جرا ويندوز ويستا بر روي سيستمم بعد از حدود يك ماه ديگر كار نكرد؟
در صورتي كه كد را وارد كرده بودم.
Printable View
جرا ويندوز ويستا بر روي سيستمم بعد از حدود يك ماه ديگر كار نكرد؟
در صورتي كه كد را وارد كرده بودم.
ميشه از اين ويندوز ويستا كه تو فروشگاه ها هست راحت و بي درد سر استفاده كرد ؟ يعني ميشه اونو جايگزين ايكس پي فعلي كرد و فقط رو كامپيوتر يه ويستا تنها داشت؟ كسي هست اين جوري باشه (فقط ويستا نصب باشه رو كامپيوترش)
نه به هيچ عنواننقل قول:
نوشته شده توسط محمدرضا خان
چون نسخه بتا براي مصرف عمومي نيست و مشكلات زيادي داره
همين چند وقت پيش هم كه بار ماكروسافت اعلام كه يه سري اشتباهات تازه اي كرده تو ويستا
=-====
راستي دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينجا رو ديدين؟
اگه ويستا Validate نشه اصلا افكتي در كار نيست و يه جورايي ايكس پي داريم پس اون موضوع داشتن 1 گيگ رم حداقل براي ويندوز هاي Validate شده هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چند روزیه که با دو بیلد اخری ویستا مشغولم
گذشته از نکات مثبت ان که البته کم هم نیست مثل ظاهر کلی زیبای ان.مدیاپلیر 11 (که با اون چیزایی که به عنوان مدیا پلیر11 برای ایکس پی معرفی می شه خیلی تفاوت داره) و خیلی چیزهای دیگه که چون من در این زمینه حرفه ای نیستم شاید به اون پی نبرده باشم. اما به نظر من این بیلدها به عنوان بتا 2 خیلی از نسخه نهایی عقبند (مثلا اگه بتا 2 اینترنت اکسپلورر یا ویندز دفندر رو در نظر بگیریم) و فکر نکنم با همین روند در زمان تعیین شده(ابتدای سال 2007) نسخه فینال ارائه بشه
ویندوز در این مرحله حداقل باید دارای باگهای باشه که من اماتور به اونها پی نبرم اما این بیلدها پر از باگ(البته اگه از اشکالات کپی ناقص احتمالی و.. صرفنظر کرد)ویندوز سنگین به نظر میاد واگه چند کلیک پشت سر هم بکنی در خیلی از موارد هنگ میکنه (البته سیستم من قویه و فکر نکنم از ضعیف بودن سیستم باشه) د
قولهایی که در مورد زمان بوت شدن و خاموش شدن داده شده حداقل تا این زمان محقق نشده و تفاوتی با ایکس پی پر از برنامه من نداره.
سرچ ویندوز هم که خیلی شبیه به سرچرهای معروف هست نسبت به اونها زمان بیشتری می بره
خیلی از مواردی که پیش میاد که ok رو میزنیم هیچ راهی برای کنسل کردنش پیدا نمی شه (یا به راحتی پیدا نمیشه )ئ
وای از روزی که بخواهی یه برنامه که البته از ویستا نیست رو نصب کنی موقع نصب ارور نمیده و ما خوشحال از اینکه می تونیم از این برنامه در ویستا هم استفاده کنیم اما با اولین رستارت صفحه خوشگل ابی پیدا میشه و یا اگه واردهم بشه متناوبا رستارت می کنه
البته این تجربه شخصی منه اگه دوستان هم تجربه هاشونو بگن بد نیست
و اما مافیای عزیز اگه منظورتون اشتباه در کد نویسی بود اونکه به شدت از طرف مایکرو سافت رد شد
و دوم اینکه حالا متوجه شدم چرا اون افکت معروف ویستا (سه بعدی بودن پنجره ها رونمی تونم ببینم با اینکه درایور اینویدیا رو هم نصب کرد
مشکل بزرگی هم که این نسخه های بتا داره اینه که هکر ها وقت زیادی روش صرف نمی کنند و نمی شه اونو اکتیویت کرد و روشهایی هم که معرفی شده ودر اینترنت هست برای دو بیلد اخری جواب نمی ده
خيلي عالي بود ! واقعا كه كيف كردم.
موفق باشيد
من دوباره ويندوز ويستا رو نصب كردم.
ويستا برنامه هاي جديدي در كنترل پنل دارد كسي مي دونه كه با ان ها چه كار ميشه كرد.
نقل قول:
نوشته شده توسط محمدرضا خان
در ادامه ی حرف دوستمون مافیا باید بگم اینترنت اکسپلورر نسخه ی هفتشم با بسیاری از سایتها مثل یاهو میل مشکل داره و درسته یک سری ویژگیها مثل Tabbed Browsing بهش اضافه شده ولی سرعتش واقعا بنظر من افتضاحه.نقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
ضمن اینکه تو اجرای بازیها رنگ بندیش تو سیستم من حداقل مشکل داشت !!! و همچنین کند اجرا میکنه.
یاهو مسنجرم تو ویستا لیست آیدیهای دوستامو نشون نمیده و ... کلی مشکلات دیگه.
حتی اگر تمام مشکلات بالا رو هم مخصوص سیستم خودم بگیرم اگر درایو DVD نداری مجبوری یک ویندوز دیگه رو سیستم داشته باشی که از چندین CD بریزه تو هارد و از تو هارد نصب کنه.
ممنون مطلبتون مفید بود
با سلام
لطفا آخرين ورژن ويندوز ويستا را اعلام كنيد.
باتشكر.
موفق باشيد.
ممنون ادامه بدين
مایکروسافت سخت افزار مورد نیاز برای ویندوز ویستا را اعلام کرد
مایکروسافت روز پنج شنبه اطلاعات کاملی در مورد سخت افزارهای مورد نیاز برای اجرای ویندوز ویستا اعلام کرد و همچنین نرم افزار مخصوصی برای کاربران و کمپانی های سازنده سیستم های کامپیوتری ارائه کرد که به وسیله این نرم افزار می توانند با توجه به امکاناتی که نیاز دارند علاوه بر انتخاب نوع ویندوز ویستای مورد نیاز، اطلاعاتی در مورد سخت افزار خود از لحاظ آمادگی برای اجرا و نصب ویستا را کسب کنند.
اگر سیستم کاربر دارای مشکلاتی باشد، این برنامه آنها را در جدولی عنوان کرده و پیشنهاداتی برای رفع این مشکلات خواهد داد. همچنین در آن شما قادر به مقایسه سخت افزار خود با حداقل سخت افزار مورد نیاز برای استفاده از ویندوز ویستا یعنی سرعت پردازنده 800 مگاهرتز، 512 مگابایت حافظه اصلی، کارت گرافیکی با قابلیت اجرای محیط های گرافیکی مورد استفاده توسط DirectX 9 و فضای خالی به میزان 15 الی 20 گیگابایت برای نصب ویندوز ویستا خواهد بود و در کنار آن بخش دیگری برای کاربرانی طراحی شده است که می خواهند بهترین محیط کاربری را با استفاده از موتور گرافیکی ویندوز ویستا (Aero) داشته باشند که در این قسمت سخت افزار کاربر با سخت افزار مناسب و پیشنهادی برای داشتن این محیط یعنی سرعت پردازنده 1 گیاهرتز، 1 گیگابایت حافظه اصلی و کارت گرافیکی با قابلیت پشتیبانی از درایور های گرافیکی ویندوز ویستا مقایسه و در جدولی نتایج بررسی نمایش داده می شود.
لازم به ذکر است که این برنامه تنها بر روی کامپیوتر های دارای ویندوز XP قادر به اجرا شدن می باشد و علاوه بر اطلاعاتی که در بالا اشاره شده است، مایکروسافت قصد دارد تا در نسخه های بعدی این نرم افزار امکانتی از جمله قابلیت بررسی نرم افزار های نصب شده بر روی ویندوز فعلی به منظور کارکرد درست در ویندوز ویستا را اضافه کند.
شما هم می توانید با نصب این برنامه کامپیوتر خود را از لحاظ توانایی سخت افزاری برای اجرا و نصب ویندوز ویستا آزمایش و بررسی کنید و تا چند ماه دیگر با استفاده از نسخه های جدید این نرم افزار از امکانات اضافه شده به آن استفاده کنید.
بايد ديد سخت افزار ها توسط اين ويستا شناسايي ميشن يا نه
ممنون جالب بود
من نسخه بتا 1 ویستا رو نصب کرده بودم
( به مدت 2 ساعت نصب بود )
کارت گرافیکمو نتونستم نصب کنم
وقتی روی ستاپش کلیک میکردم میگفت این واسه ویندوز اکس پی و 2000 هست
مثل اینکه باید برای سخت افزارها درایور مخصوص ویندوز ویستا تولید بشه
آره دیگه . دوباره دردسر نصب درایور .
اما یک چیز جالب توی نسخه بتا 2 بود که نظرم رو جلب کرد . اینکه مودم و کارت صوت من رو به صورت کامل پشتیبانی میکرد !
یک کارا میکنه این مایکروسافت !
بايد منتظر نسخه اصلي بود
تا بخواد نسخه اصليش بياد جونمون هم در مياد.
سلام
ديدم بد نيست که يه نگاه کوتاه و البته اماتوري به اخرين بيلد ويندوز ويستا بندازيم براي اون دسته از دوستاني که به اين بيلد دسترسي ندارند
مشخصات سيستم:
cpu:2.8 full
Ram:1024
Hdd:120 sata(maxtor)l
GRAPHIC CARD:6600 GT
VISTA BIULD 5472:
حجم روي دي وي دي : 2.7 گيگابايت
حجم روي درايو:8 گيگابايت
--------------زمان نصب اين بيلد:
35 دقيقه (زمان نصب بيلدهاي اوليه حدود يک ساعت وپانزده دقيقه-زمان نصب دو بيلد قبلي حدود 45 دقيقه-زمان نصب ويندوز XP سرويس پک 2 حدود 45 دقيقه)
-------تعداد EROR درحين نصب
صفر
------- تعداد رستارت درحين نصب
3
----نکته:
امتياز بزرگي که نصب اين ويندوز داره اينه که نيازي نيست تا شما پاي کامپيوتر بشينيد تا ويندوز نصب شه بلکه همون ابتدا
سريال نامبر پرسيده مي شه و نيازي به پر کردن فرمي نيست(زبان فارسي رو مي تونيد هنگامي که توي ويندوز گشت مي زنيد
انتخاب کنيد بدون نياز به دي وي دي و نصب)
------زمان بالا امدن ويندوز:
چندان تفاوتي با اکس پي ندارد
-----
برخلاف بيلد هاي قبلي در طول 3روز کار با اين ويندوز هنگ نکرد
------
مشکلي که در بيلدهاي قبلي داشتم و در اين بيلد هم پا بر جا است اينه که ويندوز به خيلي از فايلها اجازه دسترسي نمي ده و جلوي خيلي از
اينستال ها رو هم مي گيره و ميگه شما ADMINنيستيد و براي اين کاراجازه ادمين مي خواهيد
-----
يه سختي ديگه که ديده مي شه اينه که براي اور رايت کردن يا دليت کردن 5 بار سوال مي پرسد(البته با يه ديد ديگه اين کار خوبه چون جلوي اشتباه رو مي گيره)
------
از نظر شناسايي سخت افزار هر چي که بيلدها جلو ميره سخت افزارهاي بيشتري رو ميشناسه مثلا من يک مودم اکسترنال دي لينک و يک کارت کپچر
POWER VIDEO دارم تا بيلد قبلي هيچ کدوم رو نمي شناخت اما در اين بيلد هر دو رو شناخت که در اين بين درايور مودم (درايور XP )نصب شد و من تونستم به اينترنت وصل شم اما درايور کارت کپچر نصب نشد
-----
در مورد سخت افزارهاي معروف مثلNVIDIA خود مايکرو سافت درايور مي زنه(شايد با همکاري NVIDIA ) و جالبه که درايور خود NVIDIA نصب نمي شه(88.61)
-----
3 چيز در اين ويندوز واقعا جلب نظر مي کنه 1.ايمني 2.مولتي مديا 3 ارتباطات
-----
درمورد سرچ هم هر چند در بیلدهای قبلی که من با اونها کار کردم به صورت سرچ کننده های معروف مثل گوگل به صورت ایندکس کردن تمام مطالب در ابتدا بود اما در این بیلد به همون شیوه قبلی برگشته(روش ویندوز اکس پی ) و سرعت اون هم تغییری نکرده
----
در مورد کرک کردن ويندوز هم همچنان مشکل وجود داره براي اکتيو کردن به هر يوزر قانوني يک سريال داده مي شود مانند راپيد شار و به سريالهاي تکراري
جواب داده نمي شود
مدت فعال بودن هم از 14 روز به 3 روز کاهش پيدا کرده و کرکي که براي رسيت کردن ان وجود دارد کار نمي کند
روشي که هم با تغيير دادن زمان ويندوز در بايوس کار مي کرد ديگر کار نمي کند
------
بسياري از نرم افزارها رو امتحان کردم اما 90 درصد اونه نصب نمي شن از اين بين
OPERA - EASYSCREEN - PC CILLIN VISTA beta - OFFICE beta2
نصب شدند و کار کردند
-----ورژن:
dx----10
windows media player-----11.0.5472
internet explorer-----7.0.5472+
------------------- screenshot
control panel:
my compiuter:
drive :
program file:
media player:
wellcome:
desktop:
media center:
dvd maker:
photo gallery:
meeting space:
game:
connect to network:
سلام دوست من
شما در کجا ساکن هستید.آیا امکان دارد یک نسخه از آن برای من بفرستید. من در شیراز هستم :)
سلام دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط alirafaat
شما در کجا ساکن هستید.آیا امکان دارد یک نسخه از آن برای من بفرستید. من در شیراز هستم :)
شرمنده ها ...
اما کسی هست که تونسته باشه این نسخه رو کرک کنه !؟
من که هر چی از توی راهنماش خوندم چیزی نفهمیدم !
از اینجا میتونید این نرم افزار رو دانلود کنیدنقل قول:
نوشته شده توسط R e Z a
Windows Vista Upgrade Advisor
من دانلودش کردم. ولی موقع اجرا میگه could not contact the web serviceنقل قول:
نوشته شده توسط sepehr180
شما هم همچین مشکلی ذاشتید؟
Microsoft.Net Framework رو نصب کردی ؟
با من هستي؟!نقل قول:
نوشته شده توسط EhsanHF
بله
زدی تو خالنقل قول:
نوشته شده توسط andyan
در ضمن تمام درایور های کارت گرافیک ها رو هم باید از سایت دانلود کنید چون پلت فورمش فرق می کنه
هم کنترل پتلش فرق داره
از نظر من هم تا نسخه ی نهایی صبر کنید بهتره
موفق باشید
سلام دوستان, من یه لپ تاپ سونی دارم که طبیعتاً ویندوزشم ارجیناله , میخواستم بدونم اگر از ویندوزهای ویستا معمولی که تو بازار هست استفاده کنم مشکلی براش پیش میاد یا نه , یعنی درایوراش درست setup میشه؟ یا مثلاً ویندوز میتونه update بشه؟
نسخه RC1 بی نقص ترین نسخه تا حالا بوده ! من خودم نصب کردم تمام سخت افزار پی سی مو شناخت به جز کارت صوتی که با دانولد کردن درایور ویستا کارت صوتی رو هم شناخت و حالا من با ویستا دارم این پست رو میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط mehran_storm
Nvidia جان ! شدیدا منو بی تاب کردی !
ولی خوشبختانه ( شایدم متاسفانه ) فردا یک نسخه از این به من هم میرسه !
فقط یک چیز دیگه . Aero فعاله ؟
اگه كارت گرافيكت بالا باشه ( سري 6 يا 7) تمام جزييات Aero فعال ميشه ! اگه نه ويستا ميشه مثه همو XPنقل قول:
نوشته شده توسط EhsanHF
یک سوال دیگه !
هنوز هم رو ایکس پی نصب میشه یا که درایور جدا برای نصب داره ؟ ( درایو برای نصب باید Ntfs باشه ؟ )
سخت افزارهای خودت رو چه طوری شناخت ؟ با درایور ایکس پی ؟ یا خودش حدس زده !!!
شد 3 تا !
من هم این ویستا رو نصب کردم
بعضیهاشو با درایور ایکس پی بهش شناسوندیم
بعضی هاش رو هم نشناخت دیگه
بله پارتیشنش هم همون Ntfs هست.
مي شه رابط گرافيكي Aero Glass رو روي هسته ويندوز اكس پي نصب كرد و اگ نمي شه چرا ؟
ممنوم اگه جواب بديد.
VISTA RC2 BUILD 5744
سلام
چند مورد در باره این بیلد
1. مدت اینستال 40 دقیقه(نسبت به rc1 افزایش یافته که این بر خلاف ادعای مایکروسافت هست که می خواست زمان اینستال رو به 15 دقیقه کاهش بده و فکر نکنم در مدت این دو ماه باقی مانده هم اتفاق خاصی بیوفته)
2.تعداد رستارت در مدت اینستال از 3 بار به 4 بار افزایش یافته
3. کم کم داره واقعا به اون چیزی که در مورد سرعت ویستا گفته می شد می رسه هر کلیکی با واکنش سریع همراه است و از مکث هایی که در بیلد های قبلی دیده می شد خبری نیست
4. دادن امتیاز به سیستم از حالت کلی خارج شده و به هر یک از اجزا امتیاز جداگانه داده می شه
5. به نظر می رسه ساپورت زبان فارسی بهتر شده
6.از نظر گرافیکی یه احساس کلی می گه که گرافیک بهتر شده (نمی شه مثال زد )
7.از نظر شناخت سخت افزار بهتر شده (کارت کپچر منو که rc1 نمی شناخت این یکی البته با ارور هایی شناخت و الان من هیچ قطعه ای ندارم که نشناخته باشه )
8. از نظر نصب نرم افزارها یه کم سخت گیر تر شده و یکی دو تا از نرم افزارهایی که در بیلد قبلی نصب شد در یکی نصب نشد به خصوص با انتی ویروسی که داده(می شه گفت طبق گفته شرکتهای سیمانتک و مک افی واقعا داره به سمت انحصار طلبی پیش می ره
9. احتمالا به علت نرم افزارهایی که به صورت دفالت و بدون اجازه به اینترنت وصل می شن سرعت اینترنت (من) تو این ویندوز کم می شه
avaln ozr mikham ke nemitonam farsi benevisam
man in noskhasho downl;oad kardam vali acive nist
chikar miktonam konam?
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط zolmi
1- لطفا فارسی بنویسید ( طبق قوانین انجمن )
2- برای اکتیو کردن ویندوز ویستا به انجمن نرم افزار یا درخواست کرک و سریال مراجعه کنید:
از همکاری شما متشکرم
من یه نسخه از ویستا رو دارم ولی sound card نصب نمیشه چرا؟
سلامنقل قول:
لطفا به این تاپیک مراجعه کنید: