يه مسئله وجودداره عزيزاني كه راي ميدن آياازبقيه نزم افزارهااستفاده كردند بنده به شخصه ازتمام اونايي كه بالاي 1درصد راي آوردن استفاده كردم وميگم بايد بين IDM،DAP،FLASHGETيكي رو انتخاب كرد كه اونهم بستگي به نظر شخصي داره ديگه
Printable View
يه مسئله وجودداره عزيزاني كه راي ميدن آياازبقيه نزم افزارهااستفاده كردند بنده به شخصه ازتمام اونايي كه بالاي 1درصد راي آوردن استفاده كردم وميگم بايد بين IDM،DAP،FLASHGETيكي رو انتخاب كرد كه اونهم بستگي به نظر شخصي داره ديگه
من چند تارو امتحان کردم:FDM.IDA.DAP.Orbit.FlashGetنقل قول:
FlashGet:نرم افزار خوبی هست اما توی دانلود فایلهای حجیم گاهی اوقات بد عمل میکنه و فایل ناقص دانلود میشه.
Orbit:سرعت مناسبی داره.حجم عالی روداره و توی دانلود ویدیو ها استاده.
DAP:یکی از برترین دانلودرها هست مخصوصا برای خطوط کم سرعت.نسخه رایگانش سرعت خوبی داره اما نه در حد نسخه پولی.کرک داره اما مال ورژن های قبلی هست و مشکل دار.تبلیغات مزاحمی هم نشون میده اما با این همه واقعا عالی هست.
IDA:نرم افزار مناسبی هست برای دانلود انواع فایل ها.تبلیغات کمتری رو نصبت به DAP نشون میده قابلیت عوض کردن پوسته رو داره.اما بازم نسخه پولی یکم سریع ترهست کرک های اون راحت گیر میاد و بدون مشکل کار میکنه.
FDM:نسبت به رایگان بودن میتونه تمام خواسته های شمارو از یک برنامه مدیریت دانلود براورده کنه و برای سرعت های کم و کسانی که زیاد دانلود میکنن مناسب هست و نصبت به اون 3تا برتری داره و هیچ مشکل امنیتی رو نداره و خوبی بعدی اینه که دیگه از تبلیغات خبری نیست.تنها بدیاون نداشتن پوسته هایزیاد و یکم قدیمی بودن اینترفیس برنامس
من از idm,dap,flash get.mass d
استفاده کردم ولی قابلیت تکه تکه کردن در idm بسیار جالب تر عمل میکنه.ولی flash get بهتر تو ویدیو ها خودشو نشون میده و بهتر linkهارو پیدا میکنه!
آخرش همیشه از idm استفاده میکنم
داشتم بررسی میکردم بهترین نرم افزار دانلود چیه به اینجا برخوردم من خودم از idm استفاده میکنم و باید بگم تا حالا موردی پیش نیومده که نتونم ویدیو انلاین رو باهاش دانلود کنم من همیشه تو سربرگ download.گزینه optiions تو صفحه باز شده سربرگ general گزینه costomize idm menu items... رو میزنم و همه تیکهاشو میزنم تو قسمت options سربزگ file types داخل اون کادر مستطیل هر فرمتی رو که نداره هم اضافه میکنم البته بعضی وقتها که فرمتو نمیشناسه و خود مرور گر میخواد دانلود کنه .
اما الان orbit را دانلود میکنم ببینم چه طوریه از dap , flash get خوشم نیومد سرعتش مالی نبود
اقا من دانلود کردم افتضاح بود البته شاید به خاطر این بود ویندوز من 64 bit هست که خودم فکر نمیکنم مال این باشه سرعتش بد نبود ولی هنگ میکنه البته بالای 3 تا دانلود همزمان خیلی هم سخته و مکافات داره لینک باهاش دانلود کردن مثلا من هر وقت میخوام 20 پارت از از یه سایت دانلود کنم همشون رو انتخواب میکنم خود idm همه لینکاشو میاره پشت سر هم ولی تو orbit باید تک تک بیاری البته شاید هم بشه اورد ولی من چیزی پیدا نکردم
idm به نظر من از همه نظر عالیه
شکی درش نیست که iDM یه سر و گردن از باقی نرم افزارها توی این زمینه بالاتره.اینو گذشت زمان هم اثبات کرده.
Internet Download Manager-IDM
چون سرعت بیشتره.
و از همه لحاظ بهتره.
باتشکر:
حسین.
چرا همیشه و همه جا میگن idm بهترینه ؟
چون کار باهاش راحته ؟
چون میشه باهاش ویدیوهای آنلاین رو دان کرد ؟
من ۵ یا ۶ ساله ازش استفاده نمیکنم،میخوام بدونم مزایای این دانلود منیجر چیه که اینقدر همه گیر شده،دوستان مزایا و معایبشو بگن ممنون میشم
Sent From My HTC One X Using Tapatalk
داداش شما برای اینکه بفهمی کدوم قدرتش بیشتره چند دانلود منیجر رو نصب کن و همشون رو خودت تک تک مورد تست (هر نوع تستی :31: )قرار بده و بعد نتیجه گیری کن
خود من 6 تا دانلود منیجر رو تست کردم که اخرش IDM رو برگزیدم :31:
1: IDM
2: DAP
3:orbit
4:flashget
دوست گرامی حرفهای شما هم مثله باقی دوستان بود،این دلیل محکمی برای برتری به دانلود منیجر نیست،اصن پایه و اساس حرفاتون درس نیس،مثال : سرعت من ۲ گیگ دانلود منیجر من گمنامترین،چه فرقی تو دانلود یه فایل هس بینشون ؟ مزایا و معایب یا برتری رو عرض کردم،خودم اکثرشون رو نصب و تست کردم اینقدر فرقاشون جزییه که به چش یه اماتور نمیاد،من میگم idm بخاطر اینکه تو ایران محبوبه که دهن به دهن گشته،اگه برای دانلود از یوتوب باشه و سایت های ویدیویی اره شاید ولی اینم برتری حساب نمیشه،خیلی راحت یه فیلم انلاین رو میشه دانلود کرد بدون idm تو کشورهای از ما بهترون بیشتر از افزونه ها،خود امکانات سایت های اشتراک ویدیو و دانلودرهای بی نام و نشون اوپن سورس و مجانی استفاده میکنن،نظر شخصی بنده دلیل محبوبیت این برنامه سه چیزه،دانلود فیلم های مجاز و غیر مجاز و غیراخلاقی،یک کلاغ و چهل کلاغ کردن و سواستفاده شرکت های ایرانی که این برنامه رو تبلیغ میکنن بنام اورجینالنقل قول:
Sent From My HTC One X Using Tapatalk
ببینید من خودم به این دلیل از IDM استفاده میکنم که 16 تا کانکشن رو سریعتر از دانلودر های دیگه برای من برقرار میکنه
دوم اینکه برای منی که مثل شما سرعت 2 گیگ ندارم مهمه که کدوم دانلود منیجر پهنای باند منو کامل ازش استفاده میکنه تا من زودتر بتونم به اون فایل دسترسی داشته باشم(که تو دانلودر هایی که من تست کردم IDM بیشترین سرعت و اربیت بعد از اون بهتر بود)
سوم اینکه تبلیغات اضافی نداره مثل DAP
چهارم اینکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و چند مورد دیگه
درود.
منم بین دانلود منیجرهای مختلف خیلی زیاد گشتم و همه رو امتحان کردم ؛ اما به جرات میگم که هیچ کدوم IDM نشد ؛ الان هم دیگه فقط دارم از اون استفاده میکنم.
منم چند تا از دانلود منیجر ها رو استفاده کردم، ولی IDM یه چیز دیگست. خیلی ساده و کاربر پسنده، از بیشتر فایل ها پشتیبانی میکنه و از سایتهای مثل یوتیوب هم براحتی دانلود میکنه و زبان فارسی هم ساپورت میشه و... با یه سریال ریجیستر میشه. دیگه چی بهتر از این؟:sq_18:
منم IDM رو انتخاب کردم چون قدرت و سرعت بالایی داره و نیز فرمتهای زیادی رو ساپورت میکنه تازه خودت هم میتونی فرمت های دلخواه رو که نداره اضافه کنی
سلام
اوائل که تازه لپتاپ گرفته بودم، نمیدونستم دانلود منیجر چیه. بعد که فهمیدم، فکر میکردم دانلود منیجر یعنی IDM.
الان هم خیلیها اینطور فکر میکنند.
ولی الآن روی وین7 Orbit دارم و روی وین8 FDM.
اعتقاد دارم که تفاوت چندانی باهم ندارند. جز اینکه IDM بیشتر میان ایرانیان جاافتاده.
از اینکه هربار باید کرکش کنی و گاهی بخاطر همین کرک درست کار نمیکنه، خیلی بدم میآد.
من ازین نرم افزارها زیاد عوض میکنم تاحالا هم از همه بهتر orbit بوده
کسی با FlashGet تورنت دانلود کرده؟؟؟
سرعت دانلود از تورنت چطوره؟ یعنی درست و حسابی تورنت رو با سرعت خوب دانلود میکنه؟
سلام .
واسم سوال شده که واقعا نیازی به دانلود منیجر هست ؟ تاثیری تو دانلود داره ؟
من فقط از دانلودر خود فایرفاکس استفاده میکنم و راضیم .
بله بشدت تاثیر داره روی سرعت دانلود بخصوص برای اینترنت نفتی ایران.نقل قول:
بخصوص دانلودرهایی که فایل رو چند تیکه میکنن و دانلود میکنن سرعت رو واقعا بالا میبرن.
به فرض مثال من با دانلودر خوده مروگر حداکثر 40کیلوبایت دانلود میکنم چون isp برای تک فایل بیشتر رو محدود کرده.
ولی همون فایل با دانلودمنیجر با 16تیکه همزمان دانلود میشه و سرعت دانلود تا 500کیلوبایت میرسه.
من تورنت رو با بیت تورنت میگیرم .
لینک مستقیم را با ای دی ام .
واقعا ؟ اینو نمیدونستم .نقل قول:
شما از چه منیجری استفاده میکنی ؟
نقل قول:قابلیت ریزیوم نرم افزار رو فراموش کردید و البته خیلی قابلیت های دیگه مثل قابلیت ست آپ تایم که میتونه بعد از دانلود سیستم رو خاموش کنه یا سر ساعت معینی از اینترنت دیسکانکت شه ...نقل قول:
بنده از دانلود منیجر معروف اینترنت دانلود منیجر IDM استفاده میکنم سرعت دانلودم هم 700 به بالا هست ...
من از اینترنت دانلود منیجر (idm) استفاده میکنم.نقل قول:
صددرصد اگه دانلود دارید حتما از یه دانلودر استفاده کنید چون بجز سرعت دانلود قابلیتهای دیگه هم دارن.
مثل روزیوم فایل، تنظیم خودکار زمان دانلود، دانلود ویدیوهای سایتهای مثل یوتیوب و خیلی قابلیتهای دیگه.
بله درسته ولی من فقط اونجا بحث سرعت دانلود رو گفتم و قابلیتهای دیگه رو چیزی نگفتم.نقل قول:
ماکزیموم سرعت دانلود هم بستگی به سرویس و پهنای بایدی که از ispتون گرفتید داره که مثلا من اینترنتم 4مگ هست و سرعت دانلود تا حدود 500کیلوبایت میره.
ولی خوبی دانلود منیجر همینه که از حداکثر سرعت شما استفاده میکنه برای دانلود فایل.
فقط idm:n12:
بعلــــــــــــــه
IDM بهترین در نوع خودش هست
به دلیل قابلیت های فوقالعادهای که داره:n06:
من تقریبا از نصف این نرم افزار ها استفاده کردم به نظر من از همه بهتر idm هست.
فقط IDM
عالیه
امکانات زیاد و خوبی داره
Flash Get!
سالهاي سال هست كه از اين نرم افزار مديريت دان لود استفاده مي كنم و خيلي هم راضي هستم!
دانلود منیجر ها نرم افزار هایی هستند که باعث می شوند شما ماکزیمم سرعت دانلود را داشته باشید. معمولا بهترین دانلود منیجر ها از نهایت سرعت سرور را با توجه به سرعت اینترنت شما استفاده می کنند.
معمولا سرعت هایی که ما برای اینترنت استفاده می کنیم آنقدر پایین هست که کند ترین سرور ها هم از آن سریع ترند ! البته گاهی اوقات سرور ها آن قدر شلوغ می شوند که از مرز سرعت های اینترنت ما هم می گذرند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس بهترین دانلود منیجر باید بتواند بیشترین سرعت دانلود را به شما بدهد به همراه امکانات دیگر که با نام خود آورده Manager ! یکی از عواملی که محبوبیت این نرم افزار ها را بالا می برد این است که امکانات مدیریت دانلود هایتان را به شما می دهد که بسته به نرم افزاری که استفاده می کنید از آن ها بهره می برید. مثلا اکثر دانلود منیجر ها امکاناتی مثل تنظیم کردن ترتیب دانلود ها زمان آن ها , سرعت مختص به هر کدام و یا اینکه با توجه به نوع هر فایل آن را در جای مشخصی ذخیره کند و البته ۱۰ ها قابلیت دیگر.
و اما شما اگر اهل دانلود کردن باشید و بخواهید آن ها را به خوبی مدیریت کنید و البته سرعت آن ها را افزایش دهید به دنبال یک دانلود منیجر خواهید رفت. که در این مقاله قصد دارم چند تا از بهترین دانلود منیجر های حاضر را به شما معرفی کنم. تا اگر هنوز در تصمیم گیری برای انتخاب یک دانلود منیجر خوب مشکل دارید شما یکی از این دانلود منیجر ها را انتخاب خواهید کرد.
یا اینکه می توانید بوسیله ی مرورگر خود دانلود هایتان را انجام دهید !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادامه دارد......
IDM بهترین نیست فقط چون اسمش Intenet Download Manager هست همه به سمتش رفتن من با تمام نرم افزار های مدیریت دانلود کار کردم این بلوف هایی که میزنن فلان نرم افزار سرعت دانلود رو 5 برابر بیشتر میکنه و اینا ... همش دروغه سرعت دانلود به پهنای باند ما و پهنای باند اختصاصی دانلود سنتر مورد نظر بستگی داره
به عقیده من نرم افزار رایگان IDA مخفف Internet Download Accelerator بهترین نرم افزار در زمینه مدیریت دانلود هست ولی متاسفانه شناخته نشده این نرم افزار هم کاملا فارس است و هم دارای رابط کاربری ساده ولی حرفه ای می باشد
از برتری این برنامه نسبت به سایر برنامه های مدیریت دانلود:
1- زمانبندی حرفه ای : حتی میتونید ساعت وصل شدن به اینترنت و ساعت خاموش شدن کامپیوتر رو بهش بدید تا مثلا خودش خودکار ساعت 1 شب دانلود رو شروع کنه و 7 صبح کامپیوتر رو خاموش کنه (برای کاربرانی که شب ها پهنای باندشان رایگان میباشد)
2- قابلیت استفاده از لینک کمکی: اگه فیلمی رو دارید مثلا از RodFile دانلود میکنید و دانلودتون مثلا رو 90% هست و لینک منقضی شده شما میتونید لینک جدید رو جایگزین لینک قبلی کنید تا 10% بقیه هم دانلود بشه این قابلیت فقط در IDA وجود دارد
3- قابلیت انتقال فایل هاییی که تا نصف دانلود شدن به سیستم دیگر و ادامه دانلود در جای دیگر : این امکان مهم تو هیچ نرم افزاری حتی IDM وجود نداره
4- قابلیت نمایش دادن فایل هایی قبل از کامل شدن دریافت آنها فایل هایی مثل MP4 و MPG و فایل های صوتی MP3 و ... (البته این امکان در بعضی نرم افزارهای دیگر هم موجود میباشد)
5- قابلیت دانلود از یوتیوب رو که دیگه همه Download Manager ها دارن
و قابلیت های دیگری که الان تو ذهنم نیست .
خلاصه بگم این نرم افزار تکه و IDM مطمعناٌ نمیتونه باهاش برابری کنه اگه باور نمیکنید کافیه فقط یه مدت ازش استفاده کنید
به عقیده من نرم افزار رایگان IDA مخفف Internet Download Accelerator بهترین نرم افزار در زمینه مدیریت دانلود هست ولی متاسفانه شناخته نشده این نرم افزار هم کاملا فارس است و هم دارای رابط کاربری ساده ولی حرفه ای می باشد
از برتری این برنامه نسبت به سایر برنامه های مدیریت دانلود:
1- زمانبندی حرفه ای : حتی میتونید ساعت وصل شدن به اینترنت و ساعت خاموش شدن کامپیوتر رو بهش بدید تا مثلا خودش خودکار ساعت 1 شب دانلود رو شروع کنه و 7 صبح کامپیوتر رو خاموش کنه (برای کاربرانی که شب ها پهنای باندشان رایگان میباشد)
2- قابلیت استفاده از لینک کمکی: اگه فیلمی رو دارید مثلا از RodFile دانلود میکنید و دانلودتون مثلا رو 90% هست و لینک منقضی شده شما میتونید لینک جدید رو جایگزین لینک قبلی کنید تا 10% بقیه هم دانلود بشه این قابلیت فقط در IDA وجود دارد
3- قابلیت انتقال فایل هاییی که تا نصف دانلود شدن به سیستم دیگر و ادامه دانلود در جای دیگر : این امکان مهم تو هیچ نرم افزاری حتی IDM وجود نداره
4- قابلیت نمایش دادن فایل هایی قبل از کامل شدن دریافت آنها فایل هایی مثل MP4 و MPG و فایل های صوتی MP3 و ... (البته این امکان در بعضی نرم افزارهای دیگر هم موجود میباشد)
5- قابلیت دانلود از یوتیوب رو که دیگه همه Download Manager ها دارن
6- از قابلیت های دیگر متوان مدیریت ساده و حرفه ای لیست دانلود ها رو نام برد مثلآ مشخص کردن تعداد دانلود های همزمان و دادن اولویت های کم و زیاد به هر یک از دانلود ها
و قابلیت های دیگری که الان تو ذهنم نیست .
خلاصه بگم این نرم افزار تکه و IDM مطمعناٌ نمیتونه باهاش برابری کنه اگه باور نمیکنید کافیه فقط یه مدت ازش استفاده کنید
منم اول همین فکر رو میکردم، ولی اصلا جالب نیست، محیط کاربریش زیاد جالب نیست. شلوغ پلوغه.نقل قول:
اون قابلیت ادامه روی یک سیستم دیگه رو هم میشه بصورت دستی درست کرد، فقط باید کمی ادیت کنی و به رجیستری دسترسی داشته باشی.
من چندین دانلود منیجر رو امتحان کردم، فعلا IDM از همه شون سریعتر و سبک تره.