با تشكر مشكلم حل شد...نقل قول:
راستي فريم ور من 1.2 بود اپديت كردم به 1.3 چه چيزهايي اضافه شده ؟؟؟ در ضمن اين دستگاه بازي هم داره دانلود كنم ؟؟؟
Printable View
با تشكر مشكلم حل شد...نقل قول:
راستي فريم ور من 1.2 بود اپديت كردم به 1.3 چه چيزهايي اضافه شده ؟؟؟ در ضمن اين دستگاه بازي هم داره دانلود كنم ؟؟؟
سلامنقل قول:
فایرم ور که تغییر زیادی نکرده !! یه سری باگ داشته حل شده مثلا تو سرچ ، سرعت اسکرل ، اندازه البوم ارت ، تنظیمات ویدیو و ....
خیلی کم بازی داره ولی پولی ه (حتما باید از سایت اپل خریداری شه) و اصلا بازی های جالبی نیستن !!
دوست عزيز لطفا در مورد ريختن mp3 با itunes توضيح بديد ؟؟؟؟
ممنون
خیلی ساده هست این مورد ولی الان نمیتونم تو این چند روز اینده به صورت کامل و با تصویر + اموزش ادیت کردن تگ های فایل های صوتی و اضافه کردن البوم ارت (عکس خواننده یا البوم) رو میزارم !!
شرمنده این چند روز خیلی سرم شلوغ ه (دانشگاه ،کلاس های دیگه و .......)
اگه الان عکس اتاقمو ببینی که می شینی تا صبح زار زار گریه میکنی به حالم !!!
من الان اینجا گیر کردم !!
با عرض سلام و خسته نباشید
من یه پلیر creative zen کادو گرفتم و یه مشکلی دارم
هر ویدیو رو ساپورت نمیکنه
خود کانورتور هم بیشتر اوقات کاد نمیکنه
یه برنامه ویدیو کانورتور معرفی میکنید که خودش مود creative zen رو داشته باشه
ممنونم
بهترین برنامه همون کانورتور خودش هست البته ورژن جدیدش که مشکلاش برطرف شدهنقل قول:
البته این برنامه هارو هم میشه استفاده کرد
Daniusoft DVD to Creative Zen Converter 1.3.35
دانلود :
عکس محیط برنامه :کد:http://www.rocketdownload.com/download.php?p_id=32516
با حجم 4 مگ و تاریخ تولید 14 اگوستکد:http://www.rocketdownload.com/pictures/large/daniusoft_dvd_to_creative_zen_converter_audio_rippers___encoders-32516.jpeg
یا
Amadis AVI/WMV/MPEG/MOV Video Converter 2.5.2
دانلود :
عکسی از محیطش ندارم ولی ساپورت میکنه از Zenکد:http://www.rocketdownload.com/download.php?p_id=24708
حجمش هم 4.1 مگ هست
البته برنامه ی
M²Convert for Creative® ZEN
هم هست که میتونی ورژن موقتی 30 روزش رو از صفحه اصلیش دانلود کنی اگه هم خوشت اومد بگردی دنبال کرک یا سریال که اونم خودم جور میکنم
ولی بهترین گزینه نرم افزار خودش هست و بعد هم اولین برنامه ای که معرفی کردمکد:http://www.m2solutionsinc.com/Products/Msup2Convert/Msup2ConvertforZEN/tabid/126/Default.aspx
ببخشيد من اين همه سوال ميپرسم .............
ipod classicصدا هم ضبط ميكنه????
من كه تو منوهاش گزينه اي نديدم....
راديو هم داره؟؟؟؟
نه - خبری از ضبط صدا و رادیو نیست (مگر اینکه لوازم جانبی واسه اش خریداری بشه) .. اصولا آپیاد بخاطر کیفیت و امکان خرید اینترنتی معروفه ، نه بخاطر تنوع امکانات ...نقل قول:
Sony NWZ-A829
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت سوني با طراحي و عرضهي پخش کنندههاي سري NWZ-A820، مدل کارآمد ديگري را به خانوادهي محصولات واکمن خود اضافه کرده است. کيفيت ويديويي خوب، به همراه صفحه نمايش بزرگ و بلوتوث از جمله مشخصههاي برتري هستند که در سوني سري NWZ-A820 ديده ميشود. اين پخش کننده به همراه هدفونهاي بلوتوث بيسيم ارايه ميشود و عملکرد خوبي را از خود نشان داده است.
به طور کلي، محصولات سوني سري NWZ-A820 طراحي خوبي دارند. از مشخصههاي ظاهري NWZ-A820 ميتوان به باريکي، سبکي و زيبايي آن اشاره کرد. پخش کنندههاي سوني سري NWZ-A820 در سه نسخهي مختلف 16 گيگابايتي با نام NWZ A829، 8 گيگابايتي با نام NWZ-A828 و 4 گيگابايتي با نام NWZ-A826 طراحي و ساخته شدهاند.
سوني مدل NWZ A829 که 16 گيگابايت حافظه دارد به شما امکان ميدهد حدودا 62 ساعت ويديو با صدا يا 3.800 آهنگ را به صورت ذخيره داشته باشيد. با NWZ A828 هشت گيگابايتي نيز حدودا 30 ساعت و 40 دقيقه فيلم/ صدا يا 1.850 آهنگ ذخيره ميشود. پخش کنندهي NWZ-A826 با 4 گيگابايت حافظه نيز ميتواند حداکثر 15 ساعت فيلم يا 925 آهنگ را در خود ذخيره کند.
با پخش کنندههاي سوني سري NWZ-A820 کيفيت پخش خوبي را تجربه خواهيد کرد. باتري اين دستگاه براي مدتي حدودا 10 ساعت پخش فيلم يا 36 ساعت پخش موسيقي عمر ميکند. اين مدت زمان در صورت فعال بودن بلوتوث استريو به 7 ساعت پخش فيلم يا 15 ساعت پخش موسيقي کاهش خواهد يافت.
يکي از مشخصههاي جالب و بارز اين پخش کننده را ميتوان صفحه نمايش آن دانست. نمايشگر NWZ-A820 حدود 2.4 اينچ اندازه دارد و با رزولوشن QVGA کار ميکند. عملکرد خوبي را هم از خود نشان داده است. بسيار شارپ و در عين حال درخشان است. با اين صفحه نمايش ميتوانيد از تماشاي فيلم تا 30 فريم در ثانيه با بهترين کنتراست تصويري ممکن و توليد رنگ عالي لذت ببريد. به شما امکان داده شده تصاوير و فيلمهاي مورد نظر خود را با چيدمانهاي مختلف نمايشي (چپ، عمودي، راست) تماشا کنيد. امکان نمايش مجموعههاي عکس نيز به صورت اسلايد و حتي به همراه پخش موسيقي از ديگر قابليتهايي است که مطمئنا توجه شما را به خود جلب خواهد کرد.
در اين پخش کننده علاوه بر گوشي، امکان استفاده از هدفونهاي بلوتوث نيز در نظر گرفته شده است. شما ميتوانيد با DR-BT50 سوني يا بلوتوث اتومبيل خود کار کنيد. به کمک بلوتوث استريوي همراه NWZ-A820 کيفيت فوقالعادهاي را تجربه خواهيد کرد. کار کردن با NWZ-A820 بسيار راحت است. دکمهاي در سمت راست اين پخش کننده قرار دارد که تنها با يک بار فشار دادن آن به بلوتوثهاي ديگر متصل خواهيد شد. نسخههاي 4 و 8 گيگابايتي اين پخش کننده به همراه هدفونهاي بلوتوث DR-BT21G سوني ارايه شدهاند.
پخش کنندههاي سري NWZ-A820 سوني نيز همانند ديگر واکمنهاي ارايه شدهي اين شرکت از فرمتهاي مديايي مختلفي پشتيباني ميکنند. از اين ميان ميتوان به WMA، AAC، MP3، Linear PCM و فايلهاي JPEG براي عکس اشاره کرد. کودکهاي ويديويي باکيفيتي نيز در نظر گرفته شده که از فرمتهاي AVC و MPEG-4 پشتيباني ميکنند.
به طور کلي ميتوان گفت پخش کنندهي NWZ-A820 قابليتهاي چند رسانهاي خوبي را ارايه ميکند. در اين پخش کننده از پادکستهاي مختلف، موسيقي و فيلم پشتيباني ميشود و در عين حال، امکان دانلود فايلهاي مختلف به اشتراک گذاشته بر روي صفحات وب نيز وجود دارد.
قابليت انتقال فايلها از کامپيوتر به پخشکنندهي NWZ-A820 يکي ديگر از ويژگيهايي است که ميتوانيم به آن اشاره کنيم. اين کار با استفاده از Windows Media Player 11 انجام ميشود. قابليت درگ اند دراپ کردن فايل و پشتيباني از Sony Media Manager نيز مشخصههاي ديگري هستند که ارايه شده است. شايان ذکر است در اين پخش کننده از سيستم عاملهاي Mac و Linux پشتيباني ميشود.
نکتهي جالب توجهي که در NWZ-A820 ميتوان به آن اشاره کرد بهرهگيري از چهار تکنولوژي بسيار کارآمد براي شفافسازي صدا ست. اين تکنولوژيها Clear Audio نام دارند. موتور صوتي DSEE سوني اين پخش کننده عملکرد خوبي را از خود نشان داده است و در تقويت فرکانسها نقش بسزايي را ايفا ميکند. Clear Stereo قابليتي است که از پخش نامناسب سيگنالهاي صوتي بين کانالهاي چپ و راست جلوگيري ميکند. به اين ترتيب است که صدايي شفاف و باکيفيت را تجربه خواهيد کرد. Clear Bass نيز با قدرت بخشيدن فرکانسهاي ضعيف به داشتن يک صداي بدون اعوجاج کمک زيادي ميکند. اکولايزر 5 بانده با 7 تنظيمات مختلف براي کيفيت هر چه بهتر صدا، موتور اکوستيک VPT و Dynamic Normalizer از ديگر ويژگيهايي هستند که در اين جا ميتوان به آنها اشاره کرد.
روي هم رفته بايد گفت پخش کنندههاي سوني سري NWZ-A820 دستگاههاي کارآمدي هستند که در کنار کاربري ساده، طراحي خوبي را نيز ارايه ميکنند و از همه مهمتر، کيفيت صوتي بينظيري را براي کاربر خود به همراه ميآورند. از کار با آنها راضي خواهيد بود.
مشخصههاي اصلي پخش کنندههاي سوني سري NWZ-A820:
• طراحي زيبا و منحصر به فرد
• کاربري ساده
• عملکرد خوب
• حافظهي داخلي 4، 8 يا 16 گيگابايتي
• قابليت اتصال بلوتوث
• خروجي پخش فيلم با کيفيت بسيار بالا
• صفحه نمايش 2.4 اينچي QVGA با شفافيت و وضوح عالي
• کيفيت عالي صدا به کمک 4 تکنولوژي براي شفافسازي صدا
• اکولايزر 5 بانده
• پشتيباني از فرمتهاي MP3/AAC/WMA/L-PCM
• عمر خوب باتري حداکثر تا 36 ساعت پخش موسيقي يا 10 ساعت پخش فيلم
• کارکرد حذف (DELET) فايلهاي ويديويي
قيمت400000 تومان
این چی بود این وسط !!!!!نقل قول:
Commercial بود یا زنگ تفریح ؟؟
یکی نیاد حالا این وسط سوتی تعریف کنه !!!
سلام دوستان .............
دوست من يكي از اين mp3 playerداره ولي وقتي توشmp3 ميريزم و اجرا ميكنمformat error ميده مشكل از كجاست؟؟؟
[PHP]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:mJ1ADKleRL00cM:http://www.satori.org/images/6457-sony_walkman.jpg[/PHP]
مشکل یا از خود فایل هست ( مثلا ناقص تبدیل یا دانلود شده یا اصلا فرمتش ساپورت نمیشه )نقل قول:
یا از پلیر هست که شاید با اپدیت اخرین ورژن فایرم ور حل بشه
نقل قول:
سلام دوست عزيز.....لطفا لينك نرم افزار آپديتر و فايل آپيديت??
با تشكر
این باید سری NW-E500 باشه ... درسته ؟ ..
این آپدیت واسه e505 و e507 هستش :
کد:http://esupport.sony.com/US/perl/swu-download.pl?mdl=NWE505&upd_id=1926&os_id=7
ضمنا فرمت با استفاده از خود سونیک استیج باید انجام بشه .. از menu ... (سعی کن از جدیدترین نسخه سونیک استیج استفاده کنی)
سلام من زن دارم میخاستم بدونم نکته هست درباره شارژ و دشارژش که لازم باشه بدونم دفعه اول 8-9 ساعت شازژ کردم
ممنونکد:http://asia.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=16999&nav=1
نیازی به این شارژ طولانی نبود !!نقل قول:
نکته خاصی که نیست ولی یه سری موارد رو رعایت کنی عمر باطری ت بیشتر میشه !
* از شارژ کردن باطری برای مدت زمان بیشتر از 12 ساعت خودداری کن
* قبل از تخلیه شدن کامل باطری اونو شارژ کن !! اجازه دشارژ کامل رو نده هر وقت دیدی چراغ باطری چشمک میزنه دستگاهت رو خاموش کن و همون لحظه شارژ رو به دستگاه وصل نکن یه استراحت 15 دقیقه ای بده بعد بزن تو شارژ
* شارژم نصفه جدا نکن بزار کامل شارژ شه بعد تایم مناسب شارژ هم 3 ساعت هست که البته برای دستگاه شما کمتره ! همچنین باطری نصفه رو هم شارژ نکن بزار چراغ باطری چشمک زن بشه
* از شارژ کردن زیاد دستگاه با پورت USB خودداری کن
* از شارژر های متفرقه استفاده نکن
* باطری رو تو دمای خیلی زیاد یا کم شارژ نکن
* اگر هم میخوای مدت زیادی از دستگاهت استفاده نکنی اونو قبلش کامل شارژ کن
یه سری موارد هم مثل کم کردن تایمر ال سی دی و ......... هست که مدت نگه داشتن شارژ دستگاه رو افزایش میده که دیگه دست ه خودته !
من شارژرش رو پرسیدم میگفتن 15 تومن خیلی گرونه !!
نه - معقوله .. الان می تونم بگم سالهاست که قیمت یه شارژر خوب روی 15 تومن مونده (باز خوبه حداقل قیمت یه چیز ثابته !!) ... بهرحال هرچی پول بدی آش می خوری ؛ شارژر متفرقه ریسک های خودش رو داره ؛ با این حداقل خیالت راحته ..نقل قول:
ما هنوز مجردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... (شوخی) ...نقل قول:
به نظر شما لازمه چون من لپ تاپ دارم و اکثر مواقع همرامه این هم هفنتی یکبار بیشتر نیاز به شارژ نداره
نه - به نظر من اصلا نیازی نیست ...نقل قول:
ميشه يه بار ديگه اين برنامه رو بزاريد . فكر كنم لينكش كار نميكنه .نقل قول:
من الان لینکش رو چک کردم ، سالمه ... اگه تا چند ثانیه بعدش (مثلا 30 ثانیه) دانلود شروع نشد ، لینکی که داده رو کلیک کن ... شروع به دانلود می کنه ...
نقل قول:
Please stand by and your download should begin shortly.
If the download doesn't begin automatically after some time, please click this link.
پی نوشت : من هر دو حالت رو چک کردم و جواب داد ..
ذوستان عزیزم سلام
من به تازگی یک سامسونگ P2 خریم ولی متاسفانه وقتی به کامپیوتر که وصل می کنم نمیشناسه ! نرم افزار سامسونگ نصب کرم باز نمیشناسه تنها چیزی که نشون میده Find New Hard Ware و الان رفتم تو قسمت ویدیو هررررررررررررر کاری می کنم این رو Back می زنم Back نمیشه !!!!!!
یعنی مدیا استودیو رو که نصب می کنی بازم نمی شناسه ؟ ...نقل قول:
مدیا پلیر روی دستگاهت چنده ؟ .. نسخه 11 نصب کن ، ببین درست میشه ؟ ...
شایدم از پورت usb باشه ، عوض کن ببین تغییری حاصل میشه یا نه ..
(از طریق حالت ums چی ؟ ... مشکلی نداری؟)
ویندوز Xp سرویس پک 2 هست !
از طریق Add New Hard Ware سعی کردم نشد از کنترل پنل چجوری نصب میشه ؟!
ویندوز میا پلیر 10 رو سیستمم نصبه پورت های Usb ام عوض کرم نشد اما به لپ تاپ که وصل میکنم خیلیییییییییییییی راحت میشناسه ! سعی کردم فریم وایر جدید روش بریزم اما از طریق برنامه Emo.... نشد ! یعنی بلد نیستم کمی راهنمایی کنید مرسی !
Ums چیه من اطلاعات دقیقی ندارم !
برای نصب فایرم ور نیازی به EmoDio نیست !نقل قول:
کافی از لینک زیر اخرین ورژن رو دانلود کنی و بعد از حالت فشرده خارج ش کنی و 2 فایل موجود رو در P2 پوشه اصلی کپی کنی
در اون یکی مورد هم فکر کنم مشکل یا از USB یا از سیستم عامل (ویندوز) هستکد:http://tinyurl.com/peyvandxp
سلام کریتیو زن نیاز به آپ دیت فریم ور نداره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه کجا بریزم ؟ مثل Removable disk نمی شناسه ؟!! یا مثل یه مموری !
نقل قول:ویندوز 11 رو نصب کن ببین مشکل حل میشه یا نه ... اگه نشد ، شاید بد نباشه که ویندوز عوض کنی ... (این دوتا مساله مرتبط هستند)نقل قول:
//
ums همون چیزیه که توی پست بعدی ات گفتی .. یعنی بصورت removable بشناسه دستگاهت رو ... P2 باید بتونه وارد این mode بشه ؛ درسته ؟
نیاز خاصی نداره ... یه نسخه firmware داریم که قراره عملکرد دستگاه در پخش wma رو بهبود بده ...نقل قول:
به حالت UMS که در نمی آد ! مثل MTP Device میشناسه... چیکار کنم به صورت UMS بشناسه ؟
از طریق خود EMODIO فریم وایر آپدیت کردم ! و فکر کردم شاید مشکل تاچ حل شه اما نشد !! تاچ در بالای صفحه کار نمیکنه! باید ببرم سام سرویس اما مشکل اینه از ایران نخریدم قبول میکنن؟ ( روی لپ تاپ روی کامپیوتر اصلا نمیشناسه!!)
نیاز به firmware مربوطه داره .. فکر کنم توی تاپیک مخصوص P2 بحثش شده باشه ... (اگه اشتباه نکنم یه firmware کره ای بود .. )نقل قول:
با توجه به اینکه پست های شما توی این تاپیک و تاپیک P2 عین هم هستن ... توی همون تاپیک ادامه بده دوست من ... مرسی
سلام همونطور که قبلا 300 بار گفتم من زن ندارم(نه زن هنوز مجردم .دی)
وقتی شارژش پر میشه میکشم و دورباره میزنم به usb دوباره شروع به شارژ میکنه مشکلی نداره ؟ یه جورای دیونه است نمیدونم
به نظرتون مهمه یا من حساس شدم، چون موبایل وقتی که شارژش پر میشه دوباره بزنی شارژ دیگه شارژ نمیشه
ممنون
خیلی حساس شدی تمام پلیر ها رو اگه از شارژ بکشی بیرون (بعد از فول شارژ) و دوباره وصل کنی شروع به شارژ میکنه و کمتر از 10 - 15 دقیقه دوباره فول شارژ رو نمایش میده !!نقل قول:
اصلا مشکلی نیست
شما اگه زن نمیخوای بده به من زن ت رو !!! دی:
سلام. من یه mp3 player creative مدل Muvo T200 خریدم یه بار که وصل کردم کامپیوتر آهنگ بریزم کامپیوتر نشناختش.میگن ویروسی شده درسته؟ ایا روشی هست که درست بشه؟ مرسی
راستی منم یه سوال دارم چه جوری میشه ویروس اسکن کرد چون نود یه عنوان درایو نمیشناسه و توی منوی راست کلیک گزینه اسکن نداره
اصلا ویروس به جون "زن" میفته
پس عجب برنامه بیخودیه این نود !! (شوخی) ... چون طبیعتا وقتی یه Mp3 player بصورت درایو شناخته بشه و یه removable disk توی my computer بیاد ، باید بشه چک اش کرد .... راهش اینه که با یه برنامه آنتی ویروس دیگه کار کنی ؛ به همین سادگی!نقل قول:
اصولا Mp3 player ها نمی تونن ویروس بگیرن (استثنا هم وجود داره - اما شما خیالت راحت!) ، اما می تونن ویروس رو تکثیر کنن ...
راه پیشگیری : یا هیچوقت روی دستگاه مشکوک وصلش نکنید ؛ یا اگه وصل می کنید ، بعدا موقع باز کردنش ، دابل کلیک روش نکنید ... بلکه اسم درایو رو (مثلا :J) رو توی address bar تایپ کنید و enter بزنید .. تضمین می کنم که احتمال انتقال ویروس به زیر 5% برسه ...
* باز شما "زن" دار بودنت رو به رخ ما بی "زن" ها کشیدی ... (البته من خودم یه زن ویژن:ام هم دارم ها ... )
این "ویروسی شدن" تبدیل به یه جور باور عامیانه و غلط مصطلح شده ... یعنی به محض اینکه یه چیزی به مشکل بخوره ، عادت داریم که بگیم " ویروسی شده" ... در صورتی که می تونه 10 تا چیز دیگه باشه ریشه ی مشکل ..نقل قول:
ما اگه بخوایم هر کاری واسه دستگاه شما بکنیم نیاز به اتصال به PC داریم ... آیا وقتی وصلش می کنی به PC ، کامپیوترت عکس العملی نشون نمیده ؟ ... مثلا کنار ساعت فلش سبزرنگ (safe remove) میاد یا نه ؟... توی device manager چی ؟ (یه علامت سوال زردرنگ نیست که نشون بده دستگاه درست وصل نشده؟)
بهرحال شما این رو دانلود کن : (اون پایین i agree رو بزن ... - 2 مگ)
بعد دستگاهت رو وصل کن به PC ... و بعدش این برنامه رو اجرا کن ... ایشالا درست بشه ...کد:http://support.creative.com/downloads/download.aspx?nDownloadId=10602
با عرض سلام
من ipod touch 16 gig دارم . 3 هفته پیش گرفتم .از دیروز که خودش به طور خود به خود خاموش شد . حالا هر کاری می کنم روشن نمی شه !!!؟
لطفا کمک کنید ...
خب اول بهتره که احتمال های ساده تر رو چک کنی :نقل قول:
*باتری اش تموم نشده ؟ ... 4-5 ساعت بزنش به شارژ ...
* تو حالت hold نیست ؟ (شاید خنده دار باشه - ولی بعضی وقتا پیش میاد)
*شاید هم نیاز به reset داره :
اینجا همراه عکس توضیح داده :نقل قول:
Press and hold the Sleep/Wake button and the Home button at the same time for at least ten seconds, until the Apple logo appears.
کد:http://www.online-tech-tips.com/computer-tips/how-to-reset-or-unfreeze-an-ipod-nano-ipod-touch-ipod-classic-or-ipod-shuffle/
سلام. آیا تاپیک منحصرا واسه برند هاییه که عنوان شده؟ تاپیک دیگه ای نیافتم که مشکلم رو بگم...
کسی از دوستان تا حالا پلیر JXD داشته؟ من مدل 301 ش رو دارم. رابط کاربر این پلیر بسیار بد طراحی شده! چند وقت پیش به سرم زد کاری کنم که بشه همزمان با اجرای موزیک به اکسپلور کردن ام پی فور پرداخت. توی برنامه ی media player این پلیر، گزینه ای تعبیه شده که میشه ای-بوک ها رو همزمان با اجرای موزیک مطالعه کرد. خلاصه فکر کردم اگه کاری کنم که با انتخاب E-book، به جای آدرس فولدر E-book، پلیر به آدرسی دیگه هدایت بشه، میشه به هدف یاد شده نایل شد! لذا وصل کردم به یو اس بی و فایل های مخفی رو بررسی کردم. فایلی که گزینه ی E-book به اون هدایت میشد رو پیدا کردم (در واقع یک سری میانبر (شورت کات) بودند که آدرس هاشون اونجا ذخیره شده بود) من یکی از ادرس ها رو به مموری تغییر دادم. وقتی پلیر رو روشن کردم، طبق معمول باید لوگوی شرکت ظاهر میشد، و بعد ال سی دی آف میشد، و بعد آماده ی استفاده میشد. اما اینطور نشد، و بعد از ظاهر شدن لوگوی شرکت،ال سی دی خاموش میشه (در حالی که چراغ پلیر روشن هست) و به همین حالت باقی میمونه!
مشکل اساسی این هست که من نمیتونم پورت یو اس بی دستگاه رو بدون دسترسی به تنظیمات firmware فعال کنم، لذا دسترسیم به مموری قطع شده که نتیجه ی این هم قطع دسترسی به فایل معیوب هست! درواقع تصور میکنم لحظه ای که مانیتور خاموش و روشن میشه در حالت عادی، دستگاه به بررسی فایل های مورد نیازش میپردازه اما وقتی به اون فایل کذایی( شاهکار حقیر!) میرسه نمیتونه اون رو شناسایی کنه، لذا هنگ میکنه!
حالا شما عزیزان چه پیشنهادی میدین؟ من به مموری فیرم ور دسترسی دارم(با نگه داشتن جهت راست و روشن کردن دستگاه، مستقیما مموری فیرم ور فعال میشه که میشه به یو اس بی وصل کرد) و این به هیچ کاریم نمیاد، چرا که دستکاری بنده در مموری اصلی بوده.
آخرین فکری که به ذهن من خطور کرده این بوده.... تغییر توی فیرم ور دستگاه. من این کار رو که مستقیما در فیرم ور دست ببرم بلد نیستم(اصولا کار هر کسی نیست!). لذا فکر کردم آیا امکان داره که فیرم ور دستگاه رو با فیرم ور دستگاهی از برند دیگه ای جایگزین کنم؟ فکر میکنم که جایی خوندم این امر امکان پذیر هست(البته اصلا مطمئن نیستم! شاید توهم باشه!). فکر میکنم اگر منابع سخت افزاری در دسترس فیرم ور باشه، هر فیرم وری جواب بده..... آیا درست میگم؟
سوال دیگری هم هست، ایا امکان دسترسی سخت افزاری به مموری اصلی وجود داره(کمی خنده دار به نظر میاد نه؟!)
دوستان نیاز مبرمی به دستگاه دارم، چرا که برای ----- کردن صداهای محیط و درس خوندن از همین پلیر استفاده میکردم!
با تشکر فراوان، امین