سرعت منم رو 25 بود نوسان که داشت رو 56 هم میرفت حالا بیا ببین چی شده رفته رو 7!!! البته من با رجبی صحبت کردم گفت رسیدگی میکنیم ولی هنوز همونجوریه
Printable View
سرعت منم رو 25 بود نوسان که داشت رو 56 هم میرفت حالا بیا ببین چی شده رفته رو 7!!! البته من با رجبی صحبت کردم گفت رسیدگی میکنیم ولی هنوز همونجوریه
دوست عزیزنقل قول:
صبانت به همه کاربرا 128؛ 256 ؛ 512-------->یه سرعت میده و این که نوشته 128 یا 256 برای اینه که مخابرات
بهش گیر نده
سرعت دانلود صبانت اکثراً 56 تا 60 البته نوسان هم داره و در بدترین شرایط سرعت 15 تا 20 هستش
شبانه 3 تا 7:45 رایگان --->شبی 750 تا 800 مگ به راحتی دانلود میشه
من منظورم اینه که سرعت شما 128 بیت بر ثانیه هستش که اگر سرعت دانلود رو بر حسب بایت بر ثانیه حساب کنی
میشه 16 کیلو بایت
برای من 512 بیت بر ثانیه هستش که اگر بخوای سرعت دانلود رو حساب کنی میشه 64 کیلو بایت
موفق باشید
خیلی فنی میگی من سر درنمیارم اکانت من 128 و هزینه پرداختی بیست و خورده ایینقل قول:
از دوستان داتکی کسی نیست نظری چیزی داشته باشه
در مورد چی نظر بدیم؟نقل قول:
هم ارزونه هم نامحدود هم سرعتش بالاتر از صبا نت:31: تبلیغ خوبیه یک تست هم بذاری بهتره:27:نقل قول:
من نظرم اینه که شما مطمئنی از داتک سرویس میگیری!؟ چون تستی که گذاشتید سرور انترنت شما را چیز دیگری غیر از داتک معرفی کرده بود ! میشه توضیحات بیشتری بدید!؟ در ضمن شما ساکن کجای ایران هستید؟! شاید یه شرکت دیگر خود را نمایندگی داتک معرفی کرده و به شما سرویس داده !؟نقل قول:
مصطفی جان من از شرکتی که نمایندگی داتک رو تو کرمانشاه داره سرویس گرفتم اسم شرکت حسابگره اینم لینک نمایندگیش تو سایت داتکنقل قول:
همین سوال هم در مورد اسمispبرای خودم هم پیش اومده که هنوز به نتیجه ای نرسیدم از دوستان کسی در این مورد چیزی میدونه؟:5:کد:http://www.datak-telecom.com/id/resellers_2_/
عزیز زیاد جدی نگیرید این عکس رونقل قول:
این عکس Face (جعلی) هست
چرا؟
پس به قسمتهایی که در عکس دوستمون مشخص کردم دقت کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینکی که دوستمون داره دانلود میکنه معلوم هست که اکانت رپید نداره و لینک مستقیم نیست
حالا حتما" میدونید وقتی در حالت فری از رپید دانلود میکنید فقط و فقط از یک سرور دانلود میکنید.
برخلاف زمانی که اکانت دارید و دانلود منیجر فایل رو به چند قسمت تبدیل میکنه و از چند سرور میگیره
همونطور که در عکس بالا میبینید این دوستمون داره فری از رپید دانلود میکنه اما با چند سرور
این امکان نداره
عکس جعلی هست
من نمیدونم چی رو میخوان ثابت کنند.
چی بهشون میرسه:41:
حتما یکی از کارکنان داتکه! من که خیلی ناراضیم امرا دیگه تمدید کنم
اخه شما از کجا میدونید که کارمند داتک بوده.به نظرم با این همه حرف بازم از بیشتر شرکت ها بهتره
الان سرویس 128 داتک سرعتش موقع دانلود که میکنم حدود 14 هست
خوب دوستان
مرکز مخابراتی شهید قندی
با پبش شماره های زیر تحت پوشش داتک رفته:
5515-5516-5557-5558-5559-5560-5561-5562-5563-5569-5580-5581-5589
کی میشه شهید مطهری را پوشش بده..................
دوستانی که در مورد تورنت گفتن که پورتش از ساعت 6 و 7 بعد از ظهر باز میشه , همچین نیستش
reb عزیز ، شما چه سرویسی داری ؟
مرسی
عکس جعلی (Face )نقل قول:
باربد عزیز ، تو عکس قبلی هم چنین ادعایی داشتید ، اون منطقی بود ، این یکی چطور ؟
( التبه اعداد تو شکل خیلی عجیبه ها )
دوستان چرا داتك اينجوريه سرعت دانم ميانگينش رو سرويس 128 رو 10 هست!!! اوايل كه گرفته بودم خوب بود اما از زماني كه بهم گفتن كلاس بندويتم رو از a به c تغيير دادن سرعتم پايين اومده !!! (اصلا اين چي هست؟)
جالب اينجاست زنگ ميزنم بهم ميگن سرعت 8 يا 10 خوبم هست !!! اين چه وضعشه !!!
دوستان از کجا بفهمم که پیش شماره 2286 زیر پوشش داتک هست یا نه؟
ببخشيد جناب reb شما كه سرويستون اينقدر خوبه پس چرا تو نظرسنجي گزينه خير رو زديد ؟!
من ipw داتک دارم 256
ازش خیلی راضیم، سرعت دانلودم بیشتر روی 30 هست، بعضی وقت ها هم تا 40 میره بالا ولی اکثرا روی 30 هست.
تنها مشکلی که دارم باهاش بستن رپیدشیر از 6 عصر به بعد هست، سرعتم از رپید میاد روی 6
من فکر میکنم جنگولک بازی هایی که سر ADSL در میاره مقداریش هم شیطنت های مخابرات است...
دووستان
من 64 دانک دارم
آی پیم 92 هست اولش میشه عوضش کرد ؟
لطفا
راستي من نرم افزار dumeter رو امتحان كردم سرعت رو روي 24 نشون ميداد در حالي كه با idm رو 10 هست !!!نقل قول:
دوستان چرا داتك اينجوريه سرعت دانم ميانگينش رو سرويس 128 رو 10 هست!!! اوايل كه گرفته بودم خوب بود اما از زماني كه بهم گفتن كلاس بندويتم رو از a به c تغيير دادن سرعتم پايين اومده !!! (اصلا اين چي هست؟)
جالب اينجاست زنگ ميزنم بهم ميگن سرعت 8 يا 10 خوبم هست !!! اين چه وضعشه !!!
سلامنقل قول:
کافی فقط سری به سایت داتک بزنید و چهار رقم اول شماره تلفن خودتون رو وارد کنید.
البته جوابی که خواهید گرفت به شرح ذیل می باشد:کد:http://www.datak-telecom.com/id/adsl_/
شما در محدوده مرکز شهیدمفتح قرار دارید و می توانید برای تهیه سرویس با شرکت تماس بگیرید. برای این منظور کافی است با شماره تلفن های واحد فروش تماس گرفته یا فرم موجود در صفحه در خواست سرویس را پر کنید.
در مورد عکس قبلی باید بگم ادعا نبود و حقیقت بودنقل قول:
این رو ببینید
خوب در مورد این عکس هم باید بگم اگر یک کمی دقت کنی متوجه میشیکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2754047&postcount=56
سرور تست رو ببین
جایی که نام داتک نوشته شده رو خوب دقت کن
فکر نمیکنی این عکس ساختگی است و اسم داتک اونجا گنجونده شده؟
ممنونم باربد جان ، من منظور بدی نداشتم ، منظورم از ادعا این نبود که شما دروغ می گی ، یا داری تهمت می زنی ....:41:نقل قول:
عرض کردم که دلیلتون برای قبلی منطقی بود و پذیرفتنی ، می خواستم این یکی رو هم بدونم .....
باور کنید منظور و قصدی نداشتم .
به هر حال ، اگه شما ناراحت شدید ، پوزش می طلبم :11:
از راهنمایی تون هم ممنونم و مرسی :11:
آخوند جان فدات:10:نقل قول:
سلام
این هم مربوط به تست من:
البته من از سرویس 128kbps استفاده می کنم.
بله اينم تست ما :
نميدونم چرا اينجوريه اما سرعت دانم ميانگين رو 10 11 هست . زنگ زدم ميگن 128 از 8 تا 16 بايد باشه جالبه 256 هم از 16 تا 30 .
سلامنقل قول:
البته این اعداد خیلی متغییر هستند.
در ضمن شما از سرور دیگر استفاده کردید. (استانبول)
بفرما اينم تست كويت ضمنا زياد فك نكنم سرعت دانلود فرق كنه.نقل قول:
سلام
البته این اعداد خیلی متغییر هستند.
در ضمن شما از سرور دیگر استفاده کردید. (استانبول)
دووستان
من 64 دانک دارم
آی پیم 92 هست اولش میشه عوضش کرد ؟
كسي داتك تو مركز مخابراتي شيخ فضل ا.. داره بگه كيفيت
و سرعتش چجورياس؟
دوست عزیز ip که دارید می بینید ip است که شرکت به صورت رسمی خریده و بنامش ثبت شده معمولا ip ها تو یک رنج عددی هستند که شرکت ها می گیرن(بعضی از شرکت ها هم ip را از یک شرکت دیگر اجاره می گیرن و بنامشون نمیشه) اگر می خوای اولش عوض شه برو بگو به شرکت ip اختصاصی می خوام و بگو چه رنج ip دارن (گرچه احتمال اینکه بگن کم است.)حالا برای چی می خوای عوض کنی؟؟؟نقل قول:
خوب مزکز مخابراتی مهدویه با پیش شماره های زیر رفت زیر پوشش داتک
5536-5537-5538-5539-5548-5549
و معلوم هم نیست امروز اینترنت چش شده این عین لاکپوشت شده . صفحه هات کند تست سررعت هم نمیشه گرقت از بس وسطش قطع میشه......
بقیه اوضاعشان چجوری است.
از دیروز سرعتم آمده رو 3
نقل قول:سلامنقل قول:
سرعت من هیچ تغییری نکرده و بطور میانگین روی 14 هست.
حدودا 4 روز پیش و 3 روز پیش با رپید یه جورایی مشکل داشتم سرعت زیر 10 ولی بالاخره دانلود میکرد ازش
از یه سرور بن شدم :(نقل قول:
دوست عزیز ip که دارید می بینید ip است که شرکت به صورت رسمی خریده و بنامش ثبت شده معمولا ip ها تو یک رنج عددی هستند که شرکت ها می گیرن(بعضی از شرکت ها هم ip را از یک شرکت دیگر اجاره می گیرن و بنامشون نمیشه) اگر می خوای اولش عوض شه برو بگو به شرکت ip اختصاصی می خوام و بگو چه رنج ip دارن (گرچه احتمال اینکه بگن کم است.)حالا برای چی می خوای عوض کنی؟؟؟