بچه ها فلاشش چيه؟
نكنه Led باشه؟
Printable View
بچه ها فلاشش چيه؟
نكنه Led باشه؟
بعضي ها ميگن Led و بعضي هم ميگم 2 تا Led و بعضي هم زنون !
مشخص نيست .
زنون سامسونگم فرق زیادی با led نمیکنه.
من فکر میکنم فلشش Led باشه چون یک رنگ زرد رنگ وسط فلشش دیده میشه. معمولا فلش های زنون کملا بی رنگ و یا میشه
گفت سفید هستند البته اگر بشه بهش گفت سفید.
شما فلاش G810 رو يه نگاه بنداز !نقل قول:
من فلاش جی 810 رو ندیدم که چقدر قدرت داره ولی فکر میکنمنقل قول:
دوستان به خاطر این میگن که جی 800 واقعا از فلاش زنون
فقط اسمشو به همراه داشت !
یه موضوع دیگه هست فلاش دبل ال ایی دی بهتره
چون اگه فلاش زنون بزارن رو گوشی مجبورن که واسه فیلمبرداری یه فلاش دیگه اضافه کنن (مثل کا 850)
که البته قدرت زیادی نداره یا مثل ان 82 فقط اون چراغ قرمز روشن باشه
که اونم تاثیری نداره
بنا براین بهترین حالت همون دبل ال ایی دی است
هم واسه عکس برداری(شنیدم 25% روشنایی اش کمتره از زنون)
هم واسه فیلمبرداری در محیط های کم نور که واقعا لازمه
نوکیا تو ان 96 به جای زنون از دبل ال ایی دی استفاده کرده بود
خيلي خفنه.به نظرتون فلاش فاصلش با دوربين زياد نيست؟؟؟؟؟؟ من كه اينجوري فكر ميكنم.......
گمون نمیکنم که این فلش زنون باشهنقل قول:
1. دوربين ديجيتال 8 مگاپيكسل با فلاش زنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لامپ led کاملا واضحه !!!!!!!!!!!!!
؟معلوم نیست این کی قرار بیاد
راستی تو gsmarena تو توضیحات این گوشی این نکته هم گفته
We wonder whether the rumor Samsung are manufacturing the camera sensor of the Sony Ericsson C905 is correct - may be the Primera will feature the same camera unit then. There is a LED flash on the Samsung i8510 - pity since a xenon one is highly appreciated in any cameraphone
سلام
چند وقتی هست نبودم
میبینم که بعد اس ای سامسونگ هم غوغا کرده
گوشیه خیلی باحالیه
در ضمن بنظر منم LED کاملآ مشخصه !!
این یعنی چی ؟؟
نقل قول:
We wonder whether the rumor Samsung are manufacturing the camera sensor of the Sony Ericsson C905 is correct -
یعنی قضیه ساخته شدن سنسور سی 905 به دست سامسونگ تایید شد...نقل قول:
:31::31::31::31::31:.:27::27::27::27::27::27::27:نقل قول:
خواهش میکنم بابا ، خجالتم ندید....................................!!! سانگ یونگ پونگ (همین یارو که امیر خان هی اسمش رو میگه.............!!!).
ترجمش فکر کنم مموري 1 و مموري 2 باشه.نقل قول:
ترجمش بله................... ولی به نظرم با ترجمش معنی نداره......... و با توجه به گوشی های جدید سامسونگ و طراحی های کیبوردش میخوره hotkey باشم...........................!!!
قيمت فعلي اين گوشي چقدره ؟
اين گوشي هنوز به طور رسمي معرفي نشده . ولي برآورد قيتش 780 يورو هستش
هات کی های سیمبین همگی قابلیت پرسنالیز دارندنقل قول:
حالا گوشی ساز هر شرکتی باشه !
درسته علی جان............. ولی من دارم با توجه به پیشینه سامسونگ میگم........... چون ساموسنگ تا حالا دکمه های این شکلی روی گوشی های سیستم عامل دارش قرار نداده بود..........!!نقل قول:
مثل 810 و 870.......... که دوتا سیمبین هستن ولی ، دکمه های این شکلی ندارن.......... ولی گوشی های جاواش کلید شبیه به این کلیدها دارن............!!! یو 700 و یو 900.
بايد منتظر باشيم ببينيم نوكيا چه جوابي رو به اين دو محصول ميده.
اين دو 8 مگي سوني و سامسونگ!
يه جا ديدم نوكيا N98 رو با صفحه نمايش 3.5 اينچ تاچ و دوربين 7.2 مگاپيكسل + فلاش زنون ميخواد معرفي ميكنه .
ديگه راست يا دروغش رو نميدونم !
امیر جان، منم یه چیزایی دیدم...................... دوربین 7.2 ، 8ایکس (یعضی میگن 5) زوم اپتیکال..........!!!! فیلم برداری 60 فرم.......و.........................!!!
سیمبین سری 70............................!!!!
جالبه همه سایتها هم دربارش با شک نوشتن........... ولی کسی کامل بش Fake نگفته..................!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم یکی 2 ماه پیش این گوشی نوکیا رو دیدم...البته ببخشید که اینجا میگم...
نوکیا ان98...فکر کنم گوشی بعدی نوکیا صد در صد همین باشه...ولی دوربینش طبق گفته ها 7 هست... و نمی تونه رقابت کنه با دیگر رقیب ها در دوربین...
اگرچه پستت ربطی به اینجا نداشت و جواب منم به طبع ربطی به اینجا نداره اما
.
.
.
.
به این میگن :
خشم نوکیا
مقايسه كنيد.اين كجا و اون كجا؟بعد شما چطوري ميگيد led فقط 25% نورش از xenon كمتره؟به نظر من كه خيلي بيشتر از اين حرف ها نورش كمتره.تازه بون فلش زنون كه لرزش گير گوشي كه اشتباها به سايبر شات در گوشي هاي سوني معروف شده كار نميكنه.اصلا سامسونگ لرزش گيرش كجا بود؟تازه از همه اين حرف ها بگزريم قيمت c905 نصف قيمت سامسونگه.
به پست بالا ، میگن........... یه آدم بی طرف که برای هیچ برندی تبلیغ نمیکنه.................!!!
برای این اشخاص فقط حقیقت مهمه.................!!!
نمردیم و جک اینجا شنیدیم................. سامسونگ رو چه به لرزش گیر دست............. و بعد هم میگن تشخیص صورت کار سونی هست............!!!
خدایی سونی مارکیه........... و فن بویاش.....................!!!
این گوشی اسمارت فون هستش نه جاوا ! صفحه نمایش گوشی 2.8 اینچ 16 میلیون هستش ! 16 گیگابایت حافظه داره !
بقیه رو کنار بذاریم قیمت همین 3 تا عامل باعث میشه قیمت گوشی تساعدی بره بالا .
در مورد فلاش هم به نظر من قضاوت زوده . هنوز مشخص نیست فلاش گوشی چی هستش . شاید Led یا Lled یا Xenon باشه !
تاپیک رو نخوندم ولی توی این عکس اونطوری که به نظر میاد توی نور های کم و محیط های بته عکاسی باید ضعیف باشه اونطوری که از از فلاشش میشه فهمید ...
کسی نمونهعکس مقایسه شده داره ؟
قیمت این گوشی بعد از Cut Price ها چقدر میشه ؟
فلاشش شبیه فلاش معمولی هستش تا زنون
ای که وگفتی یعنی چه.....................؟؟؟؟!!!:31:نقل قول:
جدی امیر جان ، لطف کن توییح بده.
خوشم میاد که سامسونگ جای صحبتی برای سونی اریکسون و نوکیا نمیزاره ولی بچه های سونی سریعا بحثی برای این گوشی درست میکنن که گیر بدن بهش . حالا اصلا فلاشش ال ئی دی باشه . چی میشه مگه ؟ من با همین ال ئی دی دی 600 دارم حال میکنم . نورش خیلی خوبه .
من فکر میکنم که این گوشی هر دو فلاش رو داره مثل کا 850 .:27: . به اسپیکر های گوشی هم دقت کنید . دوتا اسپیکر استریو . دیگه حالی به هولی . علکی هم به فلاشش گیر ندید . حتی اگه فلاش هم نداشته باشه کامل تری گوشی . :5:
آقا سامسونگ فقط منتظر آی 7110 نباش سامسونگ چهار گوشی خفن داره معرفی میکنه با این مدلها که فعلا آی 8510 اطلاعات ازش هست
Samsung GT-i8510, GT-i7110, GT-M3510 a GT-M3200
داره داد ميزنه كه معمولي هستنقل قول:
به به دست apple درد نکنه! بازار گوشی رو یه تکون اساسی داد! شک ورودش از خودش مهم تر بود!:20:
ولی چه قطر عدسیی داره! 5.7 mm باریکلا دی:
انقدرام زوق کردن نداره ها الان دیگه فلش مموری 8 گیگ و صفحه 2.8 اینچی و ... رو گوشی های جدید همه دارن دیگه!
شاید دوربینش و فیلم برداریش یه چیز جدید باشه
تا معرفی نشده هم زیاد خیال پردازی نکنید
من رو یاد w960 می ندازه! قبلش می گفتن پشتک می زنه و میره توصف شیر وایمیسه و ... بعد که معرفی شد دیدیم نه خیر!:2:
باید صبر کرد تا معرفی شه :10:
جدیدآ هم سامسونگ با گوشی هاش شوکولات جاییزه می ده ! :31:
در مورد فلش led و زنون هم خدمتتون عارضم! علیکم بل Gsm arena یه نگاهی به تفاوت عکس های N95 و N82 در تاریکی مطلق بندازید! تفاوتش خیلی زیاده! البته فلش led دبل هم خوبه بد نیست!
رضا جان LLED همون 2 تا LED هستش .
خدمت فربد عزیز باید بگم قبل از اومدن Omnia هم همین حرفهارو میزدین . کافیه Comment های این گوشی رو بخونین ، متوجه میشین چند نفر منتظر ریلیز شدن این گوشی توی کشورشون هستن .
جریان i8510 هم مثل Omnia . خلاصه اینکه C905 با وجود i8510 در خطر جدی هستش چرا ؟ به علت نداشتن صفحه نمایش بزرگ ، فیلمبرداری مزخرف ، نداشتن سیستم عامل ، و از همه مهمتر ریلیز شدن گوشی ( که سونی اریکسون واقعا توی این مطلب هنرمنده )
مهیار جان سری GT سامسونگ میگن همون SGH هستش ، GT-M3510 موزیک فون هستش ، بقیه رو نمیدونم !
فلاش LED هم داشته باشه مطمئن باشین میترکونه . تا الان از کارائی دوربین چیزی منتشر نشده ، منتظر باشین !!!
والله من که چیز خاصی نگفتم تا دیروز فکر میکردم زنون هستش حالا دیدم معمولیه .نخواستم که کل کنم اصلا من با این سابقه ام فهمیدم کل کردن چیزی نداره جز اینکه دیگران بگند تو آدم جنجالی هستی یا متعصب به یک برند هستی.فقط خواستم بگم فلاشش معمولیه گفتم شاید دیگران فکر میکنن زنون هستش و اگر هم زنون باشه دوستان به من بگند که زنون هستش همین و بس.(ااز نظر انشا زیر خط فقرم)نقل قول:
در اینکه کاملترین گوشی هم هستش قبلا هم توی یک پست گفتم آره کاملترینه.هیچ کس هم نگفته ناقص هستش هم سیستم عامل داره و هم دوربین داره و هم زیبایی داره.نوش جون کسی که یک میلیون پول اضافی داره:18:
کاظم جان شما خودت گفتی هنوز معرفی نشده و شاید شایعه باشه ! حالا چطور قیمتهایی که سایتها میگن رو باور میکنی ؟
مثلا همین Omnia قبل از اینکه بیاد به بازار میگفتن 650 یورو هستش ! ولی 499 یورو با Xbox 360 !
نقل قول:والله من گفتم شاید شایعه باشه اما احتمال شایعه بودن رو هم کم فرض کردم:31:نقل قول:
در مورد قیمت هم به خاطر پست شما بود.والله من که علم غیب نداشتم گفتم شما تو کار سامسونگید و بهتر میدونید حالا هر چی که هست ولش کن تموم شد و رفت.:10:
در مورد قیمت همونی که تو سایت GSMArena نوشته بود منم نوشتم ! به خاطر همین گفتم سایتها !
ما مخلصیم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 تا سوال
1.بالاخره دابل ال ایی دی شد یا زنون ؟
2.قیمت و زمان ریلیز(یا حداقل معرفی رسمی) ؟
راستی در جواب اون دوستی که پست منو نقل کرده بودن که دابل ال ایی دی 25% نورش از نون کمتره
منظور من گوشی سامسونگ نبود بلکه
فلاش زنون نوکیا (ان 82 ) رو با ان 96 که دبل ال ایی دی هستش مقایسه کرده بودن !
والاگوشی ایی که هنوز حتی معرفی رسمی نشده چطور میشه در موردش
آمار و ارقام داد !!؟
اوایل ماه آگوست معرفی میشه .
هنوز مشخص نیست فلاشش چیه !