اينجا رو ببين:نقل قول:
و:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2915846&postcount=6
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2917270&postcount=9
Printable View
اينجا رو ببين:نقل قول:
و:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2915846&postcount=6
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2917270&postcount=9
سلام
بازم یه مشکل دیگه این دفعه با آی پی مودم
من یه مودم ای دی اس ال دارم که آی پی رو خودم تنظیم می کنم و فکر کنم استاتیک باشه.حالا چه تو اکس پی چه تو ویستا مودم رو که روشن می کنم یه پیغام می یاد که یه کامپیوتر دیگه داره از این آی پی استفاده می کنه ولی مشکلی تو اینترنت ندارم ولی مثلا نمی تونم تو یاهو مسنجر ساین این کنم و یه بازی آن لاین هم کانکت نمی شه.
لطفا کمک بنمایید
سلامنقل قول:
این سوال مربوط هست به انجمن اینترنت و شبکه و ربطی به محتوای این تاپیک نداره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
ميخواستم بدونم ميشه رو هر درايو از كامپيوترم يه سيستم عامل نصب كنم ؟
الان 5 درايو دارم
درايو C كه 50 گيگه و XP رو نصب كردم
4 تا هم 25 گيگ كه فقط پارتيشن بندى شدن و هنوز فرمتشون نكردم
ميخوام اينا رو نصب كنم :
ubuntu
win 2000
vista
suse
راهنمايى بفرماييد
سلامنقل قول:
بله می شه نصب کرد
فقط باید موقع پارتیشن بندی کردن یه پارتیشن برای لینوکس در نظر بگیرید با فایل سیستم ext3
یک پارتیشن هم به اندازه 2 برابر ram سیستمتون برای پارتیشن swap در نظر بگیرید . یعنی اگه ram سیستم شما 512 مگابایت هست باید پارتیشن swap شما 1 گیگ باشه .
باید ترتیب نصب ویندوزها هم رعایت بشه .
موفق باشید .
سلام و سپاسگزارم
اما چند سوال (ابهام)
اين پارتيشنهاى لينوكس رو با چه نرم افزارى درست كنم ؟ (بجز پارتيشن ماجيك)نقل قول:
ميشه با همون CD لينوكس درستش كرد؟ (يادم هست كه قديما كه Red Hat نصب ميكرديم ميشد)
Ram بنده 2 گيگ هست كه در نتيجه اين پارتيشن بايد 4 گيگ باشه، درسته ؟نقل قول:
ترتيب اين دو تا پارتيشن مهم نيست ؟
براى هر لينوكس بايد اين پارتيشنها رو جدا درست كنم ديگه، آره ؟
ترتيب بايد به چه شكل باشه (در كل با لينوكسها، همه با هم)، 2 پارتيشن آخر رو بزارم واسه لينوكسها ؟نقل قول:
سعى بنده رو اين هست كه XP رو تو C نگه دارم
و در آخر در مورد بوت كردن و منوى انتخاب سيستم عامل هم توضيح بفرماييد
سلامنقل قول:
بله پارتیشن های لینوکس را می شه با خود سی دی لینوکس درست کرد . این طوری راحت تر هستش .
شما به وسیله سی دی لینوکس به صورت لایو بالا میایید و سپس با استفاده از ابزاری به اسم partition editor
پارتیشن های لینوکسی خودتون را می سازید .
می تونید با پارتیشن مجیک مقدار فضایی که برای نصب لینوکس در نظر گرفته اید را با پاک کردن درایوهاتون ایجاد کنید .
یا فرقی نمی کنه می تونید با همون برنامه partition editor پارتیشن های خودتون را پاک کنید و پارتیشن لینوکسی را درست کنید .
بله درسته اگه رم شما 2 گیگ باشه باید پارتیشن swap شما 4 گیگ باشه .نقل قول:
شما ابتدا تمامی پارتیشن های خودتون را درست کنید و در اخر بعد از درست کردن پارتیشن لینوکس با استفاده از همون برنامه partition editor پارتیشن swap را هم درست کنید .
موقع درست کردن پارتیشن لینوکس فایل سیستم اونا از نوع ext3 انتخاب می کنید و نوع اون درایو را هم از نوع logical انتخاب کنید و مقدار فضایی هم که قراره به لینوکس اختصاص بدید را هم وارد کنید .
و بعد پارتیشن swap را باید درست کنید و فایل سیستم اونا از نوع linux swap انتخاب کنید و نوع اون را هم logical در نظر بگیرید و مقدار فضایی هم که باید به اون بدید 4 گیگ هست که معادل اون به مگابایت 4096 هست .
کلا یه دونه پارتیشن swap باید درست کنید .
ویندوز xp باید توی درایو c نصب باشه .نقل قول:
ابتدا باید ویندوز xp نصب باشه . سپس ویندوز ویستا نصب باشه . و در اخر لینوکس ها را می تونید نصب کنید .
به خاطر این باید ویندوز xp و ویندوز ویستا اول نصب بشن چون ماکروسافت خودخودهی کرده و به سیستم عامل های خودش اجازه شناخت توزیع های لینوکس را نمی ده .
اما بوت لینوکس که Grub نام داره خودش بعد از نصب شدن ویندوزهای نصب شده را شناسایی می کنه و به بوت خودش اضافه می کنه و دیگه نیازی به ویرایش بوت نیست .
بوت ها در اخر به این صورت خواهند بود که بوت اولیه سیستم که بوت grub هست اسم لینوکس ها را نشون خواهد داد به همراه یک اسم برای ویندوزهانقل قول:
با زدن هر کدام از لینوکس ها وارد اون توزیع خواهید شد .
با زدن گزینه مزبوط به ویندوزها وارد یه بوت دیگه به اسم mbr خواهید شد که مربوط به بوت ویندوز ویستا و xp میباشد و با انتخاب هر کدام از ویندوزها وارد ان خواهید شد .
البته در مورد لینوکس ها یه احتمال وجود داره که بوت یکی از اونها دیگری را ساپورت نکنه و بعدا باید به صورت دستی اونا ویرایش کنی. بنابراین باید در مورد نصب توزیع های لینوکس بدونی که کدومشا باید اول نصب کنی .
مثل در مورد فدراکور و اوبونتو ، اگه فدراکور را اول نصب کنید و بعدا اوبونتو را نصب کنید اوبونتو بوت فدراکور را می شناسه و اونا ساپورت می کنه .
بهتره در مورد اینکه اول کدوم توزیع را نصب کنید از بچه های انجمن لینوکس سوال کنید .
موفق باشید .
دوستان یه سوال من چه جوری میتونم ویندوز دوم رو از رو کامپیوترم پاک کنم کامل و سریع جواب بدید
سلامنقل قول:
این ویندوز دوم توی کدوم درایو هست ؟
اگه توی درایو C نیست می تونی یه سی دی بوت گیر بیاری بعد باهاش فرمت کنی .
یا با سی دی ویندوز بوت بشی و قسمتی که لیست درایوها را نشون می ده اون درایو را فرمت کنی و از ادامه نصب منصرف بشی .
اگه ویندوز درایو c را فرمت کنی ویندوز درایو دیگه بالا نخواهد اومد .
موفق باشی .
نه جفتش تو c هست میدونی اصلا مشکل از یه جای دیگه شروع شد من مجبور شدم ویندوز دوم رو نصب کنمنقل قول:
مشکل از این قرار بود من دیروز ویندوز رو داشتم اپدیت میکردم و گذاشته بودم رو حالت خاموشی که بعد از نصب خاموش بشه ولی من که پاشدم رفتم انور خواهرم کامپیوتر رو ری استار کرد و دیگر ویندوز بالا نیامد و مینوشت یکی از فایلها پاک شده ویندوز باید ری انستال شود من هم چون اطلاعات مهمی داشتم اون فایل رو فرمت نکردم بلکه یه ویندوز دوم نصب کردم و گذاشتم ویندوز ناقص باقی بماند و بعدش هم ویندوز اول رو درست کردم ولی الان نمیدونم چه جوری ویندوز دوم رو پاک کنم
عزیز من داشتم پست شما رو می خوندم و فکر کنم به خاطر اینکه هر دو ویندوز رو یه پارتیشن نصبه بایستی ویندوز دومی رو به صورت دستی پاک کنید . اما مواظب باش پوشه ها رو اشتباهی پاک نکنی !نقل قول:
سلامنقل قول:
خب من تا حالا دوتا ویندوز توی یه درایو نصب نکردم . چون نصب دوتا ویندوز توی یه درایو کار کاملا اشتباهی هستش .
شما هم نباید ویندوز دوم را توی درایو c نصب می کردید . می تونستید ویندوز را توی درایو مثلا D نصب کنید و بعد از اینکه ویندوز اول را درست کردید ویندوز دوم را راحت فرمت می کردید .
برای حل مشکل ویندوز اول هم حتما راهی بود . راحت می تونستید از طریق ریکاوری کنسول مشکلش را حل کنید . چون احتمالا یکی از فایلهای بوت یا راه انداز ویندوز پاک شده بوده .
اما برای اینکه بتونید ویندوز دوم را پاک کنید شما اول بگید ببینیم توی درایو c شما چند تا پوشه WINDOWS و Program Files و Documents and Settings وجود داره ؟
اگه از هر کدوم 2 تا وجود داشته باشه می شه با کمی دقت اون ویندوز دوم را پاک کرد .
شما با ویندوز اول ( یعنی ویندوزی که قصد دارید اونا نگه دارید ) بالا بیایید و سپس دستور %SystemRoot% را توی run کپی کنید و کلید اینتر را بزنید .
با زدن کلید اینتر شما وارد پوشه C:\WINDOWS خواهید شد . در واقع این پوشه WINDOWS مربوط به ویندوزی هست که شما الان با اون دارید کار می کنید و می تونید پوشه WINDOWS دومی را پاک کنید . چون اون یکی مربوط به ویندوز دوم هستش .
خب با استفاده از دستور %userprofile% شما وارد پوشه C:\Documents and Settings خواهید شد . این پوشه مربوط به ویندوزی هست که شما الان با اون لاگین کرده اید . پس شما می تونید اون یکی پوشه Documents and Settings را پاک کنید . چون مربوط به ویندوز دوم هستش .
پوشه program files هم که دیگه معلوم هستش . اونی که توش برنامه های زیادی نصب دراید مربوط به ویندوز اول هست و اونی که توش برنامه نصب نشده مربوط به ویندوز دوم هست و باید پاکش کنید .
فقط باید دقت عمل به خرج بدید . هر مشکلی پیش بیاد برعهده خودتون هست .
موفق باشید .
دوست من اول از این که من مجبور بودم این کار رو بکنم چون کل درایوها جز c پر است
دوست من من فقط یک Program Files و یک Documents and Settings دارم ولی دو پوشه WINDOWS که کاملا معلوه کدوم ویندوز دومی است چون یکیش تحش یه صفر هم داره ولی داخل Documents and Settings چهار فایل دارم که اونها هم دو تایی که ماله ویندوز جدید هست معلومه ولی در مورد نبودن دو پروگرام فایل منو به شک انداختی یعنی اگه ویندوز پاک بشه پروگرام دیگه بالا نمیاد
چی کار کنم چون من به فضاش به شدت احتیاج دارم
سلامنقل قول:
خب شما اون پوشه WINDOWS و یوزرهای داخل Documents and Settings را که مربوط به ویندوز دوم هست را پاک کنید .
program files را پاک هم نکردید اشکالی نداره . چون شما داخل ویندوز دوم که برنامه ای نصب نکردید پس این پوشه حجمی نداره .
موفق باشید .
دوست من فایل ویندوز دوم رو پاک کردم ولی یه فایل توش هست که پاک نمیشه اسم فایل ومسیرش رو پایین مینویسم چی کار کنم که اون پاک بشه
C:\WINDOWS.0\system32\Macromed\Flash این مسیر
FlashUtil9b اسم یه فایل Flash9b.ocx اینم اسم یکیش
حجمش هم 62 مگ هست
سلامنقل قول:
این برنامه مربوط به فایلهای فلش هستش که بعضی از برنامه ها برای اجرا شدن به این فایل احتیاج دارند و یکی از این برنامه ها برنامه یاهو مسنجر هستش .
وقتی برنامه فلش پلیر توی سیستم شما نصب نباشه برنامه هایی که برای اجرا شدن به فلش پلیر احتیاج داشته باشند باعث می شه اونها بدون مشکل اجرا شوند .
احتمالا ویندوز اول شما به صورت مشترک با ویندوز دوم از این فایل استفاده می کنند . اگه می خوای پاک کنی از برنامه unlocker استفاده کن ببین می تونه پاکش کنه .
از روشهایی که توی تاپیک زیر گفته شده هم می تونی استفاده کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی .
با عرض سلام و خسته نباشيد به دوستان عزيز
مي خواستم بدونم ، چجوري سون و xp و لينوكس رو در كنار هم نصب كنم ؟
سلامنقل قول:
متاسفانه سیستم عامل های ماکروسافت قادر به تشخیص بوت توزیع های لینوکس نیستند .
اما توزیع های لینوکس به راحتی به بوت سیستم عامل های ماکروسافت را پشتیبانی می کنند .
بنابراین شما باید ابتدا ویندوز xp را نصب کنید و بعد سون و در اخر لینوکس را نصب کنید
گراب مربوط به لینوکس به راحتی ویندوز های ماکروسافت را پشتیبانی می کنه .
موفق باشید.
من ویستا رو نصب کردم ،خوب این از این!
xp رو که میام نصب کنم از روی سی دی مراحل اولیه ی بوت شدن انجام میشه ولی صفحه ی آبی بالا نمیاد
با دو تا سی دی ویندوز تست کردم جواب نمی ده
ولی با dvd خود ویستا بوت میشه
به xp نیاز دار م!
کسی می تونه، راهنمایی کنه.
سلامنقل قول:
شما باید اول xp را نصب کنید و بعد اقدام به نصب ویستا کنید .
موفق باشید .
اقا پس چرامن یه دفعه ویندوز ویستا نصب کردم بعد از ان هم اکس پی رو به روش دوستمون که گفته بوت کردم و نصبش کردم
وقتی xp از روی سی دی بوت نمیشه چطور نصبش کنمنقل قول:
حتی سیستم از روی فلاپی درایو هم بوت نمیشه یا ناقص بوت میشه
البته فکر نمی کنم به ویستا ربطی داشته باشه:41:
دوست عزیز ماکروسافت همیشه دوست داره شما اخرین ورژن از سیستم عامل هاش را روی سیستم نصب کنید . به خاطر همین اگه اخرین سیستم عامل ماکروسافت روی سیستم شما باشه اجازه نصب به ویندوزهای قدیمی داده نمی شه .نقل قول:
به خاطر همین شما باید ابتدا ویندوز xp را روی درایو c نصب کنید و بعد هم ویندوز ویستا را روی درایو d نصب کنید .
عکس این قضیه اگه هم امکان داشته باشه به این راحتی ها نیست .
منظور شما از اینکه xp از روی سی دی بوت نمی شه چیه ؟
موفق باشید .
منظورم اینه که وقتی سی دی ویندوز xp را داخل سینی combo قرار می دهم این پیام ظاهر می شودنقل قول:
press any key for boot dvd (حالا تو این مایه ها!)
خوب یک کلید را فشار می دهیم
یک صفحه ی سیاه که (بالای ان مینویسد متن اینگلیسیشو یادم نیست ولی معنی میدهد که ستاپ ویندوز در حال آماده شدن برای ... است ) به سرعت نمایش داده می شود و بعد دیگر هیچ و هیچ و یک صفحه ی سیاه خالی -مشکل از سی دی هم نیست .بقول عربها خلاص!
حالا اگه میتونی یعنی اگر ممکن است پاسخ بدهید!:21:
نکته!!! البته دیگه کار از کار گذشت امروز xp رو می خواستم که گذشت
ولی یه جای دیگه عین همین مطلب رو دیده بودم که اونجا هم راه حلی براش نبود یا بی ربط بود!
دوست عزیز باید قبل از بوت کردن سی دی در بایوس از فعال بودن بوت روی سی دی رام اطمینان حاصل کنی بعدا" بوت میشه اگه رو سی دی رام باشهنقل قول:
اقا من هر وقت xp نصب مبكنم و بعدش vista ديگه xp توي صفحه بوت نمياد و انگار فقط اون ويستا
روي سيستم نصبه؟
البته يكبار اين كار رو وقتي انجام دادم كه هر دو درايوي كه توش ويندوز نصب كردم پريمري بود
بار دوم هم به توصيه يكي از دوستام هر دو تا رو توي درايو c كه پريمري بود و بيش از 45 گيگ فضا داشت نصب كردم نتيجه هردو هم يكي بود
البته من تمام صفحات اين تاپيك رو خوندم ولي كسي مشكل من رو نداشت
ولي يك جا خوندم كه نبايد 2 تا ويندوز را توي يك درايو ريخت ايا درسته؟
نقل قول:سلامنقل قول:
نصب 2 تا ویندوز توی یک درایو صحیح نیست .
به خاطر این که وقتی یکی از ویندوزها خراب شد یا قصد داشتید یکی از ویندوز ها را از روی سیستم پاک کنید اونوقت دچار مشکل می شید . به خاطر این که هر 2 تا ویندوز را از دست می دید .
پس بهترین کار اینه که هر کدوم از ویندوزها را توی یه درایو جداگانه نصب کنید .
برای نصب ویندوز ها باید همیشه از قدیم به جدید ویندوز ها را نصب کنید . یعنی ابتدا باید ویندوز xp را توی درایو C نصب کنید و بعد اقدام به نصب ویندوز ویستا توی درایو D کنید .
اگه شما ابتدا ویندوز xp را توی درایو C نصب کنید و بعد ویندوز ویستا را توی درایو D نصب کنید هیچ مشکلی نخواهید داشت . به خاطر این که ویندوز جدید قادر به ویرایش بوت هستش و خودش اسم ویندوز ها را به فایل بوت اضافه می کنه .
نصب ویندوز xp بعد از ویندوز ویستا کار درستی نیست و در بعضی مواقع شما قادر نیستید ویندوز xp را بعد از ویستا نصب کنید . چون ماکروسافت همیشه دوست داره شما جدید ترین ویندوز را روی سیستم نصب کنید .
پس اول xp توی درایو c و بعد ویستا توی درایو D . اگه این کار را می کنید نباید مشکلی داشته باشید در غیر این صورت یه جای کار اشتباه می کنید .
موفق باشید .
سلام
1-در صورتي كه ما جند تا ويندوز رو سيستم نصب كرده باشيم آيا راهي يا نرم افزاري وجود داره كه بدون ريستار كردن كامپيوتر از يه
ويندوز وارد ويندوز ديگه بشيم؟
2- از چه طريق ما ميتونيم كه يه ويندوز را انتخاب كنيم به محض روشن شدن كامپيوتر بالا بياد؟
با سلام
دوستان من روي سيستمم دو تا ويندوز دارم xp رو اول تو درايو c نصب كردم و بعدا" vista رو تو درايو d حالا ميخوام vista رو پاكش كنم يه راهنمايي كنيد چطور ميتونم اين كارو انجام بدم اگه بخوام xp رو پاك كنم چطور؟
1. اصولا رفتن از یک سیستم عامل به یک سیستم عامل دیگه امکان نداره !:5:نقل قول:
چون دو تا سیستم عامل اگر هم زمان کار کنن مشکل ایجاد می کنن و می تونن سخت افزار رو خراب کنن !:27:
برای اینکه این مشکل ایجاد نشه باید یک سیستم عامل کاملا shut down بشه بعد اون یکی راه اندازی بشه که این کار فقط با restart شدن امکان پذیری است !:31:
( این تا جایی بود که من می دونستم ! :8:)
2. میتونی از hybernate استفاده کنی ! :46:
سلامنقل قول:
می تونید از ماشین های مجازی مثل VMware یا Virtual PC استفاده کنید .
موفق باشید .
سلامنقل قول:
من Virtual PC را نصب كردم نحوه كار با اون چيه؟ ضمنا با اين برنامه ويندوز مجازي ايجاد ميشه يا اينكه واقعا ميشه از يه سيستم عامل وارد
سيستم عامل ديگه شد؟
اون طور که شما می خواهید نمی شه .نقل قول:
باید یه ویندوز را به صورت مجازی نصب کنید .
موفق باشید
یک روش که با استفاده از DVD خود ویستا انجام می شه توضیح داده شده .نقل قول:
کافیه درایو مروبوط به ویستا را با استفاده از خود dvd ویستا حذف کنید .
نقل قول:
If you have the windows install disc, you can insert it, restart your computer and press any key when it tells you to. This will boot from the DVD and enter the Windows Setup. From there, it will show you a list of partitions on your hard drive before you install windows. Choose the partition on which Vista is installed and click "Delete" under advanced options. The partition will be formatted. If you want to install a fresh copy of Windows Vista, you can do so now. If not, exit windows setup and install whatever OS you want to use.
ممنون از توضيحت ، پس با اين روش كل اطلاعات درايو حذف ميشه .فكر ميكني راه ديگه اي بدون از دست رفتن اطلاعات باشه براي اين كار ؟ چون من قبل از نصب ويستا تو درايو d يه سري برنامه و گيم تو اين درايو داشتم.نقل قول:
سلامنقل قول:
شما ابتدا اطلاعاتی که توی درایو ویستا دارید را باید توی درایوهای دیگه کپی کنید . چون با نصب یا حذف ویندوز اطلاعات شما از بین خواهد رفت .
مگه شما الان نمی تونید وارد ویستا شوید ؟
با استفاده از ویندوز xp هم می تونید سیستم را بوت کنید و سپس وارد درایو ویستا بشید و اطلاعات خودتون را بردارید .
موفق باشید .
سلام
آخه مشكل اينه كه هاردم پره و جايي ندارم كه اطلاعات رو بريزم .
سلام
من یه اکس پی با یک ویستا دارم.تو یه هارد 160 تو 2تا درایو جداگونه.
بنا به دلایلی باید ویندوز رو عوض کنم.یه هارد 160 دیگه هم دارم.
ولی هم ویستا رو می خوام هم اکس پی.حدالامکان هم باید ویستا رو عوض کنم.
می خواستم ببینم میشه من توی اون هارد جدیده یه ویستا نصب کنم ولی بوت لودر خراب نشه؟
سلامنقل قول:
من متوجه نشدم .
شما گفتید هم ویستا را می خوام و هم xp را . بعدش هم گفتید حتی الامکان ویستا را باید عوض کنم .
بلاخره کدومشا می خواهید ؟
من متوجه نشدم اون هارد دوم دیگه چیه ؟
موفق باشی .