بی صبرانه منتظر شاهکار دیگری از BIOWARE هستیم
یه RPG توپ دیگه
که از همین حالا موفقیتش تضمین شده هستش
Printable View
بی صبرانه منتظر شاهکار دیگری از BIOWARE هستیم
یه RPG توپ دیگه
که از همین حالا موفقیتش تضمین شده هستش
اين Bioware اينقدر اطلاعات و تريلر و اسكرين شات و ... بيرون داد كه فكر كنم كل بازي رو شده ، اصلا نبايد اون موقع تاخير ميخورد .
مرديم به خدا
گذارش ESRB از صحنه های Mature و Romance بازی:
کد:http://www.examiner.com/examiner/x-6894-SF-Console-Game-Examiner~y2009m7d25-Dragon-Age-Origins-sexual-encounters-detailed
سیستم مورد نیاز نسخه ی PC بازی
--------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداقل سیستم مورد نیاز
OS: Windows XP service pack 3 or Windows Vista service pack 1*
CPU: Intel Core 2 Duo 1.4 GHz, (XP) or 1.6GHz, (Vista) AMD X2 or equivalent*
running at 1.8Ghz, (XP)or 2.2ghz, (Vista) processor
RAM: 1 GB for XP , 2 GB for Vista*
Hard Drive Space: 20 GB*
VIDEO: for XP: ATI Radeon X850 128MB or greater, NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB or greater*
for vista: ATI Radeon X1550 256MB or greater, NVIDIA GeForce 7600 GT 256MB or greater
سیستم مورد نیاز توصیه شده
OS: Windows XP service pack 3 or Windows Vista service pack 1*-------------
CPU: Intel Core 2 Quad 2.4 GHz processor or equivalent, AMD Phenom II X3 Triple-Core 2.8 GHz*
RAM: 2 GB for XP , 4 GB for Vista*
Hard Drive Space: 20 GB*
VIDEO: ATI 3850 512 MB or greater, NVIDIA 8800GTS 512 MB or greater*
منبع: ویکی پدیا
هرچند درجه ی سنی بازی هنوز اعلام نشده اما تریلرهای بازی،Mature بودن بازی را تضمین می کند.خون به هیچ وجه حالت فانتزی Baldur's Gate و NWN را ندارد و افکت های خون ریزی فوق العاده پر رنگ هستند.Greg Zeschuk در یکی از مصاحبه های خود با Game Trailers اعلام کرد که Dragon Age:Origins داستانی خشن با خونریزی بسیار خواهد داشت.
:دی
Dragon Age: Origins دوباره تأخیر خورد
------------------------------------------
Matt Atwood یکی از مقامات BioWare به سایت EpicBattleAxe گفته است که Dragon Age: Origins به جای 20 اکتبر 2009،در تاریخ 3 نوامبر 2009 در آمریکای شمالی و در 6 نوامبر 2009 در اروپا بر روی پلتفرم های PC و Xbox 360 انتشار می یابد.نسخه ی پلی استیشن 3 نیز دیرتر در نوامبر منتشر می شود.
-------------
منبع:
____________________کد:http://epicbattleaxe.com/dragon-age-officially-delayed/
***پست اول آپدیت شد***
تیترو که دیدم ترسیدم گفتم نکنه اینم رفت واسه 2010
ولی باز خوبه 10 روز تاخیر خورده
منم ترسیدمنقل قول:
ولی به خیرگذشت:8:
من مطمئنم صحنه هاي جنسي و خشونت زياد باعث ممنوع شدن بازي تو چند تا كشور خواهد شد و تو فروشش هم تو كل جهان تاثير ميذاره .
با توجه به خواستن 20 Gig فضاي خالي هم حد اقل سه چهار DVD ميشه .
ديگه هم نميدونم چطوري خودمو گول بزنم تا بياد اين بازي
40 تصوير جديد از بازي!
کد:http://www.vg247.com/2009/08/12/40-new-dragon-age-shots-start-to-impress/#more-50167
نقل قول:با تمام احترامی که برای دوستان قائل هستم ولی خدایی اینا الان بسیار پست های مفیدی بود که شما دوستان دادید ! آیا برای بیان احساسات هم باید پست بزنیم ؟! :11:نقل قول:
چند تا سوال تخصصی :
1 - این بازی روی کنسول هم با کیفیت کامپیوتره یا نه ؟ آخه سیستم پیشنهادی ( 4 گیگ رم و سی پی یو 4 هسته ای و ... ) خیلی بالاست .
2 - کنسول فقط دوربین ots داره ی ایزو متریک هم داره ؟
سوال اولتون رو اینطوری جواب که نه ... قاعده حکم می کنه که نسخه PC کیفیت بهتری داشته باشه ! که قاعدتا هم باید داشته باشه ! چون بازی های خوبی مثل fallout 3 , Crysis Console-Gen رو که دیده باشید کاملا تفاوت کیفیتی مشخص هست ! با نسخه PC ... کنسول ها دیگه باید یه تکونی بخودشون و هاردویرشون بدن .نقل قول:
سوال دوم هم متاسفم من اطلاعی ندارم .. ایشاا... دوستان حتما جواب خواهند داد !
کنسول که ایزومتریک نداره ولی فکر نمیکنم Pc هم داشته باشه
به هرحال از کنسول مطمئن هستم چون کنترلش فوق العاده بد خواهد شد
pc که حتما داره ...نقل قول:
فکر کنم اصلا اون گرا فیک و سی پی یو بالا رو به خاطر دوربین ایزومتریکش لازم داشته باشه .
در هر صورت اگه کنسول ایزومتریک نداشته باشه ترجیح میدم که این بازیو با کامپیوتر بازی کنم ...
چون دوربین ایزومتریک یه حال خاصی داره ...
تريلر هاي جديد بازي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.gametrailers.com/video/wynne-trailer-dragon-age/54156
__________________________________________________ ______________کد:http://www.gametrailers.com/video/wynne-trailer-dragon-age/54157
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.gametrailers.com/video/lead-designer-dragon-age/54129
کد:http://www.gametrailers.com/video/lead-designer-dragon-age/54130
اطلاعات جدید از Dragon Age: Origins
-----------------------------------------
1)به گفته ی Ray Muzyka نسخه ی PS3 بازی همزمان با نسخه های Xbox 360 و PC در روز سوم نوامبر در آمریکای شمالی انتشار خواهد یافت.
2)دوربین ایزومتریک تنها در نسخه ی PC وجود خواهد داشت و نسخه های کنسولی فاقد این دوربین هستند و تنها از نمای OTS بهره می برند.
3)تاکنون دو نشریه بازی را نقد کرده اند: Game Informer و PC Gamer UK
Game Informer در review خود به بازی نمره ی 9 از 10 داده است.PC Gamer UK هم ضمن اعطای نمره ی عالی 94% به بازی "لقب بهترین نقش آفرینی دهه" داده است.
-------------
منبع: ویکی پدیا
Game Play بازی رو دیدم، چون تا الان اکثر تریلرها دمو بود یا یک Cut Scene تازه آدم دستگیرش میشه بازی چطوریه دقیقاً، فکر میکنم کسانی که RPG دوست باشن از این بازی خیلی خوششون بیاد ولی اگر RPG دوست نباشید بعید میدونم زیاد خوشتون بیاد، چون احتمالاً بازی خیلی ساده هم نخواهد بود، توی مبارزات چیزی که خیلی به چشم میخوره مکث ها هست که خیلی متوالی Pause کرده و نیرو و یا حرکت یا نفر مورد نظرتون رو انتخاب میکنین و بعد مجدداً بازی رو ادامه میدین. کلاً یه RPG اصیل هست؛ بازی در سبک و حال هوای این بازی هم میشه Oblivion رو نام برد شاید نزدیک ترین بازی به این بازی باشه، اگر از Oblivion خوشتون اومده باشه احتمالاً از این بازی هم خیلی خوشتون میاد.
زبونتو گاز بگیر .نقل قول:
خدا نکنه شبیه Oblivion بشه . ضایع ترین نقش آفرینی که تو عمرم بازی کردم .
به نظر من خیلی شبیه dungeon siege هست ( بهترین نقش آفرینی که تو عمرم بازی کردم )
زبونتو گاز بگیر .نقل قول:
خدا نکنه شبیه dungeon siege بشه . ضایع ترین نقش آفرینی که تو عمرم بازی کردم .
به نظر من خیلی شبیه Oblivion هست ( بهترین نقش آفرینی که تو عمرم بازی کردم )
دوستان کسی میدونه این بازی دارای چند کلاس هست و اونها چه کلاس هایی هستند (البته دوستمون تو پست اول یک چیزهایی به عنوان کلاس نوشته, اما فکر نکنم, آخه Dwarf Noble, Dwarf Commoner و... کلاسن مگه؟!)
شما RPG باز نیستی Oblivion که خیلی خدا بود اون زمان چندین جا بهتری بازی سالم شد، اینم شبیه Oblivion هست.نقل قول:
دیگه انقدر از این جمله ها شنیدم :نقل قول:
شما RPG باز نیستی
شما گیمر نیستی
شما ... نیستی
کاملا ایزوله شدم .
نه آقا جون ما هیچی نیستیم .
خوش به حال شما که هستی ...
خوب ببخشید، شما بهترین بازیه RPG رو دوست نداری ولی RPG باز خوبی هستی، خوبه حالا؟نقل قول:
به نظر من بازیهای RPG بازیهای خوبی هستند اما احتیاج دارند به اینکه زبان انگلیسی رو خوب بلد باشیم تا از بازی کاملا لذت ببریم .
امیدوارم این بازی هم بازی خوبی از آب دربیاد.
درسته و اصلاً تو خیلی از بازیهای جدید RPG تصمیماتی که داخل بازی میگیری تو روند بازی تأثیر مستقیم دارن، اصلاً اگر زبان ندونی که نمفیهمی چیکار داری میکنی همینطور تو گفتگوها گزینه ها رو الکی زدن که بازی نمیشه نصف لذت بازی به اینه که نتیجه تصمیماتی که خودت گرفتی رو بعدا ببنی. نمونه های همچین بازیهایی بجز همین DragonAge مثلاً MassEffect یا Fallout 3 که تصمیمات نتیجه بازی رو کلاً تغییر میده، مخصوصا تو MassEffect اون تصمیم دوستی با اون دختر آبیه از مهمترین تصمیماتی بود که من گرفتم :31:.نقل قول:
عجــــب :31:نقل قول:
البته فکر می کنم استالکر هم جا انداختی دوست عزیز ...
البته دوست عزیز درسته که Stalker یه بازی Open World بود و شبیه یه RPG اما نمیشه بهش گفت RPG .نقل قول:
در ضمن یکی از دوستان آبلیویون رو بازی خوبی نمی دونستند که باید به ایشون بگم به نظر شما یه بازی خوب RPG باید چه جوری باشه ؟
Open world بودن فکر نکنم توی مشخص کردن سبک RPG بازی نقشی داشته باشه.نقل قول:
استالکر هم سبکش RPG هست (اونطور که من دیده بودم خود GSC GameWorld گفته بود بازی هم FPS هستش و هم سبک RPG رو به همراه داره) چون از چند راه تموم میشه و همونطور که خودتون میدونید کار های ما وسط بازی توی طریقه به پایان رسیدن تاثیر مستقیم داره. این از ویژگی هایی هست که استالکر داره و میشه جزء RPG ها هم حسابش کرد.
Dragon Age: Origins به نظرم یک RPG قوی هست.
یه بازی RPG رو به این نمی سنجن که چند پایان داره
RPG هم اصول خودش رو داره
که جدیدا هم به خاطر گسترش بازی ها تو این ژانر سعی میشه پایان ها متفاوت باشه
اما بازی های بسیار بزرگی هم داریم که فقط یک پایان دارن و شاهکار هستن
+
این بازی هم بالای 100 ساعت گیم پلی داره مث اینکه ! یکی دو ماهی طول می کشه بازی رو کامل تموم کنیم
RPG یا همون نقش افرینی هست، بزرگترین خصیصه بازیهای نقش آفرینی تکیه بر نقش شخصیت بازی هست که کنترلش در دست شماست. معمولاً تکامل یا شخصیت سازی و ویژگیهای شخصیت ها در طول بازی سهم زیادی در بازی داره و یکی از چیزهای مشترک در تمام بازیهای RPG هست. البته خیلی از بازیها مثل همون Stalker یا مثلاً Borderland زمینه های RPG زیادی دارن توشون شاید به نوعی بشه یه RPG حسابشون کرد ولی یه RPG خالص نیستن، بزرگان این ژانرا بازیهایی مثل Dablo، Fallout، Dungeons & Dragons یا Elder Scrolls (و Final Fantasy البته که یادم رفت بگم) هستن و از عناوین اخیرم میشه MassEffect یا همین DragonAge (که امیدوارم بازی خوبی بشه مثل بقیه بازیهای BioWare) میشه نام برد.
خب این یک صحبت منطقی که جای بحث داره .نقل قول:
این که دلیل رو می پرسین خیلی بهتر از اینه که متلک بندازین .
من از oblivion خوشم نیومد به دلایل زیر :
1 - 90 % وقتت تو این بازی به ولگردی و علافی می گذره .
2 - مهم : قسمت اکشن قضیه بسیار پایینه
(البته این 2 مورد رو میشه یکی حساب کرد)
3 - داستان بازی بسیار در هم و بر هم و گم هست . شما انقدر میری تو نخ ماموریت های جانبی که رشته ی داستان کاملا از دستت در میره .
4 - برای کسی که برای اولین بار تازه می خواد بازیو شروع کنه بسیار سخت هست که کاراکتر خودشو انتخاب کنه .
واسه اینکه تنوع بالا و اطلاعات بسیار کم هست .
5 - گرافیک بازی یه مشکل اساسی داشت و من با 8600 جی تی هم نتونستم یه چیز درست و حسابی از بازی بگیرم .
6 - مهم : به نظر من معیار پیشرفت المانهای بازی کاملا غیر منطقی و به زبون خودمون شکمی بود .
یه مثال : شما برو تو یه خونه که 1 نفر توش خوابه و 5 دقیقه به حالت اسنیک راه برو و می بینی که اسنیکت 10 لول میره بالا .
7 - این یکی کاملا شخصیه : من شخصا با نقش آفرینی هایی که دوربین ایزومتریک دارن بیشتر حال میکنم .
سیستم مورد نیاز و حداقل سیستم:
کد:
Windows XP Minimum Specifications
CPU: Intel Core 2 (or equivalent) running at 1.4Ghz or greater
AMD X2 (or equivalent) running at 1.8Ghz or greater
RAM: 1GB or more
Video: ATI Radeon X850 128MB or greater
NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB or greater
DVD ROM (Physical copy)
20 GB HD space
Windows Vista Minimum Specifications
CPU: Intel Core 2 (or equivalent) running at 1.6Ghz or greater
AMD X2 (or equivalent) running at 2.2GHZ or greater
RAM: 1.5 GB or more
Video: ATI Radeon X1550 256MB or greater
NVIDIA GeForce 7600 GT 256MB or greater
DVD ROM (Physical copy)
20 GB HD space
Recommended Specifications
CPU: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz Processor or equivalent
AMD Phenom II X3 Triple-Core 2.8 GHz or greater
RAM: 4 GB (Vista) or 2 GB (XP)
Video: ATI 3850 512 MB or greater
NVIDIA 8800GTS 512 MB or greater
DVD ROM (Physical copy)
20 GB HD space
ببخشید میخواستم بدونم که سبک گروهی بازی ( منظورم اینه که 4 نفره با هامون همراه هستند ) مانند mass effect هستش یا اینکه مثه Never winter nights میمونه ??
کد:http://www.eurogamer.net/gallery.php?game_id=6975&article_id=824535#anchor
خوب تا حالا دو تا از سايتا امتياز دادن به اين بازي كه nowgamer به اون 9.4 از 10 داده كه دو تا نكته جالب هم داره review اين سايت يكي اينكه گرافيكش امتياز 7.6 رو گرفته كه يكم ضايع هستش و يكي هم اينكه با توجه به امتيازش نوشته بهتر از fable2 كه خداييش من هم چشم بسته با اين تيكش موافقم....:31:
يكي هم سايت gameinformaer هستش كه امتياز 9.0 از 10 داده و تعريف زيادي هم كرده از بازي:کد:http://xbox-360.nowgamer.com/reviews/xbox-360/8763/dragon-age-origins
کد:http://gameinformer.com/games/dragon_age_origins/b/pc/archive/2009/10/05/review.aspx
خب اين بازي هم براي 360 اومد ! : دي
ماشاالله سرعت بچه ها رفته بالا همين جوري هر لينكي مياد دان ميكنن !
دوستان لينكاي بازي روي PC هم توي اينترنت پخش شد
اينجا گذاشتم برين حالشو ببرين.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=363233
من ویدئو های مربوط به گیم پلی رو که دیدم یه سوالی برام پیش اومد :
اینکه ما میتونیم این بازیو تک نفره هم بازی کنیم یا اینکه حتما باید گروهی باشه ؟
من اصلا از اینکه دوستامو کنترل کنم خوشم نمیاد !!! نمیشه مثه سوم شخص بازی کرد ؟ حتما باید مثه بازی های استراتژیک کلیک کنیم ؟ ( فک کنم چند تا حالت داره )