آقا اگه داره به ما هم بگین لطفا.
ممنون.
Printable View
آقا اگه داره به ما هم بگین لطفا.
ممنون.
آقا گویا داره .
من تو یک Review هم خوندم که نوشته بود ...
این همه دعوا نداره که
اصلآ مگه میشه نداشته باشه!
اینم عکسش!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دوستان من خودم كا770 دارم پس بزارين تمام اين بحثها رو ختم كنمنقل قول:
كا770 سنسور تنظيم نور صفحه كليد نداره
بلكه سنسور تنظيم نور صفحه نمايش داره
اون چيزي كه farbod عزيز تو عكس نشون داده سنسور تنظيم نور صفحه نمايش هستش كه من خودم هم تستش كردم و باعث ميشه در نور كم يا مثلا در شب نور صفحه نمايش هم كم بشه تا انرژي كمتري مصرف كنه
مرسی جناب . یک ملت رو از بی خبری در این مورد دراوردی ...نقل قول:
از کیفیت موزیک راضی هستی ؟ برنامه جاوا روش راحت نصب میشه ؟
ممنون
اگر یک توضیح کامل در مورد این گوشی بدی ممنون میشویم
صداي اسپيكر در حد متوسط رو به بالا هستش اما من منتظر هستم سيد53 هك بشه تا صداش رو زياد كنمنقل قول:
صداي هندزفري هم كه خيلي خوبه
جاوا هم كه خوراك اين گوشيه
نصب بسيار راحت و عالي و سريع و امكان اجراي چند نرم افزار جاوا با هم ديگه چي مي خواي؟
شما بگو در چه موردي سوال داري ما در خدمتيمنقل قول:
اگه باعث گیج شدن دوستان شدم ، معذرت می خوام!
حق با جناب sunrise07 هست.
باتشکر...سان...
دست شما درد نکنه ممنون دیگه سلامتی شما ......نقل قول:
سلامنقل قول:
آقا اگه این هکی که فرمودین اومد یه آموزش کامل ازش اینجا بزارین.
ممنون.
منظورم نسخه جديد ستول هستش كه بتونه سيد53 رو هم هك كنه گرچه الان ميشه با jdflasher و فار منيجرنقل قول:
به fs دسترسي داشت اما من تا اومدن ستول حالا هر وقت كه باشه صبر مي كنم البته مطمئن باشيد اگه ستول جديد بياد و بتونه سيد53 رو هك كنه من يه دقيقه هم صبر نمي كنم و حتما فلشش مي كنم
تا اون موقع هم مي گردم تا پچها و الفهاي مربوط به كا770 رو پيدا كنم و اينجا بزارم تا هم تاپيك نخوابه و هم دوستاني كه كا770 شون سيد 52 هستش بتونن استفاده كنن
دوست من براي ستول جديد بايد تا حالا ميومد ولي چرا نيومده تعجبــــيه :18:نقل قول:
معلومه سازنده ستول تو اين سيد گير كرده نتونسته هنوز براش كاري انجام بـــده :31:
موفق باشيد!:40:
من كه صبر مي كنم مطمئنم مياد دير يا زود داره سوخت و سوز ندارهنقل قول:
دوستان نرم افزار xs4 اومده با قابليت فلش سيد 53 البته هنوز كامل نيست اما خبر بسيار خوشحال كننده هستش بزودي ميتونيم كا770 رو بطور كامل فلش كنيم
من یک سوال مهم داشتم حافظه M2 این گوشی یعنی k770 تا چقدر قابلیت ارتقا داره؟ 2 گیگ؟
من دارم کم کم نگران میشم
چرا کا770 من سی ای دیش 52 ولی اینجا همه میگن 53
گوشی من ساخت چینه یعنی تقلبیه؟
نه عزيز اين گوشي كلا ساخت چينهنقل قول:
سيد 52 باشه كه بايد از خدات باشه برو راحت هكش كن حالشو ببر
دوست عزیز ممنون از راهنمای که کردینقل قول:
من شک کردم چون تو صفحه اول این پست نوشته بود ساخت مالزی هستش و...
دوستان من یه سوال دارم :
از باتری گوشی راضی هستید ؟
با بازی و این حرف ها چقدر دووم میاره؟
دوست عزیز من 4ماه 6120 داشتم و بعد کا770 باترب این 2تا گوشی زمین تا اسمون با هم فرق میکنهنقل قول:
k770 باتری 930 mAh داره
یه سنسور تنظیم نوره زمینه که تو روز نوره زمینه رو زیاد میکنه تو شب نور رو کم میکنه و اینتوری شارژ گوشی دیرتر خالی میشه
در ضمن این گوشی با شارژ کامل 10 ساعت مکالمه مداوم رو پشتیبانی مینکنه
با سلام
اين گوشي k770 :41:مدل اصل و غير اصل داره ؟
منظورام اينه كه هنگام خريد اين گوشي بايد حواسمان به كلاه برداري باشه ؟
مثلا شنيدم مدل k750 اصلش يه قيمتي داره و غير اصل آن يه قيمت ديگه .:40:
راستي يكي از دوستان گفته بود كيفيت عكس اين مدل مشكل داره
نظرتان چيه ؟
من از كيفيت عكسش راضيم فقط چون فلش زنون نداره يكم تو عكسبرداري در محيط كم نور ضعيفه
مدل اصل و غیر اصل نداره اما بهتره که با گارانتی اصل یعنی کامتل بخری که فکر کنم حدود 205 هزار تومان باشهنقل قول:
بدون گارانتی یا گارانتی های معمولی از 192 تومان شروع شده بود (قیمت دیشب که یکی خریدم همراه با مموری کارت 256)
فقط مراقب باش که باتری اصل بهت بدند در ضمن من فرقی بین باتری اصل و غیر اصل پیدا نکردم با ضمانت فروشنده بگیر که باتریش اصل باشه.فرق باتری اصل با غیر اصل از لحاظ قیمت 10 هزار تومان هستش(4-14)
گوشی خوبی هستش .صداش از کا800/810 هم با کیفیت تر و هم بلندتر هست.توی هدفون هم راضی کننده هست و با خرید یه هدفون واکمن بهتر هم خواهد شد.
قابل قبول هستش تا یکی دو روز دیگه یه مقایسه بین کا770 و دی900 میذارمنقل قول:
سلام ..الان گارانتی برای محصولات سونی اریکسون کدوم بهتره؟برای اصل بودن.... من میخوام یه گوشی بگیرم بین کا 800 و کا 770 شک دارم .اول میخوام اصل باشه حتما.....میتونم جایی اصل رو پیدا کنم؟.....دوم آیا الان دیگه پول دادن به کا 800 با توجه به اینکه اکثرا چینی هستند معقوله؟ اگر اصل گیر بیاد چی؟
گارانتی اصلی کامتل هست ...نقل قول:
شما کا 800 اصلا نگیر بهت شدیدا توصیه میکنم .... کا 770 بهترین گزینه هست
ممنونم از شما........چرا بهم توصیه میکنید که کا 800 نگیرم ؟ چون من زیاد وارد نیستم میپرسم.....کامتل پس بهترین هست ... چون من شنیدم که نیکاتل واقعا افتضاحه.... سایت و یا آدرسی از کامت دارین؟؟؟؟؟کا 770 اصلش مال مالزی هست یا ژاپن؟؟؟؟ ممنونمنقل قول:
اسلام خدمت همه دوستان مخواستم بپرسم با چه برنامه اي ميشه روي گوشي k770 پچ ريخت يا اون رو فلش كرد
با كمال تشكر مرتضي از اهواز
سلام
من دیروز این گوشی رو خریدم . در کل خیلی خوبه و میشه گفت که فقط یک عیب خیلی بزرگ و عجیب داره که متأسفانه هیچ جا از اون یاد نشده و شاید خود شرکت سونی اریکسون سیاستش این بوده که این عیب رو فاش نکنه واٍلا کسی دنبال k800 و k810 نمی رفت ! :41:
در حالت نرمال امکان زوم کردن فقط در حالت VGA وجود داره و این برای یک گوشی Cyber-shot ، یک کمی فاجعه است :13:
کسی راهی برای فعال کردن امکان زوم کردن این گوشی در حالت مگاپیکسل بلده ؟
دوستان k770 اگه هی ذره فعالیت داشته باشید بد نیست
دوستان نذارید کلوپ بخوابه
تم فلش لايت يعني چينقل قول:
اگه کا770 شما سید 52 باشه با کمک ستول میتونی پچ بریزینقل قول:
اما اگه سید 53 باشه باید صبر کنی!!
دوست من سیاست اس ای برای پرفروش نگه داشتن کا800 و 810 این بود که تو کا770 فلش زنون نذاشت که کار بسیار احمقانه ای بود چون الان کا770 تو نور کم عکساش اصلا در حد 3 مگا پیکسلی سایبر شات نیستند در واقع ابروی سایبر شاتو بردند . اون مشکلی که شما میگی اصولا وقتی زوم دیجیتاله اهمیتی نداره . اخه زوم دیجیتال به چه درد میخوره؟ ولی فکر کنم اگه با هک درایور دوربینشو عوض کنی این هم حل بشهنقل قول:
موفق باشید
ببین دوست من بستگی داره تو چی از گوشیت بخواینقل قول:
اگه اهل نصب نرم افزار ها و بازیهای جاوا رو گوشیت هستیو اگه سرعت گوشی برات مهمه و اگه نمیخوای گوشیتو دست هر کسی ببینی و جوات شده باشه و اگه از نظر کیفیت و استایل و طراحی بخوای در همه این موارد کا770 سرتره
اما در یک مورد عیبی بزرگ تو این گوشی هست اونم کیفیت عکساشه بخصوص تو شب بدلیل نبود فلش زنون اگه
این مشکل برات مهم نیست برو سراغ کا770
دوست عزیز اینم فعالیت خوبه؟نقل قول:
متاسفانه کا770 من سید 53 هستش و نمیتنم توش دستکاری کنم اما اگه سید 53 هک بشه من خودم این تاپیکو با انواع پچ ها و چیزای دیگه راجع به این گوشی میترکونم احتمالا این مشکل بقیه ملت هم هست
من k770 cid 53 هک کرئم و روش الف نصب کردم ... الف alllock ...نقل قول:
خیلی سادس ...مهم نفوذ کردنه ... مشکل این گوشیا اینه که فقط هنگام فلش کردن مین میتونید روش پچ نصب کنید... از طرفی مین cid 53 دقیقا مشابه cid 52 هستش (از لحاظ آفست ها) پس پچ cid 52 رو میشه رو cid 53 نصب کرد ... من با باکس کردم ... فک کنم با jd هم بشه ...
دوستان این تاپیک چرا دوباره خوابید
دوستان بالاخره ما نفهمیدیم اصل این گوشی چینه یا مالزی؟
به هیچ عنوان فرانسویش پیدا نمیشه؟ اصلن ساخته نشده؟؟
بعد یکی به من گفت این گوشی عین پلاستیک کهنه میمونه یعنی چی؟
این چه وضعشه..چرا نمیاین جواب بدید؟ گوشی نقره ایش هست؟