گپ و گفتگوی دوستانه پیرامون موضوعات علمی

گپ و گفتگوی دوستانه پیرامون موضوعات علمی

Printable View

نمايش 40 تاپيکها در يک صفحه
پیشرفت های لحظه به لحظه ...+ لذت دیدن بیماری که سلامتی خودشو پیدا کرده با هیچ نکته جذاب دیگه ای قابل مقایسه نیست...
نقل قول:

• به کدوم یک از تخصص های این علم بیشتر علاقمندید؟
  • چشم...
    نقل قول:

• یه مقایسه ساده بین پزشکی در زمان باستان با الان داشته باشید.
  • در زمان باستان : پرشکی با چشمان بسته ..
    در حال حاضر : پزشکی با چشمان نیمه باز !
    و در آینده : پزشکی با چشمان کمی بازتر !
    نقل قول:

ممنونم و موفق و پایدار باشید :11:
    من هم سپاسگذارم...
    ببخشید برخی پاسخ ها خیلی تلگرافی هستند...
  • 09-08-2008, 23:31
    ALIAK28
    نقل قول:
    درود..مرتضی جان..

نقل قول:

چندان باهات اشنا نبودم ... ولی عنوانت جذبم کرد ( پزشک انجمن)
    :20:
    نقل قول:

1. می تونی یه توضیح در مورد عنوانت و اینکه چطور شد گرفتیش بدی؟
    فکر کنم عناوین تاحدودی گرفتنی نیست..بیشتر دادنی هست...اینو باید از مسئولان انجمن پرسید! شاید به خاطر این که پستام تو بخش پزشکی بیشتر بوده !:46:
    نقل قول:

2. اسم و سن و شغل و خلاصه یه بیوگرافی از خودت؟
    اسم : aliak28= علیرضا ...معروف به Rhazes [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سن :میگن سن هر کس رو با توجه به مدت زمانی که مفید بوده اندازه می گیرن! اگر اینطور باشه تو انجمن شاید دو سه سالم بشه ! البته اگر مفید بوده باشم...ولی در مقایسه با برو بچه های انجمن ...یکی از پیرمرها محسوب میشم !
    شغل : پزشک انجمن !:46:

نقل قول:

3. ابو علی سینا زحمت زیادی تو پزشکی کشید ... یه خلاصه از زندگیش و نوع فعالیتش تو پزشکی می تونی بدی؟
    راستش اگر از من بپرسید ...زکریای رازی خیلی خیلی بیشتر از ایشون زحمت کشید...بنام ترین و شهیر ترین پزشک ایرانی در تمام دنیا زکریای رازی هست...
    الان اصلا ابن سینا رو تقریبا هیچ کجای دنیا_ البته به ناحق_ ایرانی نمی دونن..تو بسیاری از کشورهای عربی بیمارستانی تحت نام " ابن سینا " دارند ...
    ولی هر کجا حرف از زکریای رازی باشه فقط نام ایران به میان میاد...
    زحماتی که زکریای رازی کشید اونقدر بیشتر و مهمتره که اگر بخواهیم در مقام مقایسه بر بیاییم ..واقعا به ابن سینا شاگرد کوچکی در برابر او خواهد بود...

با این حال چشم...جواب تلگرافی ها م تموم بشه آنچه شما خواسته اید رو هم عرض می کنم..

نقل قول:

4. با گیاه درمانی چقدر اشنایی؟
    تا حدودی....
    یادمه پروفسور منوچهری ( از اساتید دانشگاه تهران ) هر وقت که تو محوطه بیمارسان قدم می زدیم..دونه دونه اسامی علمی گیاهان اطراف رو می گفت..و خواص اون ها رو هم برامون توضیح می داد...
    البته در باره دارو و درمان گیاهی متاسفانه سوأ تعیبر های زیادی در جامعه هست...که کاملا غلطه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یکیش این که اگر دارویی گیاهی باشه ضرر نداره ! یا اگر داروی گیاهی رو بیشتر از حد مصرف کنیم مشکلی نیست !
    در صورتی که کاملا غلطه ! حتی ضرر داروهای گیاهی به دلیل این که علاوه بر اون ماده شیمیایی که منظور ماست کلی مواد ناخواسته دیگه هم دارند ممکنه از داروهایی که مردم شیمیایی می دونن و نصبت بهش موضع منفی دارند گاهی بدتر باشه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سرتون رو درد نیارم...اگر عمری بود و فرصتی شد درباره اش گپ خواهیم زد...

نقل قول:

5. طب سوزنی چینی ها رو از نظر علمی قبول داری؟ ... مطلب علمی در موردشون داری بزاری؟
    قبول داشتن یا نداشتن من شاید چندان مهم نباشه.! اما چند تن از دوستان من حتی برای این موضوع به چین سفر کردند و این علم رو در کنار پزشکی رایج آموختند...اثرات نسبی و گاهی کاملی رو در برخی بیماری ها داره...مکانیسیم اصلیش رو هم به تحریک عصبی - و سیستم ایمنی ...و در نتیجه تحریک ترشح برخی مواد ارتباط می دند ...
    و منظورتون از مظلب خاص رو اگر دقیق تر بفرمایید حتما چیزی داشته باشم می گذارم...( بیماری خاص...روش ها یا کلا بصورت ژنرال)
    نقل قول:

6. وظیفه اصلی یه پزشک از نظر شما؟
    کمک به افزایش و ارتقاء سلامت خود ..اطرافیان و جامعه + دادن آگاهی های مناسب جهت این ارتقاء
    نقل قول:

7. با نجوم چقدر اشنایی؟
    نه چندان زیاد...من ستاره شناس نیستم ! ولی ستاره شناسان را دوست دارم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    زمان کودکی یه تلسکوپ کوچیک هدیه گرفته بودم....دنیای عجیبی بود! برخی اوقات هم می رفتیم کانون تو باغ فردوس ...یادش بخیر...
    نقل قول:

8. جدیدترین خبر علمی؟
    اینقدر سرعت اطلاعات بالا رفته که شاید من تا بخوام ته این جمله رو بنویسم خبر عوض شده باشه !
    ولی خبر جالب و تازه عمومی.. که بخوام بگم همون قریب الوقوع بودن آزمایش واکسن موثر ضد مالاریا هست...
    اگر بدونیم مالاریا بیماری هست که هر سه ثانیه ! یک نفر رو در دنیا به کام مرگ می کشه اهمیت این خبر دو چندان خواهد بود..
    البته اخبار تخصص هم هست..که...
    نقل قول:

9. نظرت در مورد انجمن موضوعات علمی و زیر شاخه هاش؟
    خوبه ! فقط یه کم وقتشو بیشتر کنید لطفا !!
    از شوخی گذشته ...واقعا بخش های عالی هستند...یعنی یک دانشگاه مجازی...رو به رشد..و بالنده..
    فقط تو برخی بخش ها ( مثل بخش پزشکی ) اگر دوستان از کپی و پیست کردن بی مورد پرهیز کنند خیلی پربارتر خواهد بود...
    نقل قول:

10. ممنون
    من هم سپاسگذارم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
  • 09-08-2008, 23:58
    Antonio Andolini
    سلام و درود ...
    1- چه نسخه ای واسه یه معتاد{از همه نوعش اینترنتی تا کراکی} دارید؟
    2- علوم پزشکی شیراز یا شهید بهشتی تهران؟
    3- چه ورزشی رو برای تندرستی بدن مفید تر می دونید؟
    4- چه ورزشی رو واسه بدن خطرناک می دونید؟
    5- وعده های غذایی امروز شما؟
    6- من از بچگی از گوجه فرنگی و سبزیجات متنفر بوده ام ولی الان می خوام سبزی خور بشم ولی معده ام سازگاری نداره ... چه راه حلی واسه من دارید؟
    7- شاد و سربلند باشید
  • 10-08-2008, 00:27
    ALIAK28
    نقل قول:
    درود...

نقل قول:

1- چه نسخه ای واسه یه معتاد{از همه نوعش اینترنتی تا کراکی} دارید؟
    مراجعه به مراکز درمانی ! پس از تهیه مقادیر فراوانی اراده ..مردانگی و انگیزه...
    کلا بحث درمان اعتیاد خیلی پیچیده است...فرد به فردو بر حسب شرایط ممکنه متفاوت باشه...
    البته اگر منظورتون نسخه نویسی هست..که تصدیق می فرمایید از راه مجازی اجازه چنین کاری رو ندارم..

نقل قول:

2- علوم پزشکی شیراز یا شهید بهشتی تهران؟
    همشون خوبند! :46:
    طبعا چون در دانشگاه علوم پزشکی تهران پزشکی آموختم باید اون جا رو بگم !!
    شیراز رو تا چندین سال قبل می دونستم خیلی خوب بوده..الان مدتی هست خبر ندارم..
    در کل تو دانشگاه تهران یه جورایی آدم برای خودش استاد میشه ! چون بسیاری از مسئولیت ها بر عهده خود آدمه !

نقل قول:

3- چه ورزشی رو برای تندرستی بدن مفید تر می دونید؟
    اون چیزی که برای تندرستی بدن لازم هست بیشتر نرمش هست تا ورزش !
    منتها به دلیل زندگی شهر نشینی ..و تغییر رژیم غذایی و افزایش چاقی و بیماری های مرتبط به اون..ورزش هم توصیه میشه تا کمی از بار این ها کم بشه..
    بهترین ورزش پیاده روی در هوای تمیز... ..و شنا !
    نقل قول:

4- چه ورزشی رو واسه بدن خطرناک می دونید؟
    تو بحث پزشکی ورزش ...انواع ورزش ها رو بر حسب درصد خطر رده بندی می کنند...جدولشو تا چند وقت پیش روهاردم داشتم...
    ولی در کل ورزش های حرفه ای ( حالا از هر نوعش !) به شدت برای بدن زیان بارند...! رضازاده رو ببینید تا به حرف من ایمان بیارید!
    نقل قول:

5- وعده های غذایی امروز شما؟
    صبحانه : یک لیوان شیر+ نان + پنیر + گردو + یک فروند آلو ..
    نهار: زرشک پلو با مرغ + سالاد
    شام : دو فروند هلو انجیری + یک لیوان آپ پرتقال

نقل قول:

6- من از بچگی از گوجه فرنگی و سبزیجات متنفر بوده ام ولی الان می خوام سبزی خور بشم ولی معده ام سازگاری نداره ... چه راه حلی واسه من دارید؟
    خوب اگر واقعا اذیتتون می کنه ( کاش نوع اذیت رو هم می فرمودید ) نیازی نیست خودتون رو زحمت بدید ! از میوه که استفاده میکنید؟ همون رو کمی بیشتر کنید !
    اگر خیلی مصر هستید..باید ببینید چه نوع سبزی شما رو بیشتر و کدوم کمتر اذیت می کنه..از اون که کمتر اذیت می کنه کم کم شروع کنید...

نقل قول:

7- شاد و سربلند باشید
    سپاسگذارم...
    پاینده باشید...
  • 10-08-2008, 00:39
    Antonio Andolini
    نقل قول:

البته اگر منظورتون نسخه نویسی هست..که تصدیق می فرمایید از راه مجازی اجازه چنین کاری رو ندارم..
    منظورم توصیه و راه حل بود:20:

نقل قول:

خوب اگر واقعا اذیتتون می کنه ( کاش نوع اذیت رو هم می فرمودید ) نیازی نیست خودتون رو زحمت بدید ! از میوه که استفاده میکنید؟ همون رو کمی بیشتر کنید !
    اگر خیلی مصر هستید..باید ببینید چه نوع سبزی شما رو بیشتر و کدوم کمتر اذیت می کنه..از اون که کمتر اذیت می کنه کم کم شروع کنید...
    معده ام به کل میریزه به هم { دل درد شدید+ اسهال }..... همه ی سبزیجات {تره، ریحون، تلخون و...} ولی توت فرنگی بیش تر اذیت می کنه، حتی یه دونه هم بخورم معده ام می ریزه به هم ولی کاهو رو خوب می خورم:20:
  • 14-08-2008, 06:41
    ALIAK28
    نقل قول:

منظورم توصیه و راه حل بود:20:

معده ام به کل میریزه به هم { دل درد شدید+ اسهال }..... همه ی سبزیجات {تره، ریحون، تلخون و...} ولی توت فرنگی بیش تر اذیت می کنه، حتی یه دونه هم بخورم معده ام می ریزه به هم ولی کاهو رو خوب می خورم:20:

خوب اینی که شما می فرمایید دیگه خود حساسیت باید باشه....با مصرف برخی داروها قطعا علائم کمتر خواهد شد...اجازه بدید این داروها رو پزشکتون تجویز کنه ...:46:
  • 15-08-2008, 20:49
    Marichka
    1 پيوست (پيوستها)
    سلام

خوب aliak28 جان ممنون از هفته ای که با ما بودین و به سوالات پاسخ گفتین. :20:
    این لوح سپاس هم به نشان قدردانی از حضور گرمتون تقدیم شما میشه همراه با آرزوی سلامتی و سربلندی برای شما.

با توجه به رسم این تاپیک، هر زمان تشریف آوردین، توضیحی در مورد زیباترین پدیده ی علمی از دید خودتون اینجا برای باقی دوستان قرار بدین.

ممنون و پایدار باشید :)

===================

دوستان مهمان جدید هم به زودی معرفی میشن.

آرزوی سربلندی :11:
  • 16-08-2008, 13:08
    Marichka
    سلام دوستان

خوب مهمون این هفته رو خدمتتون معرفی می کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز کاربر فعال انجمن موضوعات علمی؛

امیدوارم هفته ی خوبی داشته باشیم در کنار ایشون.

اولین سری سوالات رو خودم مطرح می کنم:

1. به کدوم رشته و زمینه از موضوعات علمی بیشتر علاقمندی؟
    2. شده درسی رو که اصلا بهش علاقه نداشته باشی به واسطه ی نحوه ی تدریس استادش علاقمند شده باشی و خونده باشی؟
    3. یکی از دانشمندایی رو که به زمینه ی کاریش، شخصیتش یا بیوگرافیش بیشتر علاقه مندی نام ببر. یه توضیح مختصر در موردش بنویس.

ممنون و موفق و پیروز باشی :11:
  • 16-08-2008, 13:19
    AaVaA
    به به کارین عزیزم

سلام
    خوبی؟
    چقدر تو زندگیت جدی هستی؟
    رشته های مورد علاقتو به ترتیب اولویت بگو(گفته بودیا ،یادم رفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    چند ساعت در روز آنلاینی؟
    چند ساعت از آنلاین بودنت تو این انجمنی؟
    چند ساعت از حضورت تو این انجمن تو بخشهای جدی میگذره؟
    از فعالیتت تو این انجمن راضی هستی؟
    تا حالا شده بخوای دیگه این انجمن نیای؟:دی
    برنامه ی زندگیت واسه آینده چیه؟5 سال جلوترتو میبینی؟
    کلا خوبی؟زیاد سوال پرسیدم؟بازم میام حالا

عزیزمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
  • 16-08-2008, 13:30
    magmagf
    سلام كارين عزيز

1- در مورد دكوراسيون و نقاشي كه ظاهرا بهش علاقه مدي و مطلب مي ذاري در دنياي واقعي هم پيگير بودي ؟

2- 5 تا رمان مورد علاقه ات ؟

3- نظرت در مورد داستان كوتاه چيه ؟

4- به فيلم هم علاقه مندي ؟ علاقه مندي به ادبيات و سينما چه قدر مي تونه با هم مرتبط باشه ؟

5- هيچ مبحث علمي يا ادبي بوده كه از طريق پي سي بهش علاقه مند شده باشي ؟
  • 16-08-2008, 19:34
    karin
    Dianella
    سلام دوستان

خوب مهمون این هفته رو خدمتتون معرفی می کنم. karin عزیز کاربر فعال انجمن موضوعات علمی؛

امیدوارم هفته ی خوبی داشته باشیم در کنار ایشون.

سلام دیانلا جان

ممنون بابت دعوت
    من هم امیدوارم هفته ی خوبی باشه :)

اولین سری سوالات رو خودم مطرح می کنم:

بفرمایید

1. به کدوم رشته و زمینه از موضوعات علمی بیشتر علاقمندی؟

ریاضی - مباحث ارتباطات و فناوری اطلاعات - روانشناسی - ادبیات - کلا هنر

در زمینه ی هنر هم به طور خاص، عکاسی، نقاشی، گرافیک و معماری (صرفا داخلی)

2. شده درسی رو که اصلا بهش علاقه نداشته باشی به واسطه ی نحوه ی تدریس استادش علاقمند شده باشی و خونده باشی؟

این که اصلا علاقه نداشته باشم نبوده
    ولی بوده درسی که خیلی برام جذاب نبوده یا به نظرم زیادی سخت بوده ولی استادش انقدر عالی درس می داده و کلاساش انقدر برام جذاب بودن که به خاطرش اون درس رو خونده ام.

3. یکی از دانشمندایی رو که به زمینه ی کاریش، شخصیتش یا بیوگرافیش بیشتر علاقه مندی نام ببر. یه توضیح مختصر در موردش بنویس.

استفان هاوکینگ
    یکی از دانشمنداییه که علارغم اینکه زمینه ی کاریش زیاد مورد علاقه ام نیست و زیاد در زمینه ی کارهای علمی اش نبوده ام اما به خاطر نوع زندگی و شخصیتش به شدت دوستش می دارم.

و اما توضیح مختصر:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقای استفان هاوکینگ یک عدد دانشمد انگلیسی می باشد که حوزه ی فعالیتشون بیشتر کیهان شناسی و گرانش کوانتومی می باشد.ایشون استاد كرسى لوكازين رياضيات در دانشگاه كمبريج هم می باشد.
    جناب هاوکینگ دچار بیماری نورون حرکتی یا به اصطلاح ALS
    می باشد که در نوجوانی و جوانی کم کم علائم اش پدیدار می شه و براشون مشکلات حرکتی ایجاد می کنه. این بیماری کم کم پیشرفت می کنه و جناب هاوکینگ رو ویلچر نشین می کنه. و باز هم پیشرفت می کنه تا حدی که دیگه قادر به غذا خوردن و صحبت کردن هم نیست و تنها راه ارتباطی به حرکات چشم و ابرو محدود میشه. یعنی به این شکل که یک نفر به تک تک حروف الفبا که روی کاغذی نوشته شده بوده اشاره می کرده و ایشون با اشاره ی ابرو تایید یا رد می کرده.
    بعدها یک عدد برنامه نویس (فکر کنم از IBM) یه برنامه ای براشون می نویسه که دقیقا همون کار بالا رو انجام میده. یعنی با حرکات چشم یا ابرو حروف رو نشخیص میده و می نویسه. و با همین سیستم کلی کتاب نوشته و کلی تحقیقات و کرده و کلی دانشمند شده

ممنون و موفق و پیروز باشی :11:

خواهش می شه
  • 16-08-2008, 19:36
    karin
    AaVaA
    به به کارین عزیزم

به به بانو آوا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
    خوبی؟

سلام سلام
    ممنان

چقدر تو زندگیت جدی هستی؟

جدی؟
    متاسفانه آدمی نیستم که با جدیت برم دنبال یه کاری
    شاید اسمش رو بشه گذاشت عدم وجود اراده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا تنبلی
    البته انسان به امید زنده ست
    لذا دارم دختر خوبی میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رشته های مورد علاقتو به ترتیب اولویت بگو(گفته بودیا ،یادم رفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

خب سوال سختیه چون اصولا رشته های مورد علاقه ام زیادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما الان بخوام بگم رشته های دانشگاهی مورد علاقه ام

عکاسی
    زبان
    آی تی

آی تی رو واقعا دوست دارم اما متاسفانه اون چیزی که تو دانشگاه ما داریم می خونیم همه چیز هست جز آی تی و شخصا به این نتیجه رسیده ام (بعد از 4 ترم) که انتخاب آی تی برای من به عنوان رشته ی دانشگاهی یک اشتباه محض بود. شاید باید می ذاشتمش توی علاقمندی هام و به صورت آزاد دنبالش می کردم ولی ...

چند ساعت در روز آنلاینی؟

الان که به دلیل مشکل در ارتباطات شبکه و اینا کمتر آنم اما منهای این یک هفته زیاد آن لاینم
    شاید 8 یا 10
    البته به دلیل اتفاقاتی که داره برام می افته باید کم اش کنم و یه کم مدیریتش کنم
    چون بخش نسبتا زیادی اش رسما ول گردیه

چند ساعت از آنلاین بودنت تو این انجمنی؟

هر وقت آنلاین باشم معمولا یه پنجره انجمن هم بازه
    تقریبا 80 درصد زمانی که آنم تو انجمن هم هستم

چند ساعت از حضورت تو این انجمن تو بخشهای جدی میگذره؟

جدیدا به دلیل این پروفایل ها و گروپ ها و اینا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کم شده ولی منهای اون شاید 60 یا 70 درصدش رو می تونم بگم تو بخش های جدی می گذره

از فعالیتت تو این انجمن راضی هستی؟

تقریبا

تا حالا شده بخوای دیگه این انجمن نیای؟:دی

بله بله
    2 بار پیش اومد
    البته الان خوشحالم که این کار رو نکردم چون بودنم خیلی برام بهتر شد

برنامه ی زندگیت واسه آینده چیه؟5 سال جلوترتو میبینی؟

برنامه ام رو بگم الان؟
    آره 5 سال جلوتر رو تقریبا می تونم ببینم

کلا خوبی؟زیاد سوال پرسیدم؟بازم میام حالا

تو خوب باشی منم خوبم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نه خوب بود اتفاقا

بیا حالا
    من منتظرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عزیزمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فداتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازم بیا
    منتظرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
  • 16-08-2008, 19:38
    karin
    magmagf
    سلام كارين عزيز

سلام فرانک عزیزم

1- در مورد دكوراسيون و نقاشي كه ظاهرا بهش علاقه مدي و مطلب مي ذاري در دنياي واقعي هم پيگير بودي ؟

کلا یک دوران پیگیر هنر بودم
    موسیقی و نقاشی رو جدی دنبال می کردم
    عکاسی رو هم تا حدودی
    دکوراسیون رو هیچ وقت نشد جدی یا به عبارتی آکادمیک دنبال کنم ولی تفننی دنبالش بودم

یه دوران یه وقفه ای افتاد

الان دارم یه کارای عظیمی در این زمینه صورت می دم

2- 5 تا رمان مورد علاقه ات ؟

عقاید یک دلقک
    صد سال تنهایی
    ورونیکا تصمیم می گیرد بمیرد

شوما این 3 تا رو 5 تاببین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حافظه یاری نمی کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3- نظرت در مورد داستان كوتاه چيه ؟

داستان کوتاه، از اونجایی که کوتاهه به نظرم نوشتنش هم سخت تره. چون در یک حجم محدود می خوایم یه داستانی رو بیان کنیم. از اون طرف خوندنش هم نیازمند تمرکز بیشتریه.
    مثلا من الان دارم زنی که هر روز راس ساعت 6 صبح می آمد رو می خونم، یک مجموعه ی داستان کوتاهه از مارکز.
    واقعا دو برابر رمان هاش باید روش تمرکز کنم! یه لحظه غافل بشم قاطی پاتی میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته کلا کارهای مارکز این جوریه مثلا سر پاییز پدر سالار هم من پیرم در اومد تا خوندمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی داستان های کوتاه اش بیشتر
    در کل که چیز خوبی ست. دوست اش می دارم

4- به فيلم هم علاقه مندي ؟ علاقه مندي به ادبيات و سينما چه قدر مي تونه با هم مرتبط باشه ؟

علاقه مندم ولی به عنوان یک سرگرمی
    فیلم بین حرفه ای نیستم ولی فیلم های روز رو تقریبا دنبال می کنم

سینما مسلما به خاطر یکی از رکن های اصلی اش که همانا ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) فیلم نامه باشه به ادبیات وابسته است و مرتبط

5- هيچ مبحث علمي يا ادبي بوده كه از طريق پي سي بهش علاقه مند شده باشي ؟

بله. چندین بار پیش اومده
    مثلا همین جدیدا تاپیک داستان های ذن ِ زویی عزیز.
    من قبلا به هیچ عنوان اطلاعی از zen نداشتم ولی الان آشنا شدم و بسیار هم دوستش می دارم
  • 16-08-2008, 20:50
    Ar@m
    سلام بر دوست جون گرامي!
    من كه تا به اين لحظه از وجود همچين صندلي داغي بي اطلاع بودم!
    حالا سوال:
    تو كه آي تي دوست داري و مي گي بهتره بطور آزاد دنبالش باشي فكر نمي كني آدم اونقدر توي زندگيش وقت آزاد نداره كه دنبال فرعيات بره؟
    از روي پستهايي كه مي دي مي شه گفت علاقه ي مهمت معماري داخليه از كي بهش علاقمند شدي چطوري علاقمند شدي چرا سعي نكردي بري رشته ي معماري دنبالش كني؟ چون عكاسي هم درواقع جزو معماريه و خيلي توي اين رشته بكار مي ياد كلا من تصميم گرفتم تو بري معماري!! !:31: خب چرا نرفتي معماري؟ ( يا نمي ري؟ :دي)
    يه توضيح علمي درباره تفاوت آي تي و مهندسي كامپيوتر بده ( :31: )
    ديگه همينا رو سريع جواب بده يكي (:31:) تمركزم رو بهم زد ديگه سوال يادم نمي ياد!
  • 16-08-2008, 21:35
    karin
    Ar@m
    سلام بر دوست جون گرامي!

سلام بر عزیز دل کارین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من كه تا به اين لحظه از وجود همچين صندلي داغي بي اطلاع بودم!

ببین من باعث شدم با یه تاپیک به این مهمی آشنا بشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا سوال:
    تو كه آي تي دوست داري و مي گي بهتره بطور آزاد دنبالش باشي فكر نمي كني آدم اونقدر توي زندگيش وقت آزاد نداره كه دنبال فرعيات بره؟

خب عرضم به خدمتتون آی تی رو دوست می دارم اما نه به عنوان یه حرفه
    آندرستند؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مثله فیلم
    فیلم نگاه می کنم ولی به عنوان یه آماتور
    هیچ وقت دوست ندارم فیلم بسازم یا یکی از دست اندر کارانش باشم (مثلا)
    آی تی رو دوست دارم ولی به این عنوان که در جریان امورش باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا خودم از دستاوردهاش استفاده کنم نه این که به عنوان شغل ام باشه

واقعا نمی تونم آینده ی خودم رو به عنوان یه کارشناس آی تی تحمل کنم. من روحم لطیف تر از این حرفاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از روي پستهايي كه مي دي مي شه گفت علاقه ي مهمت معماري داخليه از كي بهش علاقمند شدي چطوري علاقمند شدي چرا سعي نكردي بري رشته ي معماري دنبالش كني؟ چون عكاسي هم درواقع جزو معماريه و خيلي توي اين رشته بكار مي ياد كلا من تصميم گرفتم تو بري معماري!! !:31: خب چرا نرفتي معماري؟ ( يا نمي ري؟ :دي)

خب این که کی شروع شد برمی گرده به این که آقای پدر مجله ikea می خرید می آورد خونه،ما هم دیدیم و یه دل نه صد دل عاشقش شدیم

این که چرا نرفتم معماری. در دوران دبیرستان بنده دچار این توهم بودم (القا شده توسط مامی و ددی) که یا باید کامپیوتر بخونم، یا برق، یا آی تی.
    یکی از دایی هام برق بود. درس هاش و این ها رو دیدم گفتم من برم برق می میرم.
    بعد موندم بین کامپیوتر و آی تی
    از اون جایی که با کامپیوتر نسبتا زیاد کار می کردم فکر می کردم این می تونه خوب باشه اما طی تحقیقاتی که کردم به این نتیجه رسیدم آی تی برای من بهترین گزینه ست.
    جو طوری بود که اصلا نمی شد به رشته ی دیگه ای فکر کرد.
    همون طور که سر انتخاب رشته ی اول دبیرستان من باید می رفتم ریاضی. اینجا هم باید می رفتم آی تی
    یادمه اول دبیرستان که بودم یه بار به بابام گفتم بابا یه کتاب هست واسه انتخاب رشته بخر بخونیم ببینیم می خوایم چه رشته ای بریم
    بابام گفت خوندن نداره، می خوای بری ریاضی دیگه

+

خب ...
    اممم
    برم معماری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آخه من فقط معماری داخلی دوست می دارم
    نمی دونم
    سخنانت مرا به فکر فرو برد من باب برخی تصمیمات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    باید تحقیقات انجام بدم
    :46:

يه توضيح علمي درباره تفاوت آي تي و مهندسي كامپيوتر بده ( :31: )

یا خدا!
    اینجا هم ول نمی کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب عرضم به خدمتتون هر جا بحث اطلاعات باشه آی تی هم هست
    در عصر تکنولوژی که رویای بیل گیتس تحقق یافته و تو هر خونه ای یه کامپیوتر وجود داره، آی تی میاد با کمک این کامپیوتر ارتباط ایجاد می کنه بین هر چیزی که فکرش رو بکنی و وظیفه ی تبادل اطلاعات رو در هر سطحی به عهده می گیره
    در حالی که وسیله ی کار آی تی کامپیوتره، آی تی هیچ ربطی به کامپیوتر (از لحاظ حوزه ی کاری) نداره
    و دیگر هیچ

ديگه همينا رو سريع جواب بده يكي (:31:) تمركزم رو بهم زد ديگه سوال يادم نمي ياد!

کی تمرکزت رو بهم زد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
  • 18-08-2008, 13:25
    Marichka
    سلام دوستان

از اونجایی که این مجال گفتگوی دوستانه در بخش موضوعات علمی هست، خواهشم این هست که با توجه به پست ابتدایی تاپیک بر همین محور باشه سوالات تا دوستانی که مراجعه دارن بعدا هم بتونن از اطلاعات مفید علمی عزیزی که صندلی نشین هستن و همینطور از سوالات علمی سایر دوستان استفاده کنند.
    سوالات مرتبط با مدیریت بخش علمی رو هم با دوستان مسئول این انجمن از طریق پیغام خصوصی مطرح بفرمایید.

یه سری از پستها حذف شد ...

تشکر و موفق باشید :)
  • 18-08-2008, 18:31
    majid-ar
    سلام خانم کارین

کامپیوتر

تعریف از وب 2 , وب 3 ؟ و تصور از وب 4؟

20 سال دیگه اینترنت به نظرتون؟

این آواتار کدوم وبلاگ نویس معرف ایرانیه؟و میخونید نوشتهاش رو؟نظر؟

فلسفه

منطق کدوم درست تره به نظرتون ، دکارت یا هیوم؟

اصلا چرا هیوم هی گیر میداد به دکارت؟:31:

عکاسی

تکنیک HDR ؟

بین یه لنز ماکرو حرفه ای و تله کدوم رو انتخاب میکنید؟

اگه ممکنه یکی از عکسایی که خودتون گرفتید و به نظرتون قشنگه و از همه مهمتر براتون مشکلی نداره بزارین اینجا.

هویجوری

از اسفند ، ماه بهتر هم هست؟:31:

• 18-08-2008, 19:55
    karin
    majid-ar
    سلام خانم کارین

سلام آقای مجید

کامپیوتر

تعریف از وب 2 , وب 3 ؟ و تصور از وب 4؟

وب 2 به نظر اینجانب اینترنت مبتنی بر کاربر و اشتراک گذاری داده ها می باشد. در وب 1 یک عده ای یک سری اطلاعاتی رو در نت منتشر می کردند و یک عده ی کثیری هم صرفا از این اطلاعات استفاده می کردند و هیچ دخل و تصرفی در اون نداشتند. اما در وب 2 هر کاربر خودش می تونه یه تولید کننده اطلاعات در واحد کوچیک باشه. نمونه ی کاملا ملموسش ویکی ها. هر کاربری می تونه خیلی ساده اطلاعات خودش رو (هر چند اندک) به اشتراک بگذاره. همین طور وبلاگ ها.
    مثلا یه سایتی مثه یوتیوب که از بخش های مهم وب 2 کاملا مبتنی بر اشتراک گذاری توسط کاربرانشه و همین یوزرها هستند که با فعالیت توی اون باعث رشدش می شن یا فلیکر و ...

یکی دیگه از مهم ترین (و اعتیاد آور ترین :31:) بخش های وب 2 همین social networking و گروه ها و شبکه های اجتماعی می باشند از جمله my space و facebook و توییتر و این اواخر هم فرندفید و سایر قضایا که اون هم باز به نوعی اشتراک گذاریه اما در نوع شخصی و دوستانه

وب 3، زیاد اطلاعات ازش ندارم اما یکی دو تا مطلبی که چشمم خورده قرار بر اینه که اینترنت هوشمند تر بشه.

وب 4؟ :31: اصولا نمی شه تصور کرد چون یه اتفاقی ممکنه بیوفته و یه پدیده بشه و کل نت رو تحت تاثیر قرار بده. نظری ندارم :31:

20 سال دیگه اینترنت به نظرتون؟

20 سال؟
    خیلیه
    ولی به نظرم در آینده اینترنت از حالت فعلی اش کلا خارج می شه، سیسنم عامل های تحت وب فراگیر می شن و سرعت اونقدر بالا میره که پدیده ای به اسم دانلود به شکل فعلی از بین میره. کاربر هر کاری بخواد بکنه به صورت آنلاین انجام میده. یا چیزی به اسم هارد که اطلاعات رو بخوایم توش ذخیره کنیم به این شکل نخواهد بود و کلا یه چیز تخیلی ای خواهد شد خارج از تصورات فعلی ما
    شایدم یه چیزیه دیگه
    همه چیز امکان پذیره

این آواتار کدوم وبلاگ نویس معرف ایرانیه؟و میخونید نوشتهاش رو؟نظر؟

بله. دکتر مزیدی معروف :31:

بله دنبال می کنم وبلاگشون رو
    جز وبلاگ های محبوبم نیست که بگم به شدت مطالبشون رو دنبال می کنم و خیلی به کارم میاد و شاید به صرف همون معروف بودن دنبال می کنم. ولی خب هر ازگاهی از بعضی پست هاشون استفاده می کنم.

فلسفه

منطق کدوم درست تره به نظرتون ، دکارت یا هیوم؟

اصلا چرا هیوم هی گیر میداد به دکارت؟:31:

به شدت شرمنده ام
    یکی از زمینه هایی اطلاعاتم در موردش در حد صفر مطلقه همین فلسفه است.
    یه دوستی داشتم فلسفه می خوند دو تا اسم نیچه و هایدگر رو ازش یاد گرفتم، همین :31:

عکاسی

تکنیک HDR ؟

واای عاشقشم:31:
    حیف امکانات نیست وگرنه حتما بر آن می شدم تجربه اش کنم

توضیح بدم؟:31:

خب به طور ساده تکنیک اچ دی آر بدین گونه است که شما از یه سوژه چندین عکس با نوردهی های متفاوت می گیری و بعد به کمک یک عدد نرم افزار ساده اینا رو ترکیب می کنی و نمونه ی نهایی کار یک عکس فوق العاده می شه تا حدودی شبیه نقاشی!

بین یه لنز ماکرو حرفه ای و تله کدوم رو انتخاب میکنید؟

بی شک ماکرو
    جذابیت عکاسی ماکرو یه چیز دیگه ست

اگه ممکنه یکی از عکسایی که خودتون گرفتید و به نظرتون قشنگه و از همه مهمتر براتون مشکلی نداره بزارین اینجا.

مشکلی نداره ولی مایه ی آبرو ریزیه :31:

هویجوری

از اسفند ، ماه بهتر هم هست؟:31:

سوالا می پرسیدا، مگه ممکنه؟!:31:
    نه به هیچ عنوان :31:

• 19-08-2008, 09:01
    zooey
    سلام به کارین عزیزم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هه من اینجا رو همین امروز دیده ام.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1.در دوران مدرسه توی کدوم درس خیلی قوی بودی...؟!
    2. از کدوم درس به شدت بدت می یاد....؟!
    3.وقتی مطالب علمی می خونی انگیزه ی خاصی داری یا فقط برای دل خودت این کار رو می کنی...؟!
    4. شعر نمی گی ؟!
    5. وقتی یه چیز خفن پیشرفته از لحاظ تکنولوژی رو می بینی با خودت چی می گی ..!؟ اصلا چیز خاصی می گی..؟!
    6.کتاب هاب علمی هم می خونی؟!
    7.چند در صد از تصمیماتی که توی زندگیت می گیری رو دنبال می کنی..؟! یعنی مثلا اگه به ی مبحث علمی علاقه مند بشی می ری دنبالش که بیشتر درموردش بدونی..؟!
    8.از کی شروع به خوندن کتاب های داستان و رمان کردی...؟!
    9. به نظرت مهمترین فردی که توی زندگیت و علایقت تاثیر داشته کیه...؟!
    10. مطالب علمی که می خونی رو واسه ی دوستات هم تعریف می کنی یا نه...؟!
    11. اگه یه مخترع بودی دوست داشتی چی اختراع کنی...؟!
    12.شخصیت مورد علاقت در رمان ها...؟!
    13. کدوم شخصی داستانی به نظرت شبیه تو ه...؟1!
    14.چه مواقع داستان می خونی....مثلا از نظر محیظی شرایط خاصی می خواد یا هر وقت و هرجا می تونی داستان بخونی...؟!
    15.واسه ی انتخاب کتابت با کی مشورت می کنی...؟!
    16.از کجا معمولا کتاب می خری..؟! جای خاصی می ری..؟!

نقل قول:

من قبلا به هیچ عنوان اطلاعی از zen نداشتم ولی الان آشنا شدم و بسیار هم دوستش می دارم

17. هه...من فکر نمی کردم کسی زیاد از اون تاپیک خوشش اومده باشه ...در همین راستا چه چیز ذن تو رو جذب کرد...؟!
    18. نظرت راجع به هایکو چیه؟!
    با اجازه چند تا سوال متفرقه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1. برای انتخاب اسم کارین دلیل خاصی هم داری...!؟
    2. به دیوار اتاقت پوستر یا قاب خاصی زدی...؟!
    3. چند درصد آدم شادی هستی چند در صد افسرده..؟!
    4.بیشتر دوست داری راجع به چه موضوعی حرف بزنی...؟!
    5.به نظرت مهمترین ویژگی شخصیتیت چیه..؟!

خب ببخشید یه مقدار زیاد شد ...بازم سوال هست نگران نباش.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
  • 19-08-2008, 14:33
    karin
    zooey
    سلام به کارین عزیزم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به به
    سلام دوست جونم :40:
    هه من اینجا رو همین امروز دیده ام.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اکشال نداره
    دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1.در دوران مدرسه توی کدوم درس خیلی قوی بودی...؟!

در دوران بچگی کلا خرخون بودم
    به عبارتی تقریبا همه درسام خوب بودن. کلا 2 تا نمره 18در تمام طول دبیرستان دارم. یکی اش شیمی 1 و یکی اش عربی 2 ه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اما از نظر خودم تو اختصاصیا ریاضی (مخصوصا دیفرانسیل) و فیزیک و تو عمومیا زبان و ادبیات بهترتر بودن

2. از کدوم درس به شدت بدت می یاد....؟!

در دوران مدرسه عربی
    وای خدا رو روان من بود

در دانشگاه هم کلا عمومیا. قربونش برم من هر ترم یه عمومی افتادم تا حالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    الانم ترم تابستون دارم همون عمومی های افتاده رو پاس می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3.وقتی مطالب علمی می خونی انگیزه ی خاصی داری یا فقط برای دل خودت این کار رو می کنی...؟!

بستگی داره
    یه وقت واسه یه پروژه یا امتحان دارم یه چیزی رو می خونم، طوری می خونم که کامل یادم بمونه و بتونم به طور کامل بیان کنم. انگیزه درس پاس کردن و اینهاست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما یه وقت هست همین طوری یه مطلبی به نظر جالب اومده، می خونمش اما برام مهم نیست یادم بمونه یا فراموشش کنم. انگیزه بیشتر دانستن و اینهاست.

4. شعر نمی گی ؟!

هر از گاهی یه کارایی صورت می دیم اما شعر نمی شه بهش گفت
    مایه ی آبرو ریزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. وقتی یه چیز خفن پیشرفته از لحاظ تکنولوژی رو می بینی با خودت چی می گی ..!؟ اصلا چیز خاصی می گی..؟!

با خودم می گم جل الخالق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد هی بهش فکر می کنم می بینم نمی فهمم چطوریه. دوباره می گم جل الخالق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6.کتاب هاب علمی هم می خونی؟!

منهای کتاب های یونی نه زیاد
    بذار این طوری بگم. کتاب های کتابخونه ی من یه بخشی اش کتاب های درسی دانشگاهه. یه بخشی کتاب های مربوط به حوزه ی درسی دانشگاهه، مثل کتاب های متفرقه ی آموزش زبان یا کتاب های کامپیوتر و آی تی. یه بخشی اش رمان و داستان و شعره. یه بخشی اش هم چند تا کتاب از این روان شناسی های عامه پسنده و اندکی هنری.

7.چند در صد از تصمیماتی که توی زندگیت می گیری رو دنبال می کنی..؟! یعنی مثلا اگه به ی مبحث علمی علاقه مند بشی می ری دنبالش که بیشتر درموردش بدونی..؟!

اگه برام جذاب باشه مسلما میرم دنبالش. البته بستگی داره چقدر خوشم اومده باشه یا چقدر امکان اش باشه دنبالش برم. یه وقت تنها کاری که می کنم اینه که تو نت دنبالش می گردم اما یه وقت هست خیلی برام جدی تر می شه. کتابی و کلاسی و شایدم کاری و اینها

8.از کی شروع به خوندن کتاب های داستان و رمان کردی...؟!

دوران طفولیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من قبل از اینکه برم مدرسه کلا الفبا رو بلد بودم و کل کتاب کلاس اول رو خونده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به عبارتی از دوران خیلی خیلی طفل بودنم کتاب اینا می خوندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در کل خیلی بچگیام که یادم نیست ولی یادمه اول دوم راهنمایی بودیم از این رمان خزهای لیلا و شیدا و مهپاره و اینا می خوندیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. به نظرت مهمترین فردی که توی زندگیت و علایقت تاثیر داشته کیه...؟!

پدرم - بهترین دوستم

10. مطالب علمی که می خونی رو واسه ی دوستات هم تعریف می کنی یا نه...؟!

عموما دوستای من آدم این حرفا نیستن
    مهم ترین دغدغه شون اینه که کی شوهر کرد و ما کی مزدوج می شیم و ویژگی های مرد ایده آل چیه و اینها
    بزرگ ترین مطالعه خارج از درسشون هم خوندن مجله ی خانواده ی سبزه.
    بهترین استفاده ای هم که از نت کردن اینه که دنبال عکس گلزار گشتن مثلا!

نمی گم من خیلی انسان متفکریم و اصلا با این کارا کار ندارم و اینا
    ولی خب هر چیزی یه حدی داره دیگه

نه اینکه من سه ساعت می شینم واسه دوستم می گم آره یه لایحه زدن این جوری اون جوری
    میگه ا ِ؟ خب بی خیال به ما چه. بیا ببین حمید چی بهم کادو داده!
    بعد واسه یه همچین آدمی مثلا من بیام بگم آیفون 3G اومده امکانات جدیدش اینه و اینه و اینه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یا بگم امروز یه مطلبی خوندم که فروغ کلی کارگردان بوده واسه خودش؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کلا با دو نفر بیشتر گپ و گفت درست و درمون ندارم
    یکی داداشمه که بحث های تکنولوژیکی و کامپیوتر و اینترنت رو با اون دارم
    یکی هم جاست فرندمه که بحث های ادبی، اجتماعی و اینا رو با اون دارم. که بهش می گم مثلا امروز یه مطلبی خوندم این جوری بود اون جوری بود بعد کلی بحث و گفتمان می کنیم به نتیجه های قشنگ قشنگی هم می رسیم و تمام

یه کوچولو هم با آقای پدر

تو نت هم با آرامم :40:

11. اگه یه مخترع بودی دوست داشتی چی اختراع کنی...؟!

یه عینک اختراع می کردم که وقتی به چشمت می زنی درصد دروغ و دو رویی آدما رو نشون می داد!

12.شخصیت مورد علاقت در رمان ها...؟!

هانس شنیر ِ عقاید یک دلقک :40:

13. کدوم شخصی داستانی به نظرت شبیه تو ه...؟1!

کلی فکر کردما ولی هیشکی یادم نیومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14.چه مواقع داستان می خونی....مثلا از نظر محیظی شرایط خاصی می خواد یا هر وقت و هرجا می تونی داستان بخونی...؟!

یه جا باشم که سکوت باشه
    ترجبحا آدم نباشه یا اگه بود خواب باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درگیری فکری هم نداشته باشم وگرنه شایدم بخونمش ولی هیچی ازش نمی فهمم

15.واسه ی انتخاب کتابت با کی مشورت می کنی...؟!

شخص خاصی که معمولا نیست
    اگه تو نت ازش تعریف شنیده باشم می خونم یا اگر یکی از کارای یه نویسنده رو خونده باشم خوشم اومده باشه بقیه ی کاراش رو هم می خونم

16.از کجا معمولا کتاب می خری..؟! جای خاصی می ری..؟!

معمولا میرم شهر کتاب نارمک. اگه اونجا نبود و خیلی هم خریدش ضروری بود میرم انقلاب

نقل قول:

17. هه...من فکر نمی کردم کسی زیاد از اون تاپیک خوشش اومده باشه ...در همین راستا چه چیز ذن تو رو جذب کرد...؟!

هه ... نه بابا من خودم کلی دوستش می دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینکه تو دو تا خط کلی مفهوم داره و مفاهیمش واقعا جذابه.

مثلا یکی از مسائلی که خیلی توی داستان هاش به چشم می خوره اینه که انقدر دنبال راه های عجیب و غریب برای کشف رازها و راه های زندگی و لذت بردن از اون نباشید.
    حتما نباید وقتی رفتی تو کوه و جنگل، به زور در جست و جوی کشف خدا و رسیدن به معرفت باشی
    می شه همینطوری باشه

یا مثلا این دو تا داستان رو در نظر بگیر:

نقل قول:

استاد نانسن ( Nansen ) داشت رخت می شست .
    رهروی پرسيد : آيا استاد هنوز هم چنين كارهايی انجام می دهند ؟
    نانسن رخت هايش را از تشت بالا آورد و گفت :
    پس با اينها بايست چه كار كرد ؟

نقل قول:

نوآموزی نزد استاد جوشو ( Joshu ) آمد و گفت : من تازه به گروه راهبان پيوسته ام و بی تابانه می خواهم اولين اصل ذن را بياموزم .
    جوشو پرسيد : شامت را خورده ای ؟
    شاگرد : بله خورده ام .
    جوشو : ظرفت را بشوی .

طرف فکر می کنه الان دو تا کتاب فلسفی خونده و دو تا فیلم معناگرا دیده و 4 بار فکر کرده الان خیلی سطح اش از عامه ی مردم بالاتره و این کارای روزمره رو نباید انجام بده. در شان اش نیست. باید بشینه به تغییر دادن دنیا فکر کنه

یا این:

نقل قول:

تانزان ( Tanzan ) و اكيدو ( Ekido ) دو راهب ذن در خيابان گل آلودی در شهر قدم می زدند كه به دختری با جامه ابريشمين برخوردند . او به خاطر گل و لای می ترسيد از خيابان بگذرد . تانزان گفت : بيا دختر ، و او را بر دوش خود از خيابان گذراند .
    دو راهب تا شب سخن نگفتند ، سرانجام در دير ، اكيدو نتوانست بی تفاوت بماند وگفت : راهبان نمی بايست به دختران نزديك شوند ، خاصه به دختران زيبايی چون او ، چرا چنين كردی ؟

تانزان گفت : دوست عزيز ، من آن دختر را همانجا در شهر رها كردم ، اين تويی كه او را با خود تا اينجا آورده ای !

آخر نکته است.

خلاصه که بابت تاپیک و مطالبش دستت مرسی :10:

18. نظرت راجع به هایکو چیه؟!

عاشقشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این که با کمترین واژه ها یک احساس لحظه ای با زیبایی تمام بیان می کنه خیلی برام جالبه

با اجازه چند تا سوال متفرقه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1. برای انتخاب اسم کارین دلیل خاصی هم داری...!؟

اول بیشتر از خودش خوشم اومده بود اما معنی اش رو هم دوست دارم
    کارین به معنی دور و بعیده. دور از دسترس! Not available

2. به دیوار اتاقت پوستر یا قاب خاصی زدی...؟!

بله بله

اینا رو زدم به اتاقم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عکس های طفولیتم

یک سری تابلو از اینا!

از آثار هنری ِ آقای پدر

اینم عکسایی که به نظرم قشنگ بودن رو چسبوندم به دیوار

البته رنگ دیوارها انقدر هم که تو عکسا افتاده کریه نیستا، مشکل از نور و دوربین بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. چند درصد آدم شادی هستی چند در صد افسرده..؟!

چون زود بهم بر می خوره و سر کوچک ترین مساله ای ناراحت میشم یه روز در میون دپرسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اما از اون طرف به درز دیوار هم می خندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در کل به نظر خودم بیشتر دپرسم
    شاید به 60 به 40

4.بیشتر دوست داری راجع به چه موضوعی حرف بزنی...؟!

اصولا دوست ندارم زیاد حرف بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی خب بیشتر دغدغه هام، تجربه هام و مسائلی که راجع به شون اطلاع دارم.

5.به نظرت مهمترین ویژگی شخصیتیت چیه..؟!

بیش از حد احساسی با زندگی برخورد می کنم

خب ببخشید یه مقدار زیاد شد ...بازم سوال هست نگران نباش.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه اتفاقا کلی خوب بود
    بازم بیا
    من منتظرت می مونم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
  • 19-08-2008, 18:11
    Ar@m
    من اومدم!

- بنظرت ماركز چطور نويسنده ايه؟ صدسال تنهايي رو خوندي؟ اگه آره كدوم شخصيتش برات جالبتره؟

- چرا از عقايد يك دلقك خوشت مي ياد؟ بنظرت هانس خيلي كار خوبي مي كرد كه انقدر جلوي مري كوتاه مي اومد؟ اگه نه پس چه چيز شخصيت هانس تو رو جذب مي كنه؟ بنظر من اون داشت خيلي مري رو حلوا حلوا مي كرد!

- مهمترين كتاب توي كتابخونه ات؟

- چيزي در مورد "تداعي آزاد" توي روانشناسي شنيدي؟ اگه آره مي دوني چه كسي ابداعش كرد؟

- وزن اينترنت چقدره؟

- سه تا سايتي كه از همه بيشتر باهاشون سروكار داري بگو

- چرا يكي از عكسايي كه گرفتي رو نذاشتي تو كه گفتي مي ذاري! :31:

- در راستاي سوال 5 زويي بنظرت خفن ترين چيزي كه اختراع شده چي بوده؟

- مهمترين عنصري كه توي معماري داخلي بايد بهش توجه بشه چيه بنظرت؟

- يه بيت شعر بنويس كه با گ شروع بشه! (از خودتم مي توني بنويسي! :31:)

پيشاپيش مرسي بابت جوابا! :40:
  • 19-08-2008, 21:24
    karin
    من اومدم!

خوش اومدی دوستم :40:

- بنظرت ماركز چطور نويسنده ايه؟ صدسال تنهايي رو خوندي؟ اگه آره كدوم شخصيتش برات جالبتره؟

مارکز!
    یک دوران جو مارکز منو گرفته بود بــــــــد (فکر کنم 2 سال پیش)
    رفتم نمایشگاه کتاب کل کتاباش رو خریدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک نویسنده ی خیال پرداز از نوع خفن اش
    واقعا بخشی از داستان هاش تخیلی اند و یه بخشیش هم تخیل خیلی قوی ای دارند!
    مثلا یه داستان داره به اسم ایوا درون گربه ی خویش
    3 بار باید بخونیش تا بفهمی چی به چیه !

صد سال تنهایی
    اون هم همون عنصر خیال پردازی و تخیلی بودن رو داره. اون بخش های اولیه که کولی ها اومده بودند و یک سری کارهای تخیلی می کردند!
    یا یکی از شخصیت ها پروانه ای شد و رفت!
    یک نکته ی دیگه شخصیت های داستان بودند. هیچ کدوم قهرمان نبودند. همه خاکستری بودند. نه می شد کامل دوستشون داشت و نه می شد ازشون متنفر بود. و این برام خیلی جذاب بود.
    یکی از نکته های وحشتناکش اسم هاش بود!

الان که گفتی کدوم شخصیت اش برات جالب بوده: من الان بگم خوزه تو می فهمی کدوم خوزه رو می گم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یکی از شخصیت های محبوبم ملکیادس بود.
    یکی آئورلیانوی آخری که راز این صد سال رو کشف کرد!
    یکی اورسولا
    یکی از دخترای وسط داستان هم بود که هر چی خودم رو کشتم اسمش یادم نیومد!

اینا رو هم همین طوری از اون هاله ای که یادم بود گفتم
    داستانش زیاد یادم نیست
    پیریه و هزار درد خواهر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- چرا از عقايد يك دلقك خوشت مي ياد؟ بنظرت هانس خيلي كار خوبي مي كرد كه انقدر جلوي مري كوتاه مي اومد؟ اگه نه پس چه چيز شخصيت هانس تو رو جذب مي كنه؟ بنظر من اون داشت خيلي مري رو حلوا حلوا مي كرد!

هانس!
    وای نگو
    عاشق بود بچه
    تو درکش نمی کنی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چرا عقاید یک دلقک رو دوست دارم؟ چون عقاید ِ دلقک قصه رو دوست دارم. چون نگاهش به نوع عشق رو دوست دارم.
    حیف الان کتابم دست خودم نیست (داده ام یگانه بخونه :دی) وگرنه جمله به جمله برات نقدش می کردم!

یکی از ویژگی های مهم اش این بود که به قول خودش لحظه ها رو جمع می کرد.
    یکی از خصوصیات های خودمه

یعنی الان می تونم بخش کثیری از خاطرات گذشته ام رو با جزئیات کامل برات تعریف کنم. با تک تک جمله ها، تک تک حالت ها، برخورد ها، لباس ها! و به عبارت دیگه نصف عمرم تو گذشته و با دوره کردن خاطره ها سپری میشه!
    یکی دیگه از خصوصیات هانس که خیلی دوستش می دارم اینه که تخیلی بود. رویا پرداز!
    بازم بگم؟
    هر چی از خوبی های این هانس بگم کم گفتم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اما ماری
    ماری رو هم به شدت می تونم درک اش کنم. آدمی که یه اعتقاداتی داره که توی اون اعتقاداتش انجام بعضی از کارها گناهه،زشته، خلافه.

یه عمر با این فکر بزرگ شده بعد ییهو به خاطر عشقش دقیقا کاری رو می کنه بر خلاف اعتقاداتش
    و بعد از 6 سال (6 سال بود؟) هنوز نتونسته با این قضیه کنار بیاد.
    و وقتی بعد از این همه سال نتونسته باهاش کنار بیاد برمی گرده به اعتقاداتش!

هر چند که به نظر من کار احمقانه ای کرد رفت! چون هانس بیچاره که به قول تو کلی حلوا حلوا اش می کرد و کلی جو بهش می داد. یه کاری می کرد که هم خودش عذاب وجدان نداشته باشه و هم هانس باشه

یکی دیگه از قسمت های کتاب که خیلی دوستش می دارم اون قسمت هایی که هانس میگه ماری می تونه کار X رو انجام بده وقتی در موردش با من خاطره داره؟
    مثلا می گفت می تونه بره مثلا رم، وقتی یه بار ما با هم رفته بودیم.
    یا می گفت اگه بخواد احساس گناه نکنه و یاد من نیوفته باید بچه هاش رو بدون لباس ببره بیرون چون ما در مورد همه مدل لباسی که تن بچه هامون بکنیم صحبت کرده بودیم

دقیقا یکی از مسائلی که منم بهش فکر می کنم همینه. طرف میاد می گه من عاشقشم دوسش دارم بی اون هرگز با اون عمری. بعد بنا به هر دلیلی رابطه شون به هم می خوره. دو روز بعدش میاد می بینیم عاشق یکی دیگه شده. یه همچین آدمی رو نمی تونم درک کنم. ولی یکی مثل هانس رو به شدت می تونم درک کنم

یا اواخر داستان، می گفت اگه ماری من رو با این حال ببینه و بدون این که منو در آغوش بگیره بتونه از کنارم رد شه واسه من مرده! وای چه عشقولی!

ببین من الان کتاب پیشم نبود انقدر حرف زدم
    ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قابل توجه بانو زویی! در راستای همون سوالی که دوست دارم بیشتر را جع به چه چیزایی حرف بزنم
    یک نمونه اش!
    من اگر از یه چیزی خوشم بیاد و یکی درباره اش ازم سوال بپرسه 6 ساعت می شینم در باره اش حرف می زنم

- مهمترين كتاب توي كتابخونه ات؟

سوالای سخت سخت می پرسیا
    شاید ورونیکا
    چون هر دفعه می خونمش کلی جوگیر می شم!

اما در حال حاضر مهم ترین کتاب تاریخ تحلیلی صدر اسلامه که تا چند روز آینده باید پاس شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- چيزي در مورد "تداعي آزاد" توي روانشناسي شنيدي؟ اگه آره مي دوني چه كسي ابداعش كرد؟

نه!
    نشنیدم
    می خواستم بسرچم بهت بگم گفتم بیخیالش
    قرار بر این است از آن چه می دانیم سخن بگوییم!

- وزن اينترنت چقدره؟

مگه اینترنت وزن هم داره؟

- سه تا سايتي كه از همه بيشتر باهاشون سروكار داري بگو

گوگل
    یاهو
    پی سی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- چرا يكي از عكسايي كه گرفتي رو نذاشتي تو كه گفتي مي ذاري! :31:

من گفتم؟
    گفتم مایه ی آبرو ریزیه
    تو دلت می خواد من آبروم بره؟

- در راستاي سوال 5 زويي بنظرت خفن ترين چيزي كه اختراع شده چي بوده؟

کامپیوتر

- مهمترين عنصري كه توي معماري داخلي بايد بهش توجه بشه چيه بنظرت؟

رنگ
    اتاقی که هیچ کدوم از فاکتور های معماری داخلی رو به عنوان اتاق خوب نداره، چیدمان و نور و ...
    وقتی رنگ های هماهنگ و جذابی داشته باشه به تنهایی می تونه یه اتاق آرامش بخش باشه
    مگه ما از یه اتاق چی می خوایم؟

- يه بيت شعر بنويس كه با گ شروع بشه! (از خودتم مي توني بنويسي! :31:)

یه چیزی خواستم بگم به گ معروف ربط داشته باشه نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گلی گل کرده ام در باغ هستی
    خودتو لوس نکن اون گل تو نیستی

یه بیت دیگه هم داره ها ولی ادامه اش در پ.خ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پيشاپيش مرسي بابت جوابا! :40:

خواهش می شه دوستم :40:

با این وضع جواب دادن من بازم میای؟
  • 21-08-2008, 00:07
    obituary
    سلام کارين عزيز
    خوبي؟
    بالاخره منم اومدم با سري اول سوالاتم.کلي سوال داشتم گفتم آسون بپرسم مجبور شدم همه را عوض کنم.

سوالات IT

1-گفتي روحيت با IT همخوني نداره.به نظرت کسي که وارد اين رشته ميشه بايد چطوري باشي از نظر روحي؟

2-در مورد موضوع‌هاي علمي مخصوصا IT ترجيح مي‌دي کتابهاي فارسي بخوني يا انگليسي؟

3-بدون در نظر گرفتن User Friendly بودن با Windows موافقي يا Open source؟

4-به نظرت Solaris که قويترين operating System براي شبکه‌هاي بزرگ است چرا جايگاه درخور قدرتش را در بين operating systemها ندارد؟

5-براي پروژه‌اي که درش database server و mail server داشته باشي و Data Availability و Data Redundancy از اهميت بالايي برخوردار باشه،پيشنهادت Node Clusternig هست يا clustering on SAN Device؟دليلت را کامل بگو؟

6-چرا در سيستم مخابراتي ايران بجاي اينکه بيان يک Cisco Router 12000 Series بزارن ميان از يک Cisco Switch 7000 Series استفاده مي‌کنند که تحت هيچ شرايطي اون قدرت رو نداره؟

7-تعريفت از OSI Layers Data Modeling؟

8-چرا خطوط T3 با اينکه سرعت انتقال حداقل 650MB/s رو دارند کم استفاده تر از خطوط DSL هستند؟

9-استفاده از PPTP رو براي --- ترجيح مي‌دي يا L2TP؟

10-تعريفت از Digital Certificate؟

خارج از IT

1-کتابهاي شل سيلور استاين رو مي‌خوني؟

2-به نظرت چرا داستانهاي استاين با اين همه نکته ظريف در رده سني بچه‌ها قرار گرفته؟

3-در روانشناسي مي‌گويدن در نبود بقيه رنگها سياه پديد مي‌آيد يا مثلا در نبود گرما،سرما حس مي‌شود.يعني بطور کل ماهيت سياه و سرما را دارن از بين ميبرن.به نظرت بهتر نيست بگن در نبود سياه بقيه رنگها پديد مي‌آيند و در نيود سرما ،گرما بوجود مي‌آيد.(آخر سوال منفي بود)

4-به عقيده تو خوب و بد ،زشت و زيبا وجود دارند؟(جواب اين را دو جور بده،يکي با نظر خودت،يکي هم بيا از يکي از ديدگاههاي زير بررسي کن به انتخاب خودت«فلسفه،منطق،عرفان،حکم ت»)

5-نظرت در مورد ادبيات کهن ايران؟

6-بين شاعرهاي کهن ايران به کدام شاعرها علاقه داري؟

7-شاعر اين شعر رو ميشناسي:
    گفتا به پيشم بيا
    گفتا کنارم بمان
    گفتا به رويم بخند
    گفتا برايم بمير
    آمدم،ماندم،خنديدم،مردم

8-چرا در حکمت انسان را هيولا مي‌نامند ولي در عرفان ذره‌اي از وجود خدا؟

9-نظرت در مورد استاد محمود فرشچيان؟

10-برداشتت را از اين سخن بگو
    خطاط خط سه گونه خط نوشتي
    يکي خود او خواندي،لا غير
    يکي هم او خواندي،هم غير
    يکي نه او خواندي و نه غير او
    آن خط سوم منم
    (شمس الدين تبريزي)

سخت بود؟
    خسته شدي؟
    بازم ميام هنوز کلي سوال مونده
  • 21-08-2008, 16:22
    zooey
    سلام سلام.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کارین بدو بیا سوال بارون شدی...!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1.آخرین مقاله ی علمی یه خوبی که خوندی چی بود؟
    2. نظرت راجع به سطح علمی دانشگاه چیه...؟! امکانات دروس علمی و عملی خوب هست...؟!
    3.الان داری چه کتابی می خونی؟ اگه نمی خونی آخرین کتابی که خوندی چی بود؟
    4.نظرت راجع به علم نجوم چیه؟ دنبالش می کنی...؟! اگه آره چه پدیده ای رو درموردش خیلی دوست داری؟
    5.از کجا با فوروم آشنا شدی؟ !
    6.چی شد که p30world رو برای فعالیت انتخاب کردی؟!
    7.به نظرت نکته ی مثب فوروم چیه؟!
    8.چه سبک کتابی رو دوست داری؟!
    9.هیچ مکتب فلسفی هست که بهش علاقه مند باشی یا بهش اعتقاد داشته باشی؟اگه آره یکم راجع بهش توضیح بده؟
    10.قشنگترین شعری که جدیدا خوندی؟! حالا زیادم جدید نبود مشکلی نیست؟!
    11. نظرت راجع به شعر های سپهری چیه...؟!
    12.نظرت راجع به شعر سپید چیه ؟!
    13. میونه ت با نقاشی چه طوره؟!
    14.وقتی یه کتاب می خری مقدمه و پیشگفتارش رو هم اول کار می خونی یا سریع می ری سراغ داستان...؟!
    15.به نظرت آدم فضایی وجود داره یا نه؟!
    16.کدوم زبان برنامه نویسی رو دوست داری؟!
    17. سخت ترین درس رشته IT چیه ؟!
    18. چه قدر به علم طالع بینی و تعبیر خواب اعتقاد داری؟!
    19.به نظرت برنامه ریزی چه قدر در موفقیت آدم تاثیر داره؟! خودت برای کارات برنامه ریزی می کنی؟!
    20.چه قدر آدم ها رو روانشناسی می کنی..؟! یعنی رفتارها و حرکاتشون رو بررسی و تجزیه تحلیل می کنی و سعی می کنی پیش بینی شون کنی یا یه ویژگی های روانشناسی خاصی رو بهشون نسبت بدی...؟!

یه سوال همین طوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه ببینی کسی داره راجع به یه مطلب علمی و یا اصلا غیر علمی مثلا سیاسی و اجتماعی و اینا حرف های بی پایه و اساس و یا غلط از لحاظ علمی یا منطقی می زنه چه واکنشی نشون می ده...؟!

• 22-08-2008, 19:53
    Marichka
    1 پيوست (پيوستها)
    سلام دوستان

ممنون از کارین جان و حضور گرمشون در این هفته.
    تا کارین جان آخرین سری سوالاتشون رو هم پاسخ بدن به زودی مهمان جدید هم معرفی میشه.

توی این مدت از کارین جان هم خواهش می کنیم به رسم تاپیک یکی از پدیده هایی که بیشتر مورد توجهشون هست رو اینجا معرفی کنن و توضیح کوتاهی در موردش بدن.

این لوح یادبود هم به نشونه ی تشکر از حضورشون در اینجا تقدیمشون میشه.

امیدوارم ه در همه ی مراحل زندگی موفق و سربلند باشین :20:
    ===============

مهمان جدید هم به زودی معرفی میشن ...

موفق باشید :11:
  • 23-08-2008, 02:59
    karin
    obituary
    سلام کارين عزيز
    خوبي؟

سلام آشنای عزیز
    مرسی

بالاخره منم اومدم با سري اول سوالاتم.کلي سوال داشتم گفتم آسون بپرسم مجبور شدم همه را عوض کنم.

آخی
    چقدرم آسونن :31:

سوالات IT

1-گفتي روحيت با IT همخوني نداره.به نظرت کسي که وارد اين رشته ميشه بايد چطوري باشي از نظر روحي؟

حداقل اش اینکه سر و کله زدن با زبان های مختلف و مباحث مختلف شبکه رو دوست داشته باشه
    من به هیچ عنوان روان این کارها رو ندارم!

2-در مورد موضوع‌هاي علمي مخصوصا IT ترجيح مي‌دي کتابهاي فارسي بخوني يا انگليسي؟

فارسی اش رو به زور می خونم :46:

3-بدون در نظر گرفتن User Friendly بودن با Windows موافقي يا Open source؟

کلا با اوپن سورس موافقم

4-به نظرت Solaris که قويترين operating System براي شبکه‌هاي بزرگ است چرا جايگاه درخور قدرتش را در بين operating systemها ندارد؟

به این دلیل که سخته و متخصص کم داره. حالا شاید تو امریکا کاربرد و استفاده ی زیادی داشته باشه ولی تو کشوری مثه ایران ...!

5-براي پروژه‌اي که درش database server و mail server داشته باشي و Data Availability و Data Redundancy از اهميت بالايي برخوردار باشه،پيشنهادت Node Clusternig هست يا clustering on SAN Device؟دليلت را کامل بگو؟

SAN clustering
    چون با این که هزینه ی بیشتری می بره ولی سرعت انتقال بالایی داره و همزمان می تونه node های متصل رو به حالت های آن لاین و آفلاین در بیاره
    تازشم! اگر تمام node ها هم از کار بیوفته باز هم اطلاعات روی SAN باقی می مونه
    توانایی Zoning رو هم دارا می باشد

6-چرا در سيستم مخابراتي ايران بجاي اينکه بيان يک Cisco Router 12000 Series بزارن ميان از يک Cisco Switch 7000 Series استفاده مي‌کنند که تحت هيچ شرايطي اون قدرت رو نداره؟

یک. نمی خوان خرج کنن
    دو. Cisco Router 12000 Series با باقیه Router ها فرق فوکوله و متخصص اش رو نیز نداریم

7-تعريفت از OSI Layers Data Modeling؟

صنعت شبكه داراي يك مدل هفت لايه اي استاندارد براي معماري پروتكلي شبكه است كه بهش مدل اتصال مياني سيستمهاي باز (Open Systems Interconnection Basic Reference Model يا OSI ) مي گن
    لايه هاي OSI عبارتند از:
    لايه ي فيزيكي
    لايه ي پيوند داده
    لايه ي شبكه
    لايه ي حمل
    لايه ي جلسه
    لايه ي نمايش
    لايه ي كاربرد
    هركدوم از اين لايه ها يك نقش مشخص رو براي ارتباط ايفا مي كنن. هر لايه سرويس هايي رو فراخواني مي كنه و هنگامي كه يك انتقال خروجي در پشته به سمت پايين حركت مي كنه هر لايه اطلاعات مربوط به خودش رو كه سرآيند ناميده مي شه به اصل داده مي چسبونه و بسته ي داده بااين سرآيند به سمت لايه بعد حركت مي كنه.
    از اونجايي كه توضيح لايه ها زمان زيادي لازم داره از ورود به بحث تخصصي تر معذوريم!!!

8-چرا خطوط T3 با اينکه سرعت انتقال حداقل 650MB/s رو دارند کم استفاده تر از خطوط DSL هستند؟

قيمت خطوط DSL ارزونتره
    پوشش
    T3 هم کمتره و بیشتر در اروپا کاربرد داره و بیشتر کاربرد شرکتی داره

9-استفاده از PPTP رو براي --- ترجيح مي‌دي يا L2TP؟

L2TP ارجحیت داره
    IPSEC رو هم پشتیبانی می کنه
    البته باز هم بستگي به سروري داره كه انتخاب مي كنيم

10-تعريفت از Digital Certificate؟

استفاده از يك امضاي ديجيتالي براي باند كردن يك كليد عمومي با يك شناسه ( از قبيل اسم فرد يا آدرسش و ... )
    و درحقيقت براي باند كردن يك كليد عمومي با يك مشخصه ي خصوصي استفاده مي شه و سطح امنيت رو تا حد قابل توجهي بالا مي بره و شامل قسمت هاي زيره :
    - يك كليد عمومي
    - يك نام كه مي تونه نام يك فرد يا كامپيوتر باشه
    - يك زمان خاص و محدود
    - يك آدرس

خارج از IT

1-کتابهاي شل سيلور استاين رو مي‌خوني؟

بله بله
    من عاشق این عمو شلبی ام

2-به نظرت چرا داستانهاي استاين با اين همه نکته ظريف در رده سني بچه‌ها قرار گرفته؟

واقعا برای من هم یه سواله
    به نظر من بعضی از شعر هاش اصلا به درد بچه ها نمی خوره
    شاید می شد یه مجموعه از شعر ها یا بعضی از داستان هاش رو برای کودکان هم گذاشت مثل آقای باکلاه، آقای بی کلاه
    ولی خیلی هاش رو نه

3-در روانشناسي مي‌گويدن در نبود بقيه رنگها سياه پديد مي‌آيد يا مثلا در نبود گرما،سرما حس مي‌شود.يعني بطور کل ماهيت سياه و سرما را دارن از بين ميبرن.به نظرت بهتر نيست بگن در نبود سياه بقيه رنگها پديد مي‌آيند و در نيود سرما ،گرما بوجود مي‌آيد.(آخر سوال منفي بود)

خب یه چیز نسبیه
    دقیقا به این بستگی داره که تو مثبت به قضیه نگاه کنی یا منفی
    چون اصولا سیاه و یا سرما به عنوان یک المان منفی مطرح میشه و می گن مثبت ها که نباشن منفی میشه
    اما می شه گفت که اگه این منفی ها نباشن ...

4-به عقيده تو خوب و بد ،زشت و زيبا وجود دارند؟(جواب اين را دو جور بده،يکي با نظر خودت،يکي هم بيا از يکي از ديدگاههاي زير بررسي کن به انتخاب خودت«فلسفه،منطق،عرفان،حکم ت»)

آشنا یه کم زیر دیپلم تر بگو ما هم بفهمیم :31:

بنده اصولا آمار این فلسفه و منطق و عرفان و حمکت و این صوبتا رو ندارم!
    حالا نظر شخصی خودم رو می گم

کلا زشتی و زیبایی، خوبی و بدی یه چیز کاملا نسبیه و به خود فرد بستگی داره
    همیشه وقتی با مامانم بحثم می شه و می گه این کار بده می گم بد از نظر کی؟
    و مساله اینجاست که چیزی یا فردی یا اخلاقی که از نظز خیلی ها زشته از نظر من قشنگه و برعکس
    یا میان می گن آدم باید راه درست رو انتخاب کنه و بعد من می گم درست از نظر کی؟
    و عموما می گن درست، درسته دیگه
    از نظر کی نداره!

از ساده ترین چیزها در نظر بگیر مثه زیبایی ظاهری که تو جوامع مختلف و دوران های مختلف تعاریفش کاملا متفاوت بوده تا راه و روش درست زندگی کردن!

5-نظرت در مورد ادبيات کهن ايران؟

زیاد طرفش نرفته ام
    شاید واسه همینه که زیاد علاقه ندارم
    ولی به شدت قبولش دارم

6-بين شاعرهاي کهن ايران به کدام شاعرها علاقه داري؟

مولانا
    حافظ

7-شاعر اين شعر رو ميشناسي:
    گفتا به پيشم بيا
    گفتا کنارم بمان
    گفتا به رويم بخند
    گفتا برايم بمير
    آمدم،ماندم،خنديدم،مردم

نه والا

8-چرا در حکمت انسان را هيولا مي‌نامند ولي در عرفان ذره‌اي از وجود خدا؟

کلا I don't know
    :31:

9-نظرت در مورد استاد محمود فرشچيان؟

یک نوع معنویت خاصی در آثارش موج می زنه و به شدت ایرانیه

10-برداشتت را از اين سخن بگو
    خطاط خط سه گونه خط نوشتي
    يکي خود او خواندي،لا غير
    يکي هم او خواندي،هم غير
    يکي نه او خواندي و نه غير او
    آن خط سوم منم
    (شمس الدين تبريزي)

الان رسما هنگم!
    فکر می کنم به نتیجه رسیدم بهت می گم :31:

سخت بود؟

آره به شدت
    اشکم در اومد
    کل کتاب ها و جزوه هام رو بالا پایین کردم
    رسما پکیدم

خسته شدي؟

چی بگم والا:31:

بازم ميام هنوز کلي سوال مونده

خواستم بگم بازم بیا ولی درجه ی سختی رو بذار رو Low و این صوبتا ولی وقت تموم شد :31:

ممنون :11:

• 23-08-2008, 03:01
    karin
    zooey
    سلام سلام.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به!
    سلام دوستم

کارین بدو بیا سوال بارون شدی...!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به قول شاعر، هر چه از دوست رسد نیکوست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1.آخرین مقاله ی علمی یه خوبی که خوندی چی بود؟

دنیاهای موازی در قانون جذب!

2. نظرت راجع به سطح علمی دانشگاه چیه...؟! امکانات دروس علمی و عملی خوب هست...؟!

امکانات دانشگاه ِ ما که یه چیزی ست در حد صفر مطلق
    تنها امکاناتی که من تو این چند ساله دیدم و استفاده کردم لابلاتواره که اونم به نسبت امکاناتی که داره خوب ازش استفاده نمی شه
    کلا شاید یه سری دانشگاه های خیلی خوبمون از نظر امکانات در سطح خوبی باشن ولی اکثرا افتضاحن

و اما سطح علمی
    کلا دانشگاه جایی نیست که شما بری توش و علم بیاموزی.
    دغدغه ی بچه ها علم آموزی نیست
    جو هم جو علمی نیست
    دانشگاه شاید یه جرقه می تونه باشه که آدم بتونه بعد از اون جرقه هه خودش بره دنبال کسب علم
    واسه همینه بخش عظیمی از فارغ التحصیلای ما صرفا یه مدرک گرفتن و هیچ علمی ندارن
    درس رو پاس می کنن و تمام!

3.الان داری چه کتابی می خونی؟ اگه نمی خونی آخرین کتابی که خوندی چی بود؟

در حال حاضر سیمای زنی در جمع از هانریش بل عزیزم رو شروع کردم و در کنارش همون داستان های کوتاه مارکز هنوز تموم نشده

4.نظرت راجع به علم نجوم چیه؟ دنبالش می کنی...؟! اگه آره چه پدیده ای رو درموردش خیلی دوست داری؟

علم قشنگیه
    دنبالش نمی کنم به اون صورت. هر از گاهی به انجمنش سر می زنم و نهایتا اگه یه پدیده ی تابلویی مثه خورشید گرفتگی یا ماه گرفتگی بخواد اتفاق بیوفته احتمالا میرم ببینمش

5.از کجا با فوروم آشنا شدی؟ !

می خواستم گوشی بخرم، داشتم می سرچیدم که چشمم به جمال این فروم آشنا شد و بعد جو گیر شدم عضو شم فعالیت کنم ببینم چه جوریاس و بعد ...

6.چی شد که p30world رو برای فعالیت انتخاب کردی؟!

خب اون موقع که من عضو اینجا شدم نمی دونستم فروم دیگه ای هم ممکنه وجود داشته باشه :31:
    بعد ها هم که با فروم های دیگه آشنا شدم دیدم جو اینجا و نظم اش رو بیشتر دوست می دارم
    لذا همین جا به فعالیت ادامه دادم

7.به نظرت نکته ی مثب فوروم چیه؟!

نکات مثبت زیاد داره در کنار نکات منفی زیاد!
    یکی از نکات مثبت اش همینه که اگه من یه سوالی، اشکالی چیزی داشته باشم و بپرسم خیلی از بچه ها در یافتن جواب یا حل شدن مشکل بهم کمک می کنن و این خیلی خوبه

8.چه سبک کتابی رو دوست داری؟!

رمان و داستان و شعر و روان شناسی و اینا!

9.هیچ مکتب فلسفی هست که بهش علاقه مند باشی یا بهش اعتقاد داشته باشی؟اگه آره یکم راجع بهش توضیح بده؟

شرمنده اطلاعاتم در زمینه ی فلسفه در حد صفر مطلقه

10.قشنگترین شعری که جدیدا خوندی؟! حالا زیادم جدید نبود مشکلی نیست؟!

آخریش این بوده:

امروز تمام وقت دنبال تو مي گشتم
    ديگر بچه نيستيم كه قايم باشك بازي كنيم
    اگر براي هم گم شويم ديگر
    هرگز
    پيدا نخواهيم شد!

یه کم قبل ترش هم این:

باید حتماً رفته باشی
    تا معنای رفتن را بفهمی
    اما تنها این، کافی نیست...

باید حتماً به این هم فکر کنی
    که می‌توانستی نرفته باشی
    می‌توانستی رفته نباشی
    اما رفته‌ای و می‌توانی بازگردی
    ولی تنها این هم کافی نیست...

شاید،
    باید حتماً کسی
    بازگشتنت را بخواهد
    تا معنای رفتن را بفهمی

11. نظرت راجع به شعر های سپهری چیه...؟!

دوستش می دارم هوارتا
    فکر می کنم اولین کتاب شعری که خریدم همین هشت کتاب سهراب بوده چون الان رفتم تاریخش رو نگاه کردم دیدم تاریخ چاپ اش زمستان 1376 ه!
    یک دوران خیلی می خوندم شعراش رو
    الان هم هنوز هر از گاهی میرم سراغش

یک علاقه ی خفنی هم به این شعر کفش هایم کو؟ دارم

12.نظرت راجع به شعر سپید چیه ؟!

یکی از سبک های شعری مورد علاقه ی من

13. میونه ت با نقاشی چه طوره؟!

خوبه!
    زیاد از این سبک اینا سر در نمیارم ولی یکی از سبک های مورد علاقه ام امپرسیونیسمه.

دو نمونه اش:

یه بار تحت تاثیر جو مینی مال رفتیم بوم و رنگ و اینا خریدیم به نقاشی کشیدیم مینی مال
    تا 6 ماه هر کی می اومد تو اتاقم باید براش توضیح می دادم این 2 تا تیکه رنگ شده چیه و هدف چیه و این صوبتا

14.وقتی یه کتاب می خری مقدمه و پیشگفتارش رو هم اول کار می خونی یا سریع می ری سراغ داستان...؟!

آره معمولا یه نگاه بهش می اندازم ولی سرسری

15.به نظرت آدم فضایی وجود داره یا نه؟!

ممکنه

تنها غیر ممکن غیر ممکنه!

یعنی میشه تو جهان به این بزرگی فقط ما زندگی کنیم؟

16.کدوم زبان برنامه نویسی رو دوست داری؟!

از زبان هایی که خوندم c++
    جاوا هم از دور قشنگه!

17. سخت ترین درس رشته IT چیه ؟!

سخت که زیاد داره :دی
    من شخصا با شبکه و اینا مشکل دارم

18. چه قدر به علم طالع بینی و تعبیر خواب اعتقاد داری؟!

تعبیر خواب نه زیاد

در مورد خواب بیشتر به این اعتقاد دارم که خواب هایی که می بینیم سه دسته اند
    دسته اول خواب اتفاقاتی که در طول روز برامون افتاده

دسته دوم خواب فکرهای ناخودآگاهمون - ترس هامون (اتفاقاتی که می ترسیم برامون اتفاق بیوفته) و آرزو هامون (اتفاقاتی که دوست داریم برامون اتفاق بیوفته) -

و دسته ی سوم خواب فکر های خود آگاهمون - ترس هامون (اتفاقاتی که می ترسیم برامون اتفاق بیوفته) و آرزو هامون (اتفاقاتی که دوست داریم برامون اتفاق بیوفته) -

ولی به شدت به طالع بینی اعتقاد دارم
    چون در عمل به چشم دیدم که افرادی که تو ماه های مختلف به دنیا اومدن اخلاقیات و خصوصیات و رفتارهای مشترک و مشابه بسیاری دارن

19.به نظرت برنامه ریزی چه قدر در موفقیت آدم تاثیر داره؟! خودت برای کارات برنامه ریزی می کنی؟!

تا برنامه ریزی چه طوری باشه

خیلی هامون برنامه می ریزیم در حد جام جهانی اما کیه که عمل کنه!

در کل به نظرم آدم باید یه هدف برای خودش بذاره و هر کاری که احساس می کنه اون رو به هدف نزدیک می کنه انجام بده
    خیلی هم در قید این که اهدافش رو به میان مدت و کوتاه مدت تقسیم کنه و واسه هرروزش برنامه ی خاصی داشته باشه رو قبول ندارم
    حداقل واسه خودم کاربردی نیست چون می دونم عمل نمی کنم

20.چه قدر آدم ها رو روانشناسی می کنی..؟! یعنی رفتارها و حرکاتشون رو بررسی و تجزیه تحلیل می کنی و سعی می کنی پیش بینی شون کنی یا یه ویژگی های روانشناسی خاصی رو بهشون نسبت بدی...؟!

بیشتر حسی کار می کنم :31:

مثلا خیلی راحت می فهمم اونی که الان داره باهام تلفنی صحبت می کنه از روی بیکاری یا مجبوری بهم زنگ زده یا واقعا دلش خواسته و زنگ زده
    اونی که الان داره بهم لبخند ملیح می زنه واقعا خوشحاله یا نه از این fake smile هاست!
    اونی که الان تو جمع داره بلبل زبونی می کنه و به اصطلاح مجلس گردونی می کنه واقعا آدم شوخ و شنگ و اجماعی ایه یا نه کلا

وقتی حس کنم یه جای کار می لنگه تک تک حرکات و حرف های طرف رو تجزیه تحلیل می کنم و به نتایج نسبتا صحیحی هم دست می یابم !

یه سوال همین طوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه ببینی کسی داره راجع به یه مطلب علمی و یا اصلا غیر علمی مثلا سیاسی و اجتماعی و اینا حرف های بی پایه و اساس و یا غلط از لحاظ علمی یا منطقی می زنه چه واکنشی نشون می ده...؟!

قدیم تر ها می نشستم باهاش بحث می کردم
    اما الان می گم باشه همون تو خوبی، تو ماهی، فدات بشم الهی :31:
    بذار خوش باشه با عقایدش

مقسی
    :10:
  • 23-08-2008, 03:21
    karin
    نقل قول:

سلام دوستان

ممنون از کارین جان و حضور گرمشون در این هفته.
    تا کارین جان آخرین سری سوالاتشون رو هم پاسخ بدن به زودی مهمان جدید هم معرفی میشه.

توی این مدت از کارین جان هم خواهش می کنیم به رسم تاپیک یکی از پدیده هایی که بیشتر مورد توجهشون هست رو اینجا معرفی کنن و توضیح کوتاهی در موردش بدن.

این لوح یادبود هم به نشونه ی تشکر از حضورشون در اینجا تقدیمشون میشه.

امیدوارم ه در همه ی مراحل زندگی موفق و سربلند باشین :20:
    ===============

مهمان جدید هم به زودی معرفی میشن ...

سلام
    از شما و همه ی دوستانی که در این یک هفته با ما بودند کمال تشکر را دارا می باشم

و اما پدیده!
    پدیده که نمی شه گفت
    یک از سبک و گرایشات نقاشی رو می خوام معرفی کنم
    گرافیتی

توضیح کوتاه:

دیوارنویسی بخشی از هنرهای خیابانی بشمار می‌آید. منظور از هنر خیابانی آن بخش از گرافیک است که در کوچه و خیابان و سطح شهر با آن برخورد می‌کنیم. این هنر تاریخچه‌ای بسیار کهن دارد و ریشه در سنگ‌نبشته‌های تاریخی غارها و کتیبه‌های باستانی نقاشی‌های دیواری در ابعاد گوناگون دیده‌اید که از همین دسته‌اند.
    در سده بیستم و کمابیش هم‌زمان با جنگ جهانی دوم، مشاهده درج نام و نشان گروه‌ها بر روی دیوارها تبدیل به امری عادی شد.

در برخی مواقع این دیوارنویسی‌ها بسیار با دقت و هنرمندانه اجرا می‌شوند و سبک‌های متعددی به خود می‌گیرند. برخی از این آثار بار معنایی بیش‌تری را به دوش می‌کشند که ممکن است حاوی یک پیام اجتماعی یا سیاسی باشد که حتی با استفاده از افشانه‌های رنگی بر روی دیوارها، ساختمانها و قطارها رسم می‌شوند.

برای توضیحات بیشتر تشریف ببرید به این تاپیک:
    کد:

http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=247377
    بابت لوح یادبود هم ممنون

• 23-08-2008, 11:25
    Marichka
    سلام دوستان

خوب ضمن تشکر دوباره از کارین عزیز :11:؛

مهمان این هفته ی گفتگوی ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرامی هستند.

امیدوارم که هفته ی خوبی داشته باشیم در کنار هم. :10:

سوالات خودم:

1. به نظرت آینده ی رشته ی زمین شناسی در دوره های بالاتر از کارشناسی در ایران چه طوری هست؟
    2. یک کانی که به نظرت خیلی زیباست نام ببر.(با شکل :46:)
    3. تصمیم به ادامه تحصیل داری و اگر بله در چه رشته ای؟

ممنون شریم جان و موفق باشی :)
  • 23-08-2008, 12:38
    Sharim
    سلام دیانلای عزیز ...

؛
    هرچند قسمت نشد خودم از ایشون سوالاتی رو بپرسم اما تمام صفحات قبلی رو خوندم و استفاده بردم
    من هم از ایشون تشکر میکنم .

مهمان این هفته ی گفتگوی ما Sharim گرامی هستند.

ممنون که من رو لایق دونستید برای نشستن روی این صندلی !
    نقل قول:

امیدوارم که هفته ی خوبی داشته باشیم در کنار هم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای من که در کنار دوستان قطعا همین طور خواهد بود

سوالات خودم:

در خدمتم ...

نقل قول:

به نظرت آینده ی رشته ی زمین شناسی در دوره های بالاتر از کارشناسی در ایران چه طوری هست؟
    به نظرم رشته زمین شناسی یکی از رشته هایی هست که آینده کاری خیلی خوبی میتونه داشته باشه و بستگی زیادی به شخص داره همون طور که میدونید صنایع مادر که اقتصاد کشور بر پایه این صنایع هست از جمله نفت , معدن و همین طور راهسازی , سد سازی و ... وابستگی زیادی به زمین شناسی دارن
    و اگر یک نفر حوصله کاوش رو داشته باشه و بتونه برای خودش معدن ثبت کنه به قول معروف نونش توی روغنه :20:
    گذشته از اون در صورت کسب تخصص شخص میتونه به عنوان استاد دانشگاه کارش رو ادامه بده که چون در این رشته در این زمینه تقریبا خلا وجود داره جای زیادی برای پیشرفت وجود داره ...

نقل قول:

یک کانی که به نظرت خیلی زیباست نام ببر.(با شکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

خوب کانی های زیبا اونقدر زیادن که نمیدونم کدوم رو نام ببرم
    شکل کانی ها تا حدود زیادی به شرایط تشکیل اون ها و بعد از اون هم به تراش خوردن یا نخوردنشون داره ولی به طور طبیعی کانی توپاز از نظر من اشکال خیلی زیبایی داره , این هم چند نمونش :

بدون تراش :

تراش خورده :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببخشید عکس ها خیلی شد دلم نیومد این ها رو نگذارم ! :20:
    والبته اشکال خیلی خیلی متنوع و زیبای دیگه ای هم داره که نمیشه همش رو این جا گذاشت ....

نقل قول:

تصمیم به ادامه تحصیل داری و اگر بله در چه رشته ای؟
    بله مسلما سعی ام رو میکنم که تا جایی که امکانش وجود داشته باشه تحصیل رو ادامه بدم اگر خدا بخواد میخوام نفت بخونم ...

نقل قول:

ممنون شریم جان و موفق باشی :)

خواهش میکنم ...
    شما هم موفق و پیروز باشید ...
    :11:

• 23-08-2008, 19:16
    Antonio Andolini
    سلام شریم خوبی خوشی سلامتی؟:31:
    1-واسه زلزله شناسی، فیزیک{ژئوفیزیک} بخونی بهتره یا زمین شناسی؟
    2-سه دانشگاه معتبر جهان در زمینه ی زمین شناسی؟
    3-به نظرت ماشین زمان ساخته میشه؟ اگه آره عاقبتش چی میشه؟
    4-مجله هم می خونی یا فقط کتاب؟ چه مجله ای؟
    5-موفق و پیروز باشی:10:
  • 23-08-2008, 21:39
    Mohammad
    سلام...
    منم از خدمت صندلی نشین این هفته ، شریم عزیز ، چند تا سوال می پرسم :

-- تعریفت از زندگی چیه؟
    -- اگه قرار باشه دنیا رو واسه یه نابینا تصویر کنی ، چی بهش می گی؟
    -- چطور شد رشته زمین شناسی رو انتخاب کردی؟
    -- اهدافت برای آینده چیه؟

موفق باشی.
  • 23-08-2008, 21:42
    Sharim
    نقل قول:

سلام شریم خوبی خوشی سلامتی؟:31:
    سلام آنتونیو ! خوبم , خوشم و سلامتم خودا رو شکر !:8:
    شما خوبی خوشی سلامتی ؟

نقل قول:

1-واسه زلزله شناسی، فیزیک{ژئوفیزیک} بخونی بهتره یا زمین شناسی؟

زمین شناسی با فیزیک زلزله رو به طور تخصصی میشناسه !
    نقل قول:

2-سه دانشگاه معتبر جهان در زمینه ی زمین شناسی؟
    MIT و Stanford و Cambridge]
    نقل قول:

3 -به نظرت ماشین زمان ساخته میشه؟ اگه آره عاقبتش چی میشه؟

ساختش غیر ممکن نیست اما این که بشر قبل از نابودیش بتونه به اون دست پیدا کنه یا نه بستگی به دست آورد های دیگه و نتایج اون ها داره ....
    اگه ساخته بشه ازش سوئ استفاده خواهد شد ... و چون مغایر با نظام طبیعت هست محکوم به نابودی است ...
    نقل قول:

4-مجله هم می خونی یا فقط کتاب؟ چه مجله ای؟
    اوهوم :31:
    به طور دایم ...
    موفقیت ...
    نو آور ...
    ماشین ...
    و مجلات دیگه هم هر از گاهی ...

نقل قول:

5-موفق و پیروز باشی:10:
    :40:پایدار باشی !:40:
  • نمايش 40 تاپيکها در يک صفحه
    صفحه 2 از 7 اولاول 123456 ... آخرآخر