت همه ترسه.بازم میگم این نظر اکثریته که مهمه.
سلام
دوست عزیز استاد رضا ... شما خوب بیا اسم و فامیلت رو بگو !
عقایدی رو که فقط بر روی زبون میاد رو نمیگن عقیده میگن حرف ...
عقیده وقتی که اجرا بشه میشه ...
نمیدونم چرا انقدر آقایون به جای خانمها تصمیم می گیرند.راستی چرا آقایون پیشنهادمو قبول نمیکنن.
اسمم که رضاست.این عقاید هستند که به گفتار و رفتار تبدیل میشن.گفتار معلول و نتایج عقاید و افکارند.از کوزه همان تراود که در اوست.نقل قول:
اینهایی که شما میگید عقاید ذاتی اند ... بعد به گفتار و گفتار به اعمال ...
منم اصلا با این که در آواتور از عکس شخصی استفاده بشه موافق نیستم
آواتور من چیزی رو میگه که من در ذهنم دارم و ذهنمو درگیر کرده
آواتور بعضی ها عقاید اونارو میگه
آواتور بعضی ها علاقمندی هاشونو میگه
و...
ولی دلیل نمیشه که من از عکس خودم استفاده کنم
شما که گفتید دنیای مجازی هم مثل دنیای واقعی هستش اصلا اینطور نیست
من در دنیای واقعی می تونم حرف بزنم و از طریق کلماتم احساساتمو کامل بروز بدم چشمام حرفامو تائید یا رد میکنه
اما در دنیای مجازی من می تونم احساسم رو بروز بدم
می تونم اونارو تغیر بدم
یا حتی اونارو نگم
پس دیدی مثل هم نیست
بیشتر آدما توی دنیای مجازی اونی میشن که در آرزوهاشو می پروروندن
واسه همین شاید عکس من با عقاید من فرق کنه و این باعث میشه که شما تصویر خوبی از من در ذهنت نمونه
آره! منم با اوس رضا موافقم.راس میگه.فقط مشکل همونه که گفتم.
ضمنا خدمت جناب بیل گیتس عارضم که منظور بنده از آواتار=عکس شخصی این نبود که اینطور هست.بل منظورم این بود که آواتار=عکس شخصی مزیتها...معایب... مث تیتر روزنامه ها.
شد؟
با اين كه بچم ولي يه چيزايي حاليم ميشهنقل قول:
خوب معلومه اسكن ميكنم به اسم تو هر چي فحش و.... به ..... مي دم بعد كه دنبال من نمي گردن دنبال تو مي گردن خلاصه كارت به اعدام مي كشه اينو گفتم تا روشن شي :11:
منم تو انجمني كه كار مي كنم آواتارمو ميزارم هميني كه تو امضام هست
هر جور راحتی
تصمیم با خودته
من به بزرگتر شما توصیه میکنم که نگزارن که زیاد فیلم پلیسی ببینی.آخه بد جوری روت تاثیر گذاشته.این جوری هم که فکر میکنی شیرتوشیر نیست.فرض کن یه آدم معروفی و همه عکس و اسم ورسم وآدرستو دارن.اون وقت چکار مکنی؟؟؟نقل قول:
عقاید و افکار هیچگاه نمیتوانند ذاتی و فطری باشن و به مرور شکل میگیرند وکامل میشوند واز عوامل خارجی مثل تبلیغات و محیط و...تاثیر می پذیرند.نقل قول: