به شما هم تبریک میگم( بهنام و سهیل احتمالا تو یه دانشگاه برن اگه بخوان:31:)نقل قول:
شایدم یه رشته.
ولی خودمونیما خیلی امسال عجیب غریب نتایجو اعلام کردن
شاید اینجوری بهتر باشه چون خیلی راحت و بی دردسر کارنامهامونو گرفتیم
Printable View
به شما هم تبریک میگم( بهنام و سهیل احتمالا تو یه دانشگاه برن اگه بخوان:31:)نقل قول:
شایدم یه رشته.
ولی خودمونیما خیلی امسال عجیب غریب نتایجو اعلام کردن
شاید اینجوری بهتر باشه چون خیلی راحت و بی دردسر کارنامهامونو گرفتیم
من ناشکری نکردم!نقل قول:
میخواستم برم مکانیک امیر کبیر
!
حالا نمیتونم!
هر چی بوده تومو شده و رفته!
خیلی هم ناراحت نیستم ولی خوشحالم نیستم!
شیمی رو واسم زده 50%!
عیب نداره
من که همیشه از شیمی ضربه خوردم!
اینم روش!
خداحافظ چرت ترین درس دنیا!خداحافظ شیمی!
:laughing:نقل قول:
منم شیمی 55
منم مثل تو میگم بای شیمی بای عربی بای دینی
سلام ریاضی سلام ادبیات سلام شیراز سلام برق:27:
(دیونه نشون میدم؟ :31:)
ها!نقل قول:
اره
غافلگیر کردن مارو!
اینم
یه لینک دیگه!
کد:http://mga.ir
سهیل با این رتبه چیا می شه اورد(تهران)؟
نتایج اومد
من 511 شدم ولی یه سری درصدام اشتباهه
ها!
عمران تهران رو قبولی به غیر شریف
مهندسی کامپیوتر تهران قبول میشی
مکانیک علم و صنعت و خواجه نصیر
صنایع رو مطمئن نیستم!
برقم علم صنعت و خواجه نصیر!(علم وصنعت رو مطمئن نیستم!)
ok,با این حساب به احتمال 95% می رم مکانیک صنعتی اصفهاننقل قول:
بابا عمومیا رو اشتباه زده
من ادبیات 72زدم زده 62 عربی 68زدم زده 68 معارف 60زدم زده 48
تو اختصاصی هم فلسفه منطق 89زدم زده 84
اینا درست بشه زیر500 میشم
چه جوری میشه اعتراض کرد؟
همه ساله چند روز بعد یه لینک واسه اعتراض میذارننقل قول:
امسال هم فک کنم بذارن!
ادب 52
عربي84
ديني68
زبان69
رياضي40
فيزيك68
شيمي74
منطقه1 1912
كشوري3491
من بد شانس ترین اینجام ... برای تو درصد هاتو بالا تر زده برای منو پایین تر ....4763 منطقه 2 ... اسمایلی گریه...نقل قول:
متین فکر کنم حدودای من بشی
کنکوره 88 من اومدم.
بچه ها خداحافظ....
سلام!نقل قول:
خوبی
چرا !؟
جون هر کسی که دوست دارین بچه هایی که زیر 2500 (منطقه 3)آوردند
1 سال الکی نمونند ...
نونش خوده من بعد از عید افت....
به احتمال زیاد میرم شبانه یه جای خوب ... برق و مکانیک شبانه مشهد تو چه حدود رتبه ای رو میخواد ...؟
سلام
من یه سوال داشتم
68 هایی که نتونستند سراسری قبول بشند میتونند پیام نور یا غیر انتفاعی انتخاب رشته کنند؟
به خاطر معضل سربازی میگم
متشکر
تا اونجا که میدونم مشکلی نیست ...نقل قول:
سلام
من یه سوال داشتم
68 هایی که نتونستند سراسری قبول بشند میتونند پیام نور یا غیر انتفاعی انتخاب رشته کنند؟
به خاطر معضل سربازی میگم
متشکر
بچه ها تبریک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونایی هم فکر میکنن رتبه خوبی نیاوردن ، در واقع آوردن ، خودشون خبر ندارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهندسی رباتیکنقل قول:
دانشگاه صنعتی شاهرود
احتمال روزانه احتمال 80 درصد
احتمال شبانه 100 در صد
دانشگاه صنعتی همدان
امسال تازه آورده - یعنی نامعلوم
وای متین فکر میکردم بهتر میشی:41:نقل قول:
اما خوبه واسه سال اول:46:
اگه وضع مالی بابا توپه که شبانه و روزانه یکیه:31:
.................................................. .........................
بعده یه مدت دوباره همه دور هم جمع شدیم:10:
به همه تبریک میگم:11::11::11:
سلام برهمگي
كسي نرم افزار انتخاب رشته نداره ؟
به نظر شما با 580 منطقه 2 ميشه تو نرم افزار امير كبير قبول شد ؟
توی دفترچه انتخاب رشته اینو نوشته بودند:نقل قول:
حالا این ضوابط چی هست؟ :31:کد:
کلیه پذیرفته شدگان مشمول میتوانند از معافیت تحصیلی استفاده نمایند، مشروط به اینکه ضوابط مقررات وظیفه عمومی را رعایت کرده باشند.
سلام بر همگي
كسي نرم افزار انتخاب رشته نداره ؟
به نظر شما با 600 منطقه 2 ميشه تو نرم افزار امير كبير قبول شد ؟
:sad:منم رتبم 4758 منطقه دو:sad:
ما اخرش نفهميديم كه براي رتبه 600 ميخوايي يا 580...نقل قول:
برا دانلود نرم افزار انتخاب رشته برو اينجا:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=147655&highlight=%D9%86%D8%B1%D9%85+%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1+%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8+%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87
اینم نفرات برتر کنکور
کد:http://82.99.202.130/Sarasari/1387/nafarate%20bartar%2087.pdf
مهندسی رباتیکنقل قول:
دانشگاه صنعتی شاهرود
احتمال روزانه احتمال 81 درصد
احتمال شبانه 100 در صد
دانشگاه صنعتی همدان
دقت كردين كه پسرا فقط تو رياضي تعدادشون بيشتر از دختراس ...چرا؟؟نقل قول:
میخواستم فقط برق و مکانیک و معماری برم ولی حالا اگه صنایع عمران کامپیوتر م شیمی هم شد اشکالی نداره ... ولی رباتیک نه ...نقل قول:
مهندسی رباتیک
دانشگاه صنعتی شاهرود
احتمال روزانه احتمال 80 درصد
احتمال شبانه 100 در صد
دانشگاه صنعتی همدان
آره برادر زاده ی بیل گیتسم ....نقل قول:
وای متین فکر میکردم بهتر میشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما خوبه واسه سال اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه وضع مالی بابا توپه که شبانه و روزانه یکیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.................................................. .........................
بعده یه مدت دوباره همه دور هم جمع شدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به همه تبریک میگم
تا قبل از کنکور میگفتم امسال خوب هم نشدم اشکالی نداره صبر میکنم سال دیگه با همسن هام کنکور میدم ولی حالا میبینم 1 سال ارزششو نداره ...
تا اونجا که فهمیدم شبانه و روزانه مدرکشون فرقی نداره ... ولی تو خیلی خوب شدی ...
نمیدونم ... ولی فکر نکنم روزانه با پیام نور تو این جور چیز ها فرقی بکنه ...نقل قول:
حالا این ضوابط چی هست؟
جالبه 5 تا از من بهترشدی ...نقل قول:
منم رتبم 4758 منطقه دو
کنکور زیاد هم به استعداد ربط نداره(خوندن هم خیلی موثره)!نقل قول:
ثانیا دختر و پسر نداره
منم موافقمنقل قول:
کنکور زیاد هم به استعداد ربط نداره(خوندن هم خیلی موثره)!
ثانیا دختر و پسر نداره
به نظر شما بذارم سال ديگ دوباره كنكور بدم يا همين امسالنقل قول:
تا قبل از کنکور میگفتم امسال خوب هم نشدم اشکالی نداره صبر میکنم سال دیگه با همسن هام کنکور میدم ولی حالا میبینم 1 سال ارزششو نداره ...
تا اونجا که فهمیدم شبانه و روزانه مدرکشون فرقی نداره
و يه چيز ديگه يه رشته بيخود تو شهر خودمون بهتره يا يه رشته خوب توي يه شهر دورافتاده...
وی افزود: همچنین 26 نفر از 50 نفر اول کنکور سراسری امسال از تهران و 24 نفر از شهرستانها هستند
آمار 50 نفر برتر کنکور سراسری نشان می دهد که از این تعداد 26 نفر را دختران و 24 نفر را پسران تشکیل می دهند.
منبع:مهر
-------------------------------------
انتخاب رشته مجازی و اولیه برای مجازین کنکور 87
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر عبدالرسول پورعباس امروز در نشست مطبوعاتی در سازمان سنجش آموزش کشور گفت: برای اولین بار سازمان سنجش آموزش راهنمای انتخاب رشته کنکور را به صورت مجازی برای مجازین انتخاب رشته طراحی کرده است این سیستم تحت وب و به صورت CD از طریق ویژه نامه پیک سنجش از 5 مرداد ماه در اختیار داوطلبان قرار می گیرد.
وی اظهار داشت: داوطلبان می توانند در صورت تمایل از طریق این نوع انتخاب رشته 150 رشته را انتخاب کنند. این سیستم در نهایت مشخص می کند که با توجه به رتبه ای که داوطلب در کنکور به دست آورده است در صورت انتخاب چه رشته هایی چه میزان شانس قبولی می تواند داشته باشد.
رئیس سازمان سنجش آموزش زمان انتخاب رشته مجازی را 8 تا 10 مرداد ماه اعلام و تأکید کرد: این انتخاب رشته الزامی نیست و با انتخاب رشته اصلی متفاوت است داوطلبان تنها در صورت تمایل برای ارزیابی وضعیت خود، می توانند اقدام به استفاده از این نوع انتخاب رشته کنند و برای قبولی در کنکور باید نسبت به انتخاب رشته اصلی که از 11 مردادماه آغاز می شود اقدام کنند.
وی افزود: البته برای ورود به سیستم راهنمای انتخاب رشته به صورت مجازی و تحت وب باید کدرهگیری و شماره داوطلبی درج شود.
زمان انتخاب رشته
وی زمان انتخاب رشته کنکور 87 را 11، 12، 13، 14، 15 مردادماه اعلام کرد و افزود: دفترچه های انتخاب رشته کنکور از 5 مردادماه بر روی سایت سازمان سنجش قرار می گیرند و از 8 مرداد نیز در مراکز پستی توزیع می شوند.
پورعباس تأکید کرد: هیچ موسسه ای نمی تواند برای داوطلبان مجاز به انتخاب رشته به صورت تضمینی انتخاب رشته کند.
رئیس سازمان سنجش درباره نحوه انتخاب رشته در کنکور 87 توسط داوطلبان مجاز گفت: سیستم انتخاب رشته کنکور امسال نیز مانند سال گذشته به صورت هوشمند طراحی شده است به طوری که در صورت اشتباه از سوی داوطلب در حین انتخاب کد رشته محل ها، این اشتباه را به اطلاع داوطلب می رساند.
وی زمان در نظر گرفته شده برای انتخاب رشته الکترونیکی کنکور 87 را 25 دقیقه عنوان و به داوطلبان توصیه کرد، قبل از اقدام به انتخاب رشته اینترنتی مطالعات لازم را در زمینه انتخاب کد رشته محل های مورد علاقه انجام دهید و حتی الامکان در روزهای اول تعیین شده برای انتخاب رشته اقدام کنند.
وی از راه اندازی سیستم پاسخگویی اینترنتی سازمان سنجش در سراسر کشور برای ارائه راهنمایی و پاسخ به داوطلبان خبر داد و گفت: با راه اندازی این سیستم، داوطلبان در سراسر کشور نیاز به مراجعه حضوری ندارند و می توانند از این طریق و با ارائه کد رمز تقاضای مورد نظر خود را وارد سیستم کنند. داوطلبان می توانند از این طریق هر لحظه در جریان فرایند پاسخگویی سازمان به تقاضای خود قرار گیرند و در نهایت از پاسخ مطلع شوند.
به گزارش مهر، پورعباس اظهار داشت: سیستم پاسخگویی تلفنی نیز برای ارائه کد رهگیری، شماره داوطلبی و کد رمز به داوطلبانی که این اطلاعات را فراموش یا گم کرده اند راه اندازی شده و از امروز تا چهارم مرداد از ساعات 8 صبح تا 18 بعدازظهر آماده پاسخگویی است. این سیستم از روز 4 مرداد ماه تا 6 مردادماه طی ساعات 8 صبح تا 20 شب و همزمان با اعلام نتیجه یعنی 7 مرداد تا پایان انتخاب رشته به صورت شبانه روزی پاسخگوی داوطلبان خواهد بود.
وی شماره های پاسخگویی برای دریافت کد رهگیری، شماره داوطلبی و کد رمز را 88802740 تا 46 اعلام کرد و گفت: سیستم پاسخگویی حضوری نیز همزمان با انتخاب رشته شروع می شود و تا پایان انتخاب رشته پاسخگوی داوطلبان است.
انتشار پاسخنامه داوطلبان در سایت سازمان سنجش
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از انتشار چک تصویر پاسخنامه های داوطلبان در سال جاری در سایت سازمان سنجش خبر داد و گفت: پاسخنامه تصحیح شده داوطلبان امسال برای 15 هزار نفر اول گروه ریاضی، تجربی و انسانی و برای 5 هزار نفر اول گروههای هنر و زبان پس از انتخاب رشته منتشر می شود.
تغییرات اجرایی کنکور 88
به گزارش مهر، پورعباس با اشاره به برنامه های آینده سازمان سنجش برای برگزاری کنکور 88 گفت: ثبت نام این کنکور الکترونیکی و داشتن کد ملی، کد پستی و کد دانش آموزی برای ثبت نام اجباری است لذا داوطلبان از هم اکنون فرصت دارند نسبت به تهیه این کدها اقدام کنند.
رئیس سازمان سنجش اضافه کرد: در سیستم ثبت نام کنکور 88 کدهای مذکور از داوطلب دو بار خواسته می شود که در صورت وجود تناقض به داوطلب برای اصلاح کد تذکر داده خواهد شد و در صورتی که در هر دو بار کد وارد شده از سوی داوطلب اشتباه باشد از پرسه ثبت نام حذف خواهد شد.
وی با بیان اینکه معدل کتبی و سال دیپلم از داوطلبین سالهای 84 تا 87 که امتحانات دبیرستان آنها به صورت سراسری برگزار شده است به هنگام ثبت نام اخذ می شود، گفت: فایل ثبت نامی در فروردین ماه به رویت داوطلبان می رسد و داوطلب می تواند از این طریق نسبت به اصلاح اطلاعات ثبت نامی اقدام کند.
منبع: مهر
دوتا سوال
پيام نور بهتره يا غير انتفاعي؟
اين دوره هاي مجازي و بين الملل ديگه چيه؟
رباتیک = برق + مکانیکنقل قول:
اگر رباتیک بخونی یعنی داری هم برق می خونی هم مکانیک
آشنایی با رشته ی مهندسی رباتیک
چارت مهندسی رباتیککد:http://robot.freeforums.org/topic-t316.html
مشخصات کلی برنامه و سرفصل دروس دوره ی کارشناسی مهندسی رباتیککد:http://robot.freeforums.org/topic-t2.html
کد:http://robot.freeforums.org/topic-t535.html
به توقع خودت برمیگرده ... ولی من که رتبم مثل تو شده حاضر نیستم 1 سال از عمرمو هدر بدم ...نقل قول:
به نظر شما بذارم سال ديگ دوباره كنكور بدم يا همين امسال
شهر خودت کجاست ...؟ من اگه بودم گزینه 3 یعنی شبانه ,رشته ی خوب, دانشگاه خوب رو انتخاب میکردم ....نقل قول:
و يه چيز ديگه يه رشته بيخود تو شهر خودمون بهتره يا يه رشته خوب توي يه شهر دورافتاده...
نقل قول:
رباتیک = برق + مکانیک
اگر رباتیک بخونی یعنی داری هم برق می خونی هم مکانیک
به ربات علاقه دارم ولی خیلی از اونایی که ربات میسازن رشتشون برق یا مکانیکه ولی بازار کار رباتیک به اندازه این دو تا رشته نیست متاسفانه ...
راستی چرا فقط یکی دو تا از دانشگاه ها این رشته رو دارن و تو تهران نیست ...؟
نقل قول:
دانشگاه های شهر تهران نیز به دنبال آوردن این رشته اند
اما بدون استاد که نمیشه زشته آورد
فعلا چند نفر را بورس کرده اند که از استرالیا دکترا رباتیک بگیرند
وقتی بر گشتند در این رشته دانشجو می گیرند
موقعيت شقلي اين رشته رباتيك چند سال ديگه چطوره
و ايا من با اين رتبه چهارهزارو هفتصد ميتونم برم برق يا مكانيك يا همين رباتيك و به نظرتون كدومش بهتره؟؟؟
راستی پاسخ نامه های ما بر اساس چه کلیدی تصحیح شد, خود سازمان سنجش تو گزینه ی درست مونده و جواب های نهایی رو تو سایتش نذاشته ...