شاتل:نقل قول:
امپراطور هم هست فكر كنم ولي از وضعش خبر ندارم. بازم بگردي يه چندتايي هست.کد:http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
Printable View
شاتل:نقل قول:
امپراطور هم هست فكر كنم ولي از وضعش خبر ندارم. بازم بگردي يه چندتايي هست.کد:http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
من فردا ميخوام 128 كنم. بهت خبر ميدم وضعش چطوره.نقل قول:
آقا یکی بگه آسیا تک چطوره؟
با سلام خدمت دوستان
یه بحثی در تاپیک "جامع راه اندازي Adsl ، خريد مودم ، بررسي مشكلات مودم" بین من و جمعی از دوستان صورت گرفت که به دلیل اینکه زیاد به اون تاپیک مرتبط نبود و همچین استفاده از اطلاعات دوستان این تاپیک اینجا هم مطرح می کنم ، شاید به نتیجه بهتری برسیم :46:بحث ما این بود :
یه سوالی برای من پیش آمده در رابطه با Adsl و حجم انتقال ماهیانه ؛ من می خوام بدونم که این کارهایی که این زیر نوشتم هر کدام چقدر در کاهش حجم انتقال تاثیر دارند و چه میزان از حجم انتقال ماهیانه ما مصرف می شود ؟؟
۱- آپلود کردن فایل
۲- مشاهدهی فیلمها و کلیپ ها به صورت آنلاین (این یکی رو حل کردیم ، اینجا فقط در مورد آپلود بحث می کنیم)
در تاپیک قبلی به نتایجی رسیدیم که در نوع خودش جالب بود :
الف) آپلود یک فایل هیچ تاثیری بر حجم انتقال نمی گذارد .
ب) آپلود یک فایل به اندازهی دانلود آن فایل بر حجم انتقال تاثیر می گذارد .
ج) آپلود یک فایل به میزان درصدی از دانلود آن فایل بر حجم انتقال تاثیر می گذارد .
د) هیچ کدام !
از دوستانی که در این زمینه اطلاعات دارند خواهش می کنم که ما رو راهنمایی کنن لطفا . . .
گزینه ب درست هستنقل قول:
در اون تاپیک هم اشاره کردم
دوست عزیز این کهشما از کجا استفاده میکنید چقدر مصرف میشه رو خودتون باید حساب کنید کافیه نرم افزاری مثل dumeter رو نصب کنید تا جزییات دانلود و یا آپلود دستگیرتون بشه ولی من چون تقریبیا از تمام سرویس دهنده های معروف استفاده کردم میدونم که جز پارس آنلاین سرعت آپلود بقیه خیلی کمه پس کسی نمیاد آپلود کنه مستقل مگر این که موردی باشه ولی بهر جهت هرچی آپلود بشه درجریان دانلود ها و یا باز کردن صفحات همه بحساب میاد.
من اکانت پرمیوم از طریق آپلود کردن فایلهای حجیم بدست آوردم و همه حساب شده.
در چنین نظر سنجی هایی صرفا باید کاربران تهران وشهرهایی که تمام Pap های فوق فعالند شرکت کنند
چون مثلا در رشت صرفا پارس آنلاین ، فن آوا و عصر انتقال داده ها (یه Pap که در نظرسنجی نیست) فعالیت دارند
خب در بینشون پارس آنلاین بهتره اما اگه من به پارس آنلاین رای بدم کاملا غیر اصولیه
چون من کیفیت بیشتر Pap های رقیب رو تست نکردم (یعنی امکان دسترسی ندارم)
از یه طرف قیمت سرویس های اینترنت پرسرعت در تهران با شهرستانها فرق داره (البته قیمت پارس آنلاین و چند Pap دیگه یکسان هستش)
پس با این حال بهتره دوستانیکه Pap های فوق در شهرشون فعال نیست رای ندهند
چون مثلا شرکت پارس آنلاین بیشترین رای رو میاره چون در تمام شهرها فعاله نه اینکه کیفیت بالاتری داره
هي... ما كه 128 داتك گرفتيم . اول اينكه 15 روز طول كشيد وصل شه !!! بعد هم از زماني كه وصل شده 15 روز ميگذره كه از همون اول داغون بود يعني هي قطع و وصل ميشد و هنوزم درست نشده و البته گفتن پورت خرابه و ميخوان تعميرش كنن و اينكه اولاش سرعت دانش روي 15 16 بود اما الان ميانگينش 10 :( (البته پينگش خيلي خوبه)
والا من خودم موندم چيكار كنم اگه درست نشه احتمالا ماه بعد ميرم يه isp ديگه يا صبا ميرم يا شاتل .
يكي كمكم كنه با ماهي 30 تومن بهترين isp كدوم هست ؟
ممنون
کاملا درسته ولی قضای روزگار پارس بهترین کیفیت رو داره بدلیل متقارن بودن خط.نقل قول:
اینجا مشرک پارس هست و میتونه امتحان کنه یک فایل بالای 40 مگ رو بذاره برای دانلود و همین سایز رو بذاره برای آپلود و نتیجه رو بگه برای بقیه سرویس دهنده ها من میگم امکان نداره همزمان بتونن این کار رو بکنن ولی پارس میتونه من همه رو امتحان کردم.
بدون محدودیت سپنتا با 30 تومن میتونی بگیری.نقل قول:
سلامنقل قول:
باید بگم که
سرویس های محدودیت حجمی سنت و ریسیو با هم جمع میشه و از حجم شما کم میشه
یه گزینه دیگه هم اضافه کن
اپدیت کردن انتی ویروس و برنامه ها که اوتوماتیک انجام میشه که میشه دستیش کرد
بعضی موقع ها که اصلا کاری ندارن ....
یهو 300 مگابایت دانلود کردی 500 تا کم میشه از حجمت
نقل قول:
به نظر من سپنتا 29.900 ميگيره براي 128 كه مناسبه :10:
توجه داشته باشيد كه با استفاده از سرويس هاي سپنتا ديگه نيازي به پرداخت آبومان و ماليات نداريد!!!:31:
جالبه ها:27:
ماهی 30 تومان برای چه سرعتی؟نقل قول:
128؟
اگر 128 که من پیشنهاد میکنم از سپنتا بگیر.
البته بستگی به منطقه شما داره اما من تا به حال توی هیچ منطقه ای ندیدم از سپنتا ناراضی باشند
دوستان بنده با تمایل خودم فروم رو ترک میکنم و امیدوارم که جناب محسن خان بابت کاری که میکنه پاداش قابل توجهی گرفته باشه و اقلا خودش توجیه باشه.
قضيه چيه ؟.........نقل قول:
دوستانی که میخواهند 128 بگیرند سپنتا بهترین هست 3 ماه از سپنتا گرفتم و کاملا راضی ام !
البته میتونید بعد از گرفتن سرویس adsl اشتراک بگیرید که مزایای زیادی داره
نقل قول:
به نظر من سپنتا 29.900 ميگيره براي 128 كه مناسبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از جوابتون اما به نظرتون 30 تومن برا 128 يكم گرون نيست ؟ در مورد 256 بهتره از كدوم شركت بگيرم ؟نقل قول:
ماهی 30 تومان برای چه سرعتی؟
128؟
اگر 128 که من پیشنهاد میکنم از سپنتا بگیر.
البته بستگی به منطقه شما داره اما من تا به حال توی هیچ منطقه ای ندیدم از سپنتا ناراضی باشند
اصلا با 30 تومن ميشه يه 256 خوب گرفت ؟ نظرتون در رابطه 256 صبا با محدوديت 10 گيگ كه حدود 30 تومن ميشه چي هست ؟
ممنون
من که آسیاتک رو پیشنهاد می کنم. تا الان که سیستم هاش نا محدود بود الان هم هم با محدودیت حجمی گذاشته و هم بدون محدودیت . شما می تونی با 30 تومن اشتراک 3 ماهه 512 بگیری با محدودیت 9 گیگ که به نظر من مورد خوبیه. من که خودم از طرفداران آسیاتک هستم.
اگه خواستی اینم لیست قیمت ها:
کد:http://www.asiatech.ir/pricetehran.html
عزیز اگر سرویس بی درد سر میخوای و به دنبال کیفیت هستی بهترین گزینه سپنتا هست.نقل قول:
در مورد صبا نمیدونم چی بگم....من 1 ماه از صبا نت سرویس گرفتم اما به هیچ عنوان راضی نبودم.
256 واقعی رو هیچ شرکتی با 30 تومان نمیده.
بهت اطمینان میدم 256 ماهی 30 تومان به هیچ عنوان کیفیت خوبی نخواهد داشت
البته من منظورم سرویس نامحدود هست
منم از طرفداران آسیاتک بودم... ولی این سرویسای جدیدشون خدا وکیلی بدترین تعرفه هایی رو دارن که من تا حالا توی عمرم دیدم... به همین خاطر کلا میخوام بیخیالش بشم... شاید این ماه و شاید ماه دیگه...نقل قول:
به نظر شما 512 با 9 گیگ خیلی عالیه...؟؟؟؟ :18:
:11:
سلام دوستان .
من بعد از مدت ها ، تصمیم گرفتم که adsl بگیرم ، حالا موندم بین کدوم Isp ها ، البته من مرکز با هنر ام ، فعلا ، آسیاتک می ده ، پارس آنلاین ، و شاتل می ده .
من الآن یک ماه با آسیاتک بستم (بهونه می آورد که توی با هنر پورت خالی نداریم و از این حرف ها ، داشت تاقچه بالا می ذاشت ، من دست به نقد یک ماه گرفتم ، اگه راضی بودم ، بعدا باهاش تمدید کنم ، راستی یادمه یه لینکی بود که توی هر مرکز رو بهت می گفت که کدوم isp ها هستند ، اون لینک رو هم اگه بدید خیلی خوبه)
حالا می خواستم ببینم بعد از این یک ماه ، فارغ از این که من از آسیاتک راضی باشم یا نه ، شما کدوم isp رو پیشنهاد می کنید و چرا ؟ (خیلی نمی تونم هزینه کنم ، حتی الامکان زیر 15 تومان) نظرتون رو راجع اشتراک حجمی آسیاتک هم بگید ممنون می شم ، چون خیلی نمی تونم هزینه کنم ، به نظرم حجمی بیشتر به کارم می آد .
مرسی
یا حق
شما بگي مصرفت بيشتر چيه خيلي كار راحت ميشه.نقل قول:
اگه بيشتر قيمت برات مهمه و وبگردي فقط داري يكي از سرويس هاي 2.5GB شاتل فكر كنم مناسب باشه:
کد:http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
نقل قول:
صبا نت هم خوبه
نقل قول:
دوست عزیز
اون بستگی به میزان استفاده شما از اینترنت داره اگه بخوای از صبح تا شب توی اینترنت باشی و فیلم یا بازی های بزرگ رو دانلود کنی بله 9 گیگ کمه ولی اگه استفاده معمولی از اینترنت داشته باشی و دانلود هات هم در حد نرمال باشه فکر نمی کنم 9 گیگ کم باشه. در ضمن بحث کیفیت رو فراموش نکن. به نظر من که آسیاتک رقیب نداره.
اقا کسی در باره ی این شرکت اطلاع داره تو مرکز مخابرات مطهری سرویس میده . اینم سایتشکد:www.oracle.ir
به نظرم سپنتا خدماتش خوبه و صرف داره اگه 30 تومان هم بخواي براي 128 بدي:31:نقل قول:
در مورد 256 خوب با 30 تومان فكر نكنم بتوني خوب پيدا كني!!
صبا نت هم نوسان زياد داره،به اين هم توجه كن:13:
ممنونم از نظراتتون .
راستش قبل از دانلود ، وبگردی نیاز دارم ، اما بدم نمی اد دانلود هم داشته باشم ...
تا الآن که دیال آپ داشتم سعی می کردم روزی 1 ساعت بیشتر وبگردی نداشته باشم ، احتمالا بیشتر می شه ....
دانلود هم که بدم نمی اد اگه فیلم خوب دیدم dl کنم ، مثلا ماهی 1 گیگ فکر کنم برای دانلود داشته باشم.
در مورد شاتل ، شاتل داره ماهی 2.5 گیگ می ده ، حدودا 14 تومان (تازه قرار داد چند ماهه که ببندی dl کمتر هم می شه )، اما اگه آسیاتک رو باهاش 6 ماهه ببندی ، می شه ماهی 2.1 گیگ ، ماهی 10 تومان ، درسته ؟ این حساب کتاب منه ، باز نظر شما رو دوست دارم بدونم .
در مورد صبا نت هم ، هم با هنر نمی ده ، هم این که باز می شه ماهی 2 گیگ ، 13 تومان ، با اون 2 2 تا 4 تا ، آسیاتک بهتر نیست ؟
البته من بدم نمی اد که نامحدود بگیرم ، اما با حدود همین 10 تومان ندیدم جایی ، آسیاتک هم که 64 شو برداشته . شما سراغ دارید ؟
باز هم راهنمایی بفرمایید .
مرسی
یاحق
زیر 16 تومن نلمحدود وجود داره.
بله وجود دارهنقل قول:
صبانت با مالیات و عوارض 64 میشه 14 تومن
چیزهای بهتری هم هست ولی میشه 18 تومن حدودا
مثل شاتل
ممنون:11:
آسیاتک خیلی خوبهنقل قول:
من که راضیم
دوستان خبری از آسیاتک
آسیاتک دوباره داره تعرفه هارو میاره پایین
دیروز زنگ زدم گفتن فعلا همون 20 تومن هست 128 نامحدود
سلان عزيز:نقل قول:
چرا يا احساسات من جوون بازي ميكني ..؟ هان؟ من الان زنگ زدم هيچ تغييري نكرده بود.... از كي قرار كم بشه؟ بعد شما از كجا ميدوني؟
سلامنقل قول:
من دیروز زنگ زدم واسه شارژ
گفتن:داریم تعرفه هارو تغییر میدیم شما همون 20 تومن شارژ کن
گفتم میخواین قیمتها را بیارین پایین گفتن بله احتمالا کاهش میدیم
در ضمن شرمنده اگه با احساساتتون بازی کرئم
تقصیر من نیست
حرف اوناست
تقدیم به شما:11:
خودشون هم فهمیدن !
خب اینها هم به نتیجه رسیدند که سیاستی که در پیش گرفتند بسیار غلط بود !نقل قول:
به هر حال من از این بابت خوشحالم ! زیرا تهیه کردن اینترنت به سهولت یکی از راههای مهم بالا بردن سرعت پیشرفت در کشور است که انشاءالله همه ی موانع از سر راه این هدف بزرگ مرتفع شوند !
اون چیزی که اپراتور آسیاتک به من گفت این بود که این ماه هم با نرخ های قبلی شارژ کنید و از اول شهریور دیگه نرخ های جدید که توی سایت گذاشتن اعمال میشه ولی چیزی در مورد تغییر نرخ ها نگفت.
دوست عزیز !نقل قول:
من امروز زنگ زدم گفت فقط 1 ماه دیگه شارژ می کنیم ؟!!!
شما پارتی داری؟
نقل قول:
سلام
نه آقا
به من اینطور گفتن
اصلا هم ازم نپرسید که ماه چندمه داری شارژ میکنی
شاید اون اپراتوری که به من جواب داد تازه وارد بود بلد نبود:31:
مژده به همه ي شاتلي ها:
مژده به كليهي كاربران +ADSL2 شاتل
06/05/1387
به مناسبت ششمين سالگرد تاسيس شركت شاتل، ترافيك مصرف شده كاربران در روزهاي پنجشنبه تا پايان تابستان 1387 رايگان شد.
بدينترتيب، كليهي كاربران سرويسهاي ART1 تا ART6 افزون بر برخورداري از ترافيك رايگان روزهاي جمعه و ترافيك رايگان شبانه (از ساعت 1 تا 7 بامداد)، تا پايان تابستان 1387 از ترافيك رايگان روزهاي پنجشنبه نيز بهرهمند خواهند شد.
ضمن آرزوي موفقيت براي تمامي اعضاي خانوادهي بزرگ كاربران شاتل، اميد است با رشد و بالندگي هر چه بيشتر بتوانيم همواره خدماتي با كيفيتي برتر و منطبق با نيازهاي كليهي اعضاي اين خانواده ارايه كنيم.
اينم آدرسش:
کد:http://shatel.ir/content/view/327/128/lang,fa_IR/
منم زنگ زدم هر چی خواستم از زبون طرف بکشم بیرون نشد و از همه طریقی پرشسیدم ولی در هر صورت گفتش که تعرفه های جدیدشون ثابته و تغییر نمیکنه و از شارژ بعدی باید طبق این تعرفه ها پرداخت بشه...نقل قول:
دوست دارم برم آسیاتک یکی در میون خفه شون کنم... آخه 128 نامحدود 28 تومن ماهی... خوب میرم از داتک میگیرم که ماهی 19900 هستش... کیفیتشم بره به جهنم... با این قیمتا کیفیت به چه درد میخوره...:2: