بله دوستم شخصیت کاملا خونسرد ومتفکر در بازی بی نظیر:2وsyberia 1نقل قول:
Printable View
بله دوستم شخصیت کاملا خونسرد ومتفکر در بازی بی نظیر:2وsyberia 1نقل قول:
تایید می شه کیت واکر شخصیت دوست داشتنی هم بودش:10:نقل قول:
شما این بازی را تا اخر بازی کردین؟؟؟
=))
Punisher
James Earl Cash در بازی Manhunt .
Frank Castle در The Punisher هم می تونه حساب بشه
2 تاشو تموم کردمنقل قول:
این شخصیت بازی همسایه های جهنمیم خیلی خشن بودا خداییش وقتی فکر میکنی یک نفر این همه بلا سر یک همسایه بیاره چون کرم داره و حال میکنه می بینی خیلی خشنه
واضحه که خشن ترین شخصیت همون punisher این بازcondemend هم بد جوری بودنا کلا همه شخصیتاش
به نظر من شخصيت پانيشر خفن توپوله يعني خشنه ، در مورد يك شخصيت خونسرد بايد بگم دانته توي سري dmc خونسرد ترين فردي بوده كه من ديدم ، خيلي باحاله ، هر كاري جلوش بكني ككش نمي گزه...
عالیه من که هنوز تو یکش موندم.....:8:نقل قول:
به نظر من شخصیت cj در gta هم میتونه خشن ترین و بیرحم ترین باشه وهم میتونه بهترین و خونسرد ترین باشه همه موافقید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:20::5:
بابا فقط پانیشر.
من با شخصیت Gears Of War هم موافقم.
شخصیت های Punisher و Manhunt هم خشن بودن.:27:
فقط الطیر در assassins creed خشن ترین و بی رحم ترین آدم!!!!!!!!!
من میخواستم ذکرش کنم ولی ...:13:نقل قول:
بر عکس به نظر من الطیر اصلآ خشن و بی رحم نیست. اون بازیچه دست المعلمه و بس.:27:
ولی از حرکاتی که فرانک کاستل استفاده میکرد(برای کشتن اون بیچاره ها) نمیشه به این سادگی ها گذر کرد.............
Cashدرmanhunt
خونسرد خشن جانی و ....
به نظر من هم الطیر خیلی خونسرد بود و نباید بهش خشن گفت!!
اما خشن ترین و عصبانی ترین به نظر من کریتوس هستش!!
من پانیشر رو تموم کردم و می شه گفت از همه ی مجازاتاش تو بازی استفاده کردم ولی شخصیت فرانک کاسل تو خشونت پیش کریتوس بچه بازی هستش اینو کسایی که گادآف وار رو بازی کردن راحت تر درک می کنننقل قول:
البته نظر همه محترمه ولی ققط کریتوس:31:
کاملاٌ موافقم . مخصوصا شخصیت cash وقتی که میزاشتیم هدف قرمز رنگ بشه و بعد با نهایت بی رحمی مغز یارو رو پخش می کرد روی زمین . من که انقدر از شیوه های قتلش خوشم اومده بود که تا مدتها بعد از بازی دلم میخواست یکی رو بگیرم و با چوب بیس بال پدرشو در بیارم :27::31:نقل قول:
یه چیزینقل قول:
اسمش الموالمه نه المعلم
و دکتر لمب هم تو منهانت دو پا جای پای اون گذاشته!نقل قول:
کاملاٌ موافقم . مخصوصا شخصیت cash وقتی که میزاشتیم هدف قرمز رنگ بشه و بعد با نهایت بی رحمی مغز یارو رو پخش می کرد روی زمین . من که انقدر از شیوه های قتلش خوشم اومده بود که تا مدتها بعد از بازی دلم میخواست یکی رو بگیرم و با چوب بیس بال پدرشو در بیارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هی هی هی!
آخر مخوف ترینشون چی شد کدومه؟
punisher
hit man
manhunt
assasins
کدوم؟
میگم یه نظر سنجی بزنید که همه رای بدن ببینیم کدوم یک از شخصیت این بازی ها از همه بیشتر رای میاره...نقل قول:
بله منم موافقم
دوستمون که تاپیک رو ایجاد کردن باید بزارن
ببینید منم میخواستم همپنین کاری بکنم اما مگه یکی دوتا بازی هست؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
الان دیگه تا حدودی معلوم شده که بیشترا چه رای هایی دارننقل قول:
ببینید منم میخواستم همپنین کاری بکنم اما مگه یکی دوتا بازی هست؟؟؟؟؟؟؟؟
شما اونا رو بزار
آخرم یه گزینه ی
"شخصیت های دیگر"
اگه کسی داشت اسم میبره
ببینید منم میخواستم همپنین کاری بکنم اما مگه یکی دوتا بازی هست؟؟؟؟؟؟؟؟:13:نقل قول:
فقط Punisher مخصوصا اونجا ها که نارنجکو می کرد تو حلق اون مادر مرده ها بعدش بوووووووم :21:
عجب نظر سنجی هست!
اولآ که حروف اولشون رو بزرگ مینوشتی بهتر بود.
دومآ اسم کامل بازی رو مینوشتی نه assasins که اسم اصلی اون Assassins Creed هست.
سومآ دانته اصلآ بی رحم نیست ، بلکه خیلی هم خونسرده !
چهارمآ Iron Man هم که بی رحم نیست. اصلآ شخصیت بازی به آدم نمی بره چه برسه بخواد خشن باشه.
پنجمآ بازی WOW یعنی چی ؟ باید اسم یه شخصیتو مینوشتی.:10:
اقا چرا هیچ کی سی جی را نمی گه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فكر كنم چون بيشتر سراغ خلاف هاي عادي و معمول ميره ... در مقايسه با پانيشر آن چنان خشن نيست.نقل قول:
اقا چرا هیچ کی سی جی را نمی گه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینا مگه خشن بودن خودتونو مضحکه کردین بازم گلی به گوشه جمال kritus بقیه مال عهد تیرو کمونه جدیدا هم رده سنی اومده پایین
اسیسن کجاش خشنه ؟
سلام
خشن ترین شخصیت بازی ها درواقع خود ما هستیم که کنترل کاراکترهای خشن و بی رحم رو به عهده می گیریم
تا حالا به مهربونی پانیشر ندیدم !
من خشن ترین را به شخصیت دوم 3 هم میدم سام ماجرا جو هم میتونه باشه
در ضمن بستگی داره تا ما خشن بودن را چی فرض کنیم.................
راستی دانته همون شخصیت DevilMayCry هست
میگم شما هم باهوشی و هم خیلی گیر میدی.:13::13:نقل قول:
شديدا تاييد ميشهنقل قول:
خوشحالم پس از مدت ها كاربري رو ديدم كه به كار حرفه اي اهميت ميده
و نكته سنج و دقيق فعاليت ميكنه
شخصیت Shao Kahn و Scorpion در بازی Mortal Kombat
اصلا اگه ناراحتید درخواست میدم تاپیک رو پاک کنن .:9::9:من ساعت 3 نصف شب به درخواست خودتون یه نظر سنجی زدم اسم شخصیت بازی ها هم یادم نبود چیکار کنم ناراحتی بیا بزن تو گوشم .اه:evil2::weird:نقل قول:
ناراحت نشو بابا فقط چند تا انتقاد بود.
نظر سنجی هم خوبه منظور رو که می سونه...
حالا نمی خواد تعریف کنی خودم میدونم که بده نمی تونم کاریشم کنم!
اصلا یه سری ادما هستن میخوان ابراز وجود کنن البته با تو پر زدن یه بنده خدایی مثل تو
تو خودتو ناراحت نکن..............