آره .... خوووووب چیزیه
Printable View
آره .... خوووووب چیزیه
فعلا که تعداد مخالفین بیشتره !
من که اصلا حال نمی کنم با تشکر !!
کاربران گرامی! بهتر نیست دلیل موافقت/مخالفت رو بیان کنید؟
به نظر من راهاندازی سیستم سپاس خوب هست اگه دوستان همکاری کنند و کمی کدها تغییر کنه.
قبلاً 3 گروه عمده مخالف سیستم سپاس بودند.
1- کسانیکه نصف بیشتر پستهاشون، پستهای تشکر بود. در نتیجه با اضافه شدن سیستم سپاس، تعداد پستهاشون کم میشد و درجهشون نزول میکرد. پس مخالف این کار بودند!!
2- تعدادی از مدیران و برخی از اعضا که سیستم سپاس رو سربار انجمن میدونستند و معتقد بودند که این سیستم فقط بار وارد بر سرور رو زیاد میکنه.
3- کسانیکه از تشکر بازی بیزار بودند. این افراد معتقد بودند که سیستم تشکر باعث میشه که کاربران به دنبال تشکر باشند و سیستم گدایی تشکر رو راهاندازی کنند!!!
دسته سوم حق دارند. در انجمنهای دیگهای که سیستم تشکر دارند افرادی هستند که تشکر گدایی میکنند (حتی در انجمنی دیدم که مدیران ارشد برای فعال شدن لینکهایی که قرار داده بودند، تشکر کردن رو الزامی کرده بودند و تا تشکر ازشون نمیکردی، لینک فعال نمیشد!!!)
اما من میگم: سیستم سپاس خوبه به شرط اینکه کدها تغییر کنه.
اولاً به تنظیمات کاربران، امکانی اضافه شود که بتوان نمایش یا عدم نمایش تشکرها را تنظیم کرد. مثلاً چنین گزینههایی داشته باشه:
1- عدم نمایش تمام تشکرها
2- تنها تشکرهایی که از من شده را نمایش بده
3- نمایش تمام تشکرها
با قرار دادن چنین امکانی و تنظیم آن بر روی گزینه 3 به طور پیشفرض برای تمام کاربران، میتوان از بار چنین سیستمی کاست.
ثانیاً: با عدم نمایش تعداد تشکرهای شده از یک نفر میتوان از بسیاری از گداییهای تشکر جلوگیری کرد.
ثالثاً: اصلاً اگر تعداد تشکرهای شده از یک نفر و لست افراد تشکر کننده از یک پست، تنها برای صاحب اون پست نمایش داده بشه، اون وقت فکر نمیکنم اصلاً گدایی برای تشکر به وجود بیاد!! چون هدف از سیستم تشکر دو مورد زیر است:
1- جلوگیری از پستهای تشکر
2- ترغیب فرستنده پست برای فعالیت بیشتر
خوب با اجرای این پیشنهاد، به این دو مهم دستیافته میشود.
عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد
بد نیست
ولی به نظر من چون قبلا نبوده الانم نباشه بهتره
نباشه یه عده شاکین باشه دوباره یه گروه دیگه بی خود نیست بهتون امکانات نمی دن...
حالا من مخالفمنقل قول:
1.مثلا این دوستمون 7 هزار پست داره همش که اسپم نبوده قبلا پستی هم داشته که ازش تشکر بشه که نشده
چون دیر راه اندازی شده وکسی که دیروز رسیده امروز 50 تا تشکر شده ازش چی میشه میگن این طرف همش اسپم
داده ولی این تازه وارد خیلی خوب پست میده !!!
2. تو اون یکی تایپیک آقا بابک یه مطلبی نوشته ازش تشکر شده (در مورد همین موضوع) برین ببینین کی تشکر کرده یه کاربر عادی که شاید
میگم شاید تو ذهنش گفته ایشون مدیره خودمو بهش نشون بدم حالا این مورد حدسه ولی چرا که نه خیلی ها امکان
داره به این خاطر تشکر کنن
جان من اینم شد دلیل؟نقل قول:
با این طرز تفکر که دنیا پیشرفت نمیکنه!
پس وقتی میخواستند اینترنت رو بیارند توی ایران، باید میگفتند چون قبلاً اینترنت توی ایران نبوده، بهتره الانم نیارمیش. اون وقت من اینجا نبودم که به پست شما گیر بدم!:31:
بله خوب است.
باعث کاهش پست های اضافی می شود.
جالبه...
تعداد مخالفين بيشتره فعلا!
يا حق (:
نه خوب نيستنقل قول:
بله خوب است.
باعث کاهش پست های اضافی می شود.
باعث كاهش پست هاي اضافي نميشود!!!
يا حق (:
اوه چند ساعته چه بحثی شد! تعداد مخالف ها هم که بیشتره!
من خودم نمیدونم چون هم میتونه خوب باشه هم بد. از این لحاظ بد که بعد از 4 سال همچین چیزی راه افتاده که زیاد جالب نیست ولی از یه لحاظ هایی خوبه که نمیدونم از چه لحاظی!
به نظر من بهتره تو هر تاپیک متغیر باشه
یعنی کلی نباشه
مثلآ به این صورت باشه تو یه تاپیک بیادیم بگیم از فلاینی 2 بار در این تاپیک تشکر شده
مثل اينكه خيلي از دوستان با دكمه تشكر مخالفن!
هر سرویسی در صورتی که درست استفاده بشه ، خوبه .
برای اسپمرها فکر نمیکنم چیز خوبی باشه.
از نظر من که خوب و کارآمد هست.
دیگه لازم نیست برای سپاسگزاری از کمکی که در حقمون میشه یک پست بزنیم
اگه مدیران پستهای تشکر رو حذف نکنند؛ بله حرف شما درسته. اما اگه مدیران پستهای تشکر رو حذف کنند، باعث کاهش پستهای اضافی تا حد زیادی میشه. (توجه داریم که پستهای اضافی تنها پستهای تشکر نیستند و شامل پستهای دیگهای هم میشوند)نقل قول:
تشکر اینجا چیز بیخودیه، مخالفم.
خوب نیست
اگه می خواد تشکر باشه بهتره فقط خود کاربر در قسمت تنظیمات کاربری خودش ببینه .
انگار شما یکم قاطی کردی؟ من 7 صد و خوردهای پست زدم نه 7 هزار!!!! (و تا شده سعی کردم پستهای تشکر ندم. ولی اگه پیدا کردید (که پیدا میکنید) خِر ما رو نچسبید که دروغ گفتی. من گفتم تا شده سعی کردم!)نقل قول:
فکر کنم منظورتون MaFia_King بود که کاربر عادی نستند و حدود 3 ماه از فعالیتشون میگذره.
رتبهبندی این انجمن بر اساس تعداد پست هست که معیار خوبی نیست. پس به هیچ وجه از روی درجه افراد نمیشه حرفی زد. با فرض کاربر عادی بودن MaFia_King باز هم نمیشه گفت که تشکر ایشون بیدلیل بوده. البته خودتون هم میگید که حدسه.
در ضمن اینکه پستهایی که ارزش تشکر رو داشتند ولی ازشون تشکر نشده، به دلیل دیر راهاندازی شدن سیستم تشکر هست. چون یکی مثل من ترجیح میداد تشکر نکنه تا اینکه پست اسپم بده.
در کل حرف آخر رو مدیران میزنند.
اصلا خوب نیست!
من چند تا پست تشکر دیدم که ازشون چند بار تشکر شده بود!
با این وضعیت که اصلا خوب نیست!
خوب معلومه. یکم طول میکشه تا فرهنگش رو بعضی از افراد بفهمند. شما هم برای کمک همون پستها رو به مدیران معرفی کنید تا بهشون اخطار بدهند.نقل قول:
جناب مثل اینکه بد متوجه شدین کی به شما گفت اون پست منو ببینی یه نفر بالای پست من 7 هزارو خورده ای پست داشت که تشکر نداشتنقل قول:
حالا من نمیدونم شما چطور استنباط کردی من با جنابالیم خدا عالمه اصلا کسی با پستهای شما کاری نداره
همین حرف خودت دیر راه اندازی شدن به نظرت بعضی هارو ناراحت نمیکنه ...؟
بله صحیح میفرمایی حرف آخر برا اوناست ما هم نظرمونو میدیم و دیگر هیچ
فکر کنم خیلی دیر بود!
به شدت مخالفم...عجیبه از مدیران p30 با همچین تصمیمی...اینطوری پیش بره دو روز دیگه هم صبح بخیر و شب به خیر هم بهش اضافه میشه..!!
ولی در کل لازم بود!
خب معلوم شد خود شما هم هنوز فرهنگش رو ياد نگرفتيد دوست من!!!نقل قول:
خوب معلومه. یکم طول میکشه تا فرهنگش رو بعضی از افراد بفهمند. شما هم برای کمک همون پستها رو به مدیران معرفی کنید تا بهشون اخطار بدهند.
بخاطر تشكر به كسي اخطار نميدن!
يا حق (:
موافقم :11:نقل قول:
خوب بیده.
ببینیم چی میشه.
شاید برداشتن.
موفق باشین.
نقل قول:
ببخشید که من نظر میدم اما مطمئن باشید بعد از مدتی تبدیل به یک وسیله ی بی اهمیت و بی نتیجه میشه ( حداقل ) .
همین طور که تعداد پست یک موضوع بی اهمیت هست در ارتباط با ارزشیابی کاربران یک فوروم .
:11:واژه ها مهم نیستند.ما میتونیم احساسات قلبی خود را با هر واژه ای ابراز کنیم.
بده بده بد
فک کنم بهتر باشه دلیل هم بیارین که اگه مدیرا خواستن تصمیمی بگیرن دلیل داشته باشن
توی اون یکی تاپیک دلایلی متعددی بود که قفل شد.نقل قول:
من موافق تشکر نیستم چون:
کاربران را به دادن پست های تشکر {سپاس} مجبور می کنه که زیبایی کار را از بین میبره!
فک کنم بر عکس گفتی!نقل قول:
اول سلام .
به نظر من این فروم تشکر رو کم داشت . الان عالی شد چون به خاطر تشکر کردن از هم دیگه به تعداد پست های تاپیک اضافه نمی شه .الان خیلی خوب شد
البته یک جورایی عادت کرده بودم که یک پست جدا برای تشکر بدم!
نه!نقل قول:
کاملا درست گفتم!
یه نفر که 2000 تا پست داده و 100 تا تشکر کرده مجبور میشه تا یه 50 تایی تشکر بگیره، نه؟
یکی میگه بد یکی میگه خوب.
مسخره شد.
تاپیک پاک شود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من هم کلاس کار رو یه جورایی میاره پایین! نباشه بهتره... !!!
در حال حاضر كه تعداد مخالفان در نظرسنجي بيشتره ...و من هم جز مخالفان هستم ...
از تيم مديريت درخواست ميكنم اين سيستم تشكر را كه حالتي فانتزي دارد از فروم بردارند.
تشكر