مگه اسمی از زانتیا هم اومده !!!نقل قول:
220 تا با زانتیا
Printable View
مگه اسمی از زانتیا هم اومده !!!نقل قول:
220 تا با زانتیا
آقا نکنید این کارا رو...
واقعیت اینه که تند رفتن اصلا" هنر نیست و یه بچه 10 ساله هم میتونه پا رو رو پدال فشار بده
به این فکر کنید که هر لحظه ممکنه تایر جلو بترکه...(تایرهای ایرانی در سرعت های بالای 150 هر لحظه امکان ترکیدنشون وجود داره)
و یا هزاران مورد دیگه که ممکنه برای این شاهکارهای ایرانی پیش بیاد...
واقعا ترکیدن تایر خیلی وحشتناکهنقل قول:
مگه اسمی از پراید و 206 اومده !!!!نقل قول:
250 با پرشیا
اين تاپيک خيلي مزخرفه.
حالا که چي؟ 250 تا با پرشيا رفتي فکر کردي خيلي هنر کردي؟
نه عزيزم اينا حماقت محضه.
بهتره سعي کنيم به هم آروم روندن رو ياد بديم نه اينکه کل سرعت بندازيم.
چه جوري جرات ميکنين با ماشينهاي ايراني تو اين جاده هاي غير استاندارد بيشتر از 120 تا برين؟
بياين فرهنگ رانندگيمون رو بالا ببريم نه سرعت ماشينمون.
نقل قول::31: :31: چه جالب ! :31: :31:
منم کاملا با این ایده موافقمنقل قول:
اصلا چه ارزشی داره . ماشینو هر چی گازش بدی میره اونم پرشیا
البته سو تفاهم نشه
خودم 130 تا با 405 بدون گواهينامه:46: پسرخالم 180 با پارس كه بعدشم لاستيك تركوند و سقفو با صندلي ها يكي كرد::41:
ها!نقل قول:
مگه اسمی از پراید و 206 اومده !!!!
نه خوب!!
نقل قول:
فک کنم مرسدس بنز CLS350 این همه سرعت رفته با با ما یه چیزی گذاشتیم دیگه چرا از خودتون اینقدر حرف درمی یارید :31:
اخه با پرشیا که از 190 که می گذره ماشین رو هواست چه جوری 250 تا رفتی یا ماشین رو پر سرب کردی و موتور لامبورگینی توش گذاشتی
لطفا این تاپیک پاک بشه که هم بدجوری رو اعصابه هم خیلی بچگونس...
بزرگترین حماقت بشر رانندگی بدون گواهینامه هست!!!!من متولد 64 هستم ولی شرایط طوری شد که تونستم
یه شناسنامه ی 67 جور کنم تا فعلا نرم سربازی و بتونم کنکور بدم,و برا همین دیگه گواهینامم هم قابل استفاده
نبود...اما چون میگفتم گواهینامه همش کشکه نرفتم دنبالش...تو جردن یه خانوم الاغ اومد زد گوشه ماشین و مقصر
هم اون بود اما چون تصدیق!نداشتم مجبور شدم خسارت هر دو طرف رو هم بدم(نزدیک 2 تومن) و تازه خدارو
هم شکر کنم که با ادم تصادف نکردم!!!چون اون موقع دیگه تمومی نداری....اینه که بدون گواهی نامه رانندگی
کردن یه کار احمقانه هست و نه تنها هنر نیست بلکه حماقت محضه!!!!
موفق باشید دوستان!
لطف کن کمتر ببندی ....نقل قول:
عموم با آزرا 240 تا رفت. راستو دروغش با خودش.
من از سرعت میترسم چون تو 1ماهگی به خاطر دست گل بابام من پرت شدم از ماشین بیرونو چشمام آسیب دید. نابینا نشدما:دی فقط چشمام ضعیف شد و کتفم هم شکست.
یه بار هم خودم بدون گواهینامه داشتم از 4راه رد میشدم یه موتوری اومد خورد بهمو منم پارو بزار رو گازو فلنگو ببند. بیشترین سرعتی که رفتم همون موقع بود 120 تا. البته 1.200 خرج صافکار دادیم. اون موتوریم خدارو شکر هیچیش نشد!
بی خیال ............
پرشیا 250 ؟ ........... ؟ ایران خودرو از خوشحالی میترکه :دی
پرشیا فوقش 190-200 هست
215 سمند اتوبان باغچه(مشهد)
195
با 405 2000 !!!
نقل قول:
منظورت رو نفهمیدم
سلام به همه دوستان لازم به ذكر ميباشد كه من با يك عدد پيكان مدل 79سرعت 100 كيومتر را تجربه كرده ام اما نميدونم چرا از يك مرسدس جلو زدم!!! يعني پيكان از مرسدس بهتره لازم به ذكر ميباشم كه مدل ماشين 79 ميباشد.البته از يك فراري هم جلو زدم كه بعدها فهميدم كه از چراغ قرمز رد شدم .حالا براي شروع موضوع مرسدس را مورد عرض يابي قرار بدهيم.
من با سمند 190 تا رفتم که پلیس نا محسوس من و گرفت و 18 روز ماشین خوابید !! 60 هزار تومان جریمه و 38 هزار تومان پول پارکینگ نتیجه اینکار بود
نقل قول:
با سلام این کنترل نا محسوس هم بلای جونمان شده جرات نداریم یه سبقت ساده بگیریم تازه رحم هم ندارند در جا ماشین رو میبرند پارکینگ
همون خوبه اونا هستن .اگر نبودن معلوم نبود چه بلاهایی سر یه سری بیاد...نقل قول:
منم 195 تا رفتم اما کسی باهام کاری نداشت.نقل قول:
قرار نیست همه رو بگیرن که ممکنه یه دفعه از پشتت در بیان....:31:نقل قول:
یکی از همسایه های ما رو گرفته بودن جایزه هم بهش داده بودن:31:نقل قول:
.آخه کجای دنیا پارس با 250 تا میره؟؟؟ مگه اینکه از کوه بندازیش.
خواهشا دروغ نگید
خوب دوستان امیدوار این تصاویر پند اموز باشد( با گوشی گرفتم بهتر از این نتونستم)
193kbکد:http://paintedover.com/uploads/show.php?loc=0801&f=dsc00390.jpg
201kbکد:http://paintedover.com/uploads/show.php?loc=0801&f=dsc00391.jpg
158kbکد:http://paintedover.com/uploads/show.php?loc=0801&f=dsc00396_2.jpg
این پلیس هام عجب ابتکاری می زنن
تجربه شخصی من بهم ثابت کرد
سرعت بالای 150 در ایران = خر یت محض !!
سمند Lx سال تهران-قم 205 کیلومتر
فک نکنم محصولات ایران خودرو بتونه بیشتر از 170 کونش رو جر بدی 180خیلی بره 190 بیشتر (به غیر از پارسelxو206تیپ 5و6)چون با 405مدل 83 که چرش می دادیم 175بیشتر نرفتیم با 405 مدل 78 البته 2000 ساساد کشیدیم 190تا با 405 مدل 86 البته به قول عموم که از نمایندگی دوستش گرفته تو کرج اونم یه جورایی سفارش بیشتر از 170 تا نتونستیم بریم تاز تیکاف هم خوب نمی خوره ماشین فقط زانتیا و تویوتا کرولا 1600مدل 1991 16سوپاپ با دنده 2 120تا با 3 145 کلا200هم بیشتر البته من که بیشتر از 195 نرفتم چون جاده مناسب نیست ولی عموم میگه 200رفتم تازه جای گاز هم داره از لحاظ تیکاف خوری هم با یک بکش برو 2 2به هم می خوره شتابی هم داره که نگو تازه تعادلش هم خیلی بهتر از 405 بهتره من اول از 405 خیلی خوشم میومد ولی تازه فهمیدام آشغاله
علي جان توهين؟!!!!!!!!!!نقل قول:
تجربه شخصی من بهم ثابت کرد
سرعت بالای 150 در ایران = خر یت محض !!
من با 405 تو جاده 180 رفتم
تو شهر هم اخرين سرعتي كه رفتم 160 بود
بيشتر نرفتم آخه خطر ناكه حسن
يا حق (:
توهين نيست، راست مىگه!
◙
190 تا با تندر تو یه جاده خراب با صندوق پر و4 سرنشین
با سمند lx
حدودا 230
عکس هم دوستام گرفت
هرکی خواست تا عکس رو براش بفرستم
از كيلومتر شمار عكس گرفت ديگه؟
نه عزيز اينجا كسي نياز نيست چيزي رو ثابت كنه
قبول داريم همه رو
يا حق (:
حالا من صابت هم کردم
علی یارت
:)
البته نيازي به صابت كردن شما نبود!نقل قول:
حالا من صابت هم کردم
يا حق (:
190با 405هنوز جاداشت ولي جاده ايمن نبود جرأت نكردم بيشتر برم
254 کیلومتر در ساعت با بنز e240
البته سال پیش زمان خدمت تو پلیس راه
رکوردهای دیگه
زانتیا 220
405 پژو kmh 195 ماشین صفر بود و ماله یه قاچاقچی فکر کنم تقویت کرده بود ماشینو ،ولی دهنش سرویس شد
پیکان دور بر 160
پرشیا 195
سمند lx 220
ال 90 190
دوو اسپیرو 220
همه این رکوردها در زمان انتقال خودروهای توقیفی به پارکینگ اتفاق می افتاد
البته تو مورد سرعت 254 من راننده نبودم و فقط سرنشین بودم
یه بارم خودم سرعت یه bmw 320i زدم 245تا ولی رانندش میگفت باهاش 260 تا هم رفته
در ضمن هیچ میدونید پلیس به هیچ وجه حق توقیف وسیله نقیله راننده متخلف رو نداره مگر به حکم قضای . اگه یکم از قانون سر در بیارید میتونید پدر اون کسی که ماشینه تون رو به خاطر سبقت میفرسته پارکینگ در بیارید