شاه شاهانی ماااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا چند نفر دانلود کردن ؟؟؟
1,083 مرتبه این فایله دانلود شده
تبریک میگم
Printable View
شاه شاهانی ماااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا چند نفر دانلود کردن ؟؟؟
1,083 مرتبه این فایله دانلود شده
تبریک میگم
نقل قول:
زحمات بی دریغ شما قابل قدردانیه :11:
این هم یه فونت برای همه
این با فنت درشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این با فونت ریزکد:http://externalistt2.googlepages.com/georgia.rar
:40:کد:http://externalistt2.googlepages.com/Timesroman.rar
سلام
ببخشید چجوری میشه کل فونت گوشی رو روی large بزاری ؟
من بعضی قسمتاشو بلدم ولی برای کل گوشی میخوام
گوشیه من w950 هستش. من تمامی مراحلی که ذکر شد دقیق انجام دادم ولی فونتها تغییر نمیکنه و همچنان فارسی رو نمیشناسه
این فونت زبان گوشی رو بصورت فونت لوگوی SE نمایش میده ولی در محیط های نوشتاری که چیزی رو تایپ میکنید مثل SMS یا NOTE فونت رو جور دیگه (Constantine) نشون میده . یعنی شما دو فونت روی گوشیتون خواهید داشت . اینم بگم متنی که تایپ میکنید بصورت حروف بزرگ نمایش داده میشه . در ضمن فارسی رو هم به خوبی ساپورت میکنه .
اسکرین شات ها رو ببینین .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کنین از لینک زیر :
نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/55873526/da7a5779/SEConstantineFarsi.html
ري استارت كردين؟نقل قول:
سلام، آره منم مشکل dj_mm رو دارم. گوشیم رو هم ری استارت کردم. تمام کارایی که m.s.f واسه نصب فونت تو پست 17 گفته بود هم انجام دادم، یعنی تغییر نام و کپی کردن در D:\Resource\fonts. (D درایو مموری کارت) اما کماکان حروف فارسی به شکل مربع نمایش داده می شن.نقل قول:
ممنون میشم از راهنمایی دوستان برای حل این مشکل.
m.s.f اگه میشه این رو به پست اول که پست خودت هست ببر که بچه ها اگه اشتباهی فونت رو توی c ریختن دیگه فرمت ومستر ریست نکنن مثل من
خیلی راحته و ازhmr007 گرفته شده ودوستم mبهم گفت:
با x_ploreمیری به درایو c\resorceوپوشه ی فونت رو rename میکنی و بعد پاکش می کنی همین
اگه میشه این یه تیکه تنوشته و پست 17 خودت رو به پست 1 ببر تا هرکی بیاد بدونه.
این یه سری دیگه
:40:کد:http://externalistt2.googlepages.com/amerika.rar
دوست من کارایی که من توو پست 17 گفتم برای ساخت فونت هست و لازم نیست شما همه ی اون کارها رو انجام بدید . در پست 17 آموزش داده شده که مثلا اگه شما یه فونت توو کامپیوتر داشتی چطور میتونی اون رو آماده کنی برای گوشیت . ولی فونت هایی که اینجا گذاشته میشه واسه دانلود همشون آماده هستن و شما فقط باید در مسیری که گفتم کپیشون کنی .نقل قول:
شما فقط کارهایی که من توو پست اول همین تاپیک نوشتم رو انجام بده .
( پست اول اصلاح شد . )
امتحان کن و خبرشو بده لطفا .
نقل قول:
محسن جان پست اول اصلاح شد . مرسی از ترفندی که گفتی . فکر کنم به درد خیلیا بخوره .
از من نباید متشکر باشی بلکه باید از hmr007متشکر باشی چون این ترفند از طرف ایشون نوشته شد وبه دست دوست عزیزم <m>به من رسید باز هم از شما متشکرم که به حرف من اعتنا کردید:10:نقل قول:
نمیشه چندین بار سعی کردم ولی تغییری ایجاد نمیشه
نقل قول:
نشششششششششششد
این هم یکی دیگه
:40:کد:http://www.4shared.com/file/37355997/230fa391/Fonts_Farsi__uiq3domir_.html
سلام
محمد جان دستت درد نکنه ترکونديا .
من چند روز به خاطر اسباب کشى مون کامپيوتر ندارم اين پست هم دارم با گوشيم ميفرستم انشاالله چند روز ديگه با يه سرى فونت جديد ميام .
تو اين چند روز فونت هاى قشنگى رو دانلود کردم .
بازم دستت درد نکنه فونتت خيلى باحال بود
نقل قول:
نمیشه یعنی فونت انگلیسی گوشیت تغییر نمیکنه یا فارسی رو نمیخونه یا هر دو ؟
هردو نه فارسی ونه انگلیسی تغییر نمیکنهنقل قول:
اگر تکراری بود ببخشید.
من خیلی خوشم امد.
دانلود:
کد:http://www.4shared.com/file/56147452/4db1c942/pen.html
تکراری نبود حامد جان مرسی که آپش کردی:46:نقل قول:
ولی اگه تکراری هم بود ، ایرادی نداشت . نمیشه که تمام پستهای سایت رو خوند و بررسی کرد تا مطمئن بشیم قبلا کسی نزاشته باشه .
از دوستان هم میخوام بیخودی انقدر به همدیگه گیر ندیم .
چیه تا یه چیز میشه همه با هم دعوا میکنیم آخه ؟!:41:
هممون اینجا جمع شدیم تا از هم چیز یاد بگیریم .
سخنرانی رو با یه صلوات تموم میکنم :31:
ببخشید
نقل قول:
دوست من اگه کارایی که توو پست اول گفتم رو انجام دادید و درست نشده ، من نمیدونم چشه والا .
گوشیتون چی هست ؟
بچه ها اگه کسی میتونه به dj_mm کمک کنه تا بتونه از فونت ها استفاده کنه .
ببخشید
منم نمیدونم چشهنقل قول:
w950i
مرسی کاری نکردمنقل قول:
منتظر هستم که هرچه زودتر و با دست پر بیای:11:
:40:
سلام
ببخشید میشه یه فونتی بزارید که ای ... تو مایه های انگلیسی پیوسته و فارسی ساده مثلا اریال باشه ؟؟
یه فونتی بود که قبلا بود ، اها parampertit رو میگم
خیلی باهال بود
فقط فارسیش قشنگ نیست
ممنون از فونت های خیلی خوبی که میزارید
Keep Going
سلام از بابت زحماتتون ممنونم
میشه یک فونت بذارید که مثل فونت آیفون درشت بنویسه.پیشاپیش ممنونم
سلام به همه دوستان،نقل قول:
m.s.f جان کارایی که تو پست 1 گفته بودی رو انجام دادم و فهمیدم من فونت ها رو تو D:\fonts کپی کرده بودم!!!:31:
اما حالا که تو D:\resource\fonts کپی کردم و گوشی رو ریست کردم درست شد. شاید dj_mm جان، شما هم مثل من یه همچین سوتیی داده باشین؟!
دم همه دوستان خصوصا m.s.f و mohammad عزیز گرم، کارِتون درسته!
نقل قول:
باور کن هیچ سوتی ندادم.ولی نمیدونم چرا تغییری حاصل نمیشه؟!!!
سلام.از دوستانی که اینجا فعالیت دارن کسی هست که بیاد کمک کنه تا روش تبدیل هر فونت رو به فونت گوشی پیدا کنیم؟
این رو قبلا هم گفتم.
مطمئنا فونتهای عادی رو میشه تبدیل به فونت گوشی کرد ولی چطور رو نمیدونم.
فونت های توی کامپیوتر هم پسوندشون ttfهست فقط کافیه اسمشون رو تغییر بدی که پست شماره 1 راهنماش هستنقل قول:
اون که آره.ولی خوب از لحاظ اینکه bold باشه یا regular یا ... اون مهمه.و البته ساپورت فارسی.
نقل قول:
به کمک یه برنامه ی font editor میشه این کارو کرد .
فقط باید فونتی که مثلا اسمشو میزاری bold با font editor ، بولدش کنی و مثلا فونتی که اسمش italic هست رو italic کنی .
سلام به همه دوستان
یه مشکلی تو نسب فونت برام پیش اومده
من یک پک تغییر آیکون گرفته بودم و باید فایلای توشو میریختم تو درایو c .کل فولدرو وقتی کپی کردم یک سری فونت هم جایکزین فونتهای c شد.حالا هرکاری میکنم فونتها پاک شن نمی شه.
تو درایو D هم هر فونتی میریزم هیچ تاثیری نداره.انگار از C فقط فونتارو میخونه.
با swissManager در قسمت (MemoryReclaim) را به Level 3 تغییر دادم اما اون روشم تاثیری نداره.هیچ جوری پاک نمیشن.
هرکسی میتونه کمک کنه چون فونتاش خیلی بیخوده.
نقل قول:
سلام
توو پست اول همین تاپیک آموزش داده شده که اگه فونتی رو توو C ریختید چطور اونا رو پاک کنین .
امتحان کن ، خبرشو بده .
سلااااااام دوستان
* این فونت ، فارسی رو هم بصورت کامل ساپورت میکنه .
اسکرین شات ها
دانلود کنین از لینک زیر
کد:http://www.4shared.com/file/56594516/5ec68b21/NiceFarsi-2.html
بی ربط 1 : چه میکنه این FIREFOX 3 ... عالیه ... IE رو میخوره :42:
با ربط 1 : فونت هایی که گفته بودین رو به محض پیدا کردن میزارم .
نمیشهنقل قول:
گوشی داره از فونت ها استفاده میکنه .خود فونت هارو هم نمیشه تغییر نام داد.
با سلام
من اصلا اين مسيري كه ميگينو ندارم
اصلا توي memory cart كه ميرم گزينه source ندارم :13:
لطفا كمك كنيد
عزیزم تو گذاشتن نام پوشه دقت کن چون من هم این مشکت برای پیش اومدهنقل قول:
نگاه کن شما حتما" داری نام پوشه رو اینجوری تایپ میکنید Font بلکه باید آخرش S باشه اینجوریFonts متوجه شدین
من این روگفتم چون مشکل من این بود و درست هم شد:11:
این که کاری نداره تو memory cart یه پوشه به نام RESOURCE بساز:5:نقل قول:
نقل قول:
مرسی اما من تمام مراحل کارو درست انجام دادم . واسه همینه که تعجب میکنم فونتها تغییر نمیکنه
بارها و بارها امتحان کردم!!!!