الان اومده یا نه ؟
Printable View
الان اومده یا نه ؟
بازی برای PS3 و Xbox 360 منتشر شده ولی برای PC در آمریکا 6 ژانويه 2009 و در اروپا 1 مارس 2009 منتشر میشه!نقل قول:
الان اومده یا نه ؟
همچنین سایت IGN هم بازی رو نقد کرده و بهش نمره های زیر رو داده:
X360: 7.3
PS3: 7.4
gametrailers هم بازی نقد کرد و بهش نمره 8.3 رو داد!
ریویوی این سایت رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید:
HD...160MB
کد:http://www.gametrailers.com/download/42567/t_mirrorse_vr_gt_h264.wmv
SD...60MBکد:http://www.gametrailers.com/download/42567/t_mirrorse_vr_gt_h264.mov
کد:http://www.gametrailers.com/download/42568/t_mirrorse_vr_gt.wmv
کد:http://www.gametrailers.com/download/42568/t_mirrorse_vr_gt.mov
واقعا ظلمه !نقل قول:
آخه یعنی چی ما باید این همه صبر کنیم ؟! :13:
خداکنه بازیشون فروش نکنه :31: !
هیچ کس نسخه 360 یا Ps3 رو بازی نکرده بیاد یه کم واسه ما تعریف کنه ؟؟:19:
مردیم از بس تو خماریه این بازی موندیم!!
...و بالاخره gamespot لطف نمود و این بازی رو هم مفتضح نمود : دی
جناب Kevin VanOrd امتیازی بالاتر 7.0 رو لایق این بازی ندونستن.
به نظرم صحبت مسعود جان درست باشه چون تفاوت بین امتیازها زیاده... مثلا در همین سایت gamespot چند یوزر 9.0,10,8.5 دادن و از طرفی یک هم 4.0 داده!
تمامی امتیازاتی که تاحالا به این بازی داده شده:
1UP.com A-من معمولا ریویوی Game Informer و GameTrailers رو به سلیقه ام نزدیک تر دیدم. پس حتما میخرمش...
Game Informer 8 / 10
Eurogamer 8/10
GameSpot 7/10
GameTrailers 8.3/10
IGN PS3: 7.4/10
Xbox 360: 7.3/10
Official Xbox Magazine 9.5/10
Play Magazine 10/10
Playr 6/10
GameZone 8.8 / 10
UGO A-
VideoGamer 9 / 10
GameSpy 4 / 5
تصاویر جدید:(اولی مربوط به انیمیشن های از پیش رندر شده داستانی میشه که به زیبایی کار شدن)
امتیازها خیلی هم پایین نیستند ... اما اینطور که پیداست جماعت منتقدان خارجی بازی های سنت شکن رو دوست ندارند و بازی های کلیشه ای رو بیشتر می پسندن! ( که متاسفانه بیشتر بازیبازهای ایرانی هم اینجورین )
این بازی رو حتما میگیرم، حیف که ریجن لاکد هست و فقط ریجن Pal اومده.
فروش بد Mirror's Edge در هفته اول!
فروش عنوان شوتر EA DICE یعنی Mirror's Edge خیلی بد بود! فروش این بازی(در هفته اول) در اروپا بیش از 30,000 نبود!
کد:http://www.n4g.com/News-234363.aspx
اون از آمریکایی ها که به جای دیدن فیلمهای با کلاس و اسکاری رفتن های اسکول میوزیکال دیدن اینم از اروپاییا!: دی
بازی گرفتم و الان چپتر 4 هستم...خیلی باحاله...اگه بخوام تو یه کلام بگم... "پرنس اول شخص" !
بیشتر بازی صرف پیدا کردن مسیر میشه تا اکشن. بخش اکشن بازی خیلی کمه ولی در حد راضی کننده ایه. بادکمه x(در 360) میتونید زمان رو کند کنید که بیشتر برای گرفتن اسلحه از حریف در درگیری ها کاربرد داره.
با دکمه Y از پشت اسلحه رو از دشمن بگیرید یا از روبه اگر بموقع بزنید با یه کمبو حریف از پا درمیاد و اسلحه اش در دستان شما...
با LT میشنید و لیز میزنید و با LB پرش میکنید
با B سر شما به صمت مسیر اصلی یا چیزهای مهم میچرخه و با RB در یک لحظه 180 درجه میچرخید. فرض کنید که با سرعت در حال فرار هستید که ییهو از روبرو دری باز میشه و 5-6 پلیس به سمت شما میان در این لحظه است که این دکمه و تاثیر اون اهمیت پیدا میکنه...
هر چه توقفتون کمتر باشه سرعتتون بیشتر میشه و پرش های بلند تر میسر میشه. البته faith خیلی سریع دور میگیره: دی و به اصطلاح اتارت های خوبی میزنه...
بازی توقفی نداره و پس از تمام شدن هر مرحله کات سنس هایی که به سبک انیمیشن های فلشی و دو بعدی هستن نمایش داده میشه و در خلال اون لودینگ مرحله بعد هم انجام میشه و شما تاخیری رو حس نمیکنید. به جز گهگاه که در خود بازی بازی فریز میشه و علامت لودینگ روی صفحه میاد که البته خیلی زود برطرف میشه. این مورد بیشتر برای مراحل طولانی پیش میاد و مواقعی که قراره از داخل ساختمان به محیط باز و بزرگی برید. بازی رو نصب نکردم که ببینم این لودینگ از بین میره یا نه...
هیجان بازی در مواقعی خیلی بالاس و بعضی مواقع حس ارتفاع خیلی جالب به شما دست میده. برای خودم خیلی پیش اومد که دستام عرق کنن : دی
البته ممکنه برای بعضی ها مراحل تکراری بشن مثلا تا مرحله 4 که من اومدم اصل کاری که بایست میکردم این بود که به ساختمانی نفوذ کنم کیفی بردارم یا با کسی صحبت کنم و بعد پلیس ها میومدن و فرار... حالا شاید در مراحل بعدی اتفاقاتی بیفته...
گرافیک بازی گاهی وقتا شما رو یاد ویدئوهای تکنیکی موتور کرایتک میندازه که برای نشون دادن قدرت این موتور استفاده میشه... اما جالب اینجاست که موتور بازی آنریل هست! یعنی موتور بازیهایی مثل گیرز اف وار یا بایوشاک! سبک گرافیکی این بازی دنیایی با دیگر بازیهای آنریلی تفاوت داره... بخش اعظم کیفیت گرافیکی بازی و زیبایی اون مدیون نورپردازی فوق العاده عالی این بازیه چیزی که تا به حال در هیچ بازیی ندیدم...
اگر نظر منو میخواید میگم این تجربه رو از دست ندید... امیدوارم EA هم به DICE فرصت بده تا بیشتر روی شماره های بعدی این بازی خلاقانه و سبک ساز کار بکنه...
8.3 امتیاز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
============================
Summary: Mirror's Edge PC Launch Trailer New!
کد:http://syd5.ausgamers.com:88/downloads/1227335772/mirrorsedge_pclaunch.mov
برای pc کی میاد به تاریخ خودمون؟
Release Date: 11th November 2008 (نقل قول:
دوستان رنگ بنديه اين بازي منو كشته !!!
البته متاسفانه زياد بازي نكردم چون يه سره ديگه بازي جديد اومد ولي بازي قشنگي به همه پيشنهاد ميشه!!!
حركاتيم كه توي بازي انجام ميده خيلي قشنگه فقط خدا كنه بازيش خسته كننده نشه :20:
این به تاریخ خودمون بود؟:18: :31:نقل قول:
هیتلر جان الان 22 November هستیم!نقل قول:
یعنی 10 روز پیش واسه Pc منتشر شده :18:
اشتباه نکن! 2009 قراره واسه Pc ریلیز یشه!:13:
نقل قول:
نه اشتباه نکردم
خودمم تعجب کردم
ببینید
خب من ديشب 4تا chapter رفتم جلو و واقعا بازيه قشنگيه .اصلا فكر نمي كردم ايقدر قشنگ باشه و منم كلي باهاش حال كنم!!!
اولاش كه هنوز بازي دستت نيمده و به كنترولش عادت نكردي يكم كسل كنندس ولي وقتي با بازي گرم بگيري و بهش عادت كني
بازي فوق العاده جذاب ميشه
احتمالا لاراکرافت (تامب رایدر) یه رقیب جدید پیدا کرده , شک نکنید .
گرچه این زیاد گیم پلی شبیه اون نیست , اما از لحاظ حرکاتش میگم !
کویک جون دیدی نظرت چی بودنقل قول:
واااااااي ي ي ي !!! خب اين بازيه فوق العاده قشنگ , جذاب , جيگر , لذت بخش و كم نظير هم تموم شد من كه حسابي حال كردم و لدت بردم و مي تونم بگم يكي از بهترين بازي هايي بود كه توي اين چند وقت اخير انجام داده بودم!!!هرچي جلو تر ميرفتم بازي روونتر و جذاب تر ميشد و پايان بازيم به نظر من خيلي رمانتيك و عشقولانه بود.فكر نمي كنم كسي اين بازيو بازي كنه و ازش لذت نبره لااقل تا الان كه نديدم كسي از بازي بد بگه و خوشش نيمده باشه!!!يه سبك كاملا جديد و فوق العاده جذاب.گيم پلي بسيار قشنگ و جذاب كه واقعا ادمو جذب خودش ميكنه و من كه اصلا خسته نشدم و 100% يكبار ديگم تمومش ميكنم.اسلحه ها هم خيلي خوب و طبيعي كار شده بود با اينكه اسلحه ها نقش كليدي توي بازي نداشتن و بيشتر بايد از حركات رزمي استفاده مي كردي تا دشمناترو از پا در بياري.گرافيك خيره كننده و رنگ بنديه بسيار شاد و جذاب كه اصلا اجازه نميده از محيط بازي خسته بشين.رنگ بنديي كه شايد توي هيچ بازيي نمونشو نديده باشين.آهنگ هاي بازيم خيلي قشنگ كار شده بود و صدا گذاريا هم عالي بود. در آخر اين بازيو به همه توصيه ميكنم و بهتون قول ميدم كه به تجربه ي كاملا جديد و لذت بخش خواهد بود براتون .
موفق باشين...
درود:نقل قول:
دل ما رو آب کردی که
دیگه نمیشه انتظار کشید کو تا 2 3 ماه دیگه شایدم بیشتر:13:
اينم يه ويدئو كليپ زيبا از بازيه Mirror's edge
كيفيت SD :
كيفيت HD :کد:http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/6364/t_mirroredge_musicvid.mov
کد:http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/6364/t_mirroredge_musicvid_h264.mov
بازی رو امروز برای xbox 360 خریدم
اولین چیزی که ادم رو محو میکنه گرافیک و نورپردازی فوق العاده بازی هست
اونم رو یک tv 32 اینچ hd با اون وسعت شهر و رنگ بندی بازی
بازی هم هیجان خاص خودش رو داره
و یکم در ابتدا سخته اما اگه بازی هایی مثل tr و pop و خورش باشین مشکلی نیست
منتها این بار در حالت fps
چون همش پریدن و گرفتنه
یا همون jump and grab
یک تجربه جدید و جالبه که حتما باید امتحان کنید
حرف های پدرام جان تایید میشه. بازی خیلی قشنگه الان چپتر 6 هستم... (بازی کلاً 9 تا چپتر داره)
این هم بگم در این بازی باید از ذهنتون کمک زیادی بگیرید چون در بعضی مراحل برام پیش اومده 10 دقیقه این ور اون ور رفتم تا مسیر درست رو پیدا کردم. دموهایی هم که پیش از هر مرحله پخش میشن واقعا جذاب و قشنگ کار شدن، اما فکر میکنم سازنده ها خواستن زحمت ساخت دموهای وقت گیر رو از سرشون باز کنن، اما همونطور که گفتم قشنگ هستن و در کمتر بازی اینجوری بوده دموها.
نکته ی جالب دیگه و شیطنت دیگر سازنده ها در تکسچر های شهر معلوم میشه... سازنده های زیرک زحمت ساخت تکسچر رو هم به خودشون ندادند و در 90 درصد قسمت های شهر اعم از ساختمانها، پشت بام ها و ... با رنگ سفید مواجه میشیم! البته برای جبران این مساله سازنده ها به طور حرفه ای از ترکیب این رنگ با رنگ های قرمز، سبز و ... استفاده کردند که البته باز هم رنگ سفید خیلی به چشم میاد.
این بازی واقعاً تک و زیباست و تا حدودی باید از ذهنتون کار بکشید و این طور نیست که فقط در پشت بام به این ور و اون طرف پرش کنید.
( دوستانی که روی نسخه ی 360 این بازی رو انجام میدن سعی کنید در طول بازی از اسلحه استفاده نکنید، تا در آخر بازی 80 امتیاز آزاد بشه )
موفق باشید
به این میگن ایده ناب...استودیوی DICE خلاقیت و نبوغ خودش رو به رخ کشید! دمش گرم...
همین الان تموم شد...
معرکه بود...معرکه...
یه جاهایی خیلی کلافم میکرد...چشم درد گرفتم بسکه دنبال راه گشتم: دی
به صحبتهای قبلیم که گفته بودم اساسین کرید اول شخص اینم اضافه کنم که یه جاهایی یاد ماتریکس و فرارش از دست مامورا میفتادم...
خیلی جاها کفه دستم عرق میکرد : دی نمیدونم اونایی که این بازیو انجام دادن هم مثل من شدن یا نه...در کل که خیلی هیجان انگیز بود!
+
نه پیمان جان من که چند نفری رو کشتم. با اینکه نمیشه یه بازی شوتر بحساب آوردش ولی اکشن نسبتا خوبی داره.
راستی موزیک ویدئوی بازی(دوستمون در پست 61 قرار داده) رو حتما دانلود کنید خیلی زیباست.
اگه اين بازي هم زمان براي pc هم ميامد فكر كنم اينجا خيلي شلوغ تر ميشد من كه طاقت نياوردم و دوباره با hard بازيو شروع كردم چون واقعا ارزش چند بار تموم كردنو داره
داستان بازی درگیر کننده هست یا نه؟
كلا بازيه درگير كننده ايه :31: هم داستانش هم گيم پليش هم محيط بازي و در كل فوق العادس :46:نقل قول:
ببینم , فرصت فکر کردن داری ؟ یا همش از پشت بهت تیر میزنند .
فقط میکشن یا دستگیر هم میکنن ؟!
من از بازی های اکشنی که دستگیر کنند خیلی خوشم میاد . اگه توی تامب رایدرم اون مرحله کشتی اینکارو میکردن خیلی خفن میشد.
يه جاهايي از بازي كه كسي دنبالت نباشه فرصت براي فكر كردن داري و اصلا بدون فكر نميشه رفت جلو چون سبكنقل قول:
بازيش بكش برو جلو نيست و فكريم هستش!!!:46: در جواب اون يكي سوالت بايد بگم كه دستگيرت نمي كنن و فقط ميكشنت :27:
شايدم خودت از يجايي پرت شي پايين و بميري :13: ولي در كل بايد سرعت عمل بالايي داشته باشي :5:
ولی کلا از این مود بازی هایی که گفتم خوشم میاد .
هم یه سری دنبالت باشن که دستگیرت کنند , هم معما های فکری داشته باشه , هم وقتی انداختنت زندان باید با فکر فرار کنی .
کاش میشد Gta IV وقتی پلیس میگرتت از روبروی اداره پلیس سر در نیاری , بلکه تو خود زندان باشی و با انواع سلاح مشت و لگد (!) بتونی فرار کنی .
خدایی من از بازی های Escape ای به طرز فجیح خوشم میاد , بشرطی اینکه نکشنت . بلکه یا بگیرنت بندازنت زندان یا در نهایت با تیر بزننت . حالا چه برسه که شخصیت اول زن باشه اون مکانی هم که میگرنت میندازنت توش یهو منفجر شه , دقیقا مثل مرحله کشتی تامب رایدر که اگه به نظرم لارا رو قبلش دستگیر میکردن یه هیجانی خاصی داشت
خوب من امروز یک مقداری از بازی رو جلو رفتم
فوق العاده در گیر کنندس
جوری که نمیشه از پاش پا شد
گرافیک و نور پردازی عالی بازی در کنار ریتم تند و هیجانی بازی
و اون فرار های مکرر از دست نیروهای s.w.a.t و این که باید تا میتونی باهاشون رو برو نشی همش میخکوب میکنه ادم رو
داستان جالبی هم دااره
حرکت های نقش اول بازی به خصوص تو اون مرحله که با خواهرش تو دفتر یارو که مرده حرف میزنه و بقلش میکنه خیلی قشنگ پردازش شده
در کل عالی ...
مردیم بابا ! اینقدر تعریف نکنید :((
تا دی ماه باید صبر کنیم :(
------
gt ریویو بازی رو به صورت تریلر نذاشته ؟ مثل gta iv
حداقل یه تریلر کامل معرفی کنید مثل ریویو تصویری باشه.
تو اپست زیر هستش:نقل قول:
t ریویو بازی رو به صورت تریلر نذاشته ؟ مثل gta iv
حداقل یه تریلر کامل معرفی کنید مثل ریویو تصویری باشه.
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3165474&postcount=42
نسخه PC بازی Mirror's Edge برای January تائید شد!
EA نسخه PC این بازی رو برای انتشار در آمریکای شمالی January 13 و انتشار جهانی January 16th, 2009 تائید کرد. همچنین EA یک DLC برای نسخه کنوسلی این بازی برای اوایل 2009 نیز تائید کرد!
کد:http://www.n4g.com/pc/News-240858.aspx
Operating System: Microsoft Windows XP SP2/Vista
Processor: Intel Pentium 4 3.0GHz or 100% compatible equivalent
Memory: 1GB RAM
Video Card: 256MB memory with Shader Model 3.0*
HDD Space: 8GB
DVD Drive: 1x DVD Drive
Soundcard: Soundcard with DirectX 9.0c compatibility
DirectX: DirectX 9.0c
Network: An online connection is required for access to Leaderboards
Mirror's Edge PhysX Movie
85.89 MB
Mirror's Edge Viral Trailerکد:http://www.fileshack.com/file_download.x/13401
26.45 MB
کد:http://www.fileshack.com/file_download.x/13400
خوب این بازی هم امروز تمام شد
واقعا یک اثر بود
اخرش خیلی تاثیر گذار بود
گرافیک
gameplay
story
و
به خصوص soundtrack فوق العاده زیبای بازی ...
بازی به این خبوی , چرا تاپیکش خوابیده؟
واسه پی سی همون January 13 میاد؟
این بازی برای pc اومده؟؟
اگه نیومده
تاریخ عرضه اش چه موقع است؟؟؟
به میلادی نباشه لطفا...
January 13 برای pc میاد .
میشه 24 دی