سلام من تا اون جایی که گوشی فایل رو میفرسته میرم... اما بعد از گرفتن فایل توسط گوشی مقابل چطوری میتونم وارد اطلاعات اون بشه و مثلا" گالری شو ببینم.با پایتون یا باید یه نرم افزار دیگه هم نصب کنم؟
Printable View
سلام من تا اون جایی که گوشی فایل رو میفرسته میرم... اما بعد از گرفتن فایل توسط گوشی مقابل چطوری میتونم وارد اطلاعات اون بشه و مثلا" گالری شو ببینم.با پایتون یا باید یه نرم افزار دیگه هم نصب کنم؟
راستی اون نرم افزار sis هم نصي نميشه(update error) میده. ضمنا" گوشیم n958g هست. مرسی
کسی روی ان 73 تست کرده؟جواب داده یا نه؟
این نرم افزار روی گوشی های جاوا هم جواب میده؟
ببخشید میشه یه توضیح بدین روش پایتون چیه ؟!
جالب بود مرسي
نه عزیرم java جواب نمیده
من هم نصب کردم موقع اجرای برنامه همین ارور را در داخل پایتون می دهدنقل قول:
سلاااااااااااااااااااااام
آقا ميدونم كه تاپيك قديميه اما خب حالا موضوش واسم جالبه!
سرزنشم نكنيد آخه من خيلي اپديتم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقا من فايلا رو جايگزين ميكنم
هر دو روشم امتحان كردم ! هم چيزي كع تو اينجا گفتيد و هم چيزي كه تو فايل دريافتي هست !
به هر دو عمل ميكنم اما مشكلم اينه كه اصلا اسم برنامه بلوتوث تو پايتون نمياد !!!! همون فايل پي سي رو ميگم!
اصلا به ليستم اضافه نميشه!
مشكل چيه؟
كسي ميتونه كمك كنه؟
گوشيمم N79 هستش...
آقا خيلي ضروريه هر كي راهنمايي درست بكنه يه تشكر پيش من داره...
اقایون خانوما...
دست از سر این برنامه بردارید که نصب و اجراش سراپا دردسره! :13:
پیشنهاد من اینه که تازه ترین نگارش پایتون رو به همراه مدول پک نصب کنین. سپس در پوشه برنامه ها، پایتون رو اجرا کرده و سپس از گزینه ها، Run Script رو بزنین. دست آخر با یه جستجوی ساده می تونین به مشابه این برنامه تحت نام BT Teror برسید.
حالشو ببرید! :دی
شاد و پیروز باشین :دی:40::10:
آقا من برنامه رو اكي كردم اومد تو ليست حالا ميگه مدول پك بي تي ترورم نصب نيست!
اين مدول پك قضيش چيه؟
كسي ميتونه يه لينك واسه دانلودش برام بزاره خودم گشتم پيدا نكردم!!!!
Python 1.9.5 استفاده ميكنم! برنامه هاي خودشو خوب جواب ميده اما هرچي ميريزم روش كار نميكنه!
دوست عزیز برای اجرا برنامه های تحت پایتون باید Python تو حافظه خود گوشی نصب بشهنقل قول:
تو مموری برنامه ها رو اجرا نمیکنــــه ...
موفق باشید!:40:
من كلا برنامه هام رو مموري خود گوشي نصبه!!!نقل قول:
دوست عزیز برای اجرا برنامه های تحت پایتون باید Python تو حافظه خود گوشی نصب بشه
تو مموری برنامه ها رو اجرا نمیکنــــه ...
ضمنا مدول پك هم پيدا و نصب كردم اصلا تغييري مشاهده نشده! با توجه به اين كه توي مدول پك بي تي ترور هم بود!!!!
يه با معرفت به دادم برسه...
كسي نميدونه چطوري برنامه تحت پايتون اجرا كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:دوست عزیز من رو گوشیم این پایتون رو نصب کردم تو حافظه خود گوشی و تا الان هیچ مشکلی با بالا اومدن فایل هایی که تحت پایتون هستش ندارم و راحت اجرا میکنه :20:نقل قول:
شما یه امتحانی کنید ورژن های دیگه رو پاک کنید از روی گوشی :46:
موفق باشید!:40:کد:http://www.4shared.com/file/205897917/5c11e0f9/python_v145.html
با تشكر از شما دوست خوبم تست كردم بعضي ها رو جواب ميده! همه رو جواب نميده !نقل قول:
دوست عزیز من رو گوشیم این پایتون رو نصب کردم تو حافظه خود گوشی و تا الان هیچ مشکلی با بالا اومدن فایل هایی که تحت پایتون هستش ندارم و راحت اجرا میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما یه امتحانی کنید ورژن های دیگه رو پاک کنید از روی گوشی
ورژن ديگه اي پيشنهاد نميكني؟
برا من که مشکلی نداره و هرچی برنامه پایتونی ریختم اجرا شده :20:نقل قول:
ورژن میتونی امتحان کنی ولی اینی که من لینکشو دادم همه برنامه های تحت پایتون و ... رو با هم نصب میکنه ولی اونجوری باید یکی یکی لینکشو پیدا کنی و نصب کنـــی :11:
موفق باشید!:40:
بله متوجه شدم كه تمام كاراي نصب با نصب يه فايل انجام ميشه!نقل قول:
برا من که مشکلی نداره و هرچی برنامه پایتونی ریختم اجرا شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورژن میتونی امتحان کنی ولی اینی که من لینکشو دادم همه برنامه های تحت پایتون و ... رو با هم نصب میکنه ولی اونجوری باید یکی یکی لینکشو پیدا کنی و نصب کنـــی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما مشكلاتي داره!
مثلا بي تي ترورش بعد از يه بار استفاده ديگه نميتونم استفاده كنم! يعني دستگاه سرچ نميكنه !!!! مگر اين كه يه بار گوشيمو روشن خاموش كنم!
يا مثلا همون برنامه تك زدن رو نصب كردم! اما قاطي ميكنه! يكي در ميون كار ميكنه!!!!
پيشنهاد ديگه اي برام نداري؟
ايميج ويورش هم كار نميكنه! بدردم ميخورد آخه...
دوستان كسي نيست كمكم كنه؟
سلام
هیچ راهی هست که با استفاده از اون بعد از این که طرف OK کرد با برنامه های هک دیگه گوشی طرف رو هک کنیم؟
دوستان راهی نبود