تو یکی از فروم های روسی دیدم که نوشته بود اگه همین فایل رو به یه فایل دیگه با یه پسوند دیگه تبدیل کنید شاید درست بشه
یعنی دوباره فایل رو رندر کنید
Printable View
تو یکی از فروم های روسی دیدم که نوشته بود اگه همین فایل رو به یه فایل دیگه با یه پسوند دیگه تبدیل کنید شاید درست بشه
یعنی دوباره فایل رو رندر کنید
به مشکلی برخوردم که تا امروز اون را ندیده بودم.
فایلهای dat.* با دابل کلیک روی اون باز نمیشه.یعنی مدیا پلیر میاد اما فیلم اجرا نمیشه.
و اگه روی اون راست کلیک کنیم و playبزنیم بازم باز نمیشه اما اگه open را انتخاب کنیم باز میشه.
ضمنا مهمتر اینکه این فایلها را که برای VCDرایت می کنیم در کامپیوتر های دیگه اصلا نمایش نمیده .
لطفا کمک کنین.
یکم سریع
حتما مشکل از نداشتن کدک هست کدشو نصب کن
سلام
این خطا رو میده نه؟
Windows Media Player cannot play the file. The file is either
corrupt or the Player does not support the format you are
trying to play.
با دو تا گزینه ی Close و More Information
برای منم پیش میاد. شما باید برنامه ی Ulead Video Studio رو نصب کنی تا با ویندوز مدیا پلیر پخش بشه.
سلام
یه مشکلی برام ایجاد شده که هر کاری کردم درست نشد!!
ترکهای mp3 توی هیچ برنامه ای اجرا نمیشه درحالی حجمش درسته و کم و زیاد نشده یه برنامه هم دانلود کردم که فایل هارو repair کنه ولی متاسفانه نشد!! چیکار باید بکنم لطفا کمک کنید!!!!:41:
نقل قول:
سلام
- با چند تا برنامه امتحان كردي براي پخش؟
- اگه مي توني يكيش رو آپ كن امتحان كنيم!
- تو يه سيستم ديگه تست كن
نه هیچ پیغامی نمیده.
ضمنا تا حالا داشته کار میکرده.
ضمنا Ulead Video Studio هم نصبه.
برو با نرم افزار های دیگه استفاده کن.
با همه برنامه ها امتحان کردم اتفاقا کسی این حرف شمارو قبلا هم بهم گفته که توی یه ویندوز دیگه درسته! حالا ویندوز خودم رو عوض کنم درست میشه به نظر شما ؟
jet audio خودش خیلی خوبه
خواهشا کمک کنید هیچ برنامه ای چاره ساز نشد!!!
با برنامه ای که میخوام فایل رو درست کنم باز میکنم این ارور رو میده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب امكان آپ نداري يكي كوچكش رو بزاري تست كنيم اگه اجرا شد مشكل از ويندوز و .. مي تونه باشه
اين ارور مربوط به شبكست چيز خاصي نسب نكردي و تغيراتي تو سيستم امنيتي ؟
مشکل یکی دوتا نیست آپ هم نمیشه!!!!
فقط الان از McAfee VirusScan Enterprise دارم استفاده میکنم!
قبلا یه برنامه ای نصب کردم که وبندوز رو تحت تاثیر قرارداد بعد پاکش کردم شاید از اون باشه!!
این اتفاق وقتی افتاد که یه فولدر ناخواسته و اشتباه داخل یه فولدر دیگه کپی شد بعد اون فولدر دبگه باز نشد و ارور داد با system restore فولدر رو برگردوندم ولی این بلا سر mp3 هام اومد!!!!حتی یه فولدر عکس هم اینجوری شد الان دیلیت هم نمیشه ارور میده!
بعضي از فايل هاي dat اصلا قرار نيست چيزي رو نشان بده. نمي دونم چيه ولي اگر داخل پوشه ويندوز بگردي مقال هايي ازشون را پيدا مي كني.
اين فايل ها اجرا ميشن ولي هيچ چيز نشون داده نميشه. ولي در مورد مشكل شما كدت آن نصب نيشت
فکر می کنم همه نرم افزار k-lite رو می شناسید . من چند وقت پیش کامپیوترم رو اسکن کردم بعد در محل نصب این نرم افزار تروجان پیدا کرد. اسن ترو جان هم اینه : trojan-downloader.win32.ajent.vpx
حتی داخل فایل setup این نرم افزار هم تروجان بود . حالا می خواستم ببینم آیا واقعا این نرم افزار ویروسیه یا یه جورایی تو کامپیوتر من الوده شده ؟
دو تا نکته بگم : انتی ویروس من kaspersky8 هست و دوم این که من این نرم افزار از سایت خود نرم افزار دریافت کردم .
لطفا با انتی ویروس های خودتون چک کنید و نتیجه رو بهم بگید .
ممنون
سلام دوستان
بنده با کارت --- فیلم ها و کلیپ های تصویری رو از ماهواره میگیرم و ضبط میکنم جدیدا نمیدونم چه مشکلی پیش اومده که وقتی میخوام اون کلیپ که قبلا ضبط کردم رو با نرم افزار
K-Lite Codec Pack اجرا کنم با یک پیغام Error و مشکلاتی برخورد میکنم که قبلا وجود نداشت فرمت ذخیره MPG هستش البته MPG2 با نرم افزارهای دیگر هم تست کردم که قابلیت پخش این فرمت ها رو نداره
با jetAudio هم تست کردم اصلا اجراش نمیکنه و سریعا بسته میشه و Windows Media Player 11 هم اجرا میکنم دقیقا همین Error رو میده نمیدونم مشکل از کجاست چون قبلا بدون هیچ دردسری من این فایل ها رو اجرا میکردم و جدیدا با این مشکل برخورد کردم
این هم عکسی از نحوه نمایش فایل ها و Error مربوطه:
عکس واضح تر :
ممنون میشم در این زمینه بنده رو راهنمایی کنید
با تشکر از شما عزیزان
سلامنقل قول:
پلیر هایی که از کدک های داخل (Internal) خودشون استفاده می کنند و توانایی بالایی در پخش دارن رو امتحان کردی؟ مثل GOM Player
هنگام نصب حتما تیک Use Internal Codec رو بزن تا از کدکهای خودش استفاده کنه.
اون FDDShow رو هم غیر فعال کن تا برای GOM Player باز نشه.
nw_nk جان این هایی که گفتی کجا هستش؟FDDShow کجاست؟نقل قول:
تیک Use Internal Codec رو نمیشه بعد از نصب برنامه بریم بزنیم؟
با برنامه های دیگه که گفتم تست کردم همشون به مشکل برخورد میکردن فقط nero Show Time به راحتی و بدون هیچ مشکلی نشون میداد اون هم که حوصله آدم رو سر میبره باید بشینی تا شمارش از 10 تا 0 اون تموم بشه و بعدش یه کلیپ رو نشون بده.
با سلام به همه دوستان
اخيرا Windows Media Player من مشكلي پيدا كرده و اون اينه كه نمي تواند فايل هاي با پسوند MP3 را اجرا كند.
پيغام خطايي كه مي دهد اين است:
Windows Media Player cannot play the file because the required audio codec is not installed on your computer.
اين مشكل براي چند نفر ديگر هم اتفاق افتاده است.
آيا كسي مي داند اين مربوط به چه مي شود؟
تا حالا سيستم هيچ مشكلي نداشته ولي اخيرا اين شمل بوجود آمده است.
با تشكر
سلام دوست عزیزنقل قول:
K-Lite Codec Pack را توی انجمن یا گوگل سرچ کنید و دانلود و بعد هم نصب کنید .
به احتمال زیاد مشکلتون را حل کنه .
موفق باشید .
1- همون دکودرهایی که با K Lite نصب می شن. FFD Audio and Video Decoderنقل قول:
توی Shortcut های All Programs برنامه K Lite قسمت Config... در کادر باز شده در قسمت Directshow سمت راست Don't Use, Use Only و Show ... رو طوری تنظیم کن تا برای GOM Player لود نشه.
2- برو به Preferences در GOM Player و سمت چپ در تب Filter سمت راست در تب Internal Filters فرمت مورد نظر رو تیک بزن. در تب Disabled Filter List هم می تونی Filter هایی مثل FFD رو غیر فعال کنی.
با سلام
خيلي ممنون از راهنماييتون.
با نصب اين كدك ها كه گفتيد، يك Windows Media Player Classic ساخته مي شود و Windows Media Player سابق، هيچ تفاوتي نكرده است.
نمي دانم مشكل از كجاست.
آيا پلير ديگري براي پخش فرمت هاي مختلف صوتي مي شناسيد كه با حجم كم و سرعت بالا آمدن كم بتوان از آن براي پخش موسيقي با فرمت هاي مختلف استفاده كرد.
اگر پلير قوي مي شناسيد معرفي بفرماييد.
خيلي ممنون.
نقل قول:
کسی راه حلی داره برای این مشکل ؟نقل قول:
آقا دمت گرم مشکل حل شد رفتم همون کاری که گفتی رو کردم مشکل حل شدنقل قول:
آقا یه دنیا ممنوننقل قول:
سمت چپ در تب Filter سمت راست در تب Internal Filters فرمت مورد نظر رو تیک بزن
واقعا ممنون!!!
چقدر آدم حساب کردین مارو جواب دادین!!!!
چرا چند روز با جت اودیو که کار می کنم فایلهای mp3 و wmv رو با صدای خیلی ضعیف پخش می کنه ولی با مدیا پلایر اینجوری نیست تنظیماتش هم به هم نخورده یه بارم نسخه 7 رو پاک کردم نسخه 6 رو نصب کردم باز درست نشد .
چند فایل avi در کامپیوترم قبل از این که ویندوز را عوض کنم بدون مشکل پخش میشد ولی بعد از تعویض ویندوز فقط صدای آنها پخش میشود بدون تصویر , حتی از CD هم که دوباره play میکنم به همین صورت پخش میشود و قبل از پخش این پیغام را میدهد
File Info :
File Name : 001.avi
Duration : 0:06:27
File Type : AVI
Video Info (** ERROR **):
TechSmith Screen Capture, 800 x 600, 15 fps, 149 Kbps
Audio Info :
Audio : MPEG Layer-3, Stereo, 22.05KHz, 56 Kbps
احتمالا فايلهايي كه ميگين براي پخش شدن نياز به codec خاصي داره كه الان ديگه رو سيستم شما نصب نيست كه يا بايد اونو پيدا و نصب كنين مثل mpeg4 يا divx .اما راه ساده تر استفاده از نرم افزارهايي هستن كه خودشون اكثر فايلهاي صوتي تصويري رو پشتيباني مي كنن و ديگه نياز به نصب چيزه ديگه اي نخواهيد داشت مثل vlc
كه مي تونين از اين آدرس دانلودش كنيد.
کد:http://ftp.snt.utwente.nl/pub/software/videolan/vlc/0.8.6i/win32/vlc-0.8.6i-win32.exe
مشکل codec هست اگه مشکلت حل نشد یه vlc player نصب کن و تموم
سلام
Windows Media Player فایل های avi رو نشون نمیده فقط صداشون رو پخش میکنه.
موفق باشین.
من از مدیا پلیر کلاسیک برای دین فیلم استفاده می کنم ولی فیلم خیلی تاریک نشون میده ، باید چی کار کنم که روشنتر بشه تنظیم خاصی داره که بشه برایتش رو زیاد کرد ؟
با Vlc خیلی خوب نشون میده ولی چون با زیر نویس فارسی مشکل داره می خوام که با مدیا پلیر کلاسیک ببنم . ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلامنقل قول:
احتمالا فایلهای AVI شما, دارای کانتینر AVI و تصویر Xvid یا DivX و صدای MP3 هستند.
شما کدک DivX یا Xvid یا مجموعه ای مثل K Lite رو نصب کنید تا تصویرش رو هم ببینید.
یا پلیری مثل GOM Player که کدک هارو هم با خودش داره.
(صداش رو الان می بینید چون MP3 هست و پیش فرض روی ویندوز قابل پخشه).
این برنامه از دکودر FFD که همراه K Lite نصب میشه برای پخش استفاده میکنه.نقل قول:
از طریق منوی استارت, وارد تنظیمات FFD در فولدر K Lite بشید و در بخش چپ و گزینه های مثل Contrast و Brightness در قسمت Picture Properties کارهایی رو که می خواهید انجام بدید.
موفق باشید.
ضمن سلام
كدكهاي مورد نياز براي gome player or klite را از كجا گير بيارم تا بتونند AMR را باز كنند ؟
اگه يه پلير خوب سراغ دارين كه فايلهاي صوتي amr را اجرا ميكنه اونم معرفي كنين
ممنون
سلام چندتا پلاگین داشتم گفتم آپ کنم برای دوستان ثواب داره... اگه تکراری بود ببخشید.
سلام، میخوام با ویندوز مدیا پلیر تموم این فایلها رو اجرا کنم:
1- DVD (الان اجرا نمیشه)
2- avi (فایلهای Mpeg4 اجرا نمیشن)
3- 3gp
4- flv
5- amr
لطفاً هر کدوم که آپلود نکردید رو آپلود کنین و اگر هم که کردین بگین تا بگردم!
اگر هم بشه با Media Player Classic اجرا کرد که چه بهتر.
وضعیت سیستم من:
ویندوز XP SP2 MRT و Nero Show Time 4 که اکسپایر شده و هیچ کاریش نمیتونم بکنم () و ویندوز مدیا پلیر 10کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=246701
و یه سئوال: چطور میتونم در مدیا پلیر برای فایلهای avi از زیرنویس srt استفاده کنم؟
و یه مشکل: از وقتی ویندوز نصب کردم هر وقت مدیا پلیر رو اجرا میکنم لیستش خالیه در حالی که قبلاً توی لیست آخرین آهنگهایی رو که اجرا کرده بودم میدیدم. ورژن 10 رو نصب کردم اما بازم همین مشکل وجود داره...
ممنون از توجهتون
چه طور می تونم در real player آدرس یه کلیپ فلش مثلا از یوتیوب رو وارد بکنم تا دانلود کنه؟
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک جا دیدم که گفته بود تو مدیا پلیر شعر آهنگی رو که گوش میدیم میشه وارد کرد که همزمان نشون بده..چطور میشه همچین کاری کرد؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دیگه...
شنیدم تو گوشیهای سری W هم میشه همچین کاری کرد...اگه میشه شعر رو وارد کرد ممنون میشم توضیح بدید.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
بسته نرمافزاری K Lite تمام مسائل شما رو حل میکنه. فرمت هایی که گفتید با WMP و مدیا پلیر کلاسیک پخش خواهند شد , با برنامه ای بنام VobSub که درونش هست زیرنویس های SRT رو در WMP می بینید.
آخرین ورژن در سایت های مختلف:
کد:http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Codec-Packs-Video-Codecs/KLite-Codec-Pack.shtml
کد:http://www.free-codecs.com/download/K_lite_codec_pack.htm
در مورد لیست آخرین ها, ستون سمت راست رو میگید یا Library ؟کد:http://www.filehippo.com/download_klite_codec_pack
برای دانلود فایلهای یوتیوپ دو راه رایج هست:نقل قول:
1- استفاده از سایت هایی که آدرس صفحه فیلم مورد نظر در یوتیوب رو وارد می کنید و بهتون اجازه دانلود فیلم موجود در اون صفحه رو میدن.
2- نرمافزارهایی که روی همون صفحه فیلمتون در یوتیوب مثل نرمافزارهای مدیریت دانلود دکمه ای برای دانلود اون فیلم در اختیارتون قرار میدن.
با جستجوی عبارتی شبیه download youtube یا save flv در گوگل به راه های فوق می رسید.
Windows Media Player رو اجرا کنید. در منوی Play و گزینه Lyrics می تونید متن (= شعر) آهنگ رو اگر وجود داشته باشه با انتخاب On فعال کنید.نقل قول:
نکته: اگر منوی Play وجود نداره, کنار دکمه Now Playing در فضای خالی کلیک راست کنید و Show Classic Menus رو تیک بزنید.
برای گوشی یک MP3 که متن در Tag اش هست بریز رو گوشی. ببین Player خودش متن رو نشون میده. اگر نه که باید برنامه ای برای این کار روش نصب کنی.