درود..مرتضی جان..
نقل قول:
چندان باهات اشنا نبودم ... ولی عنوانت جذبم کرد ( پزشک انجمن)
:20:
نقل قول:
1. می تونی یه توضیح در مورد عنوانت و اینکه چطور شد گرفتیش بدی؟
فکر کنم عناوین تاحدودی گرفتنی نیست..بیشتر دادنی هست...اینو باید از مسئولان انجمن پرسید! شاید به خاطر این که پستام تو بخش پزشکی بیشتر بوده !:46:
نقل قول:
2. اسم و سن و شغل و خلاصه یه بیوگرافی از خودت؟
اسم : aliak28= علیرضا ...معروف به Rhazes
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سن :میگن سن هر کس رو با توجه به مدت زمانی که مفید بوده اندازه می گیرن! اگر اینطور باشه تو انجمن شاید دو سه سالم بشه ! البته اگر مفید بوده باشم...ولی در مقایسه با برو بچه های انجمن ...یکی از پیرمرها محسوب میشم !
شغل : پزشک انجمن !:46:
نقل قول:
3. ابو علی سینا زحمت زیادی تو پزشکی کشید ... یه خلاصه از زندگیش و نوع فعالیتش تو پزشکی می تونی بدی؟
راستش اگر از من بپرسید ...زکریای رازی خیلی خیلی بیشتر از ایشون زحمت کشید...بنام ترین و شهیر ترین پزشک ایرانی در تمام دنیا زکریای رازی هست...
الان اصلا ابن سینا رو تقریبا هیچ کجای دنیا_ البته به ناحق_ ایرانی نمی دونن..تو بسیاری از کشورهای عربی بیمارستانی تحت نام " ابن سینا " دارند ...
ولی هر کجا حرف از زکریای رازی باشه فقط نام ایران به میان میاد...
زحماتی که زکریای رازی کشید اونقدر بیشتر و مهمتره که اگر بخواهیم در مقام مقایسه بر بیاییم ..واقعا به ابن سینا شاگرد کوچکی در برابر او خواهد بود...
با این حال چشم...جواب تلگرافی ها م تموم بشه آنچه شما خواسته اید رو هم عرض می کنم..
نقل قول:
4. با گیاه درمانی چقدر اشنایی؟
تا حدودی....
یادمه پروفسور منوچهری ( از اساتید دانشگاه تهران ) هر وقت که تو محوطه بیمارسان قدم می زدیم..دونه دونه اسامی علمی گیاهان اطراف رو می گفت..و خواص اون ها رو هم برامون توضیح می داد...
البته در باره دارو و درمان گیاهی متاسفانه سوأ تعیبر های زیادی در جامعه هست...که کاملا غلطه !
یکیش این که اگر دارویی گیاهی باشه ضرر نداره ! یا اگر داروی گیاهی رو بیشتر از حد مصرف کنیم مشکلی نیست !
در صورتی که کاملا غلطه ! حتی ضرر داروهای گیاهی به دلیل این که علاوه بر اون ماده شیمیایی که منظور ماست کلی مواد ناخواسته دیگه هم دارند ممکنه از داروهایی که مردم شیمیایی می دونن و نصبت بهش موضع منفی دارند گاهی بدتر باشه....
سرتون رو درد نیارم...اگر عمری بود و فرصتی شد درباره اش گپ خواهیم زد...
نقل قول:
5. طب سوزنی چینی ها رو از نظر علمی قبول داری؟ ... مطلب علمی در موردشون داری بزاری؟
قبول داشتن یا نداشتن من شاید چندان مهم نباشه.! اما چند تن از دوستان من حتی برای این موضوع به چین سفر کردند و این علم رو در کنار پزشکی رایج آموختند...اثرات نسبی و گاهی کاملی رو در برخی بیماری ها داره...مکانیسیم اصلیش رو هم به تحریک عصبی - و سیستم ایمنی ...و در نتیجه تحریک ترشح برخی مواد ارتباط می دند ...
و منظورتون از مظلب خاص رو اگر دقیق تر بفرمایید حتما چیزی داشته باشم می گذارم...( بیماری خاص...روش ها یا کلا بصورت ژنرال)
نقل قول:
6. وظیفه اصلی یه پزشک از نظر شما؟
کمک به افزایش و ارتقاء سلامت خود ..اطرافیان و جامعه + دادن آگاهی های مناسب جهت این ارتقاء
نقل قول:
7. با نجوم چقدر اشنایی؟
نه چندان زیاد...من ستاره شناس نیستم ! ولی ستاره شناسان را دوست دارم..
زمان کودکی یه تلسکوپ کوچیک هدیه گرفته بودم....دنیای عجیبی بود! برخی اوقات هم می رفتیم کانون تو باغ فردوس ...یادش بخیر...
نقل قول:
8. جدیدترین خبر علمی؟
اینقدر سرعت اطلاعات بالا رفته که شاید من تا بخوام ته این جمله رو بنویسم خبر عوض شده باشه !
ولی خبر جالب و تازه عمومی.. که بخوام بگم همون قریب الوقوع بودن آزمایش واکسن موثر ضد مالاریا هست...
اگر بدونیم مالاریا بیماری هست که هر سه ثانیه ! یک نفر رو در دنیا به کام مرگ می کشه اهمیت این خبر دو چندان خواهد بود..
البته اخبار تخصص هم هست..که...
نقل قول:
9. نظرت در مورد انجمن موضوعات علمی و زیر شاخه هاش؟
خوبه ! فقط یه کم وقتشو بیشتر کنید لطفا !!
از شوخی گذشته ...واقعا بخش های عالی هستند...یعنی یک دانشگاه مجازی...رو به رشد..و بالنده..
فقط تو برخی بخش ها ( مثل بخش پزشکی ) اگر دوستان از کپی و پیست کردن بی مورد پرهیز کنند خیلی پربارتر خواهد بود...
من هم سپاسگذارم..