گارمین نقشه ایران رو داره که نوکیا نداره اما اگه نظر من رو بخای از نظر من نوکیا خیلی بهتره و هم من تو مالزی تمام فرق نوکیا با گارمین رو دیدم
گارمین نقشه ایران رو داره که نوکیا نداره اما اگه نظر من رو بخای از نظر من نوکیا خیلی بهتره و هم من تو مالزی تمام فرق نوکیا با گارمین رو دیدم
برا شهرهای ایران فعلا بهترین برنامه همون smartcomgps هستش.
منم با نظر بالا موافقم چون امکان تعویض وگردش بین نقشه های مختلف خیلی راحت وبهتر هستش
البته برای خود تهران گلرمین بهتر هست ولی چون شمایل نقشه واقعی رو نداره واسامی لاتین هستن یه ذره گنگ هست البته اگر عادت کنی اونم معرکه هست
واقعادرسته واسه همه جا خوب کار میکنهنقل قول:
برا شهرهای ایران فعلا بهترین برنامه همون smartcomgps هستش
فقط مشکل ما تو سرعت کانکت شدن به ماهواره هاست که خیلی دیر عمل میکنه واسه اون یه فکری بکنید
گوشی من Nokia N95 8GB هست .
چطوری از این نقشه ها استفاده کنم ؟
بزرگترين ضعف اسمارك كام نسبت به گارمين نداشتن قابليت مسير يابي هست...نقل قول:
اگه ميشه يكي به من بگه من از ابتدا بايد چه كاري انجام بدم تا بتونم از اين برنامه استفاده كنم؟
برای منم مشکل پیش اومد که همش ازم پول کم میکنه لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
------------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ضربان قلبم عاشقانه است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من روی 5800 برنامشو دارم. نمیشه مثل SmartComGps خودمون براش نقشه درست کنیم؟
نه..اگه میشد که تا حالا شاخته شده بود...نقل قول:
تحریم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
می خواستم بدونم که این کرک برای آخرین ورژن GPS هم کار می کنه یا نه؟
چون من توی آمریکام و موقعیت من رو به خوبی نشون می ده ولی مشکلی که هست اینه که وقتی می خوام منو راهنمایی کنه دیگه موقعیت رو نشون نمی ده! فقط را رو نشون می ده.
خاک عالم بر سرت به خاطر تحریم شرمساری؟!
تو ایرانی نیستی!!!!
به زودی نوکیا نقشه کامل همه شهرهای ایران رو با کوچه پس کوچه میذاره.
باورتون نمیشه.
موقع رونمایی N97 توی تهران، مدیر نوکیا گفت.
دوستان یکی جواب منو بده
vase version series69 v 5 nayumade crack shodash?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاربر فعال انجمن موبایل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمسارم كه ايرانيم
از این خجالت بکش که شرمساری از ایرانی بودنت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فینگیلیش ممنوعنقل قول:
کسی جواب ما رو نمی ده که این کرک برای ورژن جدید نوکیا مپ هست یا نه
مپ لودر قدیمی را لطف کن من ندارم. گوشی من n82 هست
سلام
من اولش که گوشیمو گرفتم ان96 راههای ایران رو داشت ولی من ورژن 3 مپ رو نصب کردم متاسفانه راههای ایرانم نداره واون قبلی هم پاک شده
چیکار کنم
دلم خوش بود راههای اصلی رو داره ولی هیچ اثری از نام ایران و راههای ایران نیست
توراخدا کمکم کنید
دوستان اين نسخه symbin 9.3 FP2 رو هم داره ؟ واسه N85
يه سوال ديگه : آيا اصلا راهي وجود داره كه تو ايران بشه از خود مپ نوكيا استفاده كرد ؟ بابا اصلا ما تحريميم ، بلكه يكي حتي از خود فنلاند خواست پاشه بياد ايران! اونوقت راهشو گم ميكنه هااااااا !!!
N85 که خودش Maps2.0 داره دیگه چه نیاز به این داره ...؟
سلام.
من نقشه های نوکیا مپز رو میخوام داشته باشم. برای N73.
کسی میتونه کمکم کنه و بهم بگه باید چیکار کنم یا از کجا دانلودش کنم؟
سلام . رو لینک مورد نظر نمیشه کلیک کرد .
چه طوری باید اجراش کرد؟میشه راهنمایی بکنین