راستش منم توی کف هستم هنوز چون وقتی دیدم کربن نیومد با کمال نا امیدی موست وانتد رو نصب کردم و بعد دیدم که اصلا رزولیشن و دیتیل براش اهمینی نداره :blink: :laughing: :laughing: :blink:نقل قول:
Printable View
راستش منم توی کف هستم هنوز چون وقتی دیدم کربن نیومد با کمال نا امیدی موست وانتد رو نصب کردم و بعد دیدم که اصلا رزولیشن و دیتیل براش اهمینی نداره :blink: :laughing: :laughing: :blink:نقل قول:
اقایون در مورد این بسته الحاقی که تازه اومده F.E.A.R. Extraction Point مشکل گرافیکی داره. درها و دیوارها نامرئی هستند. یعنی فکر میکنی چیزی جلوت نیست ولی مبینی هست تازه از اینطرف دیوار فقط اشیا دیده میشه دشمنا رو نمی بینی. تا اونجا که تحقیق کردم فهمیدم که این به بخاطر یک بسته الحاقی هست که قبل از نصب F.E.A.R. Extraction Point باید روی نسخه اولی بازی نصب کنید ولی خوب با اینکه بازی رو از فروشگاه اینجا تهیه کردم باز هم همون مشکل رو داره. اگه از مسئولان این تا÷یک رو میبینن یک کمکی کنن
بچه خواهش میکنم بگید این فیر بازی رو کجا ذخیره میکنه تا حالا بیش از 4 بار ذخیره بازیم پاک شده
بالاخره کسی نشد یه کمکی به ما بکنه.نقل قول:
----------
توی این سری یعنی جدیدش اگه به محل نصب بازی بروی (میتونی راست کلیک روی آیکونش بکنی گزینه Properties رو انتخاب بکنی و دکمه Find Target رو بزنی) توی اون یک شاخه یعنی میانبرش (shortCut) وجود داره با نام Shortcut to User directory . برو داخلش میبینی.یا روش دیگه ای که می گم برو به این آدرس :نقل قول:
G:\Documents and Settings\All Users\Documents\Monolith Productions\FEAR
البته این مربوط بازی اصلی یا شماره یک هست (البته فکر کنم) شماره 2 یا همون F.E.A.R. Extraction Point در این آدرس ذخیره میکنه:
G:\Documents and Settings\All Users\Documents\TimeGate Studios\FEARXP\
یک شاخه save توی اون هست که محل ذخیره بازی هست ولی بهتره که کل شاخه را کپی کنی
راستی اگه نسخه F.E.A.R. Extraction Point یعنی شماره 2 رو داری میخواستم ببینم توی بازی مشکل گرافیکی مثل من نداری.
اگه مشکلی نداری میتونی بگی بازی رو از چه شرکتی گرفتی . (منظورم شرکت پخش ایرانی است)
منتظرما
من همين مشکل را با Half Life 2 داشتم درايور را آپديت کردم درست شد مي خواي امتحان کن راستي تو ديويدي FEAR من آپيدت کارت گرافيک هست! خيلي خوبهنقل قول:
نقل قول:
آپدیت کارت گرافیک چی کار می کنه ؟
ماراتون جان خیلی ممنونم ازت واقعا لطف کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سوالتم راستش من هنوز نخریدمش
موفق باشی....
اگه میشه یکی هم درایور گرافیک ما رو پیدا کنه . ممنون میشم
GeForce 256 MB 256 B 5500 FX
پس چطور گفتی که سیو بازیهات تا حالا 4 بار پاک شده.نقل قول:
حالا ببین وقتی خریدی نصب کردی خبرم بده بگو این مشکل گرافیکی که درها یا دیوارها نامرئی هستند رو داره یا نه
یادت نره ها منتظر هستم
salam.kasi az shoma F.E.A.R COMBAT bazi mikone?
من منظورم فیر بود نه نسخه F.E.A.R. Extraction Pointنقل قول:
فکر کنم مشکل از کارت گرافیکتون باشه مال منgeforce xfx 7100 با 512mb رم هستش و فکر نکنم با یه همچین کارت گرافیکی مشکلی در اجرای بازی داشته باشم خوب شما می تونید از دوستان دیگه کمک بگیرید یا اینکه یه تاپیک دیگه بزنید فکر کنم بچه های پروفشنال p30world مشکلتون رو حل می کنن
موفق باشید
FEAR کدامه همين بازي که با بحث مي کنيم يا يه چيز ديگستنقل قول:
من Fear و نسخه مکمل اين بازي را تمام کردم
in bazi online hastesh ke bayad az internet bekeshin
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
az inja
harki keshid va bazi kard be ma bege
age CD KEY khastin begin behetun midam
نگفتي همين بازي هست يا چيز ديگست اگر چيز ديگست اينجا بحث نکن
این نسخه بازی برای کسایی که به صورت شبکه یا آن لاین بازی میکن اسمش هست Combat ولی ما که اینجا اینترنت پرسرعت ندارم. اگه adsl هم بگیریم باز هم افاقه نمی کنه سرعت مثل لاک پشت هست.نقل قول:
آیا میدونستید که در تهیه این بازی یک ایرونی هم شرکت داشته اسمش رو تو قسمت تیتراژ پایانی بازی نوشته بود با نام :
بهزاد بهارلو
خبر جالبی بود ماراتون جان هر روز داره به امسال زرگرپور اضافه میشه ولی متاسفانه هنوز یک شرکت بازی سازی خوب تو کشور نداریم
جالب بود فقط اگر ميشه عکس را کوچک بزارنقل قول:
آقا کسی میدونه این بازی Fear سیوهاشو کجا میریزه؟؟
yani to iran nemishe ino bazi kard?:ohno:نقل قول:
من خودم 1 ساله که تا اخرش رفتم عاشقشم دی وی دیشو هم دارم موشکتون
شاید من اشتباه کردم ولی توی یه سایت که Patch های مخصوص این بازی بود دیدم جلوی بعضیهایش نوشته Combat برای همین گفتم شاید مخصوص بازی آن.لاین باشه.نقل قول:
حالا آن لاین بازی کردی یا اصلا قضیه این بازی یه چیز دیگست.
آقایون کسی میدونه سیوهای این بازی کجا ذخیره میشه روی هارد؟؟
رو کامپيوترم نصب نيست وگرنه مي گفتم کجاست آقا مهدي
اگر سيو دانولد کردي و مي خواي بريزي بي خيال شو چون من کدش را مي دم
الان دکمش يادم نيست برو تو آپشن ببين دکمه چت چيه اونو بزن و جمله پايين را تايپ کن و اينتر را بزن:
Maphole
اگر نرفت مرحله بعد بمير ميره
موفق باشي
علی جان من کدش را دارم
اتفاقا کل کدهای این بازی را دارم!!
میخوام سیوهای تمام مراحلش را داشته باشم!
از اول تا آخر!
نیاز دارم بهش!
Document and Settings/All Users/Shared Documents/Monolith Productions/FEARنقل قول:
آقا دمت گرم تست میکنم جوابش را بهت میدم!
خود منم تمام کدش را دارم اما من بدون کد و سيو ميرم چون حرفه اي هستم و مثل تو نيستم شوخي کردم ايکس من جان زحمتش را کشيد و آدرس را گذاشت برو حال کننقل قول:
موفق باشي
علی جان منم این بازی را تا آخرش رفتم!
اتفاقا من نسخه فارسی این بازی را انجام دادم!
مال کدوم شرکته؟ چند خريدي؟نقل قول:
شرکت نوین پندار--- قیمت 5500 تومان!
ولی خدایش خیلی باحاله!
سلام اقا علی
بازی وحشت دوبله به فارسی تولید شرکت مهندسی نوین پندار
قیمت 5500 تومان
تعداد 5 سی دی
آقا این نویت پندار خوب نیست من که خاطره ی بدی ازش دارم یه کانتر خریدم ازش تا نصب میکنی وارد بازی میشه هی ارور dont send میاد . اینم بگم که کل کامپیوترم رو هم که عوض کردم اینطوری بود
نقل قول:
میگم حالا خوب دوبله شده یا مثل همه بازیهای فارسی آبکی دوبلش کردن ........؟؟
به نظر من که خیلی عالی دوبله شده !!نقل قول:
میگم حالا خوب دوبله شده یا مثل همه بازیهای فارسی آبکی دوبلش کردن ........؟؟
با همون کیفیت اصلی بازی!
چه خبره بازي رو مي ساختند چقدر مي گرفتند؟نقل قول:
حالا خوبه دوبله کردند حتما با صداهاي مزخرف؟
بيشتر از 2 تومان پول به بازي نمي دم تو ايران
سلام
آقا من این بازی fear extraction point رو گرفتم. 3 تا سی دی هستش. اولش از سی دی 1 شروع میکنه و سه تا سی دی رو میریزه داخل یه ÷وشه به نام fear xp-dvd image .
بعدش من دیگه نمیدونم چی کار کنم. هر کار میکنم نصب نمیشه.
توی help سی دی نوشته که اول باید fear رو نصب کنید بعدش اونو به نسخه 1.7 کرک کنید و آخر سر expansion رو نصب کنید. اما من توی این ÷وشه فقط یه فایل setup میبینم که اونم fear expansion رو نصب میکنه. و وقتی هم که نصب میشه بازی اجرا نمیشه.
لطفا بگید من چطوری ابتدا fear رو نصب کنم و به ور÷ن 1.7 ارتقا بدم.
البته من کرک 1.7 رو دارم.
خیلی ممنونم از همتون
من نمیخوام برای شرکت نوین پندار تبلیغ کنم ولی حیفم اومد اینو بهتون نگم که این شرکت از دوبلر های صدا وسیما استفاده میکنه من چند تا بازی از این شرکت گرفتم از نظر دوبله عالی بودن!
در مورد سوالت بايد بگم كه شما بايد بازي fear رو جداگانه تهيه كنيد و نصب كنيد. بعد كرك رو نصب كنيد و بعد اين فايل setup رو روي بازي نصب كنيدنقل قول:
راستي مي تونيد بگيد بازي رو از كدوم شركت تهيه كرديد. ممنون ميشم