نقل قول:
سلام وخسته نباشید به همگی
میخواستم بدونم کاربرد use to چه زمانی هست و اصلا معنیش چیه وچرا ازش استفاده میکنیم اگه استفاده میکنیم آیا فقط برای یه زمان خاصی هست.
با اجازه بقیه اساتید اینجا ، من تا حدی که میدونم جوابتون را میدم
البته منظور شما used to هستش دیگه؟!
اگر همینطوره باید بگم، در مواقعی که میخواهی در مورد کاری که در گذشته به طور مداوم انجام میدادی و الان دیگه انجام نمیدی صحبت کنی، از used to استفاده میکنی.مثال:
I used to play football when I was a child
ولی اگر بخوای در مورد گذشته صحبت کنی ولی در مورد کاری که به طور مداوم نبوده و فقط در زمان خاصی بوده از گدشته ساده استفاده میکنی، مثال:
I went to Shiraz when I was a child
--------------
در مورد used to، فرم استفادش به این شکله: used to do sth، مثالشم همون مثال اولی که نوشتم و در کنارش ما عبارت دیگه ای هم داریم به شکل : be used to sth/doing sth که گاها با used to do sth اشتباه گرفته میشه، در صورتی که be used to sth/doing sth مواقعی اسفاده میشه که شما چند وقتیه کاریو انجام میدی و دیگه با آن کار آشنا هستی و حتی در حال حاظر هم انجامش میدی، مثال:
I'm used to getting up early
-----
این مثال هم برای اینکه تفاوت used to و be used to sth را بهتر متوجه بشی:
I used to get up late but recently I'm used to getting up early:
در گذشته من دیر بیدا میشدم، ولی الان زود بیدار میشم/ (عادت کردم به زود بیدار شدن)
-------------
یه اشتباهی هم که خیلی زیاد پیش میاد، اینه که خیلی مواقع ما اشتباها از use to به جای used to استفاده میکنیم، در صورتی که در تمامی مواقع جز زمان پرسشی ما از used to استفاده میکنیم نه use to، مثال:
I used to play football when I was a child
Q: Did you use to play football when you were a child?l
Negative: I used not to play football when I was a child