نام تاپیک از "درخواست راهنمایی در مورد انتخاب یک توضیع لینوکس " به "درخواست راهنمایی در مورد انتخاب یک توزیع لینوکس" تغییر پیدا کرد.
Printable View
نام تاپیک از "درخواست راهنمایی در مورد انتخاب یک توضیع لینوکس " به "درخواست راهنمایی در مورد انتخاب یک توزیع لینوکس" تغییر پیدا کرد.
من از OpenSuSE استفاده می کنم و خیلی هم راضیم. اگر مبتدی هستید از بعضی از Distribution ها مثل Slackware و Gentoo استفاده نکنید چون اینها نیاز به کاربرایی دارند که قبلا خیلی با لینوکس کار کرده باشند.
باز هم سلام خدمت دوستان عزیز:10:نقل قول:
اولا تشکر :11:که حسین جان واقعا دستت درد نکنه دانلود شد و استفاده شد و مورد پسند هم بود از هر لحاظ خوشم اومد.:40:
دوم اینکه شکایت:41: که آخه چرا نگفتی که لینک دانلودی که دادی برای نسخه live :2:هستش . راهی نیست که بشه این نسخه رو روی دستگاه نصب کرد:41:. آخه استفاده از نسخه لایو علاوه بر اینکه پدر دی وی دی درایو رو در میاره باعث کاهش سرعت اجرای بعضی از برنامه ها میشه.
به هر حال باز هم تشکر میکنم.:11:
قابل نصب هست دیگهنقل قول:
باز هم سلام خدمت دوستان عزیز
اولا تشکر که حسین جان واقعا دستت درد نکنه دانلود شد و استفاده شد و مورد پسند هم بود از هر لحاظ خوشم اومد.
دوم اینکه شکایت که آخه چرا نگفتی که لینک دانلودی که دادی برای نسخه live هستش . راهی نیست که بشه این نسخه رو روی دستگاه نصب کرد. آخه استفاده از نسخه لایو علاوه بر اینکه پدر دی وی دی درایو رو در میاره باعث کاهش سرعت اجرای بعضی از برنامه ها میشه.
به هر حال باز هم تشکر میکنم.
گزینه graphical installation
:18::18:نقل قول:
یعنی شما آیکن Install on Disk رو در دسکتاپ ندیدید ؟ :10:
کد:http://wiki.sabayon.org/index.php?title=Image:Bootk8.png
http://wiki.sabayonlinux.org/index.php?title=Image:Snapshot7.png
بهزاد جان از شما کمی بعیده این سوال ! :46:نقل قول:
من خودم ADSL با LAN دارم و توی تمام نسخه های سابایون از طریق ابزار Network Manager ( که آیکنش روی پنل قرار داره !! ) خیلی راحت به اینترنت وصل شدم و اصلا نیازی به اجرای دستورات گوناگون در خط فرمان نیست !
اگر از نسخه ی KDE سابایون ۴.۱ استفاده می کنی , عکس زیر رو نگاه کن:
در گوشه ی پایین-سمت راست ( سمت راست ساعت ! ) یه آیکن وجود داره که علامت تیک سبز رنگ داره. از طریق اون میتونی کانکشنت رو خیلی راحت بسازی و به اینترنت وصل بشی.کد:http://wiki.sabayon.org/index.php?title=Image:Bootk8.png
اگر از نسخه ی گنوم هم استفاده می کنی , باید عکس دوتا کامپیوتر رو روی پنل ببینی !
فکر نمی کنم ابهامی وجود داشته باشهکد:http://wiki.sabayonlinux.org/index.php?title=Image:Snapshot7.png
:10:
باز هم تشکر فراوان از حسین جان به خاطر راهنمایی هاشون.:11:
نیازی به دستک تاپ هم نبود (بنده کور تشریف داشتم:31:) توی همون بوت لودر اولش هم این گزینه بود ولی من به علت خستگی موقع تست اونو ندیده بود (آخه معمولا آخر شبها وقت اضافه دارم:19:).
راستی این محیط گرافیکی سه بعدی خیلی باحاله . توی فدورا و ابونتو وقتی فعالش میکرم ظاهرا چون کارت گرافیک رو نشناخته بود سیستم هنگ میکرد ولی اینجا به خوبی کار میکنه .
باز هم تشکر فراوان :11:
خوشحالم از اینکه این توزیع مورد پسند شما واقع شده. به جز سیستم نصب برنامه هاش که هنوز جای کار داره ( البته نسبت به نسخه ی 3.5 که قبلا استفاده می کردم خیلی بهتر و سریعتر شده ! ) ولی در مجموع توزیعی هست که تقریبا هیچ کاری رو به عهده ی کاربر نمیندازه و یک سیستم آماده به کار رو تحویل کاربر میده. البته به جز یکی دو مورد استثنا مانند نصب مودم های dialup که نیاز به کامپایل داره و ... .نقل قول:
به هر حال مهم اینه که همه ی ما الان از لینوکس استفاده می کنیم !
:11:
باز هم سلام خدمت دوستان عزیز مخصوصا حسین جان .
باز هم ببخشید که زیاد سوال میکنم ولی میخواستم بدونم این توضیع توی این تالار یه تاپیک اختصاصی نداره؟ آخه من یه سری سوال دارم که میخواستم جهت حفظ نظم انجمن اونارو توی تاپیک مخصوص خودش بپرسم ولی هرچی گشتم تاپیکی با این عنوان نبود.!!!!!
به هر حال من فعلا سوالاتم رو اینجا مطرح میکنم اگه تاپیک معرفی شد سعی میشه پستم رو ویرایش کنم.
اول از همه این که من هنوز نتونستم یه بک گراند برای خودم داشته باشم . هر بار که بک گراند رو عوض میکنم بعد از خاموش و روشن کردن دستگاه بک گراند ناپدید میشه.
دوم اینکه این توضیع توی خودش آنتی ویروس نداره؟ اگه نداره چه طور باید یه آنتی ویروس مناسب روش نصب کنم.؟ اصلا چه آنتی ویروس هایی براش وجود داره.؟
سوم اینکه فونتهای لینوکس کجا قرار دارند ؟ چه طور میشه بهش یه سری فونت اضافه کرد؟ فونت های ویندوز بهش میخوره یا؟
چهارم اینکه چه طور میشه استارتاپ و برنامه های موجود در اونو کنترل کرد و تعداد اونارو کم یا زیاد کرد.؟
پنجم اینکه جای بعضی از حروف روی کیبرد مناسب نیست و بهش عادت ندارم . ممکنه بشه اونارو جابجا کرد؟
فعلا فکر کنم همینا رو لطف کنید و جواب بدید کافی باشه .
باز هم از زحماتتون تشکر میشه.
حسین جان فکر کنم منظور شما این ابزاریه که برای من هیچ وقت کار نکرده! عکس رو که دقت کنید گزینه dsl غیر فعاله!:41:
کد:http://-------------/files/31ksq45cpey0omysbd2h.png
سلام مجدد خدمت دوستان عزیز:10:نقل قول:
بهزاد جان اگه شما با lan وصل میشید که نیاز به هیچ ابزار یا تنظیم خاصی نداره که!!!!!!!!
من که هیچ کار خاصی انجام ندادم . به محض ورود به محیط سیستم عامل به طور اتوماتیک مودم و شبکه رو میشناسه و با باز کردن صفحه مرورگر وارد اینترنت میشه و هیچ جور تنظیمات خاصی هم نداره.
ممکنه اگه شما تنظیمات مودمت رو یه بار ریست کنی و دوباره از اول تنظیم کنی مشکلت برطرف بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان فکر کنم شما مدمتو تنظیم کردی که خودکار به اینترنت وصل شه ولی من یوزر و پسورد اینترنت شبانم با روزانه فرق میکنه بخاطر همین نمیتونم این کارو بکنم:46:
بهزاد جان من هم توی ویندوز نمیتونم این کار رو انجام بدم و باید اونو روی حالت bridge قرار بدم و کانکشن بسازم ولی توی لینوکس دوباره اونو تنظیم میکنم روی حالت pppoe و بهش یوزر و پسورد میدم تا اتوماتیک کانکت بشه.
البته این کار اصلا سخت نیست و نهایت فقط 1 یا 2 دقیقه از وقت من رو میگیره.
فکر میکنم اگه شما هم این کار رو انجام بدید بد نباشه .(البته میل با خودتون هستش این فقط یه پیشنهاد بود )
موفق باشید.
کسی نمیدونه چطور میتونم مودم intel 536ep رو روی سابایون نصب کنم؟ روی اوبونتو یک پکیج با پسوند deb دانلود کردم و نصب شد اما ظاهراآ روی سابایون فایلهای deb نصب نمیشه!!
صفحه ی DSL برای منم غیر فعاله. شما به اون نیازی ندارید. در صفحه ی Wired روی ADD کلیک کنید. گزینه ی connect automatically رو فعال کنید. در صفحه ی IP Address گزینه ی dhcp رو انتخاب کنید.نقل قول:
برای تنظیم یوزر و پسورد هم با وارد کردن ip مودم در مرورگر , به تنظیمات مودم بروید و یوزر و پسورد رو آنجا تعیین کنید یا تغییر دهید !
اول پیشنهاد می کنم از طریق برنامه ی Spritz درایور مودم رو جستجو کنید و اگر در مخازن سابایون وجود داشت نصب کنید. اگر نبود , باید سورس این درایور رو از لینک زیر دانلود و کامپایل کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونه در کامپایل این درایور کمکت کنه ! یک فایل متنی با نام readme یا install هم در فایل بالا باید وجود داشته باشه که در مورد مراحل نصب و کامپایل این درایور میتونه کمکت کنه.کد:http://linmodems.technion.ac.il/packages/intel/Philippe.Vouters/intel-536EP-2.56.76.0_2009_02_08.tar.bz2
اگر سوالی در این رابطه داشتید حتما در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید.
حسین جان اگه لطف کنی و یه نگاهی هم به سوالات من بندازی که خیلی ممنون میشم.:11:
۱- از کدوم دسکتاپ استفاده می کنید ؟ kde یا gnome ؟نقل قول:
۲- برنامه های klamav , f-prot , bitdefender-console در مخازن این توزیع هستند ! از طریق spritz میتونید نصب کنید !
۳- احتمالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای نصب فونت های ویندوز, در سابایون هم باید جواب بده !
۴- از کدوم دسکتاپ استفاده می کنید ؟ kde یا gnome ؟
۵- نمی دونم ولی احتمالا روشی باید وجود داشته باشه !
باز هم سلام خدمت دوستان عزیز مخصوصا حسین عزیز
تشکر از توجه شما به سوالات من
اول اینکه ممکن هستش که یه تاپیک مخصوص سابایون باز کنید؟(فکر میکنم اگه این کار توسط شما انجام بگیره بهتره تا توسط یه کاربر معمولی مثل من)
دوم اینکه من خیلی آماتورم لطفا اگه ممکنه وقتی روشی رو معرفی میکنید مراحل انجامش رو هم توضیح بدید یا اینکه یه لینک بدید که از اونجا بشه این کار رو یاد گرفت. البته انگلیسیم خیلی خوب نیست ولی خیلی هم بد نیست و میتونم شکسته بسته سایت ها رو ترجمه کنم.
سوم اینکه من از هر دو دسکتاپ kde و gnome استفاده میکنم. ولی چون نمیدونم چه طور میشه هردو رو روی سیستم نصب کنم فعلا از gnome به صورت live استفاده میکنم. ممکنه توضیح بدید که چه طور میشه هردو دسکتاپ رو نصب کنم.؟
چهارم اینکه من توی دسکتاپ kde با بک گراند مشکل دارم . وقتی از تصاویر موجود در خود توضیع استفاده میکنم این مشکل حذف بک گراند رو ندارم ولی وقتی از تصاویر موجود در سایر درایو ها استفاده میکنم بعد از هر بار ری استارت تصویر ناپدید میشه .
پنجم اینکه spritz چیه و چطور میشه به کمک اون آنتی ویروس هایی رو که توی پست قبل فرمودید رو نصب کنم؟
ششم اینکه در مورد برنامه های موجود در استارتاپ و روش کم و زیاد کردنشون توی kde لطفا توضیح بفرمایید.
در پایان هم تشکر فراوانی میشه از توجهات این چند روزه شما به مشکلات من
- چون الان سابایون روی سیستمم نصب نیست نمیتونم دقیق راهنماییتون کنم.
- بعضی از سوالاتتون خیلی کلی بود و با توجه به اینکه منابع فارسی برای این توزیع وجود نداره و توضیح کامل در مورد همه ی آنها عملا ممکن نیست بنابراین باید خودتون کمی در منابع انگلیسی این توزیع جستجو و تحقیق کنید. مثلا سایت زیر که پر از راهنما و مطالب گوناگون در مورد Sabayon هست:
در مورد Spritz اینجا به صورت تصویری و کامل توضیح داده شده:کد:http://wiki.sabayonlinux.org
- در مورد بکگراند من همچین مشکلی نداشتم. شاید مشکل از مانت نشدن صحیح درایوهاتون باشه. عکس های مورد نظر رو در پوشه ی home کپی کنید و مجددا امتحان کنید ! شاید هم مشکل از این باشه که به صورت Live از سابایون استفاده می کنید !کد:http://wiki.sabayonlinux.org/index.php?title=En:Spritz
- با توجه به اینکه در سابایون 4.1 , نسخه های kde و gnome در دو dvd جداگانه منتشر شدن بنابراین نمیتونید از طریق یک dvd هر دو رو نصب کنید. فعلا تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که از طریق اینترنت و spritz دسکتاپ مورد نظرتون رو نصب کنید.
بهتره عنوان تاپیک به سابایون تغییر کنه:31:
یعنی مثل اوبونتو نیست که از طریق dvd محیط گنوم رو تو نسخه kde نصب کرد!؟نقل قول:
با توجه به اینکه در سابایون 4.1 , نسخه های kde و gnome در دو dvd جداگانه منتشر شدن بنابراین نمیتونید از طریق یک dvd هر دو رو نصب کنید. فعلا تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که از طریق اینترنت و spritz دسکتاپ مورد نظرتون رو نصب کنید.
برای باز کردن تاپیک در انجمن گنو/لینوکس محدودیتی (جز آنچه در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آمده) وجود ندارد، بنابراین اگر فکر می کنید جای خالی هر گونه تاپیکی (باز هم با تاکید بر اینکه تاپیک مشابه چه از نظر نام و محتوی وجود ندارد) احساس میشه، ایجادش کنید و این کار نیاز به دسترسی خاصی نداره.نقل قول:
ممنون از تذکرتون :46:
ما هر چند وقت یه بار باید یه تاپیک با این موضوع داشته باشیم
دوستان عزیز لطفا فهرست هم یه نگاه بکنید
تاپیکها به هم چسبانده خواهند شد
با عرض سلام
من پست ها رو خوندم ولی هنوز نتونستم جواب یه سوال رو پیدا کنم:
من یه کامپیوتر در پیت پنتیوم 3 سلرون با 256 مگ رم اس دی و 16 مگ گرافیک آن بورد دارم
یعنی یه علاء الدین واقعی...
حالا تصمیم گرفتم ویندوز رو دور بریزم و به جامعه متن باز بپیوندم...
فهمیدم که توزیع اوبنتو توزیع خوبیه مخصوصا برای کار های روز مره...
مثل چت کردن و وب گردی و موسیقی گوش دادن...
ولی حالا سوال اینه: کدوم نسخه از توزیع اوبنتو رو این علا الدین من کار میکنه؟؟؟
من می ترسم دچار کمبود منابع سخت افزاری بشم...
توضیح اینکه من الان رو این پی سی ویندوز اکس پی نصب کردم...
لطفا راهنمایی کنید... ممنونم
فکر کنم نسخه های 6 و پایین تر جواب بدن. فقط دقت کن که LTS باشه.نقل قول:
ببخشید اونوخت LTS یعنی چی؟
یعنی دارای پشتیبانی بلند مدت، که دقیقا Long Term Support هست.نقل قول:
شما یکی از این توزیع ها رو انتخاب کنید، تمام این لیست هنوز هم پشتیبانی میشه و بروزرسانی داره:
در مورد شما فکر می کنم بهترین انتخاب براتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه.کد:http://releases.ubuntu.com/
چون منابع سیستم شما خیلی کم هست و البته این رو بگم شما می تونید از 8.04 هم استفاده کنید ولی خوب اون بازدهی که در 6.06 هست در 8.04 نخواهید داشت.
موفق باشید.
سوالات مربوط به اوبونتو را هم در تاپیک خودش مطرح کنید لطفا.
اقای Amr mermant این که شما میگید بک گراندتون میره احتمالا شما دارید از روی یه پارتیشن NTFS عکس رو به
بک گراند میفرستید.در نتیجه وقتی سیستم عامل میاد بالا چون NTFS هنوز مونت نشده عکسی هم نداری.
میگم من اوایل از اوبونتو خوشم میومد.ولی الان حالم ازش به هم میخورهوخیلی ناجوره.یه جورایی داره میشه ویندوز دیگه.
تازگی ها عشق فدورا منو گرفته.میشه یکم در مورد فدورا کمک کنید؟چه کسانی باید ازش استفاده کنن؟چه خصوصیاتی داره؟
برای کاربران عادی ( ولی حرفه ای.مثلا من تو ویندوز برنامه نویسیم توپه)که همه چیز رو میخوان فدوراخوبه؟لطفا لینک فدورا رو
ندیدی.تا حالا 10 بار خوندمش.خودتون توضیح بدید.
مرسی.
مسلما خود سایت پروژه فدورا خیلی بهتر از ماها توضیح داده! به هر حال
همونطور که در لینک داده شده ذکر شده بود همیشه جدیدترین تکنولوژی و محصولات آزاد در فدورا (وخیلی اوقات فقط در فدورا!) قابل استفاده هست (تفاوت اساسیش باسایر توزیع ها همینه) البته طبیعیه که این خیلی اوقات برای کاربر مشکل سازه خیلی ها به همین خاطر قبولش ندارن برای برنامه نویسی هم فدورا بهتره. میزکار اصلیش هم گنوم هست
دبیان قدرتمد ترینه
نظرتون راجب پارسیکس چیه؟
ابونتو بهتره یا پارسیکس؟
فدرا بهتره یا پارسیکس؟
نقل قول:
پارسیکس برا شما که میخوای تازه شروع کنی خیلی خوبه
اگه اشتباه نکنم پارسیکس یه توزیع مبتنی بر دبیانه
(خودم هم تازه کار با لینوکس رو شروع کردم):31:
به نظره من اول رو Virtual Box باهاش کار کن بعد نصبش کن(من الان همرو رو ویرتوال دارم vista , parsix و Debian) تازه میخوام سون رو هم نصب کنم(اینطوری راحت تر هستی)
از نظر من اوبونتو ترجیح داره تا پارسیکس... پارسیکس هم گزینه خوبی هست البته... سلیقه ای هست...
فدورا کمی پیشرفته تر هست و نیاز به مقاوت بیشتر :دی ولی فدورا امنیت بیشتری هم داره. هم از نظر سرور هم از نظر کلی کار.
من هم يك ليست تهيه كرده ام نظر شما چيه
کد:http://open-document.blogspot.com/2009/08/list-distro-linux.html
لیست خوبی هست ولی سورت نشده، شاید اگر بر اساس یک ملاکی سورتش کنی بهتر باشه، مثلا بر اساس محبوبیت، یا پایداری و یا هر ملاک دیگری که خودت می دونی.نقل قول:
اصلاح کردم نظر تون چیه
کد:http://open-document.blogspot.com/2009/08/list-distro-linux.html
خوبه. ولی خب همون طور که توی کامنتها گفتم برای SLAX به نظرم باید یکم اصلاحات داشته باشی. وبسایتش رو ببین:نقل قول:
کد:http://slax.org
من هم اصلاح کردم نظر شما چیه؟
slax
يك توزيع قابل حمل برپايه اسلكور براي كار عمومي با رویکرد ماژول گرا
خوبه. اما بهتره اون رو هم به لیست توزیعهای قابل حمل اضافه کنی.نقل قول:
بعد بد نیست که توزیع geexbox رو هم داشته باشی.
در حقیقت اینطور که دارم توی ویکی پدیا در موردش میخونم یه توزیع لایو و رایگان هست به عنوان media center بر پایهی Mplayer.کد:http://geexbox.org/en/index.html
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Geexbox
پارسيكس كه زنده است نياز به ماشين مجازي نداره كه؟؟؟!!!نقل قول:
اول رو Virtual Box باهاش کار کن بعد نصبش کن
چه ترجيحي داره؟نقل قول:
از نظر من اوبونتو ترجیح داره تا پارسیکس
ازديد من برعكس نوشتي داداش:5: