یک مقایسه بین YV-150 و این المپیوس بکنید:
به مظر شما کیفیت ضبط کدامش بالاتره و هر کدام چه برتری نسبت به دیگری داره؟کد:http://www.namayeshgah.com/Goods/Show.asp?ID=21744
Printable View
یک مقایسه بین YV-150 و این المپیوس بکنید:
به مظر شما کیفیت ضبط کدامش بالاتره و هر کدام چه برتری نسبت به دیگری داره؟کد:http://www.namayeshgah.com/Goods/Show.asp?ID=21744
من تا بحال سامسونگ YV-150نداشتم ولی ضبط با کیفیت های متفاوت با فرمت mp3
وپخش mp3 ,WMAو البته حافظه 1 گیگ از مشخصات مشترک و البته داشتن FM Tuner ,Speech to text از نکات برتری سامسونگ است.البته کره ای بودن سامسونگ هم مزیتی است که نسبت به چینی بودن الیمپیوس ژاپنی!!!
حساسیت خوب المپیوس قابل توجه است ولی برتری نسبت به مدل های قدیمی تر سامسونگ ندارد.(چون این یکی رو هنوز ندیدم)مشخصات ضبط هم فکر میکنم یکی باشد
افاضات قبلی مار رو فراموش نکنید:
نقل قول:
seymourجان،وقتی آدم شروع به انتخاب میکنه انتظاراتش تغییر میکنه.مثلا من اول روی مسئله ضبط خیلی تاکید داشتم.اما الان با این مشکل که نمیتونم با کیفیت ضبط کنم یه جورایی دارم کنار میام گرچه بهرحال باید یه انتخابی فکر کنم که این موضوع را حمایت کنه اما دیگه یه voice recorder های حرفه ای برای کارم فکر نمیکنم.بیشتر فکر میکنم حجم حافظه کافی داشته باشه تا هرچه کمتر مجبور به وصل کردن به کامپیوتر بگردم براش.بیشتر دلم میخواد پخش خوبی داشته باشه و به خوبی کنترل روی تراک در حال پخش داشته باشه تا من بیشتر و راحتتر به کارم برشم.و یه کم هم funباشه.
اشکال سامسونگ مدل YV-150 ظرفیت پایین اش است.الان من با یه دستگاه 512 مگی دارم کار میکنم.تقریبا روزی دو دفعه باید به کامپیوتر وصلش کنم . فایل های قدیمی رو پاک کنم و فایل های جدید رو بریزم.من روزی سه تا چهار تا فایل 70 تا 80 مگی معادل 6 ساعت سخنرانی رو ترجمه میکنم.بیشتر موقعه ها نمیدونم فلاش یا CD حاوی سخنانی کجاست!حداقا 2 گیگ مموری نیاز منه.گرچه چه اینجه چه فروم های خارجی متق القول اند که سامسونگ بهترین انتخابه من از YP-P2هم خوشم نیومد چون تازه الان که فریم ویر اومده مثل اینکه ضبط میکنه(اونم از FM)ولی وقتی تو مغازه موقع خرید نمیتونم ضبطش رو امتحان کنم.رو هم رفته اینکه ضبطش نسیه است دلم رو زده.
creative هیچ وقت نظر منو جلب نکرده بود تا همین دیروز که کلی review مثبت دربارش خوندم.الان فکر میکنم این دستگاه جدید اگه تو خوندن کتاب الکترونیکی هم بتونه کمک کنه خیلی عالیه.البته قیمت 8 گیگش خیلی ارزونتر از مدل های دیگرشه.حدود 160 لار امریکار شاید بتونم یه دونه برا خودم بخرم گرچه با کمتر از 360 دلار میشه یه 32 گیگش رو خرید.
یه کم به صبر و حوصله من و نظر شماها برمیگرده.اگه کریتیو مدل ZENیا مشابهاتش رو به قیمتی که اون دوستمون میگفت از E100 مبلغ قابل ملاحظه های ارزونتره.خوب شاید عاقلانه باشه مدل های کریتو رو ببینم.
بهرحال نظر من به این شکل تغییر کرده:
یه MP4که:
1-قابلیت ضبط باline in
2-رادیو FM
3-حداقل حافظه 2 گیگ
4-کیفیت پخش صدای عالی
البته فکر نمیکنم زیاد سخت گیرانه باشه.
اگه مطمئن باشم که کیفیت ضبط از میکروفن خوبه از Line In هم صرفنظر میکنم.ضبط خوب یعنی 96khz/16bit به بالا!
البته هنوز به YV-150 بعنوان مناسب ترین گزینه MP3 recorderدارم فکر میکنم.
ارادتمندیم
مدل قوی تر ، یعنی مدل بهتر از نظر کیفیت ؟ ... خب سامسونگ از نظر کیفیت بین سه تای اول نیست مسلما ... (احتمالا iriver - creative - cowon - ipod این عنوان رو بین خودشون تقسیم کنن) ... هرچند سامسونگ هم واقعا پیشرفت کردن و الان پشت دره ... ضمن اینکه تفاوت کیفیت در این سطوح بالا احتمالا واسه خیلی از ماها محسوس نباشه ...نقل قول:
اما اسپیکر ، قابلیتی نیست که خیلی روش مانور داده بشه ... فرض اینکه اگه یه نفر اسپیکر بخواد میره و یه دونه بلندگوی قابل حمل با کیفیت که جزو لوازم جانبی تولیدی همین کمپانی هاس رو بخره (20 تومن به بالا)
خب اگه اینطوریه ، D2 از cowon خیلی واسه شما خوبه ... line in داره و خوبه ... رادیو هم داره و ازش میشه ضبط کرد ... حافظه هم که 2 گیگ به بالاس ؛ تازه کارت حافظه هم که می خوره ... کیفیت پخشش هم که فوق العاده اس ..نقل قول:
سلام به دوستان گلم داش سیمور وsastwhc و بقیه دوستانی که دارن تاپیک رو می خونن
من دیروز یه سر به مجتمع پایتخت زدم. ویه 20 دقیقه بود و نرسیدم کامل بگردم. منتها iriver x20 از iriver e100 ظاهر قشنگتری داره. بعد منوهاش زیباتره و یکم سنگینتره از لحاظ وزنی کلید چهار جهتش به صورت ولوم دایرهای می چرخه و زیرش لد آب رنگ ظاهرا روشن میشه. ال سی دیش 2.2 فکر کنم باشه قیمتش هم 125 هست که جا برای چونه داره چون پایتخت گرون فروشن.
منو e100 به نظرم چنگی بعه دل نمی زه چون پشت زمینش سیاهه و لی x20 با نمادهای گرافیکی مثل عکس رادیو یا آیکون ویدیو منوهاش تغییر می کنه یه چیزی مثل کریتیو زن.
تو دست هم گرفتم امتحان کردم. x20 بدنش مشکی براق و به قولی متالیکه ولی e100 پلاستیک مشکی مات با قیمت138 تومن!
x20 رو باطریش رو خودت هم می تونی عوض کنی ولی e100 v, ki.
سامسونگ t10 که اسباب بازیه یه عیب بزرگ داره روش یه تیکه سطح شیشهای داره برا همین دیدن ال سی دیش زیاد جالب نیت به هر جال باید خودتون هم برید تو دست بگیرین وتست کنید.
و کیلیداش لمسی هست.
اما یه چیز جالب کینگستون 120 تومن با صفحه لمسی یه قلم هم داشت. صفحش فکر کنم 2.5 اینچ بود من که تو نت اطلاعاتی در موردش گیر نیاوردم مدلش نمیدونم k26 بود فکر کنم آخر تقلبی بود و ظاهر خوبی داشت! یا بهتر بگم گول زننده. به هرحال تست نکردم یه 20 ثانیه تو دست گرفتم چیزی ازش دست گیرم نشد!
مارشال هم بود امروز هم یکی از بچه ها داشت می گفت وایرلس هم داره! 50 تومن خریده!! و ساخت چینه اطلاعاتی در موردش ندارم شما دارید؟
آیپاد نانو هم مثل چی بگم ....تو بازار بود .
شاید فردا هم پایتخت برم چون اون طرف کار دارم.
فعلا
در ضمن sastwhc عزیز
من منظورم همون creative zen بود نبود مدل xfi .
xfi یه مدل وایرلس هم داره . البته اینا تا بیاد تهران و قیمتاش به سطح پایین برسه یه نمه طول می کشه.
cowon d2 هم قیمت 190 هم من دارم. در ضمن آیپاد هم 150 تومن هم یه جا قیمت دارم نقرهای رنگ بود ipod nano بود و فکر کنم 2 ' گیگ بود.
sansa ازر سندیسک هم 105 تومن بود ال سی دی دو اینچ. این همه قیمت دادم بهتون. برید حالشو ببرید. البته جا برا تخفیف باید داشته باشه.
x20 مدل خوبیه و درکلاسی که هست امکانات متنوعی داره ... بخصوص در زمینه ضبط صدا ... اسپیکر و کارت حافظه و اینا رو هم که می دونی ... شاید تنها مساله اش ، سایزش باشه که یه مقدار بزرگه ..نقل قول:
کینگستونی که گفتی ، مارک متفرقه اس ...
مارشال هم زیاد مارک معتبری نیست به نسبت مارک های سنگین وزنی که داریم بحثشون رو می کنیم ...
امرز دوباره پایتخت رفتم
cowon d2 معرکه بود قیمت 190 تومن. 2.4 اینچ ال سی دی کیفیت بالای ظبط صدا وپخش صدا و تصویر و سبکی وزن.
e100 رو هم تست کردم منو اصلیش گرافیکال بود با بک گراند طوسی و منوهای فرعی همین بک گراند با نوشته های متنی. ولی دستگاه خوبی به نظر میرسه و بیشتر شبیه گوشی موبایله تا mp4 player. ال سی دیش هم نویز داره یعنی خطوطی افقی از بالا به پایین صفحه حرکت می کنه. تو cowond2 چنین چیزی ندیدم شاید نداشته یا اید من زیاد دقت نکردم که متوجه ش بشم.
قیمت e100 رو 128 گرفتم.
creative zen هم تست کردم اون همین نویز ال سی رو داشت ولی منوهاش قشنگتر بود یه بک گراند قرمز رنگ داشت.ولی کیفیت ضبط صداش رو تست کردم یه هدفون زدیم بهش و گوش دادم صدای خودم و فروشنده رو که ضبط شده بود خیلی ضعیف بود نسبت به صدای ضبط شده cowon d2 که تو مغازه قبلی تست کردم. تازه مغازهای که cowon d2 خیلی شلوغ بود ولی کریتیو تو مغازش خلوت بود. حالا ممکنه از هدفونه هم بوده باشه چون اینطوری هم نمیشه قضاوت کرد چون هدفون کریتیوه روش مارک کریتیو نخروده بود و از این لو لهای ها نبود دم دستی یارو برداشت و زد که تست کنه.
مورد بعدی اینکه وقتی فیلمی که تو خود کریتیو برای تبلیغ مدلهاش بود رو تست کردم مثلا فیلم تبلیغی کریتیو زن رو که پلی کردم دیدم کیفیتش مثل فیلمهای کیفیت پایینی هست که تو موبایلها میگیرن 3gp وبعضی از قسمتها تو فیلم ماته و یکم می گزره دوباره صاف میشه و صاف و شفاف و پشت سرهم که عالی پخش بکنه نبود. آیا واقعا کفیت پخش فیلمهای کریتیو زن در همین حد هست یا نه کیفیت پخش فیلماش بالاتر هست و باید فیلمهای با کیفیت بالاتری درش قرار داد و اون فیلمهای تبلیغی خودشون کیفیت بالایی نداشتن.
مارک aptech هم بود که فروشندش می گفت ساخت آلمان هست. از 75 شروع میشه به بالا یه مدل هم داشت 130 تومن که دوربین دو مگاپیکسلی هم داشت با صفحه 2.4 اینچ و شبیه ایپاد نانو بود
در ضمن ipod nano 8 گیگ مربعی شکل 210 تومن و مدل زشت-از نظر من- و مستطیلی شکل 4 گیگش 140 تومن.
نظرتون دوستان گلم و شما سیمور جان درمورد این موارد چیه مخصوصا پخش فیلم کریتیو زن
در ضمن psp پورتابل هم 200 تومن! فکر می کردم بیشتر از این فقیمتها باشه .صفحش چند اینچه. بعد اینکه خیلی بزرگه وضبط نداره یگه فقط بدرد گیم میخوره درسته یا نه نرمافزار هم روش سوار میشه کرد برای دیدن فیلم و تکست و .....
سلامنقل قول:
راستش این مدت اینقدر نقد مثبت در مورد ZENو کلا Creative خوندم که گفتم اگه مدلی دارع که Lineinداشته باشه اونو هم ببینم.در ضمن میتونم صبر کنم تا یه دونه از ZEN X-Fiبرام از دبی بخرند.(اگه اونجا پیدا بشه)
و از طرف دیگه در مورد COWON D2از یکی از دوستان که سوال کردیم انگار نشد جواب بده و روزی هم که من رفتم پایتخت جایی نبود مدل تست D2 داشته باشه.اگه کسی D2داره ممنون میشم کمک کنه!یا اگه آقای aria irani شما کجا تست کردی؟
در مورد D2 : مطمئنا یکی از 2-3 گزینه برتر در دامنه مدلهای متوسطه ... از نظر ضبط هم همینطور ..نقل قول:
در مورد aptech : بی خیال ؛ مارک معتبری نیست ... به حرف فروشنده هم به هیچ وجه اعتماد نکن ... حتی اگه پسرعموت باشه ...
اون نانوی مربعی شکل ، نسل سومه .. اون مستطیلی ، نسل دوم ...
در مورد پخش فیلم zen : والا من نمی دونم اون فیلم چه شرایطی داشته .. اما بهرحال توی ریویوهای معتبر ، شدیدا تعریف شده از تصویرش :
از پاکت تیبل :
از ABI :نقل قول:
is vibrant and colorful, making videos an absolute pleasure to watch
از cnetنقل قول:
The 16.7 million color screen looks great, as does the video played back on it
از لپ تاپ ماگازین :نقل قول:
the Zen's screen is fabulous. Photos look vibrant and bright, with excellent color saturation and good detail. Videos are similarly impressive--clear and bright with no noticeable pixilation (though we did notice the occasional blurring around some sharp edges)--and the viewing angle from side to side is excellent
فقط تعریف کردند ... و مورد انتقادی خاصی مطرح نشده ... بجز یه مورد که اون هم یه چیز معموله و بقیه مارک ها هم مستثنی نیستننقل قول:
Our video looked pretty good on the Zen; colors were sharp, and the footage played back smoothly. When we played the same Dane Cook clip on the nano, it looked crisper and a tad brighter but too small.
ضمنا ، ممنون از قیمت هایی که گزارش می کنی ... واقعا بدرد بخور هستن ...
psp رو طبیعتا واسه بازی در نظر گرفتن .. ولی خوراک فیلم دیدنه ... و ضمنا کیفت صوتی بسیار خوبی هم داره ... نتیجه اینکه هم بله و هم نه ... بستگی داره به کاربردت ... واسه یه نفر که استفاده اصلی اش بازیه ، اما می خواد فیلم هم ببینه و موسیقی هم گوش کنه ، خیلی خوبه ...نقل قول:
قابلیت Line in جزو قابلیت های مرسوم در کارای creative بود و اکثر مدلهای اصلی اینو دارن و داشتن ... نمی دونم چرا توی zen پیاده نشد ... (احتمالا همون بحث کاهش قیمت به قصد رقابت مطرح بوده)نقل قول:
مثلا از نظر کیفیت ضبط و Line in ، مدل zen v plus جزو بهترین های کریتیتو هستش .. بخصوص Line in ... از نظر کیفیت صدا هم جزو بهترین های دنیا بوده این یکی دو ساله ... اما پخش تصویر ، جزو قابلیت های جانبی اشه و چندان جالب نیست ...
//
من خودم هم کنجکاوم ببینم آریا جان کجا میره واسه تست ...
درود به بروبچ عزیز تو مجتمع پایتخت من 2 الی 3 تا مغازه که رفتم گفتم باید تست کنم طرف سه سوته مدلهای که باز داشت رو آورد. کریتیو طبقه اول و بقیه دوم برید پیدا میکنید تو ویترینشون هم مدلها هست.
در ضمن به نظرم کیفیت ضبط کریتیو زن دربرابر ضبط cowon نمره 50 در باربر 100 رو میاره. شاید هم موقع تست کریتیو فروشنده هدفون خود کریتیو رو متصل بهش نکرده بود چون از این لولها ها نبود.
ولی کریتیو منوهاش خیلی قشنگتر از e100 هست منتها e100 امکانتش فول هست ولی ال سی دیش از بغل کم رنگ می شه. تو ویدیو یو تیوب طرف داشت تست میکرد.
داش سیمور خواهش میکنم یه چندتا قیمت گرفتم گفتم بزارم تو نت بقیه ملت هم بدردشون بخوره . وانتخاب خوبی بتونن بکنن.
منم رفتم D2 گرفتم
سوالم اینه که :
من ضبط ماشینم Dvd خور هست
آیا میشه D2 رو به بلنگو های ماشینم وصل کنم ؟
بله مدولاتور اف ام بگیرید.نقل قول:
آقای مدیر "سودا خان"
به سوالات من هم اگه پاسخ بدید ممنون میشم:
نقل قول:
سلام
دوست عزیز من میخوام یه D2بخرم ولی قبل از خرید میخوام چند تا مطلب رو ازت بپرسم چون انگار شما داری.
1- اگر روی یک فایل صدای در حال پخش مثلا موسیقی pause بگیری چه اتفاقی می افته؟ظرف چند ثانیه خاموش میشه؟اگر قابل تنظیمه تا چقدر میشه تنظیمش کرد؟اگر خاموش شد و دوباره روشنش کردی روی همون ثانیه که خاموش شده میاد یا اول فایل؟
2-کیفیت ضبطش چطوره؟مثلا تلویزیون رو روشن کن و بلندی صدا رو در حد صحبت کردن عادی بذار و شروع کن به فاصله گرفتن از تلویزیون وهر 3 متر خودت فاصله رئ بگو و بعد حاصل کار رو وقتی کیفیت ضبط روی 64kb/sتنظیم شده برای ما بگو.
3-تا بحال mp3 player یا voice recoder داشتی؟ کیفیت ضبطش در مقایسه با اونها چطور بوده؟
4-سرعت پخش از روی SD چطوره؟ AVI فشرده(فرمت معمولی که فیلم ها رو باهاش رو اینترنت پیدا کرد) رو چطور نشون میده؟(تفاوت فرمت های مختلف)
5-هر کاری که انجام میده و مورد توجه ات بوده رو بگو لطفا
6-بنظرت چه مشکلاتی و نقطه ضعف های داره؟
7-از همه مهمتر اگر یه فایل صوتی بزرگ مثلا 2 ساعته داشته باشی سرعت FastForwardسریع جلو رفتن در همه ثانیه ها یکسان است یا بتدریج زیاد میشه مثلا چقدر طول میکشه 2 دقیقه بزنی جلو ؟40 دقیقه چقدر طول میکشه؟
ارادتمند
ممنون
ولی من برای یکی دیگه هدیه گرفتم !
خودم ندارم که این تست ها رو برات انجام بدم
درود به شما sastwhc دوست گلم
ببینم من d2 رو تو دستم گرفتم وتستش کردم. سبکه تاچ اسکرینش خوبه. کیفیت ضبط صداش خیلی خیلی خوبه. از صدای من و فروشنده که ضبط کرده بود صدای واضحتر و قویتری داشت. ولی خوب پولش هم خوبه 190 هزار تومن ناقابل برای این وسیله زیادی گرونه اگر تو پایه 140 تومن بود منطقی بنظر می رسید. به هرحال من کهخ ودم بودجه خریدم ته تش به iriver e100 یا x20 یا کریتوی زن خودمون برسه و حاضر نیستم 190 تومن پول برای d2بدم. در مورد کیفیت ضبط صدا هم اگر صدای که ضبط میکنید با هر وسیلهای ضعیف بود با نرمافزار میزان صداش رو میشه تقویت کرد. که البته اگر نویز باهاش باشه نویز هم باش تقویت میشه که بعد مشه یه سری ----- گذاشت تا نویز رو تاحد کمی برداره.
در ضمن soda جان شما d2 رو چند خریدی و از کجا؟
صدای که ضبط میکنید با هر وسیلهای ضعیف بود با نرمافزار میزان صداش رو میشه تقویت کرد. که البته اگر نویز باهاش باشه نویز هم باش تقویت میشه که بعد مشه یه سری ف ی ل ت ر گذاشت تا نویز رو تاحد کمی برداره.
اگه دستگاهت ورودی Line داره .. (aux) ... می تونی یه کابل کوتاه هدفونی بگیره ... یه سرش وصل میشه به پورت هدفون d2 و اون یکی سرش به aux و بعدش تمومه ...نقل قول:
اگه نداره ، همونطور که دوستمون گفت باید FM Transmitter بخری ... یه جور فرستنده اس که وصلش می کنی به d2 ... بعد صدا رو می فرسته روی موج FM رادیوی ماشینت ...
محصولات cowon واسه این کارا مناسبن .. چون خروجی صدای بسیار بلندی دارن ..
ای خدا ... حیف شد ... منم یکی دوتا سوال داشتم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
معلومه طرف عزیز بوده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله – از این کارا میشه کرد ... اما به قول معروف آب رفته رو نمیشه باز گردون به جوب !! ... وقتی کیفیت پایین بشه یا نویز موجود باشه ، نمیشه 100% اصلاحش کرد ... مثلا شاید 20-30 درصد بهتر بشه .. اونم شاید...نقل قول:
درسته دوست عزیز ولی هر چقدر ضبط با کیفیت تر باشه این کار راحتتر انجام میشه.نقل قول:
ای کاش میتونستم. لااقل بعضی reviewها رو براتون ترجمه شده اینجا بذارم.
حق با تویه،قیمت D2اصلا ارزن نیست.گرچه Lineinهم مشکلات خاص خودش رو داره.این جور که خوندم برای ورودی صدا باید به جکی که کار خروجی TVرو انجام میده یا راطه بخصوص بزنی.البته بعدش میشه External Micرو انتخاب کرد که نشون میده احتمالا با بیشتره میکروفن ها سازگار خواهد بود.البته کیفیت میکروفن خودش هم میگن عالیه.
درباره الترناتیو هایی مثل E100یا ZEN:
E100 چون صفحه نمایشش LEDکیفیت پخش خوبی نداره.البته از کیفیت پخشش صداش هم چندان تعریفی نمیشه.اما روی هم رفته موقع کار کردن دستگاه با ثباتیه.
CILIX 2 دستگاهی که ورودی میکروفن نداره و رم اضافی هم نمیخوره ولی چون صفحه نمایشش OLEDکیفیت پخش خیلی بهتری نسبت E100داره.در هر حال قیمتش هم 152 نزدیک 10 تونم ارزونتره.
ZENدستگاهیی به بخش صدای خوب با پخش تصویر خوب اما بدون ورودی صدا وبا ضبط متوسط.اما این دستگاه دچار هنگ میشه و نیاز به ریستارت داره.یکی از کسایکه اونو خریده بود کای به خودش و کریتو فحش نوشته بود :21:
راستی من zen v plus ندیدم.قیمتش چنده؟یکی از دوستام پارسال گرفتش.
ایکاش Clixرم میخورد و من همونو میگرفتم.اهان یه ایراد دیگه که به ZENمیگیرند اینه که اهنگ هایی که روی SD RAMذخیره میشود.با توجه به ID3یا Artis مرتب نمیشن.یهنی یه سری فانکشن ها برای حافظه دستگاه وجود داره که برای حافظه توسعه یافته وجود نداره.
اختلاف E100با D2در حدود 50تومنه.راستش من Touch screen بودنش اصلا خوشم نمیاد.همین طور در مورد رادیوش هم اصلا جایی نکنه مثبت ننوشته.
خب هر دستگاهی کم وکاستی خودش رو داره و سیاست کمپانیها هم تو ایم امر دخیل که بتونن محصولات دیگشون رو بخرن. تو دوربینهای دیجتال مثل کنون که بری و بررسی کنی این امر کاملا مشهوده.
ولی در کل کریتیو zen مورد خوبی هست موزیک ها رو حافظه خودش برز و فیلمها رو تو رم اس دی مشکلی که گفتی تا یه حدی رفع میشه ولی e100 منو زشتی داره کریتیو تو این مورد عالیه. منو x20 iهم قشنگه. و دکمهش زیر لد آبی داره که گاهی روشن میشه. تو تاریکمیشه دید و لی اونای دیگه این طوری نیستن و اینکه IRIVRE E100 وX20 السی دی 262 هزار تا رنگ دارن ولی کریتیو 16.7 میلیون رنگ!
اینا رو از سایت ANYTHINGABOUTIPOD خوندم ولی d2 کیفیت ضبط صداش خیلی خوبه.
راستی d2 پایینترین قیمتی که دارید بچه ها چنده؟ من 190 از پایتخت دارم. کمترش رو سراغ دارد؟
از پایتخت و 8 گیگشو 245 هزارنقل قول:
seymour جان متشکر از توضیحاتت
آره خیلی عزیز بوده
خواهرمه
من پایین تر از 200 تومن از پایتخت یاپاساژ رضا نتونستم پیدا کنم.نقل قول:
در ضمن این مدت که دارم میگردم به این نتایج رسیدم:
بهترین IC Recorder:
Sony MX20
قابلیت ضبط با فرمت wavو بخش wav و mp3.رم 512 مگ قابلیت استفاده از SD تا 2gig.
دارای Line in.قابلیت اتصال به تلفن.میکروفن اکسترنال.
بهترین voice recorder با رادیو:
Smsung YV-150
1gig حافظه Line inو قابلیت اتصال به میکروفن.ضبط صدا و پخش mp3 wma.رادیو FM باکیفیت با قابلیت ضبط.
بهترین player با قابلیت ضبط و Line in:
Cowon D2
ضبط با فرمت wma
اندازه کوچک دستگاه و اندازه بزرگ صفحه نمایش
*کیفیت عالی صفحه نمایش
*کیفیت پخش عالی صدا و تصویر
*قابلیت تنظیم عالی دستگاه برای حالات مختلف استفاده
*باطری با زمان استفاده طولانی
*خروجی هدفون قوی برای راه اندازی هدفون های بزرگ
*امکان توسعه حافظه (رو خور)
*قابلیت های جانبی فراوان
*دارای Line inو خروجی AV
دارای شاژر برقی در داخل بسته بندی
واسط کاربری آسان
نکات منفی:
تعداد کم دکمه
*نیاز به آپگرید فریم ویر
*عدم امکان ساخت لیس پخش PLay List
*لوازم جانبی کم
*عدم امکان کنتل از راه دور
قیمت بالا
*بخاطر کوچک بودن صفحه تماس کار یا تاچ اسکرین آسان نیست
عدم وجود ولوم صدا روی صفحه بشکل در دسترس
اما در مورد دستگاه های در قیمت متوسط
iRiver Clix
Creative ZEN
در مورد دستگاه های ارزان:
iRiver T7
Samsung U3
Sony B100
Creative ZEN Stone
(اینارو بنوان نظر شخصی نوشتم شاید بدرد کسی بخوره)
نظر شما ها چیه؟
پاتوق منم همین فرومهANYTHINGABOUTIPODنقل قول:
:10:
E100دستگاه stableو قاطی نمیکنه.میشه بهش اعتماد کرد .و جزو دستگاه هایی که کاربر ها بعد از نقد ازش شدیدا تعریف کردند(برخلاف معمول)
ZEN دستگاه با پخش عالی اما مشکل سخت افزاری/نرم افزاری دارد به این مهنی که گاهی نیاز به ریست دارد .
پخش عالی صدا و تصویر.در مورد تصویر از OLEDاستفاده میکنه که کریتیو برای خودش تو این زمینه کسی است:27:
یادم رفت سوال کنم اینجا اگه میشد میگفتید الان از چه دستگاهی استفاده میکنید یا قبلا چی داشتید و مشخصاتش چی بوده میتونست به من خیلی های دیگه یه کمک اساسی بکنه.
راستش یه سری سوالات است که اگه داشته باشی میتونی جواب بدی!
یه همچین بخشی تویه همون فروم هستش اما چون 90 درصی دستگاه های رایج امریکاییست زیاد بدردم نخورد.یا شایدم بهتره یه تاپیک دیگه بزنیم؟راستش این تاپیک همچین سوالی توش هست.
ارادتمند
بذار اولین نمنه اش رو هم خودم بگم:
1-اولین دستگاه من یه IC Recorder SIMSبودبا خافظه داخلی 32 مگ و اسلات SD/MMC 32مگی که با 256 هم بد کار نمیکرد(گرچه یه کم زیاد هنگ میکرد با 256)رادیو نداشت اما حساسیت ضبط عالی داشت.اما ضبط با فرمت خاص خودش با کیفیت 64kh/8bitمعادل کیفیت صدای تلفن.
2-بعد یه دستگاه Apacer 238خریدم با 512 مگ رم داخلی و اسلات SD/MMCکه تا 2 گیگ رو میگن باید ساپرت کنه.من تا حالا بیشتر از همون 256 مگ رم چیزی نذاشتم روش.کیفیت پخش متوسط با حمایت از WMA و MP3 اما wav پخش نمیکنه.
رادیو نداره.ضبط نمیکنه.روی LCD با روشنایی آبی رنگ شماره اهنگ رو مینویسه واسه همین اسم آهنگ مشخص نیست.
الیمپیوس و u3و هم داشتم.اگه شما هم راغب شدید ادامه میدیم.
در مورد میکروفون از طریق line in :ورودی های Line و mic از نظر ولتاژ و gain با هم یه مقدار تفاوت دارن .. خلاصه اش اینه که اگه می خوای میکروفون به line وصل کنی ، باید میکروفونی باشه که pre amp شده باشه ...نقل قول:
در مورد zen : مطمئن باش که zen بیشتر از دستگاه های دیگه دچار هنگ نمیشه ... بخاطر تجربه بد یه نفر نمیشه یه مدل رو زیر سوال برد ...
در مورد zen v plus : بازار رضا و بازار ایران رو چک کن .. قیمتش بسته به حافظه (1 تا 8 گیگ ) ، از 75 تومن تا 150 تومن باید باشه ..
نقل قول:جسارتا : Anythingbutipod ... (اینطور که شما نوشتید ، اصلا معنای اسم تاپیک واژگون شده !!)نقل قول:
توی اون یکی تاپیک من یه شماره دادم ... ببین بدرد می خوره یا نهنقل قول:
نظر موافقی در کار نیست/.؟نقل قول:
تایید میشه اشتباه لپی در حد کپی pasteبود:31:نقل قول:
درود
من که راستش Mp4 قبلا نداشتم.
و مورد دیگه Iriver clix و Iriver clix2 قیمتش چنده پایینترین ظرفیت دیگه مثلا اگر باشه 2 گیگ ؟ وآدرسش و اینکه نسبت به انتخابهای دیگم مثل Iriver e100 و Iriver 20x و creative zen در چه حده؟
در ضمن cowon u3 قیمت تلفنی 150 بود!اون ال سی دیش در چه حده؟
در ضمن من یه چیزی میخام که بشه با هاش هم فیلم دید و والسی دی خوب داشته باشه و کیفیت صدا خوب منتها کریتیو زن اسپیکر نداره و تسکت هم همینطور که تکست رو شاید بشه به عکس تبدیل کرد تو دستگاه ریخت .ولی اسپکرش رو نمیشه کاری کرد مگه جدا گرفت!!!!!!!
در ضمن iriver e100 رو قیمت 125 هم دارم 2 گیگ و 20x هم میفیته احتمالا رو 115 و کریتیو زن هم 90. نظرتون چیه؟ قیمت clix و clix 2 رو هم محبت کنید اگر دارید بگیید.
ممنون
یک مورد ددیگه lplayer از مارک Iriver که 2 گیگ هست قیمت گرفتم 110 تومن اون چطوره نسبت به Iriver e100 و Iriver 20x و creative zen و Iriver clix و Iriver clix 2 ?
از نظر کیفیت و امکانات از کدوم یک از مدلهای بالا بهتره؟ وقیمت رو طرف درست بهم گفته و در ضمن می گفت که جدیدتر از clix هست و clix دیگه تولید نمیشه؟
sastwhc عزیز
Iriver clix یا Iriver clix 2 رو شما کجا دیدی وقیمت و ظرفیتش چند بود؟
آردس رو هم بهم بده. مرسی
در مورد clix : قیمت 2 گیگش باید 175 تومن باشه ... clix2 رو هم نمی دونم گیر میاد یا نه ... از این تلفن چک کن : 88894459نقل قول:
clix نسبت به دو مدل iriver ی که اسم بردی در سطح بالاتره ... و رقیب zen حساب میشه از نظر کیفیت ... احتمالا کمی خوشدست تر از zen ... باامکانات متنوع تر
u3 مدل دامنه متوسط نیست ... مدل دامنه ورودیه ... مثلا با zen v plus رقیبه .. یعنی دستگاههایی که ویدئو توشون یه قابلیت جانبیه ... چون صفحه شون خیلی کوچیکه ...
اسپیکر : مدلهای اسپیکر دار بسیار محدود هستن ... بحثش شد توی یه تاپیک دیگه ... باید از بین همون ها انتخاب کنی ، یا بی خیالش بشی ...
متوجه نشدم اسم این مدلی که از iriver گفتی چیه ؟ ... lplayer ؟نقل قول:
یه بار دیگه هم فکر کنم اینو گفتم : clix جزو محصولات اصلی iriver هست که برای رقابت در سطح اول بازار ساخته شده ... یعنی با D2 و zen رقابت می کنه ... اما e100 و x20 محصولات فرعی محسوب میشن ... به همون نسبت کیفیت اولی ، از این دوتا بهتره .. توجه کن که فقط بحث کیفیت مطرحه ... وگرنه اصلا شاید x20 امکاناتش از همه بیشتر باشه ... ضمن اینکه آخرش اون دستگاهی خوبه که نیازهای شما رو بیشتر برآورده کنه .. وگرنه اینا همه خوب و معتبر هستن ..
پاساژ ایران - روبروی پله برقی - تلفنش رو هم که گفتم اون بالا ...نقل قول:
والا منم تا حالا یه creative muvo slim داشته ام ، یه studio (زی سایبر) که هدیه بود ... یه zen vision:m ... یه ipod nano ... اینا رو هنوز هم دارم ...نقل قول:
اولی رو که سال 80 خریدیم حدودا ... دومی هدیه بود (85) ... سومی سال 84 ، فکر کنم 320 تومن ... چهارمی سال 86 فکر کنم 220 تومن ... از نظر کیفیت صدا و امکانات که خب zvm سالاره ... نانو بسیار خوشدسته (دست خواهر کوچیکمه) ... استودیوی بنده خدا رو رد کردم رفت ؛ چون کیفیت بسیار پایینی داشت ؛ اما در عوض video in داشت که قابلیت خیلی بانمکی بود ... ضمنا گارانتی خوبی داشت ؛ یعنی با اینکه زود خراب میشد ، اما اینا هم با انصاف بودن و زود عوضش کردن واسه ام / بدون هیچ هزینه ای ! ... slim هم که اون موقع خیلی شیک بود ... شارژیه ... دست داداش کوچیکمه (که می خواد یه psp بخره بجاش) ... کیفیتش هم خوب ...
clix 2 رو که 2 گیگ هست قیمت 130 دارم. 175 که دادی مال قیمت چه موقعی بوده؟
در ضمن 4 گیگ زن شده 125 و 2 گیگش 99 تومن.
اونم منظورم Lplayer از Iriver بود که 105 تومن قیمت دارم وصفحش 2 اینچه. ظاهرا clixها و Lplayer نسبت به زن امکانات سخت افزاری بهتری ندارن فقط نرمافزاری یه نمه بهترن. مثلا اسپیکر ندارن و مموری نمی خورن. ولی زن 2.5 اینچ با 16 میلون رنگ داره که واقعا معرکست. ولی اونا 262 هزارتایی رنگ دارن. در ضمن برای کریتیو هم دیدم که هک تو بعضی سایتها هست برا عوض کردن منوهاش البته مسولییتش با خودتون هست.
در مورد اسپیکر هم حق با توم هستش انتخابها محدوده راستش e100 نیازهای من رو بر آورده میکنه ولی کیفیت ال سی دیش زیاد جالب نیست و منوهاش یکم زشته. منم به دیدن فیلم علاقه دارم .
و یکسری امکانات هم مثل اسپیکر و تسکت برام مهمه ولی با این حق انتخابها باید ظاهرا بی خیالش شم و بجش کیفیت بالای ال سی دی مثلا زن رو به e100 jترجیح بدهم. یا clix2 رو انتخاب کنم ولی اونم مموری نمی خوره و اسپیکر نداره! Lplayer هم 2 اینچه و مموری نمی خوره!
!!!!!!!
چرا کریتیو که انقدر معروفه اسپیکر رو مدلاش نمیزاره وتکست رو ساپورت نمیکنه !!!!!
بیایم یه سرچی بکنیم فریموری چیزی لاقل برای تکست ساپورتش شاید گیر آوردیم! یعنی هیچ کس به فکر هک کردنش یا اضافه کردن امکاناتبه این مدلها از کریتیو نیفتاده!
سلام
من بالاخره دیروز دوباره رفتم پایتخت،متاسفانه D2 دکمه pause جدا نداره و جز اسکرین تاچ اونم 2 مرحله ای است.U5 فکر کنم ارزونترین پلیر-رکوردر با کیفیت باشه با قیمت 4 گیگ 130 تومن.iAudio 7هم دستگاه بی نهایت با کیفیت و گرونه است.
ZEN هم متاسفانه Drag Dropنیست و حتما فایل ها باید با یک نرم افزار مثل iTune یا WMP11به اون منتقل شه.Zen Wavهم کیفیت ضبط متوسطی داشت.حجم حداکثر 2 گیگی v pluseمنو مجبور کرد بالاخره یه D2بگیرم 4 گیگ 190 تومن.
بزودی نتایج تستش رو براتو میزارم.
2گیگ 125 تومن طبقه اول پایتخت و ط دوم روبرو پله برقینقل قول:
من از یکی از دوستان قیمت گرفتم ... پس باید اصلاحش کنم ... نسل دومش 130 تومن ؟ ... خیلی عالیه ...نقل قول:
در مورد lplayer :من اینو نمی شناختم .. الان چک اش کردم ... چیز خوبی به نظر میاد ... همون سنت خانواده clix رو ادامه داده ؛ یعنی استفاده از حداکثر فضای بدنه برای صفحه نمایش ... ضمنا کیفیت پخش تصویرش هم خوب بوده ظاهرا ... (راستی توی یکی از ریویوهایی که خوندم ، یه طعنه هم به e100 زده بود!) ... بهرحال ضعف اش در عمر باتری هست (زیر 15 ساعت) و ضمنا از نظر کیفیت صدا هم مطمئنا به creative نمی رسه ... ولی انتخاب خوبیه توی دامنه زیر 100 ...
در مورد zen : حالا من نمی خواستم اینو بگم ... ولی کلا در نظر بگیر که اصلا مقایسه ی zen با خیلی از اینایی که داریم اسم می بریم ، یه جورایی توهین به zen هستش ... zen جزو بهترین های یک سال اخیر بوده و توی فهرست معروف " 100 محصول برتر سال 2008 " که PCWorld منتشر می کنه هم حضور داره (کلا دو سه تا Mp3 player توی اون فهرست بودند)... باز البته میگم که : نهایتا بحث سلیقه و نیازه و شاید یه مدل دیگه برای شما بهتر باشه ..
creative هم به اندازه بقیه مدلها روی این قضیه کار کرده ، نه بیشتر و نه کمتر ... یعنی یکی دو مدل اسپیکردار داره ... کلا اسپیکر روی mp3 player قابلیتی نیست که خیلی روش مانور داده بشه ... همون بحث استراتژی رقابتی کمپانی ها : اسپیکر خوب دستگاه رو گرون می کنه ؛ در حالیه که معمولا یه قابلیت جانبیه ... بنابراین باید ارزون تموم بشه و اگه اینطوری باشه کیفیتش میاد پایین ... ضمنا خود کاربر احتمالا موبایل داره ... و به همین ترتیب ...نقل قول:
گشتیم نبود ، نگرد نیست ... علتش رو توضیح داده قبلا ... الان حتی وقتی هک های سخت افزاری روی کارای creative اجرا می کنن (تغییر هارد و ...) بازم آخرش باید نرم افزار رسمی خود creative رو بریزن ! ...