خوب این بازی هم دیشب به اتمام رسید
دقیقا نمره 5.5 لایق بازی بود
Printable View
خوب این بازی هم دیشب به اتمام رسید
دقیقا نمره 5.5 لایق بازی بود
من اين بازي رو 1ماه پيش خريدم....ولي با اين توصيفات هنوز نصبش نكردم......
مضخرف ترین بازی قرن !!!
ugh !!!
من تو این اوضاع بی بازی بودن بازار فعلا به زور بازی میکنم و واقعا از کنترل و گیم پلی بازی کلافه شد ولی چه کنیم میسوزیم و میسازیم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با استفاده از یک DLC اوباما و سارا پالین در این بازی وارد می شن ! :18::31:
دوستان من وقتی خواستم بازی رو بگیرم ( واسه Pc ) فروشنده گفت اصلا ارزش خریدن نداره !
راست گفته ؟
همه میگن واسه کامپیوتر بد تبدیل شده .
راست گفته گرافیکش برای سال 2000 هستنقل قول:
ارزش نگاه کردن به پکش هم نداره
انگار که بازی رو ایرانی ها ساختن
ببخشید ... یه سوال داشتم. DLC چی هست ؟ ممنون.نقل قول:
Downloadable content مودها و یا قابلیت های مختلفی هستند که از طریق اینترنت و مخصوصا برای Xbox 360 از طریق Xbox Live قابل دانلود هستند.نقل قول:
یعنی نمیتونیم این مود رو برای کامپیوتر دانلود کنیم ؟نقل قول:
سلام
چطوری می شه رزولیشن این بازی رو با 1440 * 900 تنظیم کرد؟
ممنون
سلام دوستان
ببخشید دوستان من یک جایی بازی گیر کردم و واقعان دیگه نمی دونم چه کار کنم
یک قسمت که میریم پیش یک کمپ که ارمش تویه نقشه ارم هواپیما هست
اونجا هم ادم ها سیاه پوست هست کامیون ها به رنگ زرد دارن
بعد به من دو ماموریت می دن اولیش اینکه برم تویه یک جزیره و 3 تا بمب رو ادرس بدم بیان با هلی کوپتر برش دارن
بعد از انجام این کار جزیره جفتیش یک ماموریت دیگه میاید که باید برم اونجا
بعد که اونجا میریم باید برم پیش یک ساختمون که نوشته خارجیش گفته " دیستوری بانکر" که من نمی دونم چه کار کنم
هر کاری کردم ماموریت به پایان نمی رسه
کسی می دونه من باید چه کار کنم؟
سلام دوستان
خواهشان اگر کسی می دونه راهنمایی بکونه
واقعان گیر کردم نمی دونم چطوری ردش کنم ...
کمک....................
اولا که باید با اون یارو جت سواره آشنا شدیه باشی و به قولی همکارت شده باشه!نقل قول:
بعد میری اونجا های که اسلحه و موشک انداز و ماشین و اینچیزا میفروشه.
یه چند تا Punk Buster میخری!
بعد یکی از کلیدهای صدا زننده میزاری رو Punk Buster
بعد به اونجا که گیر کردی میرسی و با اون نشانش ، نشونه میری به اون مرکزکه علامت داده
توجه کن که باید چند ثانیه روش متمرکز بشی ، حتی بعد از فشاردادن دکمه. وگرنه موشک رو یه جا دیگه میزنه
بعد چند ثانیه اونجا با خاک یکسان میشه!!! :27:
به نظرم من خیلی خوبهنقل قول:
بازی حذابیه
متنوع هم هست
نکته جالبش اینه که همه چیز توی این بازی قابل نابود شدن و منفجر شدن هست!:18:
به نظرم پشیمون نمیشی
سلام دوست مننقل قول:
ممنون
ولی من نمی دونم از کجا
Punk Buster
رو پیدا کنم
tank Buste هست
و چند چیز دیگه ولی اون رو نمی تونم پیدا کنم
من الان خیلی از مراحلش رو رفتم ولی اخرش Punk Buster رو به دست نیاوردم چه کار کنم
اگر می شه یک خورده جزیه تر صحبت کنید و بگیید این Punk Buster رو از کجا و در چه قسمت نقشه به دست بیارم واقعان نمی دونم چه کار کنم........:41:
مگه منطقه ها رو تحت مالکی نیروهای خودی در نیاوردی؟نقل قول:
همونجا که با هلیکوپر پیادشون میکنی و میرن تو ساختمون!
بیاد بری پیش یکی از اونا (Shop) بعد پول بدی و بخری!
سلام دوست مننقل قول:
ببین کلان 3 تا گروه هستن
یک گروه که لباساشون شبیه fbi هست ( تویه یک شهری هستن)
گروه دوم یک گروه هستن لباس ارتشی دارن ولی پیراهنشون به صورت تک پوشی و زن هم بینشون هست ( ارم گروه یک مشت به رنگ سبز)
گروه سوم گروه دزدان دریایی دقیقان نزدیک همون هواپیمایی
وقتی میریم پیش ماموریت هواپیما مستقیم میره سر همون ماموریت اصلی که من توش گیر کردم
ولی یک گروه جفت همین هواپیما هست که دزدان دریایی هست با اون هم مراحلشون رو رفتم و بعضی جاها رو فتح کردم
ولی اون هواپیما ضرد رو اصلان نمی شه باهشون جایی رو فتح کرد و فقط یک ماموریت دارن
حالا با تفسیر بالا می تونی من رو راهنمایی کنی دوست من..........
این عکس رو تازه اپلود کردم
این گروه های که من عضوشون هستم
یک عکس از Map و یک عکس از جایی که علامت هواپیما هست میزاری؟نقل قول:
چون متاسفانه من این بازیو همین هفته پیش پاک کردم
و چیزی که مطمئنم اینه که Punk Buster باید بخری
سلام دوست من خوب برخره اون قسمت رو رد کردم اون مرحله به دو قسمت تقسیم شوده اول باید بری 3 بمب Punk Buster رو با هلی کوپتر سفارش بدی برش دارن بعد قسمت دوم میاید میرم به اون قسمت دکمه F1 رو می زنم سر برگ دوم همون منو اولی گزینه جدید امده به نام Punk Buster اون رو انتخاب می کنم جایگزینه یکی از گزینه ها می کنم بعدهم باقی کار بعضی موارد هستن که باید از تویه مناطق پیداشون کنیم یا به دستشون بیاریم مثل بعض ماشین ها یا بعضی تانک ها و که با رفتن دو یا سه بار مراحل فرعی باز می شن و بعضی بمب ها هم رو از طریق بمب ها که در فضا نقشه هستن و که اول پیداشون می کنید بعد به هلی کوپتر می گید تا بیان ببرشون بعد از طریق منو F1 می تونید بیارشون درکل من هم از این بازی خیلی خوشم امد بازی خیلی خوبی حال کردم واقعان جذابه .........
راستی دوست من ممنون بابت راهنمایتون ممنون
Bunker Buster نه Punk Buster!!!!!!!!
آره منظورم همین بود. اسمشو یادم نمیومد:دینقل قول:
آره دیگه! مگه من چی گفتم؟ :20:نقل قول:
سلام دوست من خوب برخره اون قسمت رو رد کردم اون مرحله به دو قسمت تقسیم شوده اول باید بری 3 بمب punk buster رو با هلی کوپتر سفارش بدی برش دارن بعد قسمت دوم میاید میرم به اون قسمت دکمه f1 رو می زنم سر برگ دوم همون منو اولی گزینه جدید امده به نام punk buster اون رو انتخاب می کنم جایگزینه یکی از گزینه ها می کنم بعدهم باقی کار بعضی موارد هستن که باید از تویه مناطق پیداشون کنیم یا به دستشون بیاریم مثل بعض ماشین ها یا بعضی تانک ها و که با رفتن دو یا سه بار مراحل فرعی باز می شن و بعضی بمب ها هم رو از طریق بمب ها که در فضا نقشه هستن و که اول پیداشون می کنید بعد به هلی کوپتر می گید تا بیان ببرشون بعد از طریق منو f1 می تونید بیارشون درکل من هم از این بازی خیلی خوشم امد بازی خیلی خوبی حال کردم واقعان جذابه .........
راستی دوست من ممنون بابت راهنمایتون ممنون
خواهش میکنم
سلام دوستان من بازی رو امروز تمام کردم من فکر کنم این بازی از دو راه تمام می شه یکی به وسیله چینی دو گروه دوم ( سازمان ملل یا ناتو یا امریکا) درست نمی دونم اون کلاه ابی ها کی هستندر کل من به این بازی نمره 8/9 رو می دم واقعان عالیه جذاب با امکانات بالا و. کلان عالیه بود فقط من وقتی مراحل اولیه این بازی رو انجام می دم خیلی از این بازی بدم امد و احساس کردم گرافیکش خیلی پایینه ولی وقتی کمی جلوتر رفتم همه چیز برعکس شود و بازی خیلی عالیه شود در کل اولش امکان داره همه از این بازی بدشون بیاید ولی بازی خیلی توپیه هست من 3 تا بازی رو هم زمان نصب کردم بازی سایلنتی هیل و دید اسپیس اون بازی ها رو رها کردم و فقط Mercenaries 2 World in Flames رو بازی کردم چون هیجان داشت واقعان فوق العاده بود اهنگ مرحله اخرشم هم زیبا بود کلان اهنگ هاش خوب بود من بهش نمره 10 می دم با تشکر خدا حافظ
آبی ها Allies یا همو آمریکایی ها بدون گروه متفقین دیگه . شما از بین چندین نفر تنها کسی هستید که می گید بازی خوبه. من اولین بار روی PC رفتم که اصلا راضیم نکرد بعد گفتم برای X360 بگیرم بعد دیدم به همون اندازه افتضاح بود. بازی ایراد های فراوانی داره از جمله گرافیک بسیار ضعیف گیم پلی مزخرف و ضعیف .... اصلا همچین انتظاری از بازی نمی رفت.نقل قول:
سلام دوست من من هم همون اول بازی رو دیدم همین نظر رو داشتم ولی وقتی تا اوسط بازی رفتم واقعان دیگه جذب می کردم ادم رو ولی هرکس نظری داره من از این بازی خیلی خوشم و راضی بودم با تشکر
من این بازیو در دو نسخه متفاوت روی دوتا پلتفرم رفتم . شماره یک این بازیو هم قبلا رفته بودم اما یکبار. بسیار بازی ضعیفه این نظر من نیست چون من خیلی به این بازی امید داشتم. این بازی یک سال و نیم تاخیر خود آخرشم این از آب در اوند. یک رفع تکلیف.نقل قول:
سلام خوب شما این بازی رو تمام کردید و ایا از امکانات این بازی خبر داشتید اصلان شهرهاش رو گشتید با گروه ها دوست یا دشمن شودید چندتا از امکانات بازی رو به دست اوردید؟نقل قول:
sinaset جان بازي چند ساعت gameplay داره؟؟؟شما اولين نفري هستي كه من ميبينم از بازي تعريف مي كنه پس بايد بازيه خوبي باشه
من يكم بازي كردم واقعا افتضاح بود.پس در ادامه هر چي بري جلوتر خوب ميشه اره؟؟؟
LOL من PC رو 100% تموم کردم همه Map به خاطر Spare Part هاش گشتم همه ماشین های Custom را درست کردم و خریدم. این بازیو وقتی کردم که هیچ بازی دیگه ای دم دستم نبود تا 100% تمومش نکردم که دیگه چیزی ازش باقی نمونه ولش نکردم که دیگه نیام سراغش.هر غلطی می شد در این بازی کردم . حتی نسخه X360 هم خریدم گفتم شاید بهتر باشه که دیدم خیر ....نقل قول:
این بدتر از یکه.نقل قول:
من يكم بازي كردم واقعا افتضاح بود
نه منظورم اينه كه من يكم از اين نسخرو براي x360 بازي كردم كه واقعا افتضاح بود.هيچ پيشرفتي نسبت به قبليشنقل قول:
نداشت حداقل توي گرافيك كه اينجوري بود
سلام دوست من خوب منم هم در اول بازی از بازی خوشم نیومد همین جوری رفتم جلو دیدم بهتر شود اول واقعان افتضاح بود وقتی جلوتر میرید می تونیه از فروشگاه امکانات خریداری کنید امکانات چون انواع سلاح انواع نفربر ها انواع اصلحه ها انواع بمب ها و ..که با بعضی بمب ها می تونید یک پایگاه کامل رو نابود کنید ..بعضی موارد هستن که خیلی زیاد هست اولیش انواع بمب ها شاید بیش از 15 نمونه باشه دومش هلی کوپتر ها و تانک ها و نفر بر ها که هر گروه برای خودشون یک سر وسایلی دارن و چند نمون ماشین جنگی و موتور جنگی هست که البته من چندتا بیشتر از این نمونه نگرفتم تویه این باز ناو جنگی ناو چه هم هست ولی من نتونستم سوار ناو جنگی بشم فکر نکونم بشه ولی تویه یکی از مراحلش یک ناو جنگی رو دیدم گروه ها تقریبان حدود 5 تا 6 هستن + 1 گروه که نمی شه اصلان عضوش شود ( همون گروه دشمن اصلی )اگر تقریبان نصف مراحل رو برید نیمه دوم نقشه باز می شه و دو گروه به بازی اضافه می شه چین و امریکا که شما باید یک گروه رو انتخاب کنید و عضو اون گروه بشید هر کدومش رو که انتخاب کردید علیه گروه دیگر جنگ می کنه البته من گروه امریکا رو انتخاب کردم حاله دفعه بعد می خوام چین رو انتخاب کنم نکته که شاید بعضی ندونند اینکه شما شما وقتی دکمه 1 رو می زنید کلان 3 تا وسایل سفارش دهند بیشتر نمی تونید داشته باشه ولی وقتی به فرشگاه میرید می تونید هر وسیله که دوست دارید بخرید ولی جایگزین اون 3 سهیمه نکنید و هر وقت که دوست داشتید با زدن کلیدf1 ارشیو وسایل جنگی خودتون رو ببینید و هر کدوم رو که دوست داشتید جای گزین 3 سهیمه کنید که اینم هم جالبه بود برای من تنها مشکلی که اخر سر شاید زیاد باهش سر کله بزنید بنزین شاید باشه چون کمی کم یابه با تشکرنقل قول:
مرسي از توضيحات كاملتون.بازي طولانيه؟؟؟چند ساعت gameplay داره؟؟؟
سلام دوست من
دقیقان نمی دونم چند ساعته ولی فکر کنم طولانی بود
البته شاید شما از این نوع سبک خوشتون نیاد
ولی برای من جالب بود
با تشکر
lol
پس معلومه یه بازی خیلی باهاله......فقط خدا کنه مرحله هاش زیاد باشه که به این زودیا تموم نشه.....
من بازی رو نصب کردم همه چیز رو تا ته کشیدم بالا ولی گرافیک خیلی خیلی خیلی پایین مثل بازی های 4 سال پیش چرا اینجوری؟
گرافیک من 9600 آخرین درایور کارتمم ریختم خودتون ببینید
چرا اینجوری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کد:http://i37.tinypic.com/2rz83us.jpg
طبیعیه . این بازی یکی از ایراداتش گرافیک از رده خارج شدش بوذ.نقل قول:
كيفيت SD:
كيفيت HD:کد:http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/2799/t_mercs2_dlc_newplay.mov
کد:http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/2799/t_mercs2_dlc_newplay_h264.mov
من با 8800 اجرا کردم بهتر از این بود. نمیدونم چرا واسه شما ایجوریهنقل قول:
البته یه نکته خیلی جالب بازی اینه که هر چیزی توی این بازی نابود شدنیه!
من اوقات بیکاری میرفتم توش بازی هر چی میدیدم با موشک نبود میکردم :31: خیلی حال میداد :27:
گرافیک بازی یه آشغال به تمام معناس ولی خوب گرفتم و باید تمومش کنم
خیلی ضد حاله که اول یه بازی اینجور درمونده بمونم
اینجا باید چیکار کرد؟
فکر کنم اینجا باید دستور حمله هوایی میدادی.نقل قول: