یه مدت شبکه در دست تغییراته اینطور که میگن ریفرش نهایی 15 مرداد میشه که دیگه ......
Printable View
یه مدت شبکه در دست تغییراته اینطور که میگن ریفرش نهایی 15 مرداد میشه که دیگه ......
منبعش كجاستــــ تازگي ها اينترنت رايگان ايرانسل رو دارن بر ميدارن من چند روز پيش از مخابرات پرسيدم اينجوري گفتنـــ شهرهاي ديگه هم در حال بررسي هستنــــ :11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
90% مطمئن باش شارژ کنی ، پولی میشه!!!!نقل قول:
خب ديگه از سر تيغ زدن ايرانسل گذشتيم! يه نكته، واسه ي ارسال اطلاعات و Upload هم از شارژ كم ميشه؟ سرعت آپلودش واسه من عاليه...
سلام خدمت دوستان(خصوصا آقا مسلم)
من خودم زخم خورده ایرانسلم .اوایل تابستون گذشته که طرح طلایی و غیره بود.من طرح طلایی گرفتم(gprs نا محدود) کلی هم استفاده کردم(روزی 50 -60 مگ دانلود میکردم) اما ماه که تموم شد دیگه استفاده نکردم(گفتم بعد 1 ماه قطع میشه دیگه) اینجوری شد که 60 تومن الکی رفت تو پاچمون!
منظور من اینه که لا اقل کسایی که دائمی دارن از این شوخیا با ایرانسل نکنن که عاقبت خوشی نداره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (گویا این تاپیک بیشتر برای اعتباری هاست؟!)
در ضمن آپلود کردنم جزو ترافیک حساب میشه وپولیه.
ارادت دارم آقا فرزاد
تا اينجا كه كاراش حساب و كتابي نداشته، شوخي بردارم نيست! خيلي دوست داشتم الان هم يه طرحي براي Gprs رايگان بود، هر چند براي شما رايگان در نيومد اما من كه اعتباري دارم ترسي ندارم. الان دارم از ايرانسل استفاده ميكنم، 100 تومن تهش مونده!
بله قربان، پ.ر.و.ك.س.ي كه من استفاده ميكنم ----- 218.204.126.130:8000نقل قول:
اون port رایگان رو میگید تا همه استفاده کنی
اما نميدونم واسه ي شما كار كنه يا نه، واسه ي خودمم بعضي وقتا فقط كار ميكنه، در ضمن سرعتش خيلي پايين مياد.
دوستان من کارتم اعتباری ثبت نام نشده است هر چی براشون این کد رو می فرستم #6*3*140* تا برام تنظیمات برای Gprs رو بفرستن مدام پیغام میاد که شبکه با اشکال مواجه است لطفا بعدا دوباره امتحان کنین
راه دیگه ای نیست که من بتونم از اینترنت با ایرانسل اعتباری استفاده کنم ؟
نقل قول:
بسته به گوشیت داره. بعضی گوشیا احتیاجی به تنظیمات ندارن.
گوشیت چیه؟
با سلام خدمت دوستان.
ميخواستم بگم يه بار من حدود 1300تومن شارژ داشتم بعد از كلي Sms بازي يه نگاهي به شارژم انداختم ديدم شده1500تومن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الانم دو بار كه شارژم 0 شده ايرانسل عزيز 300 تومن بهم داده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مي خواستم بدونم كسي علتشو ميدونه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علت خاصی نداره. شاید قبلا ازتون زیادی کم شده بوده و حالا داره بر میگردونه و یا شاید باگ شبکه باشه...
K810 سونی اریکسوننقل قول:
از ایرانسل این کارا بعید نیست . البته وقتی که کم شد ناراحت نشو :21: واسه منم از این اتفاقا افتاده :31: یه بار میبینی با یه sms یا 2 دقیقه gprs پونصد تومن میپره ! :18:نقل قول:
انقدر پستو تايپيك زدند كه ايرانسل بلاخره دست بكار شد
تا اونجای که بدونم لازم داره.نقل قول:
من به گوشیای سونی وارد نیستم. برو تو تنظیمات جی پی ار اس.
اکسس پوینت رو بنویس :mtnirancell
یوزر نیم و پسورد: خالی بذار.
دیتا بیرر: gprs یا پکت دیتا.
ادرس ای پی :0.0.0.0
اصلا بگو تو تنظیمات جی پی ار اس چه گزینه های داره تا بهتر راهنمایت کنم.
الان خیلی وقته منم نتونستم تنظیمات رو بگیرم.
آقا مال من هم 935 هستش! وقتی به pc به اینترنت می رم 30 ثانیه اول پول کم می کنه ولی بعدش مجانی میشه!! ولی همون ثانیه های اول یه 150 200 تومنی کم می کنه!! چطوری می شه نزاشت اونم کم کنه؟!!!!!!!!!
راستی من با بلوتوث وصل می شم ، بعضی موقعها بی خودی dc میشه! به نظرتون اشکال از بلوتوث هستش؟! (کابلمو گم کردم نمی تونم امتحان کنم!! (nokia n73))
اصلا گزینه ای به این مشخصات که شما میگی نداره ( اکسس پوینت و جی پی آر اس و دیتا بیرر و ... )نقل قول:
من این مسیرها رو میرم این گزینه ها رو میاد
Settings
Connectivity
Data communication : Data Account -> New Account -> Account Type -> PS data
CS data
Preferred Sevice
SMS Accsess
Internet Settings : Internet Profile -> New Profile -> Name
Connect Using : Data Accounts -> New Account -> PS data
CS data
دوست من سونی اریکسون که تنظیماتش خیلی راحتهنقل قول:
از Data communication بعد از دنبال کردن مسیر، PS Data رو انتخاب میکنی ، اسمشو هر چی دوست داشتی بزار ، فقط APN رو mtnirancell بزار
از دومی new profile رو انتخاب میکنی ، تو قسمت connect using ، اون اکانتی که قبلا ساختی رو میذاری و یه اسمی هم انتخاب میکنی و سیو می کنی
امروز 15م....
هنوز مجانیه
اسمی که باید برای قسمت PS DATA انتخاب كنم با اسمي كه براي قسمت connect using انتخاب مي كنم باید فرق داشته باشه ؟ یعنی دو تا اسم متفاوت باید انتخاب کنم ؟نقل قول:
میشه یک اسم پیشنهاد کنین ؟
راستی الان گزینه ای به اسم APN نیست من الان چنین گزینه ای به این نام ندارم . این گزینه بعد از انتخاب اسم در قسمت PS Data میاد ؟
APN یا Access point nameنقل قول:
اسمشو هر چی دلت خواست بزار مثلا بزار irancell
اصلا فکر کنم اگه همه رو خالی هم بزاری ، وصل بشه!!
اینقدر نگید ، میفهمه قطعش میکنه!!!!:31:نقل قول:
رايگان بودن به نظر من ربطي به كد 4 نداره . حالا شايد اين گروه بيشتر باشه
بعد در مورد اين كه اگه شارژ كنيد دوباره پولي ميشه فكر نكنم
من كه تست كردم پولي نشد
در مورد اينكه چطور ميشه از يك سيم كارت كه پولي هست رايگان استفاده كرد يا با هزينه كمتر بحث و تبادل نظر كنيد . كه يك سودي داشته باشه
اين كه يكي بگه براي من رايگانه . اون بگه براي من پوليه كه كاري پيش نميره .
من با انتخاب دو اسم در هردو قسمت که گفته بودین این مسیر رو طی کردم و تو قسمت APN هم تایپ کردم mtnirancellنقل قول:
حالا وقتی میرم تو قسمت اینترنت گوشی ، صفحه ی گوگل که میاد وقتی آدرسی رو تایپ می کنم و دگمه ی Go To رو می زنم بعد از چند لحظه پیام میاد که کانکشن برقرار نشد دوباره امتحان کنید یا با اپراتورتون تماس بگیرید
به نظر شما مشکل کار من از کجاست ؟ در ضمن یادآوری کنم که کارت من اعتباری ثبت نام نشده است
نقل قول:
هه هه هه
مرسی زدی تو خال نمیدونم این دوستانی که به قولی هدفی جز پز دادن ندارن!!! این عبارات رو میگن چی فکر میکنن
جایزه ای چیزی از سازمانی میگیرن؟:31:
وقتی هم خدایی نکرده منبعه دیگه ای نباشه و مجبور شی ازشون بپرسی اینقد اما و اگر و جوابه سر بالا میدن که به قوله خودشون موضوع secret بمونه و فک میکنن تنها انسان هایی هستن که رو زمین از اون موضوع اطلاع دارن:46:
میگم حالا علی جان (درست گفتم ها؟:46:) یه نمه بیشتر آشنا میکنی ما رو
من میخوام برم سیم کارت بگیرم بیشتر برایه اینترنتش
چون خطش که به کارم نمیاد
به نظرت کدوم پیش شماره رو بگیرم؟ بهتره در این زمینه
و کدوم سرویس
یه مقدارم توضیح بدید بسی ممنون میشم چون آشنایی اصلا ندارم:11:
بقیه دوستان هم اگه نکاتی داشتن خوشحال میشم بگن
به نظر شما مشکوک نیست؟؟!!؟؟ ایرانسل بعد از کلی جون کندن تونست جلوی اینترنت رایگان رو بگیره ولی دوباره به حالت قبل برگردوندنش!!!
من در جریان نیستمنقل قول:
به نظر شما مشکوک نیست؟؟!!؟؟ ایرانسل بعد از کلی جون کندن تونست جلوی اینترنت رایگان رو بگیره ولی دوباره به حالت قبل برگردوندنش!!!
ولی فکر نکنید این مجانی شدن ها و پولی شدن ها رو نمیتونه کنترل کنه
بلکه خودشه که این کارها رو میکنه و جزوه سیاست های جلبه مشتری هست
کاریه که هزاران شرکت و کمپانی تو کله دنیا میکنن
اگه عکس اون کره اون بالا میاد و وصل نمیشه ، مشکل از شبکس و بعدا رفع میشهنقل قول:
ولی اگه اون نمیاد یا آرم GPRS روی آنتن پررنگ نیست احتمالا مشکل همون ثبت نام نبودن سیم کارته
این کد #5*140* شاید درستش کنه
البته الانم مجانی هست
برین ببینین تو دنیا اوپراتور ها چه امکاناتی برای مشترکینشون فراهم میکنن
گوشیم N73 هست و این امکان رو داره که بتونم مکالمه تصویری داشته باشم اما این امکان رو اوپراتور فراهم نمیکنه
من دوست دارم از اینترنت پرسرعت روی گوشی استفاده کنم اما این امر حاصل نشده
بیشتر کشور ها سیمکارتشون رو به قیمت خیلی ارزون میدن چون اونا روی فروش گوشی و ....... سرمایه گزاری میکنن
اما ما ...........
اقا چیجوری میشه اینترنتمو مجانی کنم ؟
راهی هستش ؟
اصلا ایرانسل طرحی داره که بشه با اون مثلا با پرداخت پولی اینترنت مجانی داشت ؟
قبل از این که بیام و پاسخت رو بخونم یک بار دیگه امتحان کردم کانکت شد . یکی دو صفحه رو برای چند ثلنیه باز کردم بعد اعتبارم رو چک کردم حدودا 200 تومن کم شده . اینطوری که اصلا به صرفه نیست . اگه اینترنت برای من رایگان باشه باید حتما اعتبارم به صفر برسه ؟نقل قول:
دوست عزيز يك مدت يك سري طرح بود كه ايامي رو انتخاب كرده بودند كه رايگان بود .كه الان با بالا رفتن كاربران طرحي كه كاملا رايگان باشه نداره ولي تو طرح هاش هزينه رو كم مي كنه كه اصلا خو ب نيست ( منم زياد با طرحش الان آشنايي ندارم )نقل قول:
قا چیجوری میشه اینترنتمو مجانی کنم ؟
راهی هستش ؟
اصلا ایرانسل طرحی داره که بشه با اون مثلا با پرداخت پولی اینترنت مجانی داشت ؟
من ازي يك نفر شنديم كه نمي دونم هر چند نفر يكي رو مجاني مي كنند . ولي به نظر من اينظوري نيست . چون اطلاع دهي نكرند كه مثلا جز هديه يا جايزه باشه .نقل قول:
لی فکر نکنید این مجانی شدن ها و پولی شدن ها رو نمیتونه کنترل کنه
بلکه خودشه که این کارها رو میکنه و جزوه سیاست های جلبه مشتری هست
کاریه که هزاران شرکت و کمپانی تو کله دنیا میکنن
اشتباه از شركت هست كه ثبت نمي كنند اين سيم كارت ها جي پي ارسش رو وگرنه اينا هم پولي بود .
اينقدر كاربر استفاده كننده زياد هست.
يه عده دوستان اينو مي گند . ولي من مي گم نه. چون بدون صفر هم كار مي كنه . حالا شايد براي بعضي ها صفر بشه رايگان بشه . فقطنقل قول:
اگه اینترنت برای من رایگان باشه باید حتما اعتبارم به صفر برسه
دوست عزيز اصلا نميشه گفت كدوم پيش شماره رو بگيري . از همه پيش شماره ها رايگان داره . فقط 0936 بگير .نقل قول:
من میخوام برم سیم کارت بگیرم بیشتر برایه اینترنتش
چون خطش که به کارم نمیاد
به نظرت کدوم پیش شماره رو بگیرم؟
پس چرا دیشب اینترنت من مجانی مجانی بود؟
قصد دخالت ندارم ولی تا اونجایی که من می دونم شماره های : 09365 و 09364 از Gprs رایگان برخوردارند ....
من دو تا 09365 دارم یکیش مجانیه یکیش نیست اعتبار هم دارن دو تا شون.
باسه من 0935456 هست اصلا هم مجانی نبوده و نیست
از من هم دیشب فقط یک بار مجانی بود، اما امروز به شدت کم میکنه!!!نقل قول:
دوست عزیز بهتره بگی برخوردار بودند!!!نقل قول:
تاييد مي شه.نقل قول:
شماره منم ... 093653 است كه به هيچ وجه مجاني نيست.
پس چرا برای من کم نشد ؟نقل قول:
از من هم دیشب فقط یک بار مجانی بود، اما امروز به شدت کم میکنه!!!
الان دیگه اینترنت مجانی بی مجانی . چون من تا 2 روز پیش مجانی بود و با 13 ریال همه کاری می کردم ولی الان اعتبار 0 شده و دیگه وصل اینترنت هم نمی شه .
دیگه هیچ سیم کارتی پیدا نمی کنید که مجانی باشه .
نمیدونم! شاید نوبتیه!!!نقل قول: