اگر که شما از انجام درست این مراحل مطمئن هستید و تمام مراحل را انجام داده اید و اجرا نشده است.نقل قول:
نوشته شده توسط TDk
دیگر قید این روش را بزنید و به روش دوم روی بیاورید.
موفق باشی ;)
Printable View
اگر که شما از انجام درست این مراحل مطمئن هستید و تمام مراحل را انجام داده اید و اجرا نشده است.نقل قول:
نوشته شده توسط TDk
دیگر قید این روش را بزنید و به روش دوم روی بیاورید.
موفق باشی ;)
ببخشيد من هى سوال ميبرسم
من حالا كه كابل برق درايوم رو ىراوردم سيستمم بالا نمياد
تو همون صفحه اول كه مشخصات سيستم رو مينويسه ميمونه هر جي هم بزنى اثر نداره
اگر درست یادم باشه باید F11 بزنی!
چقدر بازيش يكنواخته .اصلا جالب نيست
فقط اون مرحله كه تبديل ميشه به دارك پرنس يكم هيجانش بيشتر ميشه !!!
امید جان . یک سوال ؟
ظاهرا این بازی برای اجرا شدن نیاز به Pixel Shader 1.1 داره و چون کارت گرافیک من Ge Force MX 400 هست و ذات MX نداشتن Pixel Shader هست ، من میتونم این بازی رو اجرا کنم ؟
همان کاری که علیرضا جان گفت انجام بدید اگر که مشکل بر طرف نشد.نقل قول:
نوشته شده توسط TDk
مادر بورد شما از اون دسته از مادربوردها است که با کشیدن کابل برق بوت نمیشوند و شما مجبورید که کابل ide خود را هم بکشید تا سیستم بوت شود ;)
======================
اگر که کارت شما pixel shader را ساپورت نمیکنه فکر نکنم بشه کاریش کرد.نقل قول:
نوشته شده توسط EhsanHF
و باید غید بازی را بزنید البته با این کارت
البته این رو هم بگم که من مطمئن نیستم که میشه کاری کرد یا نه باز اگر که دوستان کسی چیزی میدونه بیاد و راهنمایی کنه ;)
مرسی امید جان . فکر کنم بهترین راه برای فهمیدن این موضوع خریدن بازی باشه !!!
از عليرضا و اميد ممنونم
من F11 رو زدم وبار اول بازى كردم ولى براى بار دوم هرجى زدم نشد نميدونم جرا؟
ولى يه بار كار كرد
بعدشم از كجا ميشه فهميد درايو رو كدام بورت؟
منم امشب بازی رو نصب کردم (نرم افزاری) و بازی کردم. قشنگه. یه حسهایی هم به آدم دست میده. حرکاتشم قشنگه.
tdk جان بازیهای استار فورسی همینجوریه بعضی موقع ها بازی در میاره :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط TDk
شما چند راه برای اینکه بفهمی پورت درایو کدومه داری من اونی که به نظرم ساده تر را میگم.
شما سیستم را ریست میکنید و با زدن کلید delete به ستاپ رفته و میتوانید اطلاعات در مورد پورتهای درایوها و هاردتان را ببینید ;)
سلام دوستان آقا جان ببخشید من به یه مرحله از بازی رسیدم که هر کاری می کنم نمی تونم ردش کنم دهنم سرویس شد
من اونجاشم که یه غول بی شاخ و دم داخل یه میدون مانندیه و نقاب روی چهرشه خیلی هم بزرگه اگه میشه راهنمایی کنید ببینم چشکلی می تونم از دستش خلاص بشم الان چند روزه فقط پای این مرحلشم
آقا بالاخره ما این بازی رو از کجا بگیریم من که 2 شنبه بازار بودم حتی کیمیا هم نداشتش
سلام...
اقا نخندين ها...ولي همون اولش گير کردم...
اين پرنس ما..چه طوري بين دوتا ديوار خودشو گير ميده؟
من هر کار ميکنم...ميافته پايين ميميره...
(خوبه ادعاي بازي خور بودن هم دارم) :))
دوست عزيز توى ميدون دوتا سكو هستش بايد خودتو به اونجا برسونىنقل قول:
نوشته شده توسط safir_filthy
بعد هم ب=رى روى غوله و كورش كنى از هر سكو كه ب=رى يكى از جشماشو كور ميكنى بعد هم باهاشو بزن تا زانو بزنه و غيره
:happy: :happy:
سلام دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط hesam_g59
space رو بزن تا بپره بين دو تا ديوار
بين وقتي ميرسه بين دو تا ديوار دوباره space رو بزن تا پاهاشو باز كنه و خودشو بين ديوارها نگه داره
اقا حال دادي ...دمت گرم امين جان
آی ملت کسی نیست بگه این بازی رو کجا میشه گیر آورد بابا نترسین 2 روزه تمومش نمیکنم
سلام j0ck3r عزيز
اين بازيها چون يه كم سخت اجرا ميشن تو مغازهها خيلي سخت گير مياريد
بهترين كار اينه كه از خود شركتها : مدرن - تكين - ... بازي رو سفارش بديد
الان اكثر جاها ميفروشن
بايتخت 100%
سلام اقا
اين كاري كه شما ميكني بايد با كليد Eانجام شه ديگه؟؟؟؟
من 100 بار امتحان كردم اما كور نميشه كه نميشهههه!!!!!!!!!!!
يه پيغام you didnt tim try again هم ميده بعضي موقع ها
اگه ميشه دقيق توضيح بديد چه جوري ...چه زماني...و با چه كليد هايي بايد اين كارو انجام داد مرسي!!!!!
دوست عزيز
وقتى از روى سكو بريدى روى غول يا روى سكو E رو زدى هر وقت كه خنجرش ابى شد بلافاصله بايد كليك كنى(L-Click) اكه دير يا زود بزنى غوله تو رو برت ميكنه زمين
اكه به موقع اين كار رو بكنى در حركت سوم برنس مي بره رو سر غول و يه جشمشو كور ميكنه
از سكو بعدى هم به همين صورت جشم ديكشو كور ميكنه
بعد كه كور شد باهاشو ميزنى وقتى يه باشو بلند كرد سريع باى ديكشو بزن تا زانو بزنه
اونوقت E بزن و ـ ـ ـ
اقا ما هر كاري كه شما گفتيد انجام دادم اما نشد كه نشد
يه لطفي بكن save مرحله بعد از انجا رو بزاري ممنونت ميشم
منتظرتون هستم ...من كه دهنم خدايي سرويس شد!!!!!!!!!!!
j0ck3r جان. شما کجا دنبال این بازی گشتی. من خودم این و از مغازه بیرون بازار رضا گرفتم. از اینا که همه جور سیدی ریختن روهم بابا. ازشون بپرسی هتمن بهت میگن. درضمن توی مرکز کامپیوتر اون مغازه که سیدی 250 میفروشه دی وی دیشو داشت.
من یه مشکل جدی دارم...
ببینید:
من فیش همه ی dvd-rw و cd-rom هامو کشیدم ...
حالا هم که بازی رو نصب کردم و با دامون هم mount کردم ...
موقع اجرای بازی میگ :
the disk key you entered does not correspond to the disk in the drive . make sure you entered the correct disk key ...
من حتی شماره سریال هم مطمئنم درست زدم ... کمکم کنید ...
تازه این اررور رو هم بعد از 2 دقیقه که قفل کرد بهم داد !!!
دوست عزیز شما از راه نرم افزاری هم تست کردی؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط linkin_park
برای انجام مراحل سخت افزاری شما باید ابتدا نرم افزار SFcure را اجرا کنید سپس کلید اینستال اون نرم افزار را زده و سپس استارت را بزنید.
بعد از انجام مراحل سیستم را یکبار ریست کنید و بازی را اجرا کنید ;)
امید جان سلام اگه میشه به من بگین غول بزرگ چطوری بکشم ممنون میشم
اقا امید جواب من را نمیدی
اگه میشه به من بگین غول بزرگ چطوری بکشم ممنون میشم
دوست عزیز شما باید اندکی صبر کنیدنقل قول:
نوشته شده توسط merlin_7788
تا دوستانی که این بازی را دارن انجام میدهند یا انجام داده اند بیایند و جواب شما رو بدهند.
با تشکر ;)
همانطور که می دانید برای بعضی از بازیها که به ایمیج احتیاج دارند ، بعضی از سایتها مینی ایمیجی قرار می دهند که با آن می توان بازی را اجرا کرد و فضای کمتری را هم بر روی هارد اشغال می کند .
حالا می خواستم بدانم که کسی مینی ایمیج Prince of Persia 3 رو داره ؟
البته خودم یکی پیدا کردم که کار نمی منه .
unknowجان من هرکاری کردم با دست گرفت و پرتم کرد
لطفا کمکم کنید
روی بعضی از سیستمها علاوه بر کابل برق کابل ide را هم باید کشیدنقل قول:
نوشته شده توسط linkin_park
این کار را انجام دادهای؟
امیر جان فعلا همون یه دونه fix image هست که همانطور که گفتی کار نمیکنه.نقل قول:
نوشته شده توسط amirpers
به محظ اینکه fix image اومد که کار می کرد حتما توی همین تاپیک میزارم ;)
زضا جان
من هم داشتم ولی حل ششد
این طو.ری
تمام برنامه های مانت ایمیج از قبیل Alcohol 120% و ....
را پاک کن
سپس Daemon Tools v4 که توی سی دی حتما هست را نصب کن
حالا با اون مانت کن و بازی را اجرا کن
سلام
من يه ميني دي وي دي براي pop t2t پيدا كردم .بروبچ يه تست بكنن كه كار مي كنه يا نه ؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من تو مرحلهarena(همون غوله)مشکل دارم من میتونم بزنمش ولی وقتی میرم رو پشتش پرتم میکنه !از خونشم کم نمیشه!(من صبر میکنم خنجر ابی بشه بد میزنم ولی رو پشتش که میرسم بازم پرتم میکنه!!!
سلام به برو بچ بالاخره بازی پرنس تمام شد خیلی خوشحالم جا شما خالی آخرش فقط یه دموی الکی داره با زن تیرکمونیه بالای برج وایساده
:sad: خوش به حالتون :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط safir_filthy
من هنوز سي ديش رو هم پيدا نكردم :sad: يعني اصلا نيومده اينجا كه من بخوام بگيرم :sad: :sad:
دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط merlin_7788
من يه سيو برات ميزارم اكه خواستى با اين برو ولى خواستى تمام مراحلشو حتما خودت برى
شما شماره اخرين سيوت را از POP3Profiles بكو تا من سيو بعدى اون (بعد غول) رو برات بزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد با الكل هم ميشه اجراش كرد؟ من همه بازي هاي قبليم روي اونه. نمي خوام پاكش كنم!
در ضمن من هرچي توي اين تاپيك ميگردم نمي بينم كجا اين روش هاي نرم افزاري يا سخت افزاري نوشته شده. ميشه آدرسش رو بديد يا يك كپي-پيست كنيد.
ممنون
سلام
بالاخره منم پيدا كردم و خريدم. از اين به بعد ايشالا در خدمت هستيم. ;)
ضمنا سي پي يوي من Amd64 هستش واسه همين بدون هيچ برنامه اي باز كردم بازي رو. نه از روش نرم افزاري استفاده كردم نه از روش سخت افزاري.
تشكر: مهدي