به نظر من d-link بهترین مارکه چون سال هاست که توی زمینهء تجهیزات شبکه کار میکنه.
من که خودم d-link 520tدارم 43.000خریدمش ازش هم راضیم.
فقط d-link
Printable View
به نظر من d-link بهترین مارکه چون سال هاست که توی زمینهء تجهیزات شبکه کار میکنه.
من که خودم d-link 520tدارم 43.000خریدمش ازش هم راضیم.
فقط d-link
سلام بچه ها.من میخوام adsl بگیرم ولی موندم مودم رو چی بگیرم.چون در زمینه adsl کار نکدم تجربه ای هم ندارم.
1)تا حدود 45 تومن(اگر کمتر هم هست بگید) چه مودمی بگیرم؟البته نمیخوام 1 ماه بعد بسوزه!میخوام چیز خوبی باشه!
2)مادربردم 2 تا کارت شبکه داره میتونم از اونها استفاده کنم؟
3)اگر در این زمینه راهمایی کنید ممنون میشم.مثلا usb خوبه یا نه؟ و...
در ضمن میخوام شاتل 128 adsl2+ بگیرم.
ممنون از راهنماییتون.
نقل قول:
مطمئنن همه ازش استفاده خواهند داشت
مخصوصا که دیگه تمام گوشیها دارن وایرلس دار میشن...:46:
نقل قول:
منم همینو گرفتم 77
تا حالا مشکلی نداشتم باهاش و راضیم ازش
فقط قبلا مودم adsl نداشتم... آیا هیچ کدوم دکمه پاور ندارن؟ یا این مدل نداره؟
دوستان حالا قیمت این وایر لسا چقد گرونتره و با موبایلم میشه باهاش ارتباط برقرار کرد؟
راستی نکنه همون Wi Fi هست؟
اگه نه اینا چه ربطی به هم دارن؟
مرسی
فقط d-link
1)تا 45.000 دی لینک 520t مدل خیلی خوبیه adsl2+ هم ساپورت می کنه تک پورت لن هستشنقل قول:
2)آره می تونی از یکیش استفاده کنی
3)usb هم اصلا نگیر چون درایورش زیاد اذیت می کنه هی می پره فقط از پورت لن استفاده کن
در ضمن اول از خود شرکت بپرس که چه مارک هایی رو پشتیبانی می کنه بعد سعی کن که از خود شرکت مودم نخری چون گرون می فروشند
اگه سوالی هست در خدمتیم:20:
کجا میشه مودم خرید؟
یعنی بازار اصلیش تو تهران کجاس؟
در حال حاضر بازار رضانقل قول:
من که تو تهرانو نمی دونم
مارک d-link اصلش ماله چینه و با دو گارنتی تولیرایان و ایزی تو بازار هست
نه فرق می کنه استاندارد ها و بردی که دارن و تجهیزاتش با هم متفاوت است.نقل قول:
جدی گفتی اینو!!!؟؟!؟!نقل قول:
آخه این مرکزی که شکما گفتی از محلای خرید ل.ازم الکترونیکی و مخصوصا کنسولهای بازی حداقل در 6-7 سال پیش به قبل بوده و فکر کنم الآن مجتمعهای تجاری و پاساژهای زیادی برای صنف کامپیوتر و وسایل جانبی زده شده باشد !
به نظر من بهتریم مرکزهای خرید کامپیوتر اول از همه بازار رضا بعد از آن مجتمع کامپیوتری ایران و بعد از آن هم میشه پایتخت و ولیعصر و .... اینها را نام بد!
الآن توپخونه دیگه مرکز جنسهای بنجل و رده پایین و بی کیفیت شده حداقل تو لوازم کامپیوتری !
من فقط نظر خودم را گفتم و نظر تمامی دوستان مورد احترام است !
راستش ما 2 3سال پیش رفته بودیم پر از مودم adsl بودنقل قول:
چی شد جواب ما؟!نقل قول:
شاتل این ها رو میده:
Asus AM602 COMBO
Paradyne 6211
BiPAC 5200 Series
CT507
Billion 7300
فکر کنم فقط اولیش تو نظر سنجی هست.محسن جان لطفا اضافه کنید.
-------------------------------------
از بین مودم های بالا کدوم بهتره؟!
59000 تومان ارزش داره؟!
------------------------
در ضمن با کدوم اینا دیال آپ هم میشه استفاده کرد؟
ممنون.
59000 تومان ارزش داره؟!
این سوال منم هس شدید......
مطمئنی...!!!!نقل قول:
D-Link همچین مارک قدیمی ای هم نیستش...
اگه به سال ها و کیفیت و تجربه بخوای نگاه کنی Cisco یا همون مارک LinkSYS و USRobotics و Sun Microsystems که از اون اول بودن و بابا بزرگ همه اینا هستن... تازه DELL و HP و Microsoft هم در زمینه شبکه تجربه های بسیار بیشتری از D-Link دارن... همچنین کیفیت بیشتر...
:13:
پیشنهاد من به شما Asus AM602 هست که واقعا مودم کاری و خوبی هست!نقل قول:
قیمتش هم تا آنجا که من میدونم 50 هزار توامن هست اگر دیدی گران میدند خودت برو بیرون تهیه کن !
با هیچ کدام! مودمی که از فناوری ADSL پشتیبانی میکنه نمیتونه فناوریهای دیگه را ساپورت کنه! (یعنی واقعیت که من ندیدم و بعید میدونم باشه همچنین چیزی)
قیمت مودم خوب دیال آپ هم بیشتر از 10-15 تومان نیست !
اینو شاتل میده.درسته؟ولی COMBO که آخر اسم مودم نوشته یعنی چی؟نقل قول:
یشنهاد من به شما Asus AM602 هست که واقعا مودم کاری و خوبی هست!
بعد از بیرون بخریم اینا واسمون نصب می کنند؟!نقل قول:
قیمتش هم تا آنجا که من میدونم 50 هزار توامن هست اگر دیدی گران میدند خودت برو بیرون تهیه کن !
ممنون.
ُسلام.ممنون از جوابتون.یعنی من میتونم به جای خریدن مودم از کارت شبکم استفاده کنم یا اصلا ربطی نداره؟:11:نقل قول:
نهنقل قول:
شما اگه میخوای از مودم لن استفاده کنید نیاز به کارت شبکه دارید
ممنون:11:
سلام.یعنی اگر بخوام از مودم لن استفاده کنم باید به جز کارت شبکه مودم هم بگیرم؟نقل قول:
با تشکر:11:
بلهنقل قول:
واسه مودم لن حتما داشتن کارت شبکه لازمه
اگه کامپیوترت قدیمی نباشه لن داره اگه قدیمی باشه نیگاه کن ببین هست یا نه اکه هست نیازی به کارت شبکه نیست.نقل قول:
دوستان من یه سرچی تو وب زدم
ضاهرا مودم Asus am602 خوبه
اما خود شاتل Billion 5210 رو پیشنهاد داده بود ولی این Asus هم تو لیستشون هس
میخواستم ببینم کسی این دو مدلو میشناسه و میتونه بگه اون بیلیونه نسبت به ایسوسه برتری داره یا نه
بعدم این که برای خرید کارت شبکه هم چن تا سوال دارم که بعد این میگم
مرسی
دوست عزیز مودم هایd-link دکمه power ندارند.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
مطمئنی زد جان؟
آخه پس چرا توی مشخصات گوشهای اینجوری مینویسن:
Wi-Fi 802.11 b/g, UPnP technology=WLAN
من فکر میکنم این همون وایرلسه دیگه.... WLAN مگه همون نیست؟!!
ببخشید... من رو اطلاعات ناقص خودم دارم صحبت میکنم... اه خیلی دارم سوتی میدم نخندین بهما :31:
پس زودی بگو ببینم این چیچیه... اینی که واسه موبایل ها توی قسمت وایرلس مینویسن... یعنی نمیشه باهاش وصل شد به اینترنت وایرلس؟
سلام دوستان عزيز!
من بالاخره مودم USRobotics رو با قيمت 45.000 خريدم كه ADSL 2+ هست و مي خوام ازش براي ADSL معمولي استفاده كنم!!
ولي يه مشكلي كه دارم اين هست كه تو جعبش كابل USB اون نبود و فقط كابل LAN اون بود!! با LAN نصبش كردم و امروز رفتم يه كابل USB كه براي پرينتر هست براش خريدم! ولي وقتي نصبش مي كنم چراغ اتصال USB روشن ميشه ولي ويندوز نميگه Found new hardware و من هر كاري مي كنم نتونستن با اتصال USB تنظيمش و چكش كنم!! اگه ميشه من رو راهنمايي كنيد دوستان!
يه سوال ديگه دارم ، اونم اين هست كه اگه بخوام خودم مودمم رو نصب كنم بايد از ISP چه چيزايي رو بگيرم(منظورم اطلاعات نرم افزاري مثه IP و امثال اين)
سلامنقل قول:
کمی عجیبه که کابل داخل جعبه نبوده اما مشکلی نیست
شما به کامپیوتر وصل کن بعد سی دی مودم رو داخل سی دی رام قرار بده
داخل سی دی یک فولدر هست که اگر اشتباه نکنم اسمش Software هست
وارد پوشه بشو بعد از اون وارد پوشه USB و از اونجا نصب کن
از مدير سايت خواهش مي كنم مودم Planet را حتماً تو نظزسنجي قرار بدهيد.
من با اكثر مودم ها كار كردم هيچي Planet نميشه. Planet بايد تو نظرسنجي باشه.
مودم Planet با گارانتي دات كام عرضه مي شود.
این رو تبلیغ به حساب بیاریم؟نقل قول:
نه من قصد تبليغ ندارم. قصد من اطلاع رساني بود.نقل قول:
ولي Planet تو بازار خيلي معروفه و به نظر من بايد تو نظرسنجي باشه.
شما با گارانتی "انفورماتیک گستر" گرفتی...؟؟؟ چون مدل های ریمارک شده مودم های USR توی بازار دارن زیاد میشن و فقط اگه با این گارانتی بخرید میتونید اطمینان داشته باشید که قطعات اصلی رو خریدید... (این قضییه در مورد LinkSYS و D-Link هم صدق میکنه)... :19:نقل قول:
اگر شما مودم USRobotics 9112 رو گرفتی روی جعبه اش یه سری عکس داره که محتویات داخل جعبه رو به صورت دو بعدی نشون داده... محتویات جعبه USRobotics USR819112 :
ADSL2+ Modem
Power Adapter
Phone Cable, Ethernet Cable, USB Cable
Quick Installation Guide, CD-ROM
Micro Filter
هر یک از اینا که توی جعبه نباشه باید از فروشنده بخواید... :19:
Ethernet نیازی به درایور نداره ولی USB برای همه مودم ها نیاز به درایور داره... شما حتما باید قبل از اتصال مودم به کامپیوتر از طریق USB از طریق CD همراه Modem درایور رو نصب کنید... که یه برنامه AutoRun هستش با یه ظاهر مناسب و کار باهاش آسونه... :46:
بعدشم فکر کنم یه بار باید ریست کنید و بعد مودم رو به کامپیوتر وصل کنید... شما اگه دفترچه Quick Installation Guide همراه Modem رو بخونید توش کاملا توضیح داده... :20:
در ضمینه تنظیمات و کانفیگ مودم برای اتصال به اینترنت هم توی صفحه دوم همین تاپیک من خودم به طور کامل با عکس توضیح دادم.... :11: :
اینم عکس روی جعبه مودم که محتویات داخل جعبه رو معرفی میکنه... :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2689038&postcount=12
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید... :8:
دوست عزيز ضمانتم انفورماتيك گستر هست ولي مودمم 9115 هست!! روي جعبش هم شكل يو اس بي هست ولي در جعبش نيست!! براي من توش:1-آداپتور 2-كابل تلفن 3-كابل اترنت 4-يه تقسيم يك به 2 هست!! 5-يك كابلي كه نفهميدم برا چيه؟!! يك سر مثه سرهاي كابل تلفن هست و سر ديگر اون سفيد رنگ و كمي بزرگتر از كابل تلفن هست 6-سي دي 7-دفترچه 8-اسپليتر
دوست عزيز من كارهاي توي دفترچه رو كامل انجام دادم ولي كامپيوتر نبايد يه پيغامي بده كه مثلا مودم بوسيله ي Usb شناخته شد؟!!! از طريق Usb از كجا بايد بفهمم كه مودم كار مي كنه يا نه؟!
نقل قول:
دوست عزيز اينستالش كردم!!
از كجا بايد بفهمم كه مودم با USB به طور صحيح داره كار مي كنه؟!!:41:
من هنوز قراردادم شروع نشده با ISP
نه... شما اگه به قسمت Connections ویندوز توی Control Panel برید یه Local Area Connection میبینید... که به صورت پیشفرض Hide هست و توی SysTray نمایش داده نمیشه که شما میتونید با راست-کلیک و انتخاب Properties و سپس انتخاب تیک کنار عبارت Show icon in notification area when connected و بعد هم OK و اینجوری شما یه آیکون کانکشن توی SysTray میبینید...نقل قول:
همچنین میتونید برای اینکه مطمئن بشید ارتباط با مودم برقراره توی نوار آدرس مرورگرتون بنویسید 192.168.2.1 که صفحه تنظیمات مودمتون که توی حافظه مودمتون هستش رو میبینید که تا به مودم وصل نباشید نمیتونید وارد اون صفحه بشید...
در ضمن، سیم USB فقط 3 تا 5 متر رو پشتیبانی میکنه... دستگاه شما از 5 متر پشتیبانی میکنه ولی اگه کامپیوترتون قدیمی تر از 2004 باشه و از USB1.0 و USB1.1 با سرعت پایین استفاده کنه ممکنه نتونید بیش از 3 متر کابل USB استفاده کنید... در حالی که کابل Ethernet در حالت عادی بین 80 تا 100 متر رو پشتیبانی میکنه... برای اطلاعات بیشتر میتونی به پست زیر که اونم خودم نوشتم بری:
اون کابلی که شما میگید احا=تمالا کابل Ethernet هستش... دو سرش میگید باهم فرق میکنن...؟؟؟ احیانا دو سرش این شکلی نیستن...؟؟؟ :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2662728&postcount=752
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدل 9115 رو ندیده بودم... قبلا توی سایت USR خاورمیانه توی قسمت اینا فقط دو تا محصول بود... 9112 و 9107 ولی الان یکی به اسم 9115 هم اضافه شده... طبق چیزایی که من توی مشخصات 9115 دیدم به جز دو مورد هیچ تفاوتی بین 9115 و 9112 نیست و فکر میکنم که USR خودش به این نتیجه رسیده که قیافه 9112 زیاد جالب نیست به همین خاطر این مدل رو ساخته... فقط در ضمینه Networking مودم 9112 قابلیت UPnP رو داره که 9115 نداره که دیدن وقتی که این قابلیت بهتره همیشه فعال باشه دیگه چه نیازی به پرسیدن داره و خودشون درستش کردن... و یکی هم در ضمینه Security که قابلیت URL Blocking در 9112 هست که 9115 نداره که برای ما هیچ کاربردی نداره... در این باره هستش که شما اول توی قسمت Access Control که میتونید کامپیوترای شبکه تون رو هر کدوم رو جداگانه محدود کنید بعدش برید توی اون قسمت و آدرس سایت ها و کلید واژه هایی که نمیخواین کسی ازشون استفاده کنه رو وارد کنید که بیشتر برای مسائل اخلاقی ممکنه کارا باشه که توی ایران کاربرد نداره... :27: شاید منم اگه خواستم برای جای دیگه ای بگیرم از این 9115 بگیرم... چون خوشگل تره... البته هر جفتشون خوشگلن ولی 9115 خوشگل تره... تطبیق رنگ سفید و خاکستری در 9115 قشنگ تر از مشکی متالیک در 9112 هستش...
USRobotics is the best
مرسي از راهنماييت دوست عزيز!
حالا ديگه Lan كار مي كنه!! فعلا نيازي به Usb نيست!!! از نظر كيفي كه فرقي بين Lan و Usb نيست؟!
ولي اون فيشي كه گفتم يه سرش مثل سر سيم تلفن هست و سر ديگر اون سفيد و بزرگ هست،نمي دوني برا چيه؟!!
براي ارتباط با مودم بايد 192.168.1.1 رو بزنم دوست عزيزم!
farhad_s5
از پورت لن استفاده کن از یواس بی خیلی بهتره احتیاج به درایور نداره
در حالی که یو اس بی به درایور احتیاج داره وامکان پاک شدن درتیورش هم هست
منم دیروز US Robotics رو گرفتم 95 تومن
4 تا پورت لن اره + وایرلس و USB
نقل قول:
چرا دوست عزیز لن کیفیت و کاراییش بهتره
آره من هم همینو می گم لن از یواس بیخیلی بهتره در ضمن اگر از فرشنده های تجهیزات شبکه هم بپرسید همینو میگن:46:نقل قول: