سلام ارمان جاننقل قول:
ممنون بابت پاسخ
اقایی MicroSystem از من چند سوال پرسیدم منم جواب دادم..
:11:
روی چشم..:11:
Printable View
سلام ارمان جاننقل قول:
ممنون بابت پاسخ
اقایی MicroSystem از من چند سوال پرسیدم منم جواب دادم..
:11:
روی چشم..:11:
سلام ارمان جاننقل قول:
ببخشید امتیازه 3870 بدون PhysX چقدر بوده که با PhysX شوده این..؟:20:
ببینم تاثیرش رو توی گیم به وضوح میشه دید؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
تاثیری تو افزایش فریم داره یا نه؟
موتور هاوک الان توی بازی ها بهتر عمل میکنه به نظرم.... بیشتر شرکت های بازی سازی ار این موتور استفاده میکنن. ولی اگه بخواد رقابت پیش بیاد بین این دو فیزیک به نظرم زیاد جالب نمیشه
الان بهم بگید ... enable هست یا disable!!!!!!!! چه طوری فعالش کنم؟؟ با بازی مدال خودش نصب شده یعنی الان قسمت فیزیکش فعاله؟؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاثیر اصلیش توی افزایش فریم هست، فقط وقتی که بازی از PhysX پشتیبانی می کنه فایده داره وگرنه مثلا توی CRYSIS که از PhysX پشتیبانی نمی کنه هیچ تاثیری نداره.نقل قول:
این دو موتور رقیب هم هستند. درسته الان Havoc بیشتر مورد استفاده قرار گرفته تا PhysX و اگه Havoc هم بتونه توسط GPU های Radeon اجرا بشه وضعیت PhysX تغییر می کنه. (چه توی PC، چه توی Xbox 360)نقل قول:
مثل اینکه شما اصلا دقت نمی کنید من چی میگم!نقل قول:
شما فقط وقتی می تونید از PhysX استفاده کنید که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کرده باشید (فقط همین نسخه 8.07.18 از کارت گرافیک شما پشتیبانی می کنه)
هر چیزی که قبلا نصب کردید و روی هر بازی ای بوده نمی تونه باعث بشه (مثل همینی که الان نصب کردید) PhysX توسط کارت گرافیک شما اجرا بشه.
دوستان عزیز حالا از تمام این بحث ها بگذرین آیا در ایران کارت PhysX پیدا میشه
مخصوصاً نوع PCI Express 1X
واگر هستش قیمت مدلهای مختلفش چقدر هست حدوداً ؟
باتشکر
فکر کنم برین تک BFG اش رو آورده باشه با قیمت حدود 200 می فروشه؛ نمی دونم چه مدلیه!نقل قول:
چون الان وسط تغییر و تحول توی دنیای پردازش فیزیک هستیم و بدون شک این کارتهای PhysX هم آینده ای توی این تغییرات ندارند خریدشون به صرفه نیست...
سلام:11:
من این تاپیک رو کامل خوندم ... اما با توجه به اینکه کارتم ATI هست و سی پی یوم اینتل فکر کنم نه از PhysX بتونم استفاده کنم نه از Havoc (فقط CPU های AMD از Havoc استفاده می کنن دیگه؟) درسته؟
======================
به هر حال اگه یه بازی از این قابلیت استفاده کنه حتما در تنظیمات گرافیکی بازی چند تا گزینه هست که به این قابلیت مربوط بشن و وقتی نداشته باشی ، در بازی ،احتمالا با مشکل روبرو می شیم حالا هر مقدار هم که کارت قوی باشه... می شه بگین این فیزیک ها در بازی با چه گزینه های گرافیکی فعال می شوند تا اونها رو غیر فعال کنیم ... و اگه غیر فعال کنیم چی می شه (مثلا اگه بمب منفجر بشه چیزی تو هوا پخش نمی شه؟)
سلام
من این بر نامرو دانلود کردم ولی در قسمت settings اجازه فعال کردن رو نداد خاموش بودش..
کارتم 8600gt 256ddr3 هستش ولی چی جوری رو بعضی از G84 هم عمل کرده به دایور ربطی نداره ؟ چون در ایوکارتم 174.74 هستیا اینکه کارتم از فیزیک پشتیبانی نمی کنه او نجایی که تو settings جیفورس فیزیک و ageia فیزیک
گزینه هاش خاموش بود مشکل از درایو کارتم نیست ؟؟؟؟:19::20:
دوستان میشه کمک کنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره درسته ولی مثلا اگه اینطوری بشه که انودیا فقط از physX استفاده کنه و رادئون هم از هاوک رقابت جالبی نمیشه مثلا یه بازی با گرافیک انودیا بهتر اجرا میشه یه بازی با رادئون ....که این اصلا به نفع گیمر ها نیستنقل قول:
قسمت اول درست نیست، Havoc توسط همه CPU ها قابل اجراست و همیشه می تونید از Havoc استفاده کنید و احتمال اینکه بتونید از Havoc یا PhysX توسط GPU هم استفاده کنید در آینده هست.نقل قول:
در بازی با مشکل روبرو نمی شید، در صورتی که PhysX رو غیر فعال کرده باشید و پردازش فیزیک رو فعال نگه دارید پردازش فیزیک به طور پیش فرض توسط CPU انجام میشه و باعث میشه مقدار زیادی از منابع سیستم صرف همین مسئله بشه.
کارت گرافیک شما به طور رسمی توی لیست ساپرت PhysX نیست ولی اکثر جاها تست های موفقیت آمیزی از PhysX همراه با G84 داشته اند. اطلاعی ندارم نیازی به تغییر فایل های inf برای اضافه کردن پشتیبانی هست یا نه؛ می تونید کمی جست و جو کنید.نقل قول:
اینطوری نمیشه... چون بازیساز ها هم به این مسئله فکر می کنند و در صورت انحصاری شدن تکنولوژی های فیزیک (که بعید میدونم اینطوری بشه) فروش بازیهاشون رو به خاطر پشتیبانی از ATI و NVIDIA کم نمی کنند. گرچه با اضافه شدن Intel به بازار GPU های High-End شاید اصلا این صحبت ها بی معنی باشه!نقل قول:
دوست من درایور کارت گرافیک رو اپدیت کنید به احتمال زیاد باید مشکل شما حل بشه.
درسته مثل اینکه همینطوره...نقل قول:
باید درایور کارت گرافیکتون نسخه 177.79 یا بالاتر باشه.
سلام
بله همینطور که شما دوستان می گید شد حتما باید درایور کارت نسخه 177.79 یا جدیدتر باشه تا فعال بشه من ورژن
درایو به 177.79 تغییر دادم الان اینطوری شد :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون بابت کمک دو ستان :11:
ببخشید که باز این مسئله را وسط میکشم
موتور Havok فقط با سی پی یو های AMD کار میکند ؟
اگر اینطور است کدام سری از سی پی یو ها ؟
درضمن اگر اینگونه باشد کسانی که از کارتهای ATI و سی پی یو های Intel استفاده میکنند نمیتوانند از هیچکدام از شتابدهنده های فیزیکی استفاده کنند ؟ (البته تا امروز)
در آخر این نکته را هم بگم که تا اواخر سال میلادی و اوایل سال میلادی جدید سی پی یو های 8 و 12 هسته ای وارد بازار میشوند.
بااین توصیف اگر بخواهیم در بازی ها تمام کارهارا از جی پی یو بگیریم این همه هسته پس چکاره اند ؟
یعنی در یک سی پی یو 8 هسته ای 1 یا 2 هسته نمیتوانند فقط کار شتاب حرکات فیزیکی اجسام را انجام دهند ؟
قبلا گفته بودم این رو!نقل قول:
Havoc توسط Intel توسعه داده میشه چه دلیلی داره فقط با CPU های AMD کار کنه؟
موتور Havoc توسط همه CPU های Intel و AMD پشتیبانی میشه.
-------------------------
اتفاقا همین مسئله عرضه شدن نسل های جدید CPU های Intel و AMD باعث میشه پردازش فیزیک اهمیت بیشتری پیدا کنه. هنوز مشخص نیست در معماری های آینده پردازش فیزیک چطور صورت می گیره ولی چون هم Intel و هم AMD قصد دارند یک نسل جدید هم از CPU و هم از GPU معرفی کنند (که احتمالا هر دو سمت Havoc خواهند بود) پردازش فیزیک توسط GPU نسبت به CPU میتونه ارجحیت داشته باشه.
NVIDIA GPU PhysX Pack Preview
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://hothardware.com/Articles/NVIDIA-GPU-PhysX-Pack-Preview/?page=1
تا اینجا فهمیدیم که انودیا physx رو رو کارتهای سری GeForce 8, 9 و GTX 200 ساپورت میشوند ولی یک خبر نگران کننده اینکه در تست ها مشخص شده که physx رابطه ای با پردازنده داره...
All CUDA-enabled cards can run PhysX if the shaders support the feature. The drivers are said to also give a performance boost, allowing PhysX applications to run faster. Nvidia said a few weeks ago that, since the physics would be handled by the GPU, the CPU would be available to use for other tasks. Recently made tests have showed that things are not as Nvidia claims, and that the CPU is used more when physics are enabled on a graphics card compared to the physics handled by a PPU.
The guys from news site [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] say that they have performed a test with a particle fluid demo from Nvidia to see how a GeForce 8800GT card would perform against a PPU card from Ageia. The test revealed that the graphics performance of the GeForce card is twice as that of the Ageia card. This result is not surprising at all, since Nvidia claims that the performance is highly boosted when the PhysX are enabled on its cards
PhysX توسط Shader سریعتر از خود PhysX Card می تونه باشه ولی خوب مقداری از منابع CPU رو هم می گیره. (این مفهوم کلی نوشته های بالاست.)نقل قول:
در هر صورت باز هم اگه از دید Price/Performance به قضیه نگاه کنیم استفاده از Geforce PhysX هم کارایی بهتری و هم قیمت پایین تری نسبت به AGEIA PhysX داره؛ در مقابلش CPU هم بیشتر مشغول میشه.
سلام:11:
من به یک مشکلی برخوردم که فکر کنم جاش اینجاست...
قبلش یه سوال :
من گرافیکم ATI هست
اگه من AGEIA physx روی سیستمم نصب باشه مشکلی ایجاد می کنه (نرم افزاری و سخت افزاری )
اصلا بدردی می خوره ؟؟؟ چرا بعضی بازی ها این نرم افزار رو موقع نصب بازی نصب می کنن طوری که اگه نصب AGEIA physx رو کنسل کنی نصب برنامه هم کنسل می شه؟
برگردیم سر مشکل...
بازی انریل تورنمنت 3 موقع نصب بازی این برنامه رو نصب می کنه منم نصبش کردم اما از اونجایی که گفتم نکنه مضر باشه سریع بعد از تموم شدن نصب یازی پاکش کردم ولی بازی به خوبی اجرا شد
اما بازی FRONTLINE : FUEL OR WAR رو نصب کردم که خودکار این برنامه رو نصب کرد و من تا نصب بازی تموم شد برنامهAGEIA physx رو پاک کردم اما بازی اجرا نشد و این ارور رو داد
می خواستم بدونم این ارور مر بوط به این برنامه هست و من ایا باید این برنامه رو نصب کنم و اگه نصب کنم چی می شه؟
با تشکر
شما می تونید AGEIA PhysX همراه بازیها رو نصب کنید و مشکلی براتون ایجاد نمی کنه؛ حتی اگه کارت گرافیکتون ATI باشه و از PhysX پشتیبانی نکنه چون این برنامه برای AGEIA PhysX هست نه Geforce PhysX، یعنی چه کارت گرافیک ATI داشته باشید چه NVIDIA حکم این درایور یکیه، کاری انجام نمی ده و فقط به درد PPU های PhysX می خوره.
اگه هم بعدش پاکش کنید نباید برای بازی مشکلی بوجود بیاره فکر نمی کنم این مشکلی که پیش اومده ارتباطی به PhysX داشته باشه. اینجا درباره مشکل بحث شده (البته تخصصی نیست ولی شاید به درد بخوره)
کد:http://www.frontlineswar.com/forums/viewtopic.php?p=22923&sid=f9742793c247468dcc772e696500b147
[]سلام:11:نقل قول:
نوشته شده توسط Stream;2818291شما می تونید AGEIA PhysX همراه بازیها رو نصب کنید و مشکلی براتون ایجاد نمی کنه؛ حتی اگه کارت گرافیکتون ATI باشه و از PhysX پشتیبانی نکنه چون این برنامه برای AGEIA PhysX هست نه Geforce PhysX، یعنی چه کارت گرافیک ATI داشته باشید چه NVIDIA حکم این درایور یکیه، کاری انجام نمی ده و فقط به درد PPU های PhysX می خوره.
اگه هم بعدش پاکش کنید نباید برای بازی مشکلی بوجود بیاره فکر نمی کنم این مشکلی که پیش اومده ارتباطی به PhysX داشته باشه. اینجا درباره مشکل بحث شده (البته تخصصی نیست ولی شاید به درد بخوره)
[code
ممنون بابت توجه شما اقا ارمان عزیز
خیالم راحت شد و با نصب AGEIA physx وارد بازی شدم . بازی اجرا شد .
بعد دوباره پاکش کردم . همون ارور رو داد .
بزارم نصب بمونه ؟
بازم ممنون
بله بگذارید نصب بمونه.نقل قول:
سلام دوستان
خواستم بدونم ایا برنامه برای استفاده از موتور Havok زده خواهد شود
و اگر زده بشه فرقش با AGEIA physx چیه
و بعد ایا برای اجرای بازی باید هر دو این نرم افزارها رو نسب کنیم
یه بستگی به نوع کارت گرافیک داره ( ati va geforce)
یه سوال هم الان داشتم
خواستم بدونم الان کارت گرافیک من از تمام قدرت gpu خودش استفاده می کنه
یعنی با اومدم Havok خیلی تاثیر داره تویه بازی ها؟
سینا جان اضافه شدن Havoc به کارت های گرافیک بحث زمان حال نیست، بحث مال سال آینده و احتمالا نسل بعد کارتهای گرافیکیه. هنوز هم حتی یک کلمه دربارش منتشر نشده و مشخص نیست.نقل قول:
فعلا Havoc فقط از طریق CPU انجام میشه و شما لازم نیست هیچ چیزی رو نصب کنید. اینقدر هم نگران قدرت کارت گرافیک خودتون نباشید! همه دنیا الان مثل شما از 4870 اشون استفاده می کنند!
NVIDIA PhysX System driver 8.08.01
Download NVIDIA PhysX System Software, this update is compatible with AGEIA PhysX processors and software runtimes.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This driver Supports all AGEIA PhysX Processors and GeForce PhysX. This driver will allow you to select and dedicate a GPU to PhysX as well.
Adds support for NVIDIA PhysX on GeForce 9800 GTX, GeForce GTX 280, and GeForce GTX 260 GPUs, including SLI configurations.
Experience GPU PhysX acceleration today by downloading the Unreal Tournament 3 PhysX Mod Pack.
Supports AGEIA PhysX processors and software runtimes (no change to PPU support).
Supports the following PhysX runtime engines: 2.8.1, 2.8.0, 2.7.4, 2.7.3, 2.7.2, 2.7.1, 2.7.0, 2.6.4, 2.6.3, 2.6.2, 2.6.1, 2.6.0, 2.5.1, 2.5.0, 2.4.4, 2.4.1, 2.4.0, 2.3.3, 2.3.2, 2.3.1
Includes the latest PhysX runtimes used in the latest game titles
کد:http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=2029&file=4&evp=478dc045a416e3ea9a5513adf7c449c6
نقل قول:
سلام
فرق این نسخه با نسخه قبلی چی هستش
منظورم نسخه 8.07 هستش
سلام اقایی استرومنقل قول:
من یه بازی رو دیدم که ماله نسل اینده بود حدود سال 2009 که از فیزکHavoc پشتبانی می کرد
الان اگر برنامه اش رو بسازند ایا کارت گرافیک من قادر به پشتبانی این موتور هست؟
و بعد این برنامه PhysX رو که برای ati خواهند زد؟
سینا جان کسی از آینده خبر نداره! صحبتش هست که Intel و ATI بر سر اجرای Havoc توسط GPU های Radeon به توافق می رسند (شاید هم نرسند!) ولی اگه به توافق برسند و قرار باشه Havoc توسط GPU های Radeon اجرا بشه، کارت گرافیک شما قادر به پشتیبانی ازش هست. اگه هم به توافق نرسند Havoc مثل حالا توسط CPU پردازش میشه (یا در آینده توسط GPU های Intel)نقل قول:
سایت NGOHQ.com هنوز PhysX System Driver ای برای GPU های Radeon منتشر نکرده، پس هنوز هیچ کارت گرافیک ATI ای از PhysX پشتیبانی نمی کنه. شاید در آینده همچین چیزی منتشر بشه... شاید نشه. اگه منتشر بشه کارت گرافیک شما قادر به پردازش PhysX خواهد بود و اگه نشه نمی تونید از قابلیت های PhysX استفاده کنید.
CRYTEK ... نه ATI و نه NVIDIA !
در Games Convention 08 کمپانی CRYTEK اعلام کرد از هیچ کدام از موتورهای فیزیک در Cry Engine 2 استفاده نخواهد شد و CRYTEK یک موتور فیزیک ویژه Cry Engine 2 طراحی خواهد کرد.
گفته میشه این موتور فیزیک همراه با Cry Engine 2 به سازنده های بازی فروخته خواهد شد. تا امروز CRYTEK در موتورهای فیزیک خود فقط از CPU Acceleration استفاده می کرد ولی این امکان وجود داره که حالا تمایلی به سمت استفاده GPU Acceleration هم وجود داشته باشه.
به احتمال زیاد موتور فیزیک Cry Engine 2 توسط کارتهای گرافیک Geforce 8 و Radeon HD 2000 به بعد قابل پشتیبانی خواهد بود.
(اطلاعات رسمی نیست)
یک خبر جالب درباره پردازش فیزیک ایکس انویدیا
اون هم اینکه شما اگر مادربوردتون از حالت مولتی جی پی یو پشتیبانی کنه میتونید دو کارت گرافیکی حتی غیر هم جنس و هم نسل را برروی مادر بود ستاپ کنید
و در ستینگ فیزیک ایکس یکی از کارت هارا فقط برای پردازش فیزیکی انتخواب کنید و کارت دیگر نیز به پردازش سه بعدی بپردازه
این کار خیلی جالبی است
در لینک زیر یک کارت جی تی ایکس 280 با یک کارت 9600 جی تی ساپ شده و کارت 9600 برروی پردازش فیزیکی تنظیم شده است
کد:http://www.guru3d.com/article/physx-by-nvidia-review/3
و یک خبر خوب برای دوستانیکه کارت ATI دارند
با اضافه شدن این حالت در درایور جدید فیزیک ایکس انویدیا شما میتونید کارت گرافیکی انویدیا را کاملاً مانند یک کارت فیزیک ایکس ستاپ کنید. این یعنی اینکه مثلاً بنده که 4870 دارم میتونم یک کارت ارزان قیمت انویدیا مانند 8500 جی تی خریداری کنم و این کارت را برای پردازش فیزیک ایکس استفاده کنم و بار فیزیکی را از روی سی پی یو به این کارت منتقل کنم
منبع فروم NGOHQ پست شماره 23 لینک زیر :
با این کار پرفورمانس در 3D Marks تقریباً 2 برابر شدهکد:http://www.ngohq.com/graphic-cards/14459-ati-radeon-physx-news-3.html
__________________________________________________ _________________________________
در ضمن حتی یک چاره هم برای دوستانی هست که مادربوردشون فقط یک پورت پی سی آی اکسپرس داره و نمیتونن 2 کارت را با هم ستاپ کنند
شرکت Albatron کارت 8500 جی تی با پورت پی سی آی (معمولی) داره که میتونید برروی پورت پی سی آی ستاپش کنید و به روش فوق عمل کنید
لینک کارت پی سی آی 8500 جی تی شرکت Albatron
کد:http://www.albatron.com.tw/English/Product/VGA/pro_detail.asp?rlink=Specification&no=247
اتفاقا چند روز بعد از عرضه PhysX System Driver با مهدی موسوی درباره همین موضوع صحبت می کردیم ولی به نتیجه رسیدیم که امکان پذیر نیست؛ چون نمیشه همزمان دو درایور کارت گرافیک روی سیستم عامل داشت. ولی مثل اینکه PhysX System Driver جدید نیازی به درایور کارت گرافیک نداره و Standalone عمل می کنه.نقل قول:
پس در نهایت میشه گفت با استفاده از یک کارت سری 8 به بعد انویدیا یک کارت فیزیک ایکس با پرفورمانس بالاتر و قیمت بهتر در کنار یک کارت ATI داشتنقل قول:
این کار باعث میشه حتی اگر کارت های ATI در آینده از فیزیک ایکس بهره مند نشدند از یک کارت انویدیا بعنوان پردازشکر فیزیکی بهره برد (البته اگر تعداد بازی های فیزیک ایکس ساپورت خیلی زیاد بشه)
سلام دوستان میخواستم بدونم کارت من sparkle 9600gt قابلیت نصب این نرم افزارو داره؟
بله دوست عزیز...نقل قول:
وقتی گفته میشه کارتهای گرافیک Geforce 8 به بعد، یعنی کارت گرافیک شما (Geforce 9) رو هم شامل میشه.
سلام دوستان
من رفتم تو سایت nvidia فیزیک رو دانلود کنم _,whql 8.6
تو قسمت support نوشته بود فقط 280_250_9800
شما اطمینان دارید که به 8500gt من میخوره؟
در ضمن من یه درایور فیزیک دارم نوشته aegia
آیا این ageia همین درایور فیزیک nvidia هستش؟
ابتدا درایور کارت گرافیک نسخه 177.79 یا بالاتر رو نصب کنید و بعد این نسخه رو دانلود کنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(نسخه WHQL از کارت گرافیک شما پشتیبانی نمی کنه، فعلا باید از نسخه های بتا استفاده کنید که Stable ترینش همین نسخه است)
مرسی:40:نقل قول:
دلم خوش بود این 175.19 کامله :13:
برم 177.79رو دانلود کنم
در ضمن
با این حجم سنگین نمیتونم دوباره یه درایور دیگه رو دانلود کنم
به نظر شما ورژن 8.08.01physx رو دانلود کنم بهتر نیست؟ چون جدیدتره.؟
من چند جا دیدم باهاش مشکل داشتند برای همین نسخه قبلی رو پیشنهاد دادم. مثل اینکه بیشتر تغییرات توی این نسخه برای Geforce GTX 280/260 و 9800GTX بوده.نقل قول: