قيمن جديد zn5 موتورالا 377 تومن
خريد اينترنتي لينك زير
کد:http://www.orado.com/shopping/item.aspx?i=3350
Printable View
قيمن جديد zn5 موتورالا 377 تومن
خريد اينترنتي لينك زير
کد:http://www.orado.com/shopping/item.aspx?i=3350
سایت هایی مثل گوشی شاپ با قیمت 330 می فروشن دوست عزیز
دوست عزيز ميتوني اطلاعاتي از اين گوشي در اختيار من بزاري ؟نقل قول:
1- كيفيت صدا و پخش اين گوشي ؟ اگه ميتوني با گوشي هاي ديگه مقايسه كن .
2- كيفيت دوربين چطوره ؟ خصوصا در مقايسه با رقبا ؟
3- سرعت دريافت و ارسال بلوتوث
4- سرعت پردازنده
5- تمهايي كه روش نصبه
6- صفحه كليد
7- هنذفريش
ببخشيد اگه سوالات زياد شده . ممنون از توجهت
دوست خوبم امیدوارم که کامل به سوالای شما جواب بدم
1-کیفیت صدا واقعا عالی هست اما بلندی صدا معمولی هست (اگه بفر مایید شما خودتون چه گوشی دارین بلندی رو با اون هم مقایسه میکنم)اما کیفیت صدا عالیه.من بلندی رو با گوشی های دیگه مثل a1200 , q9,z6 از موتو که خودم داشتم مقایسه میکنم و باید بگم از همه ی اونا بیشتره.مخصوصا اگه تنظیمات اکولایزر اسپیشال آودیو و باس بوست رو انجام بدین)در مورد پخش فایلهای تصویری هنوز mplayer برای این گوشی نیومده اما player خود گوشی هم به اندازه ی کافی قوی هست
2-کیفیت دوربین عکس برداری عالیه (اصلا قابل مقایسه با 5 مگا پیکسلی های دیگه نیست من خودم با n96 که داشتم مقایسه کردم) چون همونطور که میدونین طراحی کداک هست.حتی توی برخی فیرمویرها با فرمت raw هم میشه عکس گرفت.به جرات میتونم بگم حاضره با 8مگاپیکسلی سامسونگ رقابت کنه! کیفیت فیلمبرداری ضعیفه اما به تازگی با یه فیرمویر جدید میشه qvga کرد.از لحاظ تئوری باید بشه vga هم کرد اما فعلا نشده.گزینه های عکس برداری زیاد و حالت ماکرو و پانوراما بی نظیره اتو فوکس هم سریع و عالیه
3- سرعت دریافت و ارسال بلو توث مثل سایر گوشی هاست(مشکل موتوهای قدیمی خیلی وقته حل شده)
4- سرعت پردازنده رو کافیه با n97 نوکیا مقایسه کنین تا متوجه بشین از اونم حدود 100 مگاهرتز بیشتره(باور نکردنی)! در ضمن در این گوشی با استفاده از برنامه ای میشه سرعت cpu رو هم تنظیم کرد که میشه تا 532mhz هم تنظیمش کرد.
5-بسته به فیرمویر تم هایی به طور پیش فرض روش نصبه مثل indium,kodak,plush نصب تم هم روش سخته اما واسه کسایی که عاشقه مد کردن های موتو هستن جالبه .بی نهایت تم هم واسش هست.
6-صفحه کلید این گوشی از نوع shift mode هست واسه من همون روز اول کارکردن باهاش راحت شد.یه ویدیو توی یوتیوب هست که نشون میده با چه سرعتی میشه باهاش اس ام اس تایپ کرد.کلا مشکلی باهاش نخواهید
داشت و یه سری کلیدهای اضافی هم داره.
7- هندزفری گوشی ازنوع 3.5 میلی متری هست که باعث میشه که بتونین به راحتی با نوع های دیگه جایگزین کنین و بسته به سلیقه خودتون عوضش کنین.اما هندزفری خودش واسه من خوب بوده ضمن اینکه من با
هر گوشی موتو هندزفری s9 رو بهترین میدونم
امیدوارم سوالاتونو کامل جواب داده باشم . اگر سوال دیگه ای داشتین در خدمتم. دوست خوبم باید یاداوری کنم که توی گوشی های موتو با یه فلش کردن ساده شما میتونین قابلیت ها رو تغییر بدین نکاتی که بنده گفتم عمومی هستن و ممکنه در یه فیرمویری فرق داشته باشه.اگر خواستین این گوشی رو تهیه کنین اگه با آیدی من توی مسنجر تماس بگیرین شخصی رو واستون معرفی میکنم(قیمت روز :325) آیدی من :jour4peace@yahoo.com
از اينكه با حوصله و با دقت به سوالاتم جواب دادي بي نهايت سپاسگزارم .نقل قول:
من 1 سالي هست گوشيم ROKR E8 هستش ولي صفحه كوچيكي داره و دوربينش بسيار ضعيفه و همچنين سرعت پايينش ميخوام ردش كنم . اگه ميشه كيفيت صداش رو با گوشي من يا با W950 مقايسه كني ممنون ميشم .
با فريموير جديدش چند فريم ميتونه فيلمبرداري كنه ؟
چشم ! اگر خواستم بخرم حتما مزاحمت ميشم .
موفق باشي ... يا حق
دوست خوبم انجام وظیفه کردم. متاسفانه همچنان 15fps هست و فقط qvga شده. همونطور که گفتم فیلمبرداری نقطه ضعف این گوشی هست.البته زیاد هم بد نیست!
از لحاظ کیفیت صدا شما هیچ شکی نداشته باشین.
فيلم برداريش رو من با اديت فريمورش مي تونم vga كنم موردي نداره اما فريمش همچنان پايينه در مورد صدا هم هيچ موردي نداره تا ميزان دلخواه كه به اسپيكر صدمه نزنه مي شه بلندش كرد
سيستم عامل اين گوشي لينوكس هست بنابراين هيچ چيز درش غير ممكن نيست من الان آ1200 دارم و فريمورش هم خودم اديت كردم همه نياز هاي منو بر آورده مي كنه زد ان هم همينطور مي شه شخصي سازي درش انجام داد
بله میشه vga کرد و اینکار هم قبلا انجام شده اما دوربین به حالتی میرسه که وقتی فیلم میگیرین هیچ چیز معلوم نیست و حالتی پیش میاد که انگار تصویر گیر کرده!
دوستان فیرمویر جدید zn5 با قابلیت فیلمبرداری cif هم اومد.این فیرمویر قابلیت های زیاد دیگه ای هم داره که چون این تاپیک فقط اطلاع رسانی هست فقط معرفی کردم.
شما فريمورش رو ارتقا دادي ؟ چه تغييراتي صورت گرفت ؟نقل قول:
بله دوست خوبم من دارم ازش استفاده می کنم .این فیرمویر سرعت بالاتری نسبت به freedom اولیه داره . علاوه بر قابلیت cif که گفتم برای عکس برداری هم گزینه ی raw, binned raw هم موجوده .باگهای freedom توش برطرف شده و mpkgbox هم مثل freedom موجوده در ضمن قابلیت swap هم توش فعال شده. اگه در مورد قسمت خاصیش خواستین امر بفرمایین تا توضیح بدم.
یه سوال .... این MPKG BOX یعنی فلشهایی که این قابلیت رو دارن ... با زبونه فارسی مشکلی ندارن..؟!؟!
چون توی E8 که این مشکل هست ، ZN5 چطور..!؟؟!
بله توی فیرمویر اخیر هست اما به راحتی برطرف می شه. کافیه شما فایل قرار گرفته ی فونت رو از داخل medld.conf پاک کنین تا مشکل کامل برطرف بشه. از اونجایی که e8 و zn5 تشابهات زیادی دارن فکر کنم واسه e8 هم کار بده. البته دقیقا ننوشتین مشکل e8 با فونت فارسی چی هست که من متوجه بشم این مشکل با zn5 یکی هست یا نه. اما الان که e8 شما یه جورایی بازنشست شده بد نیست به فکر یه zn5 باشین! البته ve66 و a3100 هم عالین فقط winmobile a3100 یکمی توی ذوق می زنه! راستی اگه یه موقع تصمیم گرفتی e8 رو تعمیر کنی اگه تهرانی یه تعمیرکار خوب واسه موتو می شناسم بگو بهت آدرس بدم .(sorry for off topic!)
zn5 الان چه قیمته؟
یعنی میشه صدای اسپیکرش رو بلند کرد؟
3-روی خود گوشی سوکت 3.5 داره یا مثل سونی اریکسون تبدیل داره؟
4-آیا گوشی خوبیه؟مشکل خاصی نداره؟
5-موتروولا که چیزی باشه به قیمت ارزش داشته باشه چیه؟
1- با گارانتی فیتکو حدود 320 و با پارسه حدود 290
2- صدای اسپیکرش خوبه ها . از لحاظ صدا از بهترین های موتو هست. چون سیستم عاملش لینوکس بر پایه ی جاوا هست مطمئنا میشه اما من تا حالا جایی ندیدم که صداشو زیاد کرده باشن حالا یا نیاز نبوده یا من نیاز نداشتم!
3- روی خود گوشی داره
4- بالاتر از خوب- عالیه ! یه زمانی مشکلش کیفیت پایین فیلمبرداری بود اما الان دیگه نیست! از مزیت هاش هم سیستم عامل خوبش - سی پی یو بی نظیر (532مگاهرتز) - کیفیت عکس عالی-و... رو میشه گفت.
5- بستگی داره توی چه رنج قیمتی بخواین . اگه ارزونتر بخواین به نظر من u9 یا a1200 خوبن اما توی این رنجی که zn5 هست اول zn5 بعد ve66 . اگه smart phone یا pocket pc میخواین q9h ,a3100
آقا مرسی بابت جوابت اصلا فکر نمیکردم تو کلوپ موتو انقد زود جواب بدن:31:نقل قول:
1-الان فیلمبرداریش در چه حده؟
2-از اینترنت بی سیمش استفاده کردی؟GPS داره؟
3-میشه یه عکس از گوشی و عکسهایی که با خود گوشی گرفتی بذاری تا ببینیم کیفیتش چطوره؟
4-VE66 الان چنده؟
5-نظرت در مورد Z10 و ZN300 چیه؟این 300 یه جورایی چشمم رو گرفته.
6-به نظرت سه ماه صبر کنم قیمتشون خوب پایین میاد؟
7-راستی کار کردن با کیبوردش چطوره؟
دوست عزيز برند موتورولا افت قيمت چنداني نداره كه بخواي صبر كني.....نقل قول:
به نظرت سه ماه صبر کنم قیمتشون خوب پایین میاد؟
من يادمه كه وقتي v3x خريدم قيمتش بود 230 بعد از 3 سال كه فروختم بود 185
يادمه كه اين گوشي رو با ;k850 , n95 مقايسه كرده بودن از نظر كيفيت عكس و مخصوصا رنگها از هردو سر بود....(هر سه گوشي از يك زاويه و در يك منطقه عكس گرفته بودن)نقل قول:
میشه یه عکس از گوشی و عکسهایی که با خود گوشی گرفتی بذاری تا ببینیم کیفیتش چطوره؟
1-الان فیرمویرهای جدیدی که اومده فیلمبرداری رو به qvga , cif هم رسوندن اما من خودم فیرمویری که qvga داره رو ترجیح می دم با اینکه 15fps هست اما هم stable هست هم سریعه هم به علت bitrate بالا کیفیت فیلمبرداری خوبی داره . شنیدم که فیرمویر جدیدی که قراره بیاد widget داره و فیلمبرداری رو هم به 24fps رسوندن اما هنوز مطمئن نیستم ازش.خواهش می کنم دوست عزیز انجام وظیفه کردم . ان شاالله این کلوپ هم با کمک دوستان بیش از پیش فعال بشه:11:
2-بله از wifi استفاده کردم مشکلی نداشته. Gps نداره اما با برنامه ی gmaps ورژن جدید من تست کردم مکان رو دقیق نشون میده و ضمن اینکه با پایین اومدن قیمت دانگل میشه دیگه هر گوشی ای رو gps دار کرد!
3-با توجه به حجم بالای عکس ها با عرض معذرت توی 4shared آپ کردم (عکس های خود گوشی توی نت زیادن اما اگه بازم نیاز بود بفرمایید تا بگذارم. عکس های raw هم حجم بالای 4 مگابایت دارن اما اگه خواستین بفرمایین اونا رو هم بذارم)
اینم لینک عکس ها:
کد:http://www.4shared.com/file/120955724/699e2dba/_2__kdk_0275.html
کد:http://www.4shared.com/file/120954069/ceb0e5e3/kdk_0122.html
کد:http://www.4shared.com/file/120954917/699865ac/kdk_0125.html
4-Ve66 حدودا 360 هست با گارانتی فیتکوکد:http://www.4shared.com/file/120954916/1e9f553a/kdk_0261.html
5-من خودم عاشق گوشی های موتو هستم اما اگه تعصبی نگاه نکنم z10 رو به خاطر سیستم عاملش اصلا پیشنهاد نمی کنم . هرچند با مد کردن میشه ارورها رو تا حدی برطرف کرد اما از لحاظ طراحی عالیه . zn300 یکمی قیمتش بالاس .
6-در این مورد antigirl عزیز توضیح دادن اما نمیشه پیش بینی کرد u9 یا همین zn5 یکدفعه 100 تومن افت قیمت داشتن که باور کردنی نبود یا همین e8!
7-توی کار با کیبوردش شاید یکی دوروز اول مشکل داشته باشین اما بعد خیلی هم لذت بخش هست.
یک سری ویدئو از کاربا کیبورد (مثل نوشتن سریع اس ام اس ها ) هست که اگه وقت شد حتما میذارم . اون مقایسه با گوشی های دیگه رو هم در زمینه های مختلف دارم که واستون میذارم(ویرایش : این لینک رو ببینین که سرعت تایپ اس ام اس با این گوشی رو نشون میده البته سرعت من از اینم بیشتره ها (:
)کد:http://www.youtube.com/watch?v=8wx2HWE8BTk
. ضمن اینکه تست این گوشی در مقابل ضربه – لرزش- آب و ....
(از دوستان بابت طولانی بودن پست هام معذرت می خوام )
این هم عکسهایی از آزمایش های انجام شده روی zn5 که شامل آزمایشهای کاهش دما - لرزش- ضربه - آب و ... هست (لازمه از همه ی دوستانی که لطف دارن و بعد از هر پست من تشکر میزنن صمیمانه تشکر کنم مخصوصا سرشار عزیز و perjixen ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تصویر گوشی بعد از اتمام آزمایشها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینم نتایج آزمایش (امتیازها رو از راست به چپ بخونین) :
Reliability score
Deep Freezing
4 / 5
Falling
4 /5
Extreme Vibration
5/ 5Sand and Dust
4 / 5
Pressure
3/ 5
Beer and Water
3 / 5
Final Score
23 / 30
اینطور بوش میاد گوشی خوبی باید باشه اما قیمتش یه کم بالاست.دوربینش هم به نظر من متوسط هستش.
فلاشش زنون هست یا معمولی؟
برنامه واسش هست؟
برنامه های جاوا رو راحت نصب میکنه؟
فلشش زنون هست. شک نکنید کیفیت عکسش از همه ی 5 مگا پیکسلی ها بالاتره
(بماند که من فکر می کنم از 8 مگا پیکسلی سامسونگ هم سره (ویدئو cnet) )
mpkgbox که واسش اومده باعث شده برنامه هایی هم بیاد اما هنوز کم هستند(اصلا قابل مقایسه با سیمبین یا ویندوز موبایل نیست تعداد برنامه هاش به 10 هم نمیرسه ) اما به نظر من هر گوشی باید خودش امکانات داشته باشه. شما خودتون ببینین برنامه های به درد بخور سیمبین به 20 میرسه؟ این گوشی برنامه هایی زیادی مثل photo art یا kodak perfect photo داره که بی نظیره. در مورد قیمت هم فکر نمی کنم 290 یا 300 واسه ی این گوشی بالا باشه؟ هست؟
برنامه های جاوا رو هم بدون هیچ مشکلی نصب میکنه و cpu بالای این گوشی باعث اجرای روان اونا میشه ( حتی امکان تغییر سرعت cpu هم در این گوشی وجود داره)
دوست عزيز
دوربين اين گوشي كه با لنز كوداكت هست حرف نداره و عكس هاي فوقولعاده با كيفيتي رو ميگيره...!
در مورد فيلم بر داري هم با تغيير فريمور بهتر ميشه...!
مهمترين حسن گوشيهاي موتورولا ساده بودن فلش اونهاست كه به سادگي ميتونين خودتون فلشش كنين....!
300 بدک نیستش. نسبت به v9 که زودتر وارد بازار شده بود و امکانات خیلی کمتری داره و قیمتش 270 هست این مدل خیلی به صرفه تر هست.
سلام كاظم.
300 هم گوشيه خوبيه ... ولي طراحيش بنظرم يه زره عجيبه (نه اينكه e8 عجيب نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). اماكاتش هم خوبه (هنوز كامل نخوندم چي چي داره)... ولي به نظرم در مقابل ZN5 كوچولوئه .... يه قلم دوربينه اين 5 خودش يه كلي ميره.
من وقتي ميخواستم گوشي بخرم ... بين zn5 و e8 موندم .... هر دو تقريبا يكي هستن ولي تفاوت عمدشون توي دوربين و واي فاي هست ... از خريد موتو ناراضي نميشي .... برنامه هاي جاوا هم كه بچه ها گفتن به راحتي با موتو هماهنگي داره ... از اس اي بهتر.
بعد اين mpkg هم براي موتو مزيتي حساب ميشه ها .... مثلا براي e8 يه برنامه هست كه ميتوني سرعت (فركانس) سي پي يوت رو مشخص كني .... يا گوشي رو يه جورايي اوركلاك كني.
مطمئنن براي zn5 هم هست ... نباشه هم مياد.
البته من میخوام اواخر شهریور ماه بخرم.چیزی که از zn5 به ذوقم میزنه اینه که جنس قسمت جلوش زیاد خوشم نیومد یعنی پلاستیکه اگه مثل پشتش بود خیلی حال میداد.دوم کیفیت عکساش هست که به نظرم متوسط هستش.و فیلمبرداریش خیلی بده.
هركي يه نظري داره ... قبلا هم با هم كفتمان كرده بوديم ... من اصلا دوربين وفيلم برداري برام مهم نيست !
چون هيچ گوشيه نيست كه بشه براي دوربينش احترام قائل شد. (حتي سامسونگ كه من ميميرم براش.) ؛ دوربين خوب ميخواي ... برو يه n1000 سامسونگ بخر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي يه چيزي ... من يه رفيق دارم كه دوربينش canon 1000 (يا يه اسمي تو اين مايه هاس) از اين تيپ آدماس كه خدا تومن پول گوشي ميده ... عاشق ZN5 شده ..! بخاطر همين RAW كه ميگيره.
بعد يه نكته جالب اين گوشي ... اينكه ميشه با آپديت فريمور اكمانات دوربينش رو هم افزايش داد.
ولي درآخر ... به همون دليلي كه بت گفتم E8 نخر ... ميگم ZN5 هم نخر ... شرمنده ها براي خودت ميگم - يه كوچولو ميشناسمت ديگه-
دوربین دیجیتال دارم کانون 6 مگاپیکسل هستش اما عکساش حرف نداره توی زمان خودش 400 دلار خریده بودم.نقل قول:
گوشی بعدی که میخوام بخرم دوربینش میخوام بالای 3 باشه و گوشی باشه دست هر کسی نبینمش.
zn5 به چند دلیل خوبه یکی خوشکله-دست هر کسی نیست-دوربین 5 داره-خروجی3.5 م م هدفون داره.البته وایرلس هم مهمه که داره.اما قیمتش یه کم واسم بالاست من نمیخوام بیشتر از 250 خرج کنم.
دوست خوبم ببخشید من وارد بحث قشنگتون میشم اول در مورد cpu speed که perjixen فرمودن خواستم بگم بله واسه zn5 هم هست و با swap سرعتش بهتر هم میشه. در مورد کیفیت عکس ها حرفتون رو قبول ندارم اون مقایسه رو هم که گذاشتم از منبع معتبر هست . raw رو هم که حتی دوربین های دیجیتال هم کمتر می شه داشته باشن. برای فیلمبرداری شما ببینین در این مدت کم از qcif به qvga و بعد به cif تبدیل شده و با توجه به اینکه از لحاظ سخت افزاری شبیه ve66 هست مشکلی واسه vga شدن نداره فقط کمی زمان می بره . گوشی الان قیمتش 290 هست اما تا شهریور شاید به 260یا 270 هم برسه .میتونی واسش صبر کنی. در مورد جنس جلوی گوشی هم یه بار توی دست بگیری بد نیست شاید خوشت بیاد.
خلاصه كاظم جون ، zn5 انتخاب خوبيه ... كه حالا با هم بقيه انتخاب ها رو هم بررسي ميكنيم.
خوشگلي از خودتونه ، اسم من هم رضاس ... معروف به ضدحاله بچه هاي اس ائ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست خوبم ببخشید من وارد بحث قشنگتون میشم اول در مورد cpu speed که perjixen فرمودن خواستم بگم بله واسه zn5 هم هست و با swap سرعتش بهتر هم میشه.
شما خودت zn5 داري.....؟!؟! mpkg ها رو تا حالا روش تست كردي...!؟؟!
شما لطف داری آقا رضای گل.خیلی از آشنایی باهت خوشوقت شدم . بله با اجازت دارم . روش تست کردم100 درصد جواب میده mpkg هاش با مال u9 مشترک هست.
برنامه جالب چي داره..!؟؟!؟! مثلا ئي 8 كه هيچي نداره به جز برنامه هاي تغيير GUI همون اينترفيس خودمون.
ولي برنامه به درد بخور .... هيچي ..... يه مشت برنامه براي مانيتورينگ سي پي يو و رم هم داره .... كه من نميفهمم به چه دردي ميخوره .
مثلا اين گوشي ميتونه فايلهاي آفيس رو باز كنه ....!؟ يا برنامه يي داره كه بشه باش فايلهاي آفيس باز كرد (هر دوتاش كه يكي شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
راستي بهتر نيست يه تاپيك درست كنيم براي بحثهاي كيلويي موتو ... هر چي دوست داريم درباره موتو و گوشي هاش توي اون تاپيك بگيم.!؟؟!!؟
cpu speed,snap shot,font,backup & restore,hide file,task managerو,....
هنوز اول راهشه واسه mpkg ها اما من خوندم قراره یه playere خوب مثل ماله a1200 واسش بیاد. نه متاسفانه واسه pdf یا فایلهای آفیس چیزی توی این برنامه ها واسش نیست (یاد q9 ام به خیر خوراکش pdf , فایلهای آفیس بود )
در مورد تاپیک که شما آخر فروم بازید باید نظر بدین من که اول راهم.
من آخره مشنگم .... نه فروم باز .!
به شما و Anti girl بايد گفت ... چون فعالين موتو هستيد ... و البته ناصرخان.
درباره اين mpkg ، والا تا الان براي ئي8 هم برنامه دندون گيري نيومده .... تقريبا مثل zn5 .!
كيفيت عكسش در حد N82 هست و هيچ كم و كاستي نداره !نقل قول:
فيلمبرداريشم بد نيست متوسطه خصوصا با آپديت فريميور بهتر ميشه !
من تو دستم گرفتم جنس بدنه عالي بود !
در ضمن منم ميخوام اين گوشيو بخرن البته اگه آقا رضا اجازه بدن !!! :27:
مبارکت باشه اما به نظرم عکساش یه نمه کوچولو تار هستش و یه کوچولو هم نویز داره در کل از ویوتی و کا850 بهتره.
سرشار جان منم پیشاپیش تبریک میگم. رضا جان گفتم یه player خوب قراره بیاد. امروز فردا میاد.الان library هاش اومده اما نصبش واقعا نفس گیره! اما خارق العادس یعنی حتی 1080 * 1920 رو هم پخش میکنه با Bitrate 27000.یعنی میشه720x576 @30fps رو بدون لگ پخش کرد. امروز فردا mpkg اونم توسط ilove3d میاد . حالا باز سامسونگ بیاد بگه HD پخش میکنه ( چون میدونم رضا جان سامسونگ دوست داره اذیتش کنم یکم ) ولی خوب روی e8 قویتر عمل میکنه. از طرف دیگه pinkmod 2 هم داره میاد که بیاد باعث میشه mpkg روی هر فیرمویری نصب بشه.
نه اصلا اجازه نميدم .... تا ماچ بم ندي نميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در ضمن منم ميخوام اين گوشيو بخرن البته اگه آقا رضا اجازه بدن !!!
ولي امير حسين .... گوشيت كه مشكلي نداره .... ئي8 از zn5 از لحاظ پلتفرمي قوي تره ها .... ولي امكاناتي ضعيفتره.
كاظم جونم ... حالا يه خورده عكساش تيره باشه (كه به نظر ماها نيست ؛ ولي بنظر شما هست) بقيه امكانات رو در ياب.نقل قول:
مبارکت باشه اما به نظرم عکساش یه نمه کوچولو تار هستش و یه کوچولو هم نویز داره در کل از ویوتی و کا850 بهتره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، كاش از اينا براي ئي 8 هم ميومد.نقل قول:
اما خارق العادس یعنی حتی 1080 * 1920 رو هم پخش میکنه با Bitrate 27000.یعنی میشه720x576 @30fps رو بدون لگ پخش کرد.
سامي گوشيهاي خوبي داره ... ولي ديگه داره شورش رو در مياره.نقل قول:
( چون میدونم رضا جان سامسونگ دوست داره اذیتش کنم یکم )
يه وقت نريد به امير بگيد من از اين حرفا ميزنم ها .... كه به صورت مهر ورز مياد پيشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظرم بايد يه تاپيك براي بحثهاي آزاد اينجا داشته باشيم .... بزرگاي موتو اقدام كنن
عجب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سامي گوشيهاي خوبي داره ... ولي ديگه داره شورش رو در مياره.
يه وقت نريد به امير بگيد من از اين حرفا ميزنم ها .... كه به صورت مهر ورز مياد پيشم
که اینطور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مار تو آستینم پرورش دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
×××××××
میبینم اون روزی رو که سامسونگ ، موتو رو میخره :دی ( نصیحت به رضا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
مخلصیم .