دوست عزیز ممنون بابت اطلاعت!!ولی این بازی برای PC عرضه نخواهد شد!!!:41:نقل قول:
Printable View
دوست عزیز ممنون بابت اطلاعت!!ولی این بازی برای PC عرضه نخواهد شد!!!:41:نقل قول:
تازه از Spore
بازی بعدی و شاهکار جناب ویل رایت ، Spore ، بازیباز را به یک سفر از سلول تا بالغ شدن و رسیدن به مراحل تکامل دعوت میکنید. در این بازی بازیباز میتواند موجود دلخواه خود را خلق کند و آن را پرورش دهد... در این بازی هر کارکتری را که به ذهنتان برسد میتوانید بسازید؛ حتی مستر چیف!. تنوع این قسمت واقعا زیاد است و باید به سازندگان تحسین گفت.
قسمت اول بازی موجود بازیباز بصورت یک سلول هست در طول بازی و پیشرفت در مراحل، قابلیت های جدید موجود شما کشف میشود. در این قسمت، دوربین بازی از بالا است، اما به محض اینکه بازیباز به دوره ی بعدی حیات پا میگذارد، موجود بزرگ تر شده و در پی آن دوربین بازی تغییر کرده و میتوان آنرا به هر جهت تغییر داد. در این مرحله بایستی از دیگر موجودات موجود در محل زندگی تغذیه نمود. در حالیکه میتوانید موجودات دیگر را شکار کرده و از آنها برای غذای خود استفاده کنید، میتوانید از در دوستی وارد شده و با موجوداتی که دشمنی با شما ندارند به نرمی و دوستانه رفتار کنید!.
این بازی زیبا در ماه سپتامبر عرضه خواهد شد.
از مافیا 2 خبر دیگه ای نبود؟؟؟
-بازی Wanted برای نسخه ی PC تایید شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-نسخه ای جدید از بازی GTA به نام GTA Chinatown Wars برای DS ساخته خواهد شد
-نسخه ای از بازی Resistance برای psp ساخته میشه که خیلی عالیه این عکسو ببینید(الان خیلی خوشحالم با اینکه من طرفدار gears of war هستم)
-بازی های patapon 2 و locoroco 2 برای psp تایید شدن
ممنون از همه بچه ها .مخصوصا پیمان که خیلی زحمت کشیده.من که زیاد وقت ندارم در حال حاضر تو تاپیکا دنبال اخبار بگردم.تو همین یک ساعت به اندازه چند روزم خبر خوندم.خدا خیر E3 رو بده:دی
کماکان منتظر خبرای بعدی خواهیم بود
آقا از مافیا 2 خبری نبود؟؟
ما که هر بازی میخواستیم نه خبرش بود نه عکسش
تازه از Mafia 2
با توجه به نسخه ی موفق قبلی، Mafia: The City Of Lost Heaven ، اکنون Mafia 2 در دستان پر توان سازندگان 2K Games در استودیوی چک در حال ساخت و گسترش است. جریانات مافیا 2 قرار هست در Empire City و در دهه های 1940 و 50 اتفاق بیافتد. داستان بازی در باره ی فردی به نام Vito هست که به تازگی از جنگ جهانی دوم بازگشته و حال با کمک یکی از دوستانش وارد گروههای مافیایی منطقه شده تا برای خود کاری دست و پا کند. این بازی زیبا، اواخر 2008 منتشر خواهد شد.
تازه از Resistance: Retribution
اگر خاطر دوستان باشه ، چند صفحه ی قبل گفتم که عنوان جدید با همین نام قرار هست برای PSP عرضه بشه. خبر خوب برای دارندگان این کنسول و طرفداران Syphon Filter. داستان بازی در بین وقایع شماره ی اول و نسخه ای که قرار هست منتشر بشه، اتفاق می افته. نکته ی جالب اینکه اسلحه ها و دشمنان از هر دو نسخه در این بازی وجود خواهند داشت.
قهرمان بازی James Grayson باید راه خود را از بین موجودات و دشمنان باز کند تا به مرحله ی بعدی برسد. سیستم سنگر گیری بازیباز را به یاد Gears of War میاندازد چرا که تقریبا مثل همان بازی باید به یک جعبه ، سنگ یا شی نزدیک شده سپس کارکتر به طور خودکار به سطح میچسبد. همچنین میتوان پشت سنگر شلیک کرد .
گفته شده این بازی اولین بازی است که از نسل سوم موتورهای بازی برای PSP استفاده میکند. بنابراین نتیجه ی کار جزییات بسیار زیاد در هر مرحله در بازی خواهد بود. همچنین در هر صحنه ی بازی باید انتظار تعداد زیادی دشمن را داشته باشید . در رابطه با قابلیت مالتی پلیر بازی هم گفته شده تا 8 نفر رو پشتیبانی خواهد کرد.
این بازی زیبا را تا بهار سال بعد نخواهیم دید! منتظر اخبار بیشتر از این بازی خواهیم بود.
تازه از Tom Clancy's EndWar
واقعا نمیشه گفت این بازی استراتژی تا چه حد عمیق و زیبا خواهد بود. اما هنوز هم زود است که بگوییم این یکی از بهترین هاست... بقیه ی ماجرا را بخوانبد تا متوجه بشید.
در جریان نمایشگاه E3 گفته شد که میتوان این بازی را تماما به کمک Voice Command انجام داد!. واقعا خیلی جالبه ، بیشتر ماها به همان کنترل سنتی این جور بازیها عادت کرده کرده ایم. حالا انجام این بازی خیلی جالب خواهد بود.
تقریبا هر فرمانی که در بازی بدهید توسط سربازان انجام شده و به آن عمل خواهد شد. مطمئنا این قابلیت برای کنسول داران بسیار کارا خواهد بود. در بازی کنترل سه جوخه ی خیالی با نام های Allies, Europeans و یا Russians را بر عهده خواهید گرفت. تمام یونیت ها قابلیت آپگرید شدن را دارند، در جه ها، تجربه و ... همگی در بازی وجود دارند اما قابلیت کنترل بوسیله ی صدا واقعا شگفت انگیز هست .... باید منتظر عرضه ی بازی برای پلتفرم های PS3 و X360 در همین اکتبر باشیم.
تازه از Prince of Persia
تاکنون اطلاعاتی در رابطه با نحوه ی گیم پلی و جزییات این بازی منتشر شده بود، اما نمایشگاه E3 مکان خوبی برای دوستداران این بازی بود تا کنترل بازی را بدست بگیرند و گیم پلی بازی را کمی تجربه کنند.
همانطور که قبلا گفته شده و میدانیم، این بازی تفاوت های عمده ای با Sands of Time خواهد داشت که یکی از آنها عدم وجود شن های زمان خواهد بود. تفاوت بعدی عدم وجود هرگونه ارتباط داستانی بین این نسخه با نسخه های قبلی خواهد بود. تفاوت سوم این هست که شما یک همسفر دارید!. در طول بازی یک همراه همیشگی دارید که شما را در هر مرحله و معمای بازی کمک خواهد کرد. بر خلاف بازیهایی که کمک شما توسط هوش مصنوعی کنترل میشه و از شما بسیار دورتر هست ( مثل Resident Evil 4 ) ، در این بازی یار کمکی شما تقریبا چسبیده به شما است و هر جایی که بروید او هم با شماست!. البته این قابلیت اصلا دست و پا گیر نیست، چرا که بدون این یار ( با نام Elika ) ، شما در بازی هیچ هستید!.
به عنوان مثال برای بالا رفتن از یک لبه باید دکمه ی Y را بزندی تا او به شما کمک کند از دیوار بالا بروید. یا مثلا از لبه ی یک سخره آویزان شدید و او پس از یک حرکت آکروباتیک و سینماتیک شما را نجات داده و به یک مکان امن انتقال میدهد. علاوه بر کمک او در سخره ها و بالا رفتن ها، او همچنین در مبارزه ها هم کمک دست شما خواهد بود. مبارزه های Prince of persia بصورت 2 به 1 خواهد بود! او همیشه در کنار شما با دشمنان خواهد جنگید. شما با کمک شمشیر خود میجنگید و او به کمک قدرت جادوی خود. مخلوط کردن این دو خارق العاده خواهد بود!.
و اما گرافیک هنرمندانه و زیبای بازی .... ما را یاد شاهکاری به نام Okami می اندازد. دقیقا مثل همان بازی باید در دنیای اطراف کاوش کنید و بدی و شر را از محیط پاک کنید. بعد از پاکسازی یک محیط ، آن منطقه با گل ها و زیبایی ها پر خواهد شد و این واقعا زیباست که تاثیر خود را در بازی ببینیم و حس کنیم!. این بازی واقعا زیباست و طرفداران سری های قبلی را ناامید نخواهد کرد.
این بازی زمستان عرضه خواهد شد.
ممنون علی و پیمان جان.این Resistance:Retribution عجب گرافیکی داره!!:18:بعید نیست GOW:Chain of Olympus رو هم بگیره.بالاخره یه بازی درست و حسابی برای announce،psp شد.مثل اینکه باید فرم ویر psp مو ارتقا بدم
البته خبر Voice Command زیاد هم جدید نیست من خیلی وقت پیش شنیده بودمنقل قول:
سبک بازی احتمالا تو مایه های killzone هست که خیلی جذابه حیف که باید خیلی منتظرش باشیمنقل قول:
نه منظورم این نبود که تو سبک God of War هست.God of War یک اکشن ادونچره و Resistance Retribution یک FPS هست و از این نظر قابل مقایسه نیستند.منظورم این بود که از نظر گرافیکی،به نظر می رسه Resistance Retribution حتی از God of War:Chain of Olympus هم جلو بزنه.فعلاٌ GOW:COO بهترین گرافیک psp رو داره.نقل قول:
ساسان جان من کی درباره ی GOW حرف زدم?؟!!:18: گفتم سبک بازی احتمالا مثل کیلزونه که اشتباه گفتم:31::31:سبک بازیش تو مایه های همون سوفون ف یلتره که نمیشه دربارش نظر داد چون اینجور سبک ها زیاد رو psp جواب نمیده به خاطر اینکه 1 آنالوگ داره...نقل قول:
علی جان بی خیال.سوء تفاهم دو طرفه بوده:31:نقل قول:
امیدوارم این 1 آنالوگه بودن psp ایجاد دردسر نکنه و Resistance:Retribution بازی خوبی باشه من مدت زیادیه منتظر یک شوتر خوب واسه psp هستم
نمیدونم چرا دوباره پستمو خوندم خیلی جدی اومد به نظرم:31: ولی اونطوری هم نبود:10:نقل قول:
اگه مثل سوفون باشه خوبه ولی من دوست داشتم مثل کیلزون باشه!
تازه از عناوین جدید Id Software
جناب جان کارمک ، چند روز پیش خبرهایی در رابطه با پروژه ی بعدی کمپانی id به نام Doom 4 فاش کرد. او اشاره کرد که هر دو بازی Doom 4 و Rage از موتور قدرتمند کمپانی یعنی Tech 5 استفاده میکنند. اما کارمک گفته که Doom 4 طوری خواهد بود که به نظر میرسد کاملا از یک موتور جدید استفاده میکند!. گفته شده بازی Doom 4 در فریم ریت 30fps و بازی Rage در فریم ریت 60fps اجرا خواهند شد. همچنین آقای کارمک گفته که آنها 3 برابر بیشتر در حال انرژی گذاری و کار بر روی Doom 4 هستند.
" این بازی طوری به نظر خواهد رسید که انگار از یک موتور جدید در ساخت آن استفاده شده. این بازی بر روی موتوری که حاصل 4 سال کار و تلاش بی وقفه ما است گسترش خواهد یافت ".
بازی Rage قرار هست برای پلتفرم های PS3 و Xbox360 و همچنین MAC و PC عرضه شود؛ در حالیکه هنوز پلتفرمی برای Doom 4 مشخص نشده است.
E3 هم تموم شد بالاخره امسال خیلی داغ نبود بنظر سال های پیش بهتر میومد .
آخرش هم ما هیچی از pes 2009 و splinter cell نه دیدیم و نه شنیدیم
اصلا از اینا چیزی قرار داده نشد
راستی silent hill رو هم اضافه کنید
من تو یه مقاله هم که تو سایت IGN که با چند تا از توسعه دهنده های بازی گفتگو کرده که گفته بودن نمایشگاه E3 امسال نسبت به سال های پیش خیلی بی بخار بوده دلیشم این بوده که خیلی از شرکت های بزرگ و پرطرفدار مثل Blizzard و کلا سه تا شرکت پرطرفدار بازی سازی تو نمایشگاه امسال نبودن و خبری هم از معرفیه بازی های جدید و سورپرایز کننده اصلا نبود و بر خلاف سال های پیش تقریبا تمام بازی ها قبل از نمایشگاه معرفی شده بودن , اکثرا هم گفته بودن نمایشگاه E3 متاسفانه بیشتر داره به نمایشگاه کنسول ها تبدیل میشه حتی یکی از توسعه دهنده ها خشم خودش رو از ماکروسافت اعلام میکنه و میگه که ماکروسافت با وجود اینکه اعلام کرده که از بازی تحت ویندوز پشتیبانی میکنه ولی با PC مثل یک فرزند خوانده رفتار میکنه و حتی کنفرانسش رو Xbox نام گذاری میکنه با این وجود شاهد چند عنوان خوب مثل Dawnofwar II یا Fallout 3 یا Spore برای PC بودیم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://pc.ign.com/articles/891/891899p1.html
باز هم ممنون پیمان جان بابت ترجمه مطالب و اخبار E3
-------------
تصاویری از Resident Evil 5 که اکثرا مربوط به تریلرهای اخیر و مخصوصا مد Co-Op هستن:
تصاویری از بازی، کاراکترها و موجودات Silent Hill: Homecoming
این بازی سپتامبر امسال یعنی کمتر از 2 ماه دیگه ریلیز خواهد شد. پلتفرم های بازی فقط PS3 و Xbox 360 هستند.
این تصویرجدیدا در قسمت اسکرین شاتهای Final Fantasy XIII در سایت gamespot نسخه Xbox360 قرار گرفته که البته نمایی از تریلر متخص360 هست که در کنفرانس مایکروسافت به نمایش درآمد:
Square Enix هنوز تاریخ عرضه بازی رو اعلام نکرده ولی احتمال عرضه FFXIII در اواخر 2008 وجود داره.
تریلری که در نمایشگاه E3 به نمایش درآمد:
E3 2008: MS Press Conference Cam Trailer
دانلود کیفیت SD با حجم 27MB
دانلود با کیفیت HD و حجم 84MBکد:http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/2649/t_ffxiii_e32k8mscon_camv2_gt.mov
چیز خاصی از گیم پلی نشون نمیده و بیشتر CG است! والبته بخشهاییش در E3 سال قبل نمایش داده شده. اما واقعا زیبا است و پیشنهاد میکنم حتما ببینید مخصوصا اگر براتون مقدروه HD رو دانلود کنید!کد:http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/2649/t_ffxiii_e32k8mscon_cam_gt_h264.mov
>---------------<Killzone 2 تنها برای PS3 در February 2009 (تقریبا 7 ماه دیگه) عرضه خواهد شد!
E3 2008: Trailer[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8.9MB
یه تریلر CG نیست! بلکه صحنه هایی از نبرد در بازی رو نشان میده!کد:http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/1668/t_killzone2_e32k8_mp_tr.mov
آخرین تصاویر منتشر شده از Killzone 2
سلام آقا حسين خسته نباشي بابت خبرهاي تازه كه به ما ميرسوني
راستي از اون جريمه به بعد ميترسم ديگه پست بزنم اين انجمن ماله شماست ما نبايد پستي جديد شما بزن ما ميخونيم
ما فقط ميايم اينجا براي تشكر كردن . . .
قربانت.
آقا اين E3 از كي شروع شده و تا چند روز ادامه داره ؟
15 جولای شروع شد و تا 17 هم ادامه داشت. دیروز تمام شد...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اولین تریلر SIMS 3
E3 2008: Debut Trailer
13MB
گرافیک محیط و طبیعت بهتر شده...مخصوصا آب خیلی بهتر شده ولی با این حال با گرافیک بازیهای امروزی تفاوت زیادی داره ولی خوب این یه بازی سیمولاتوره و از این سبک بازیها انتظار گرافیک بالا نمیره و از اونجایی که این بازی خیلی پاپولاره و EA اصلا دوست نداره خیل عظیمی از هواداران این بازی رو به خاطر اینکه سیستمشون پایینه از دست بده!کد:http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/9210/t_sims3_pc_e3_trailer_uk_gt.wmv
Sim3 منحصرا در سال 2009 برای PC منتشر خواهد شد!
جدید ترین تریلر Tomb Raider Underworld
E3 2008: Exclusive Trailer
17MB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود همین تریلر با کیفیت HD و سایز 53MBکد:http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/9173/t_tombraiderunderworld_gttv_yoyodyne.mov
کد:http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/9173/t_tombraiderunderworld_gttv_yoyodyne_h264.mov
+
E3 2008: Interview
22MB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود با کیفیت HD و حجم 61MBکد:http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/9173/t_tombraiderunderworld_e32k8_int_gt.mov
کد:http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/9173/t_tombraiderunderworld_e32k8_int_gt_h264.mov
جدیدترین اسکرین شات های بازی:
خیلی عجیب بود !!!
E3 تموم شد و از سم فیشر خبری نشده ؟!!!
آیا بنظر شما این بازی هم می خواد مثل Mgs چند بار ساخته بشه ؟!!!
یعنی می گید بازی ممکنه سبکش با این چیزی که گفتن فرق کنه ؟!! یعنی برگرده به همون حالت روال خودش مثل قدیم ولی با پیشرفتهای خیلی بیشتر (به جای اینکه شبیه Ac بشه) !!!
خوب چون من خودم فن بوی PC هستم لیست بازی هایی که در E3 برای PC تایید شدن و دموهایی از اونها ارائه شده :
کد:http://e3.gamespot.com/games.html?platform=5&sort=popular
مایکروسافت طی کنفرانس خبری خودش حسابی ما رو با دشبورد جدید شوکه کرد ... منوهای جدید دشبورد زیباتر و چشم نوازتر هستند. طبق گفته ی آقای Marc Whitten ، منیجر و مدیر شبکه ی Xbox Live ، دشبورد جدید سریع تر ، بهینه تر و با رابط کاربری آسان تر عرضه خواهد شد.
- مهم ترین تغیر ایجاد شده در دشبورد جدید، صفحه ی آغازین دشبورد هست که در نسخه ی جدید با گرافیک های انیمیشن و زیبا همراه شده است. اسکرال کردن بین صفحه ها تقریبا ما رو یاد ویندوز ویستا می اندازه!.صفحه ی Xbox Live هم هر زمان و هر کجایی که باشید با همان دکمه ی (X) در دسترس خواهد بود و کاملا در نسخه ی جدید تغییر یافته تا راحت تر در دسترس کاربر قرار داشته باشد. گزینه ی Quick Launch هم به کاربر اجازه میدهد در هر زمان به محتویات هارد کنسول دسترسی آسان داشته باشد؛ چه در حال بازی کردن، فیلم دیدن و یاز خرید کردن از Marketplace.
- صفحه ی جدید به نام Community به دشبورد اضافه خواهد شد تا کاربر آواتار ساخت خود را ویرایش کرده و یا آواتار دوستان آنلاین خود را مشاهده کند.
- قابلیت جدید اضافه شده به کاربران اجازه میدهد که چت رووم اختصاصی خود را ساخته و حداکثر با 8 نفر از دوستان خود بحث و گفت و گو کنند. شایان ذکر است که ارتباط بین کاربران همچنان باقی خواهد ماند حتی اگر یکی از کاربران رووم را به قصد انجام بازی ترک نماید.
- قابلیت جدید اضافه شده اماکن تماشای فیلم ها از بین 10.000 عناون است که این امر با همکاری خوب مایکروسافت با شرکت Netflix امکان پذیر شده است. تنها نکته ی منفی در رابطه با این سرویس این است که نت فلیکس فیلم های HD را فعلا ساپورت نمیکند.
- آخرین قابلیت جالب اضافه شده این است که به کاربران اجازه میدهد تا محتویات دیسک بازی خود را Rip ( استخراج ) کرده و به هارد کنسول خود انتقال دهند. این عمل برای کاهش دادن زمان لود بازیها است ؛ اما همچنان بایستی دیسک در دستگاه موجو باشد. گفته شده تا 30 درصد زمان لود بازیها کاهش خواهد یافت ( اینم از قابلیت جدید که چند وقت بود تو تاپیک 360 در مورد دوستان بحث میکردند، حالا خیالشون راحت شد! ).
شایان تذکر است که این آپدیت وسیع ترین آپدیت عرضه شده برای این کنسول از سال 2005 میباشد. تغییرات بسیار زیادی از طراحی تا قابیلیت ساخت آواتار در این نسخه قرار داده شده. این آپدیت واقعا هیجان انگیز خواهد بود، حتی اگر از آن دسته بازیبازهایی باشید که هنوز هم علاقه به Gamerpic و Theme دارند!.
این آپدیت در پاییز عرضه خواهد شد.
من جفت کنفرانس ها رو دانلود کردم دیدم برای سونی و ماکروسافت .
تو کنفرانس سونی Playstion Network جدید و مخصوصا Playstion Home خیلی خیلی جالب بود MAG و DV Universe هم خیلی جالب بود little big planet هم خیلی باحال بود .
تو کنفرانس ماکروسافت هم یه ابتکار خیلی جالب در قالب بازی You Are in the Movies بود که خیلی جالب بود .
در کل کنفرانس سونی بهتر بود تو کنفرانس ماکروسافت هیچ حرفی از بازی های PC زده نشد هیچی فقط آخرش یه بازی بود که اسمش رو یادم نیست که گفت این بازی علاوه بر Xbox360 برای PC هم میاد .
تاپیک عالی شده .
فقط دوستان یه سئوال :
اگه تریلر ها رو دیده باشید توی بعضیاشون میبینید که چند نفر نشستن دارن بازی میکنن .
خواستم ببینم اونایی که بازی میکنند پول میدن یا رایگانه ؟
یه سئوال دیگه اینکه این نمایشگاه کجا برگزار شده ؟
سلامنقل قول:
نه ، رایگانه. منتها باید تو نوبت وایستاد .... ;)
این نمایشگاه در Convention Center شهر لس انجلس برگزار شد.
آقا بازم خسته نباشيد دمتون گرم اين بازي تام رايدر براي pc هم مياد ؟
اگه مياد مشخصاتي از سيستم مورد نيازش وجود داره ؟
من خودم دوست دارم بازی تغییر کنه و به شاهکار تبدیل شه اگه قرار بود سبک بازی اونطوری که نشون دادن باشه به نظرم شکست کاملی در برابر MGS4 میخورد و الان باید بازی از همه لحاظ به نظر من تغییر کنه و داستان بازی خیلی خوب نوشته بشه چون من طرفدار این بازیم دوست دارم دیر تر بیاد ولی شاهکار باشهنقل قول:
سلام
خوب این هم تمام شد با تمام پیش بینیهایی که می کردم حداقلش این بود که Alan Wake را ببینیم که توف به ذات سازنده معلوم نیست که چه غلطی دارن میکنن!!!
معلوم نیست چه بلایی سر SC:C یوبی اورده اما بر خلاف بعضی از دوستان من خیلی دوست داشتم که بازی را به شکل قبلی می ساختن چون سبک قبلی یه تجربه سینمایی میشد البته هر جور بسازن امیدوارم شاهکار بشه!!!!همه چیز را زمان مشخص میکنه!!!
من از نمایش Fallout 3 خیلی هیجان زد شدم خیلی عالی هستش شدید منتظرم!!!شدید!!!
Gow 3 هم که نشان داده شد ولی ارضا کننده نبود!!!
اما Resistance 2 خیلی عالی بود و نمایش جالبی داشتش به نظر من بهتر از Geow 2 بودش حتا!!!
خیلی بازیهای قشنگی نمایش داده شدند که موفقیت امیز بودن نمایششون!!اما خیلی از بازیها هم نبودند!!!
منتظر GC 2008 باید بمونیم در اینده!!!که ان هم میتونه خیلی چیزها را در بر بگیره!!!که اونجا هم 2 تا بازی نمایششون حتمی هستش فیفا 09 و ساکر 09 که در کنار بازیهای دیگر کلا میتونیم GC 2008 هم لذت کافی را ببریم!!!
joey jordison جان،Alan Wake در TGS امسال(9 تا 12 اکتبر) نمایش داده خواهد شدنقل قول:
تازه ها از بازی Brothers in Arms: Hell's Highway
دوستان توجه کنید نمایشگاه به طور رسمی تمام شده، اما هنوز خبرهای داغی هستند ... .
مدت هاست برای عرضه ی این بازی لحظه شماری میکنم تا یک بار دیگه فرصت حضور در میدان جنگ رو داشته باشم. شاید فقط این طور هست که میشه کمی از تجربه ی تلخ جنگ رو احساس کرد و در نقش یک سرباز قرار گرفت... .
در جریان نمایشگه E3 2008 یوبی سافت بالاخره به بازدید کنندگان اجازه داد تا کمی از بازی رو تجربه بکنند. همونطور که میدانید بازیباز در نقش سرباز چترباز Matt Baker در خلال جنگ جهانی دوم قرار میگیرد که در عملیات مهم Market Garden افراد خودش را باید از هلند به خاک آلمان برساند.
برای کسانی که این بازی رو قبلا تجربه نکردند، باید گفت که ترکیبی از سبک سوم شخص و استراتژی هست. بازی باید گروه نظامی خود را با درایت و تفکر راهنمایی و فرمان دهد. در طول نمایش این بازی مسئولان Gearbox گفتند که بازیباز میتواند این بازی را حتی بدون شلیک یک گلوله به پایان برساند!.
کنترل های اصلی از سری قبلی این بازی الهام گرفته است و فرمانهایی از قبیل " حمله " و " حرکت " توسط تریگر چپ ( در ایکس باکس ) قابل دسترسی خواهد بود. میتوان با نگه داشتن و رها کردن دکمه سربازان را به محل مورد نظر حرکت داد ( نکته ی جالبی که در رابطه با هوش مصنوعی سربازان قابل توجه هست اینه که اگر بازیباز به اشتباه سربازان را به مکانی حرکت دهد که توسط دشمن دیده شود، سربازان خود موضع خود را تغییر داده و به جایی میروند که سنگر امنی بوده و توسط دشمن دیده نمیشود!! ).
در دموی انجام شده در نمایشگاه، بازیباز میتوانست رهبری 2 گروه را بدست گیرد؛ اول: گروه ماشین-گان که بسیار ویران کننده هستند! و گروه دوم که ویران کننده تر و آرام تر در شلیک هستند، بازوکا هستند. گروه اول طبیعتا برای از بین بردن دشمنان پیاده و کاربرد دارد ، اما گروه دوم برای از بین بردن موانع سنگین از قبیل تانک ها و موانع ثابت دشمن هستند.
گرافیک بازی بسیار زیبا و چشم نواز است ، بازیباز میتواند پپشت هر مانعی که از کمر به بالا را پوشش دهد سنگر بگیرد. با توجه به آنچه که نگارنده ی این مطلب گفته، درجه ی خشونت و خون ریزی بازی هم بالا رفته، به طور مثال جسد دشمنان در اثر انفجار نارنج ها تکه تکه شده و به هوا پرتاب میشوند.
با توجه به اینکه تقریبا یک ماه تا عرضه ی بازی باقی مانده، این بازی بسیار زیبا و آماده به نظر میرسد. وقت آن رسیده که سبک اول شخص محض از تنهایی و خسته کنندگی در بیاید و استراتژی را با خود همرا سازد!.
ایول من با این brother in arm خیلی حال می کنم
راستی برای pc میاد؟؟؟
.......................
بله ، این بازی برای پلتفرم های PS3, Xbox360 و PC عرضه خواهد شد.نقل قول: