الآن دیدمخود AMS فایل Avi ساپورت میکنه و نیازی به کمتازیا پلیر نیستکد:http://persiandrive.net/404015
دلیل خاصی داری که میخای پلیر مجزا کارکنی؟
شرمنده من یاهویی نیستم
اگه خصوصیه PM بزن
الآن دیدمخود AMS فایل Avi ساپورت میکنه و نیازی به کمتازیا پلیر نیستکد:http://persiandrive.net/404015
دلیل خاصی داری که میخای پلیر مجزا کارکنی؟
شرمنده من یاهویی نیستم
اگه خصوصیه PM بزن
با سلام . بسيار ممنون از راهنمايي شما . من ديدم كه اسكريپتي نوشته بوديد در مورد صفحه ديالوگ . من اگه بخوام اين اسكريپت ها رو بدونم آيا راهي هست ؟ يا بايد برنامه نويسي بلد باشم ؟ چون اينجوري اين برنامه خيلي سخت مي شه . در مورد يه چيز ديگه هم سوال داشتم . ببنيد اگه من بخوان نرم افزار درست كنم كه فرد يك سري مطالي رو بايد بگذرونه تا برسه به مثلا يه آزمون و بدون خوندن مقالات نتونه برسه آيا با اين نرم افزار مي شه ؟
سلام
خواهش ميکنم دوست عزيز
من نميدونم چطوري با اين نرم افزار آشنا شدي ولي بهترين و ساده ترين و کاربردي ترين نرم افزار ممکن براي استارت زدن يرنامه نويسي همين نرم افزار هست ، شما بهتره آموزشهاي دوست خوبم عليرضا شفاهي رو دانلود کني و بخوني و خودتم کنجکاوي کني و دست بکار بشي ، مطمئن باش موفق ميشي.
اون نرم افزار هم که گفتي ميشه ساخت ، آتوپلي کتابخونه هاي قوي داره و هر روز هم قوي تر ميشه و ساختن اين چيزي که گفتي بيشتر تفريحه تا برنامه نويسي!
موفق باشي
سلام....
من چندين تا مشكل با ams 7 دارم...اينم بگم..اصلا بلد نيستم كد بنويسم
اوليش و مهمترينش...چطوري كاري كنم كه يه دكمه رو وقتي چند بار ميزني.چندتا كار متفاوت انجام بده...
مثلا... پخش موسيقيبراي پس زمينه گذاشتم...و يه دكمه كه اون موسيقي رو عوض كنه...دفعه اول ميشه...اما ديگه نميشه تكرارش كرد...يعني آهنگ دوم يا سوم پخش نميشه...لطفا اساسي كمكم كنين
2- عين مثال بالا رو براي گالري ميخوام...ميخوام دكمه اي رو بزنم و عكس هاي زمينه عوض شه..
ممنونم
(خواهشا اگه ميشه سريع جوابمو بدين)
سلام
1- راه آسون اینه چندتا چک باکس داشته باشی و بر اساس اون عملیات رو برای دکمه تعریف کنی .
راه آسون دیگه اینه که شما بک سری کار پشت سر هم از دکمه بخیای که همواره ترتیبش همینه
راه سختش بر اساس Event ها هست مثلا زمانی که یک عکس در حال نمایش است این کار رو بکن در غیر این صورت اون رو بکن ! اینکه میگم سخت منظورم محدودیت وقایع نویسی و وقایع گیری هست در آتوپلی
در حال حاضر همین به ذهنم رسید
2- این یکی خیلی راحته ، ممکنه تو آرشیوم باشه اگه نبود میتونم برات بنویسم البته تا پنج شنبه یا جمعه بابد صبر کنی چون فقط بیکاریم اون موقع هست .
البته دوستانی که بلدن ببینن زودتر کمکت میکنن
سلام...
من خودم یه راه پیدا کردم....البته برای تعویض عکس
ولی هنوز برای اینکه یه دکمه ، مثلا روش 4 بار میزنم...4 تا عکس مختلف رو نشون بده...یا 4 تا آهنگ پخش کنه رو نتونستم پیدا کنم
سلام
کدها رو در لیبل و پریلود ببین:
در مورد پخش همزمان موزیک در AMS محدودیت هستکد:http://rapidshare.com/files/161235057/4Image.rar.html
تا جاییکه یادمه یه کانال بکگراند داره و تا 4 میکس کانال
البته هیچ موقع ازش استفاده نکردم ولی نباید کار زیادی بخاد
وقت کنم یه تمپلیت میذارم
سلام حسام جان و بقیه دوستان
در مورد اینکه چطوری میشه چند تا آهنگ یا عکس یا هر فایل دیگه ای رو پشت سر هم و با یه دکمه اجرا کرد باید بگم که :
باید اسم اون چند فایل رو به ترتیبی که میخوای داخل یه Table ایجاد کنی و با توجه به شماره فایل توی اون Table،دستوری بنویسی که یک عدد رو کم و زیاد کنه و با توجه به اون عدد که بهش متغیر میگیم اون فایلی که توی Table که ایجاد کردیم، وجود داره و شماره خطش با متغیر ما همسان هست اجرا بشه !
درست مثل حالتی که چند تا فایل رو با هم انتخاب میکنیم و اسامی و آدرسشون توی یک Tableذخیره میشه !
که میشه مثل چند صفحه که با دکمه Next میره به صفحه بعدی و با Prev میره به قبلی !
اگه متوجه نشدی بگو تا یه نمونه برات بنویسم و بزارم که ببینی !
چون احساس کردم برات پیچیده شد !
در ضمن ببخشید که دیر به دیر جواب میدم، چون وقت ندارم !
دوباره سلام
من یه نمونه برای توضیح بالا نوشتم که امیدوارم بتونه کمکت کنه !
البته برای بهتر متوجه شدن دستور ها، از function استفاده نکردم و دستور ها رو برات چند بار نوشتم !
اگه ابهامی توش دیدی در خدمتم !
راستی یادم رفت بگم این پروژه رو با AMS 7.0 نوشتم با ورژن قدیمی بازش نکنی !کد:http://rapidshare.com/files/174479412/Picture_Viewer.rar.html
سلام ژولی
من توی یک صفحه قدیمی آموزشی دیدم که سوآلی کرده بودی توی این مایه ها که همونطوری که میشه عدد ها رو اضافه کرد میشه حروف رو هم اضافه کرد مثل a به b و به c و همینطور !
اونجا جواب نه گرفته بودی ولی میشه !
اگر هنوز جوابش رو نداری بگو تا بگم !
من این سوآل رو قبلن هم کردم ولی دوباره میپرسم که بدونم از دوستان کسی میتونه کمکم کنه !؟
نمیدونم از کی با AMS کار میکنید ولی در نسخه 4 این برنامه قابلیت لود و اجرای mp3 وجود داشت که در نسخه های بعدیش نیست و نیاز به پلاگین داره !
کسی از دوستان پلاگین mp3 رو برای AMS 7 داره !؟
سلام ...
بنده هم چند تا سوال ميتديانه در مورد اين برنامه داشتم ممنون ميشم كمكم كنيد :
بنده مثله مجموعه نرم افزار ها ميخوام وقتي كاربر با موس ميره روي كليد توضيحات مربوط به اون كليد توي صفحه اتوران نمايش داده بشه بايد چيكار كنم؟
در صفحه اتوران يخ آيكن ياهو مسنجر هم گذاشتم كه ميخوام آيدي خودم رو بذارم توش تا كاربر وقتي روي اون كليك ميكني اتوماتيك ياهو مسنجرش و پنجره ايدي من براش باز بشه
چطوري ميتونم روي دكمه هاي اتورانم افكت گذاري كنم يعني اول صفحه اتوران بياد بعدش كليدها به ترتيب از بالا پرتاب بشن جاي خودشون و سر جاشون قرار بگيرن .
با تشكر
قبل از هرچیز ممنون از NIK SYSTEM که یه حال اساسی داد به این تاپیک
کم کم داشتم فراموشش میکردم!
نیکی جان آبروداری کن و پست 50 رو حذف کن
اون مال خیلی قدیمه!!!
این یه استودیوی کامل برای کار با MP3
اینقدر کامله که میتونی باهاش یه برنامه مثل وینمپ بسازی و پخش mp3 یکی از کارهاشه:
اگر AMS بازه ببندش و بعد:کد:http://persiandrive.net/231511
پوشه SliderExرو در C:\Program Files\AutoPlay Media Studio 7.0\Plugins\Objects قرار بده
پوشه LuaCOMرو در C:\Program Files\AutoPlay Media Studio 7.0\Plugins\Actions قرار بده
دست آخر هم پروژه CustomMP3-Engine.apz رو اجرا کن و حالشو ببر
برای MohsenStar عزیز هم سعی میکنم یه Sample بسازم
من فقط جمعه ها میتونم سربزنم
خاهشا دوستانی که جواب پرسشی رو میدونن جواب بدن تا دوستانمون معطل نشن
مخلص شما ژولی
سلام ...
ژولي جون ممنون ميشم كار ما رو امروز راه بندازي ...
خدايي تا جمعه نميتونم صبر كنم .
ممنونت ميشم
محسن جان اینم تقدیم به شما
برای اجرای یاهو باید مسیر رو براش تعریف کنیکد:http://persiandrive.net/543147
و برای توضیحات چند ثانیه موس رو روی دکمه نگه دار تا tooltip نمایش داده باشه
کدها هم در OnShow هستن
موفق باشی
اینم یکی دیگه:
اگه یه خورده وقت بذاری انیمیشن خوبی میشه باهاش ساختکد:http://persiandrive.net/900790
کافیه کد اولی که گذاشتم رو دستکاری کنی
مثلا یکی بساز که از قطر صفحه وارد بشه
ببینم چه میکنی:10:
اینم آخرین سمپل:
موفق باشیکد:http://persiandrive.net/630203
سلام ...
مرسي ژولي جان منظور من از توضيحات اين هست كه وقتي با موس ميريم رو كليد مثلا فونت جايي از صفحه كه خودمون تعريف كرديم توضيحات ما در مورد اون فونت نمايش داده بشه دقيقا" مانند اتوران هاي مجموعه نرم افزاري كه در مورد نرم افزارهاش توضيحاتي ارائه كردن .
بازم ممنون
اول سلام و تشکر از ژولی
و بعد هم به محسن عزیز بگم که اگه اشتباه نکنم تو حالتی رو میخوای که وقتی موس روی یه آبجکت بره بدون کلیک اتفاقی بیفته وپس از جابجایی موس از اونجا کنسل بشه ، مثلن یه متن درباره اون موضوع نمایش داده بشه و بعدش هم حذف !
اگه اینطوره باید توی قسمت اسکریپت آبجکت مورد نظر (مثل یه دکمه) از سربرگ های On Enter (آمدن موس بر روی آبجکت) و On Leave (رفتن موس از روی آبجکت) استفاده کنی و توی اونها کد بنویسی !
و همچنین اگه میخوای با کلیک به روی یه آبجکت یاهو مسنجر بالا بیاد و به یک آیدی خاص آماده ی پی ام بشه باید :
اول یه آبجکت وب باز کنی و بی آدرس
بعد یه دستور بنویسی که اون صفحه ی وب بره به این آدرس :
ymsgr:sendIM?Y!ID
که به جای Y!ID آیدیه مورد نظر که قراره بهش پی ام داده بشه
بازم اگه سوآلی بود درخدمتم !
سلام ...
مرسي نيكي عزيز من تازه با اين برنامه آشنا شدم و اصلا اسكريپت نويسي بلد نيستم !
بله من همونطور كه گفتيد ميخوام ممنون ميشم نمونه كد برام بذاريد .
در smapel هاي ژولي عزيز كليدها در يه رديف چيده ميشن با افكت ولي در اتوران من هر كليد مختصات خودش رو داره !!!
اصلا اسكريپت نويسي بلد نيستم و نميدونم چيكار كنم
با تشكر
محسن جان از صد در صد کارآیی این برنامه بیشتر از 90 درصدش با اسکریپت نویسیه
باید سعی کنی که اسکریپیت نویسی توی این برنامه که اتفاقن هم خیلی ساده است رو یاد بگیری که بهترین استارت برای شروع برنامه نویسه !
چشم من در اولین فرصت یه سمپل برات می نویسم که کارت رو راه بندازه
ولی اگه بازم کد نویسیه این برنامه رو بلد نباشی متوجه نمیشی که من چیکار کردم
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی ژولی جان این پلاگین mp3 واقعن معرکه است.
دستت درد نکنه و امیدوارم بتونم جبران کنم.
دوباره سلام و من سمپل رو برات نوشتم
تو قسمت اول Lesson 1من کدهای مربوطه رو در سربرگ های On Enter و On Leave برات گذاشتم ولی برای خلاصه شدن دکمه های بعدی رو از روش function استفاده کردم که میتونی در قسمت PreLoad صفحه اصلی کد ها رو ببینی.
همچنین در زیر صفحه یه جمله قرار دادم که با کلیک به روی اون به آیدی خودم پی ام میده .
البته از روشی که بالا گفتم استفاده نکردم چون این روشی که توی این استفاده شد ساده تره ، برو ببین
اینم آدرس سمپل :
موفق باشی .کد:http://persiandrive.net/559626
سلام ...
ممنون بابت سمپل و توضيحاتتون ...
فايل آموزشي فارسي اسكريپت نويسي اين برنامه هست ؟
شما خودتون چطور ياد گرفتيد ؟
منم ميخوام...اگه آموزش فارسي داره ..به منم بگين...ممنون:40:نقل قول:
نيك جان...خيلي باحالي...:40::40::40::40::40::10::10::10:
سلام دوستان عزیز
راستش من یه پیش زمینه ی خیلی کوچولو از QBasic داشتم که مال خیلی سال پیش بود و بعد حدود 6 سال پیش هم با این برنامه آشنا شدم و شروع کردم به کار کردن با AMS 4.0 که توی اون اسکریپت قسمت کمی از برنامه بود و رسیدم به AMS 5 و 6 و یواش یواش با VB کار کردم و Delphi و ... در کل من استارت برنامه نویسی رو با اسکریپت نویسی توی AMS زدم.
مرجع یاد گیری من هم چیزی نبود به جز Help پرقدرت این برنامه که تو هر زمینه ای از این برنامه بهتون کمک میکنه !
شما با Help برنامه شروع کنید و از انگلیسی بودنش هم نترسید ، چون اونقدر ها هم سخت نیست.
منم جایی مرجع فارسی خوبی تا حالا ندیدم ، و هرکی هر چی نوشته، دانسته های خودش بوده که تا اونجایی که من دیدم کامل نبودن !
و یادتون باشه اگه فارسی باشه کمتر تو ذهنتون میمونه تا انگلیسی ، چون برای فهمیدن انگلیسیش بیشتر زحمت میکشید و بهتر تو ذهنتون میمونه !
اگر هم جایی به کمکی نیاز داشتید و از عهده ی من بر بیاد از کمک دریغ نمیکنم .
فقط باید با این برنامه سمج بود و نمیشه رو از ذهنتون دور کنید !
و هر جا هم به بن بست خوردید یا کمبودی تو برنامه بود میتونید از حقه زدن به برنامه کمک بگیرید یا برنامه رو دور بزنید و هزار تا کار دیگه !
موفق باشید !
راستی یه خبر جدید هم به همه دوستان
AMS 7.5 هم اومد !
من هنوز دانلود نکردم ولی با دانلودر که داخل فایل زیپ رو دیدم انگار سریال هم تو داشت !
در هر صورت امیدوارم به درد بخوره ! و حالشو ببرید !
موفق باشید !کد:http://www.parsdl.com/Downloads/Utility/IndigoRose_AutoPlay_Media_Studio_7.5.1000_retail-%5Bwww.parsdl.com%5D.zip
من 7.5 رو گرفته بودم...اما يه مشكل داشت...(شايد مال من اينطوري بود)
فايلهايي كه بايد نصب بشن از روي منوي ساخته شده....پيام خطا ميداد و نصب نميكرد
نقل قول:سلامنقل قول:
بهترین آموزش های اون توی همین سایت هست
کار دوست خوبم علیرضا شفایی هست
حتما بدردتون میخوره موفق باشین
ضمنا توضیحات NIK SYSTEM در مورد Help رو کاملا جدی بگیرین
با سلام یکی میشه بگه چه جوری زبان های برنامه نویسی همچون وی بی یا سی در AMS استفاده کنیم من اکثر زبان برنامه نویسی در سطح متوسط کار کردم هر کدوم بگی زیاد فرقی نداره
C-C++-C#-VB-VB.net-Delphi
سلام
تاجاییکه من میدونم فقط میتونی Dll بسازی و در AMS استفاده کنی
یا کدت رو ترانسلیت کنی به اسکزیپت و استفاده کنی
ولی چرا میخای همچین کاری بکنی؟ C++ دلفی !
عزيزم شما وقتي ميتوني با وي بي، دلفي و يا سي برنامه بنويسي ديگه چه نيازي به ams داري ؟نقل قول:
ولي اگر هم بخواي چنين كاري كني به گفته ژولي بايد كدها رو به اسكريپت ams برگردوني يا از نو بر اساس الگوريتمي كه ميخواي بنويسيشون !
ولي اگر منظورت چيزي ديگه است كه ما نفهميديم ، بهتره توضيح كاملتري بدي .
مثل اینه که گرافیک ams را در کنار راحتی که داره در نظر نمی گیرید
خوب از این حیث حق با شماست
سریع و راحت و ویژوال بودن ams کار رو باهاش لذت بخش کرده
سلام بر همه دوستان
من هم یکی از طرفداران پر و پا قرص این برنامه هستم و تا کنون چندین سی دی با ان ساخته ام
دو تا سوال دارم
1 - نسخه 7 نسبت به نسخه 6 ارزش دانلود و استفاده را دارد یا نه و آیا کرک آن مشکلی ندارد
2 - اگر من بخواهم کاری کنم که اتوران در هر کامپیوتری با هر رزولوشنی به حالت فول اسکرین دیده شود با ید چگونه این کار را انجام دهم . آیا اصلا چنین کاری امکان پذیر است ؟ پیشنهاد help خود برنامه این بود که اتوران در کممترین حد ممکن ساخته شود (مثلا در 480*640) و بعد آنرا فول اسکرین کنیم اما من میخواهم اتورانی را که در حالت 1024*768 ساخته ام در تمام سیستم ها درست نمایش داده شود ! (مثلا در 800*600)
چکار کنم؟
سوال دیگر من در این رابطه این است که آیا کدی وجود دارد که به محض اجرا شدن اتوران (هنگام لود شدن اتوران) بطور اتوماتیک و بدون دخالت کاربر رزولوشن کامپیوتر کاربر را بر روی 1024*768 قرار دهد تا برنامه درست دیده شود
سلام
در مورد سوال اول:
یک لحظه هم درنگ نکن
آخرین نسخه رو بگیر تا گرید و لیست آیکون هم داشته باشه
در مورد سوال دوم باید بگم:
Run in Full Screen (Kiosk) Mode
AutoPlay Media Studio has an option to run your application in a full screen mode. This mode does not resize your project to fullscreen, but rather fills the empty surrounding space with a background color of your choosing.
To enable this option:
Choose Project > Settings from the menu.
Select the Kiosk Mode option.
Select your desired background color.
Click OK.
در مورد سوال سوم:
فقط کافیه در پری لود رزولوشن استاندارد رو وارد کنیکد:http://rapidshare.com/files/181821627/DLLDispalySettings.apz.html
البته پیشنهاد من همون کیوسک مود هست
چون مونیتور رفرش ریت رو با تستی که زدم نتونست تغییر بده
موفق باشی
در مورد سوال سوم:
فقط کافیه در پری لود رزولوشن استاندارد رو وارد کنیکد:http://rapidshare.com/files/181821627/DLLDispalySettings.apz.html
البته پیشنهاد من همون کیوسک مود هست
چون مونیتور رفرش ریت رو با تستی که زدم نتونست تغییر بده
موفق باشی[/quote]
درست متوجه نشدم !
ببینید من الان یه اتوران در اندازه 1024*768 ساختم
میخوام که این تو کامپیوتر کاربر اگر رزولوشن همین هست که هیچ
ولی اگر رزولوشن کامپیوتر مقصد 800*600 یا .... بود اتوماتیک رزولوشن طرف رو بزاره تو حالت 1024*768
ایا این راهی داره یا نه
اون حالت کیوسک مد برای حالت معکوس این قضیه خوبه یعنی وقتی خوبه که مثلا من تو 800*600 اتوران ساخته باشم و رزولوشن طرف 1024*768 باشه که اطرافش رو با رنگ بک گروند پر کنه و به درد من نمی خوره چون الان اتوران من تو حالت 800*600 قسمت زیادی از صفحه دیده نمیشه
خوب یه سمپل برات میذارم
این دقیقا همون چیزی هست که میخای
فقط یه اشکال داره
اونم هر کاری کردم dll قادر به تغییر رفرش ریت نیست و فقط میبره روی 60هرتز که خیلی کمه و صفحه پرش داره
البته این dll با قبلی فرق داره (Docرو ببین)
خودت هم امتحان کن
اگه وقت کنم یه راه حل براش پیدا میکنم
فعلاکد:http://rapidshare.com/files/182135177/DLLDispalySettings.rar.html
خوب خیلی خوش شانسی
یه سورس کد خوب پیدا کردم و یه dll ساختم و سمپل
حالشو ببر:
مشکلی بود بگوکد:http://rapidshare.com/files/182146697/SetRes.rar.html
اگه طول هفته نباشم
حتما جمعه ها سر میزنم
موفق باشی
دوست عزیز
واقعا از راهنمایی تون ممنونم
جواب داد
ولی حالا دو تا سوال دیگه دارم
1 - برای اینکه با استفاده از این سمپل سایز صفحه طرف رو اتوماتیک 1024*768 کنه چه رفرش ریتی بزارم خوبه ؟ 70 خوبه یا نه؟
2 - آیا در این صورت در همه کامپیوتر ها جواب میده ؟ منظورم اینه که مثلا اگر یه سیستم رم پایین یا گرافیک پایین یا مانیتور قدیمی داشت مشکلی پیش نمیاد؟
ضمنا تو help ورژن 7.5 خود برنامه هم این موارد رو پیدا کردم
Automatic Sizing and Positioning of Objects
The new Auto-Resize options for each object allow you to control how each side of the object responds to the page or dialog being resized at runtime. This makes it very easy to have resizable applications look right
at different sizes
Size my application to particular screen dimensions
The easiest way to ensure that your project plays on everyone's computer is to design it to the lowest common denominator. Every computer system capable of running an AutoPlay generated file can support 640x480 resolution.
Our default project size is compatible with a 640x480 resolution.
If you desire to have a project that makes use of the user's entire screen, no matter what their resolution, the easiest way is to design a separate project for each resolution. Also create one 'master' project that determines the user's resolution (System.GetDisplayInfo), and have it launch the appropriate sized application.
If both of these options are unacceptable, AutoPlay does include actions to resize and reposition objects on your page. Likewise, as of version 7, the application window and objects can be resizable, and whenever the window is resized the On Size project event is fired.
.
اما هر چی تو اکشن هاش گشتم چیزی دستگیرم نشد
اگر خود برنامه این امکان رو داره باید چطور ازش استفاده کرد ؟
راستی
ظاهرا جناب آقای شفایی در همین سایت آموزش این برنامه را گذاشته اند
میشه بفرمایید در کدام قسمت می تونم اونو دانلود کنم ؟
سوال دیگر من از برنامه AMS درباره استفاده از فایلهای فلش SWF در پروژه هست
هر گاه از این فایها در کار استفاده می کنم روی همه آبجکت ها قرار میگیرند یعنی در واقع فایلهای فلش روی عکس و متن و ... را می پوشاند
Send To Back هم جواب نمیدهد !!
آیا راهی نیست که فایل فلش را زیر سایر اشیا (از قبیل عکسها و متن ها و دکمه ها و ... ) قرار داد؟