اینکه خیلی ساده هست . روی قسمتی که گفتم کلیل کن بعد صفحه جدیدی که باز میشه بالا سمت چپ عکس یک فلاپی میاد روی اون کلیک کن و پنجره ایی جدید باز میشه . در پجره جدید روی یکی از 10 تا mirror که نوشته کلیک کن و فایل رو دانلود کننقل قول:
Printable View
اینکه خیلی ساده هست . روی قسمتی که گفتم کلیل کن بعد صفحه جدیدی که باز میشه بالا سمت چپ عکس یک فلاپی میاد روی اون کلیک کن و پنجره ایی جدید باز میشه . در پجره جدید روی یکی از 10 تا mirror که نوشته کلیک کن و فایل رو دانلود کننقل قول:
کسانی که بازی رو انجام دادن من یک جا گیر کردم .
اون مرحله ایی که در یک شهر در مجاورت دریا بازی میکنیم و مجسمه بزرگی از یک مرد که با شلاق دو تا اسب را در آب نگه داشته در دریا موجود هست . اونجا بعد از کشتن دختری که فکر کنم اسمش سلینا یا الیسا ( همون که چشماش سبز هست و بعد از اینکه با تیر میزنیمش سقوط میکنه در یک حوض میوفته ) بود گیر کردم .
بعد از کشتن این دختره در مرحله بعدی نشون میده که باید بریم بالا ولی هر کاری میکنم نمیشه به یکی از نردبان ها دسترسی پیدا کرد . کسی این مرحله رو رد کرده ؟
اصلا چیزی نمیاد صفحه جدید باز نمیشهنقل قول:
اون قسمتی که 3 تا توپ دارن شلیک میکنن زمانی که یکیو میچرخونم به طرف اون کوه وقتی شلیک میکنم باید بعدش چکار کنم اصلا وقت فرار کردن نداره.
این بازی رو میشه به صورت split screen دونفره با یه کنسول بازی کرد ؟
باید خیلی سریع به سمت عقب فرار کنی تا اون کوه بیوفته روی توپ ها و بعد با موتور از روی اونا رد بشینقل قول:
دوستان سعی کنید این بازی رو نخرید.چون گیم پلی خیلی سطح پایینی داره.انگار داریم کانتر بازی میکنیم ولی سوم شخصش.آیمینگ که اصلاً نباید حرفش رو بزنیم :دي.
خلاصه بازی خوبی نبود.
پیشنهاد من اینه که پولتون رو حروم نکنید.
بازی یا 2 DVD هست یا هم 3 DVD.
راستی گرافیک رو فراموش کردم بگم که معمولی رو به پایین بود. :-&
بازي كاملا مزخرف هست.گيم پلي - گرافيك.... كلا حيف اون 2تومني كه دادم برا اين بازي.
دروود.
پس چرا این تاپیک اینقدر خلوته.
من خواستم از بچه هایی که بازی رو انجام دادن بپرسم بازی در چه حدیه و چه نمره ای بهش میدن؟؟
چون میخوام اگه ارزششو داره بره تو لیست خرید.:دی
نه نخر که ضرر میکنی!نقل قول:
من که نمرهء 2،5 میدم بهش. :31:
این بازی از اکثر سایت ها امتیاز خیلی ضعیفی گرفته .نقل قول:
حالا باز به نظر خودت بستگی داره
بازی بسیار اشغالی بید.از لیست درش بیارنقل قول:
دروود.
پس چرا این تاپیک اینقدر خلوته.
من خواستم از بچه هایی که بازی رو انجام دادن بپرسم بازی در چه حدیه و چه نمره ای بهش میدن؟؟
چون میخوام اگه ارزششو داره بره تو لیست خرید.:دی
تو مرحله اول یه جایی هست باید با Space بپری رو میله بعد دوباره بپری رو میله بعد ار روی یه پرچم بری اون وره ساختمون من اول که Space رو میزنم میپره!
دفعه دم مینویسه Press Space To Pull Up من دوباره Space رو میزنم اما هیچ اتفاقی نمیفته!!
Help Me~
این مشکل ماله کرک هست .نقل قول:
صفحه قبلی لینکه کرک سالم موجوده میتونی دانلود کنی و بازی را ادامه بدی
اقا بازی بسیار اشغال میباشد حیف نیست coj رو بزاری اینو بازی کنی
چرا همه میگین بازی بدیه!!
خیلی بازی باحالیه!!
هم دمو هاش هم داستانش و هم گیم پلی و...
من تو یه مرحله گیر کردم!!
تو مرحله The Battle Begins FACADE
اون جایی که میرم بالای کوه 3تا ضد هوایی هست!!
میگه نابودشون کن!!
چه جوری باید نابودشون کنم!!
بازی چند دی وی دیه؟
دو DVD!!!!نقل قول:
بازی چند دی وی دیه؟
میشه بیشتر توضیح بدی تا راهنماییت کنم چون من بازی رو یک ماهه پیش تموم کردم . زیاد یادم نیست .نقل قول:
باید بعد از کشتن دشمن ها بری بالای اون ضد هوایی اول و با اهرم اونو بچرخونی به سمت کوهی که روبروش هست . بعد با یک اهرم دیگه به سمت اون کوه شلیک کن و سریع بیا پایین و از ضد هوایی دور شو . اون کوه بلند میوفته روی ضد هوایی ها و همه رو نابود میکنه بعد با موتور از روی کوهی که افتاده فرار کن .
سلام دوستان من سرم شلوغه ترکیدیم از این همه بازی من بالاخره موفق شدم این بازی رو بازی کنم بازی بدی نیست منو یاد GEARS OF WAR میندازه اما متاسفانه جزء بازیهای هسته که فقط ارزش یک بار بازی کردن رو داره
آقا جان هركي دوست داري اينو ويرايش كن ، ببين چيو داري با چي مقايسه ميكني !!نقل قول:
GEARS OF WAR
دوست عزیز چرا شما اینقدر سخت میگیری من فقط گفتم منو یاد این بازی میندازه چون از همون موتور گرافیکی استفاده شده اصلا این بازی با اون قابل مقایسه نیست اینقدر با من کل کل نکنید:19::42:نقل قول:
كل كل كجا بود عزيزم ، يكم منطق داشته باش . نه گيم پلي ش شبيه اونه ، نه گرافيكش ، نه داستانش
فقط هر دو تا با موتور Unreal 3 ساخته شدن كه هيچ دليلي واسه شباهت نيست . اگر اينطوره بازي Shadow Complex هم با همين موتور ساخته ميشه كه يه بازي side- scrolling هست .
در ضمن ناراحت نشي ولي نميدونستم اين قدر بي ظرفيت هستي وگرنه هيچ وقت نقل قول نميكردم
موفق باشي ...
سلام
دوستان من یه جایی گیر کردم!!
اسم دقیقش اینه : The Battle Begins : Friends And Enemies
همون اولش!!
که دختره پشت تیر بار هست میگه من باید برم اون بالا!!
باید چی کار کنم؟
هر کار میکنم سریع میکشتم!! :(
تو اول بازی میگه از طناب اویزون شین
من آویزون شدم ولی نرفت
دو تا دوستمم میان آویزون میشن یه کم تو هوا معلق میمونن بعد اونور ظاهر میشن
همون اول رو طناب گیر میکنه اون ور نمیره بقیه میان از طناب آویزون مشن یه دفعه اون ور ظاهر میشن ولی نن رو هوا .....
لطفا کمک کنید
دوست من این بازی نسخه های اولیش اشکال داشته و اونجایی که می فرماییدنقل قول:
مشکل داره ...باید نسخه کاملشو پیدا کنی .
میتونی کرک سالم بازی که حدوده 10 مگ هست را دانلود کنی تا این مشکل برطرف بشه . تو صفحه های قبل لینکش هست
سلام عزیز من تو بازی لعنت شده در مرحله اول گیر کرده ام
همون جایی که باید یک لبه رو بگیره به ساختمان بعدی بپره ولی این کا رو انجام نمیده
باید چیکار کنم راهنمایی کنی ممنون میشم:31::31:
من این بازی رو نگرفتم(چون بچه ها گفتند خیلی آشغاله) ولی این بازی یه جاییش به خاطر کرک مشکل داره توی این صفحه نوشته یه دید بزن اگه مشکلت همونه کرک سالمش رو دانلود کن:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=246862&page=4
مشکل از کرک بازی هست .نقل قول:
کرک سالم چند صفحه قبل گذاشته شده
سلام بر دوستان اهل دنیای زیبای بازی :31: این تاپیک رو خوندم از عزیزایی که کمک می کنن واقعا ممنونمنقل قول:
والا در مورد این بازی فعلا چیزی نمی تونم بگم چون همون مشکل پرش همون اول بازی رو دارم اما خوب من یه عادتی که دارم اینه که هر بازی چه خوب چه بد بیاد بازی میکنم و تا اخر می رم ( شایدم یه نوع بیماری :31: ) دوستان گفتن که بازی نمره ی 2.5 میگیره بخاطره اینه که بازیای که خیلی در سطح بالایی هستن رو بازی کردن و این به مزاجشون نمیخوره حقم دارن اما اساسا اینجوری که هیچ بازی رو نمیشه با بازی دیگه مقایسه کرد چون هر کدوم واسه خودشون دنیای هستن ، الا ن دارم از لینکی که این دوستمون معرفی کرده کرکش رو دانلود میکنم ، حالا بازم شک دارم کار کنه درست حسابی ، ولی بازم تشکر میکنم از این دوستمون و همه بچه های بازی خور :46:
از دست روی دست گذاشتن که بهتره ، من یه آرزویی دارم اونم اینه که ایران از این وضعیت نابسامانی که هست در بیاد ، همه جا مشکل هست تو دنیای بازی هم هست ، کلا تو هر 10 تا بازی که می خرم 2 تاش خراب در میاد مشکلم اینه که شرکتا همینجور بازی رو تست نکرده تکثیر میکنن و فقط به فکر درآمدش هستن ، ایندفعه قرعه افتاد به damnation :41:
واقعا مسخرست البته همه چیه اینجا همینجوریه عادیه اما خوب جالبش اینه که به همه موضوعات سرایت کرده حتی بازی
دم همتون گرم :10: