استخراج كردن چندين فايل با فرمت rar در يك فايل exe
با سلام خدمت تمامي دوستان عزيز من يك بازي كامپيوتري دارم كه حاوي دو عدد cd ميباشد كه داخل cd اول يك فايل exe مثل فايل SFX Archive برنامه winrar ميباشد كه يك مسير پيشفرض براي استخراج فايل هاي داخل آرشيو دارد كه وقتي extract ميكنم در اون قسمتي كه نام فايل هاي استخراج شده به همراه مسيرشان رو نشان ميدهد يك چيز جالبي وجود داره و اين هستش كه تو اين فايل exe هفت فايل با نام و پسوند part1.rar,part2.rar,.... وجود داره كه وقتي رو extract ميزنم ابتدا فايل هاي داخل part1.rar رو شروع به استخراج ميكند و بعد سراغ part2.rar ميرود و به همين منوال تا part6.rar استخراج ميكند و وقتي به part7.rar ميرسد يك پيغام كه مسير درايو cd رو نشان ميدهد ظاهر ميشود كه اين به اين معناست كه cd2 را وارد درايو كنيم كه داخل cd2 هم فقط يك فايل part7.rar هستش وقتي كه cd2 رو قرار ميدم و روي دكمه ok اون پيغام كليك ميكنم شروع به استخراج فايل هاي داخل part7.rar ميكند و بعد از اتمام استخراج هم پنجره بسته ميشود و بازي نصب ميشود حالا سوال من اين بود كه چطوري اين فايل exe رو درست كردن كه توش هفتا فايل rar هستش و اون فايل هاي rar هم استخراج ميشن و بعد يك پيغام مياد كه بايد cd2 رو قرار بديم آيا تمام اين كارا رو با winrar انجام دادن ؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
مشکل با فایل های RAR در WinRAR.
سلام .چند وقت پیش یه سری فایل (سرجمع در حدود 1.6 گیگ) با WinRAR در قالب یک فایل RAR و با پسورد ، آرشیو و جمع کردم به خاطر نیاز به نصب مجدد ویندوز.
بعد از نصب ویندوز ، وقتی Extractش کردم یه سری فایل ها تا آخرین بیت ها Extract می شدن ولی در آخر WinRAR پیغام می داد که نمیتونه این فایل هارو اکسترکت کنه و دلایل احتمالیش هم "غلط بودن پسورد" بود در حالی که بقیه رو صحیح و سالم اکسترکت می کرد .
من هم فکر کردم لابد در هنگام ساختن آرشیو ، فایل ها آسیب دیده اند تا اینکه ...:
چند روز پیش دوباره ویندوز رو عوض کردم و دوباره خواستم اون فایل RAR رو اکسترکت کنم که این دفعه علاوه بر اون فایلهای قدیمی ، یک سری فایلهای دیگه هم اکسترکت نمیکرد !! :18:
اونوقت پی بردم که ممکنه مشکل از WinRAR یا چیز دیگه ای باشه.
در ضمن من یک دی وی دی پر از موزیک RAR شده دارم که هر فایل RAR حد اقل دوتا ترک توش داره و هر RAR رو که اکسترکت می کنم چند تا از فایلهای توش رو اکسترکت نمی کنه !
کسی دلیل این مسخره بازی رو می دونه ؟ از برنامه هایی غیر از Winrar هم استفاده کردم ولی نتیجه نگرفتم .:41: