وای همین الان آلمان یه گل خورد!
Printable View
وای همین الان آلمان یه گل خورد!
این تورس هم چه سرعتی داره!
اسپانیا با تفاضل 2 تا میزنه.
نقل قول:
اگه اینجوری بشه اولین پیش بینیم درست از آب در میاد :31:
نقل قول:
اگه اینجوری بشه اولین پیش بینیم درست از آب در میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلمان که تا الان در حد قهرمانی نشون نداده ولی داره یواش لباش راه می افته!
نیمه ی اول واقعا بد بازی کردن
فقط اسپانیا
آخی...!!! غم آخرتون باشه...:22::26:
آلمان باخت!
همه بد بازی کرند.
مدزلدر که ریده بود تو بازی.
مربیشون که گند زد با این تعویضها.بالاک که ...
همه پاسها اشتب بود.
اه
خدایی مهو پاسهای تیم اسپانیا شدم ای ولا .....
فک کنم آلمان قهرمان شه
از این فکرا نکن. :دینقل قول:
فک کنم آلمان قهرمان شه
و من گفتم اسپانیا با تفاضل 1 گل میزنه!!
و در اخر هیچ چیز به منو شما نمیرسه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ali Pacino, Amin eHelp, Ari, behnam_tr, boy iran, Bracket, charlize, Dr.Godfather, e X e, feri88, g.reza23, gamibo, GiggleClub, gorgnamaa, hichkas @ pishroo, hiwas, hojjat.m, Hosein-mec, iammahdi, iman0007, jhonny, Julian, LeBron, magical, Mamad_Madrid, maryampaezi202000, mehrzad3344, mghj51, Moh3en_DDD, MORINIO, playstation 3, r4pbr4p, R@R#M@N, ramin1988, reza2pars, rezanew, sin2x=2sinxcosx, sina_hp_system, teza, Utorrent, vahid_41852, wahid2003vj, Wisdom, WooKMaN, zooey
همین که آلمانها سوختن بوی خوشه کباب بهمون رسید :دی
مادی چیزی نرسید ولی معنوی رسید
آقا من که خیلی حال کردم این آلمانیای مرده خور ! قهرمان نشدن ..
ضمن اینکه پیش بینیم هم درست از آب درومد و 10 امتیاز گرفتم و
20 امتیازی شدم .. :31:
یا حق
:40:
اسپانیا.....
خدائیش المان اصلا حقش نبود!!!!!
آقا شاید باورتون نشه ولی من مطمئنم اسپانیا قهرمان میشه................!!!!!!!!!!!
اسپانیا شایسته ترین تیمی بود که در این هزاره جدید قهرمان یه مسابقات ملی میشه..........
تبریک به همه دوستداران اسپانیا..............
منم فکر کنم 22 امتیازی شدم:27:نقل قول:
خیلی خوشحالم
اسپایا برد و ما هم به آرزومون رسیدیم
دیددید گفتم اسپانیا می بره . بیخود نیست که %65.28 گفتند اسپانیا می بره و واقعا" هم حقش بود که ببره حتی با دو گل... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: