من قبل از بازی به همه گفته بودم.این ترکا وقتی جو گیر بشن همه کاری میکنن!!
Printable View
من قبل از بازی به همه گفته بودم.این ترکا وقتی جو گیر بشن همه کاری میکنن!!
به شدت حالم گرفته شد من نمی دونم این همه شانس رو از کجاشون می یارن
خیلی دلم سوخت برای چک و چک(دروازه بان):31:
در کل اولین تیمی که حقش نبود به مر حله پایانی رسید:41:
من که کلی حال کردم آخه چک هم تیمه در ضمن ترکیه الان تیمش آماده هم نیست و گرنه مثل جام جهانی 2002 کولاک میکرد
فقط ترکــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــیه
اه اه/چه بازیه چرتی.همش ترکیه الکی میاد بالا
خیلی باحال بازی کردن!! دمشون گرم!! باید بریم از اینا یاد بگیریم!! حیف که می خوام هلند قهرمان بشه وگرنه می گفتم اینا قهرمان می شن (بابا جو گیر)!!!!!!!!!
Turkler her zaman championlar
من دقیقه 60 بازی رو بیخیال شدم..الان که اومدم این تاپیک این شکلیم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اینجا خوش شانس ترین تیم رقابتها بوده (البته ارائه بازی خشن هم یکی از عوامل موفقیتشونه) جلوی سوئیس برتری نداشت! مرحله بعدم خورده به کرواسی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترکیه اگه فوتبال بازی کنه جلوی لیتوانی هم میبازه (که یه بار هم باخته)!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترکیه دوباره مثل جام جهانی 2002 که با شانس و اقبال میرفت بالاشده...
به نظر من اگر چکی ها تو بازی از موقعیتهاشون بهتر استفاده می کردند الان صعود کرده بودن ...
در ضمن بعضی ها تو این تاپیک همچین از ترکیه طرفداری می کنه که انگار تیم ملی کشورشونه و یا اینکه بهترین تیم اروپاست...
من از تیمهایی که شانسی می برند اصلن خوشم نمیاد
نقل قول:
در ضمن بعضی ها تو این تاپیک همچین از ترکیه طرفداری می کنه که انگار تیم ملی کشورشونه و یا اینکه بهترین تیم اروپاست...
من از تیمهایی که شانسی می برند اصلن خوشم نمیاد
نقل قول:
اه اه/چه بازیه چرتی.همش ترکیه الکی میاد بالا
دوستان دلیل این حرفها چی هست؟نقل قول:
در کل اولین تیمی که حقش نبود به مر حله پایانی رسید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اینکه یک تیم بالا بیاد باید اسمش بزرگ باشه یا خوب بازی کنه؟
آکه نیمه دوم بازی رو میدیدی (از 45 تا 55 و از 65 تا آخر) نمی گفتید شانسی بالا اومد!
اصلا در کل چک چند تا حمله کرد روی دروازه ترکیه تو نیمه دوم!!؟ حداکثر 4 یا 5 تا! ولی بجز این در میدان خودش 11 نفری دفاع میکرد!
اگه حرفهای فردوسی پور و کارشناسان برنامه رو شنیده بودید می دیدید! که اونا هم میگن ترکها از نظر تکنیک فردی برتر هستن! آردا , نیهاد و تونجای هرکدوم چندین بار مدافع مستقیم خودشون رو با دریبل رد کردن) در حالیکه چک یک مهاجم داره که بیشتر به غول بیایانی شباهت داره!(فکر کنم 202 سانتیمتر قد و 100 کیلو وزن که فقط با قدرت بدنی کار میکرد!
تازه ترکها اصلی ترن بازی کن خودشونو نداشتن!منظورن امره بلزاقلو هست! من فکر میکنم اگه اون بود بهتر این بازی میکرد!
اين ديگه از اون حرفاست!يعني چي؟اين همه دارن ميان از تيما طرفداري ميكنن اشكالي نداره ولي اين چون تركيه است نبايد طرفداري كنن!!نقل قول:
من با اينكه از تركيه حالم به هم ميخوره ولي دوست دارم پيشرفت كنن تا شايد يه تلنگري به ما بخوره و به خودمون بيايم
. تركيه اي كه 50 سال پيش از ايران كلي عقب بود(چه از نظر صنعتي چه اقتصادي چه ورزشي و فرهنگي...)و كلي از ايران وام ميگرفت ولي حالا اون كجا و ما هنوز اندر خم ....
كاش يه خورده به خودمون بيايم....
پيشرفت تركيه رو كه ميبينم دو دستي ميزنم تو سرم.....
بیشتر دوستان هم فکر کنم به این خاطر از برد ترکیه ناراحتن!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخه مگه مجبورید پست اسپم بدید
ترکیه فوتبال رو با پا بازی نمیکنه
ترکیه با غیرتش فوتبال بازی میکنه
تو کل دنیا همچنین بازیکنایی پیدا نمیکنید
اقا بازی دیشب یه خورده مشکوک میزد . مخصوصا گل دوم و سوم که من فکر میکنم تبانی تو کار بوده
شاید مسخره کنید ؛اما یکی از دلایلی که من با برد ترکبه حال نکردم اینه که چک یک کشور با فرهنگه و یک مربی جاافتاده داره + اینکه کشور جمهوری چک از نظر فرهنگی-اجتماعی خیلی بالاتره.بابا چک تو قلب اروپاست نا سلا متی و از روشن فکر ترین مردمان اروپاو دنیا به شمار میان.
البته ربطی به فوتبال نداره این حرفا وگرنه که امریکای جنوبی با اون وضعشون بهترین فوتبال رو دارند.
بازي 2-0 شد به نفع چك بود بعد توپ رفت اونور منتظر بودم تركيه گل بزنه تا نظرسنجيم درست در بياد :31::31::31:
توپ رفت تو گل اما بازي چي شد بازم تركيه گل زد و بازي رو مساوي كرد و بعد هم گل سوم ديگه فحش بود كه نثار پيتر چك ميكردم خاكبرسش كنم
سلام.
خداییش ترکیه با غیرتش بازی کرد!!!!
ترکوند......
و دیگر همین.
کسانی که می گن شانسی برده برن نیمه ی دوم رو نگاه کنن ببینن بازی یعنی چی.چک رو تو10 - 15 دقیقه ی اول نذاشت از میدانش بیاد بیرون.(همونطور که یکی از دوستان گفت)
به نظر من یکی از بهترین و عجیب ترین بازیهای یوفا بود.
گل نیهات هم ( گل آخر) هم به نظر من خیلی زیبا بود.:20:
من با شما موافقم.نقل قول:
اين ديگه از اون حرفاست!يعني چي؟اين همه دارن ميان از تيما طرفداري ميكنن اشكالي نداره ولي اين چون تركيه است نبايد طرفداري كنن!!
بله.ما ترکها تو ایران خیلی از ترکیه خوشمون میاد.به اندازه ی ایران و حتی بیشتر.نقل قول:
در ضمن بعضی ها تو این تاپیک همچین از ترکیه طرفداری می کنه که انگار تیم ملی کشورشونه
ما از ترک بودنمون بیشتر از ایرانی بودنمون افتخار می کنیم.:10:
موافقم.نقل قول:
اتفاقا من خوشحالم چون هرچي تركيه بيشتر پيشرفت كنه بي عرضه گي خيلي ها بيشتر ثابت ميشه.
میشه بگید کجا؟؟؟نقل قول:
اقا بازی دیشب یه خورده مشکوک میزد . مخصوصا گل دوم و سوم که من فکر میکنم تبانی تو کار بوده
اینو دیگه شدیدا هستم.:11::40::40::40:نقل قول:
آخه مگه مجبورید پست اسپم بدید
یاشاسین ترکیا
گرچک شامپیون
------------------
وقتی چک گل دوم روز زد خود فردوسی پور گفت : کاملا" برخلاف میل بازی چک به قول رسید ، ترکیه 70 درصد از کل بازی رو تو اختیار داشت بعد بگید شانسی برد ، 100 در 100 شانس هم بوده اما شما فکر کن الان افغانستان بره جلوی برزیل بازی کنه بعد شانسی ببره ... اصلا" امکان نداره اگه افغانستان پر شانس ترین تیم دنیا هم باشه نمی تونه ...
به هر حال حلالشون این برد شیرین ، حقشونه ، تلاش کردن و بردند ....
دیشب وقتی گل سوم رو زدند یه فریادی کشیدیم که نگو و نپرس ، 1 سیلی خوف هم خوردم ولی کاش 100 بخورم ولی ترکیه ببره ...
-----------------
اگه کرواسی رو هم ببرن عالم می شود بسی ...
به امید برد کرواسی و حضور در نیمه نهایی ...
Turkiye , sana iftihar ediyorüz
:40::40::40::40::40::40::40:
تایید میشه شدیـــــــــــــــدانقل قول:
بحث رو سیاسی نکنید
این حرفا رو هم ولش کنید فقط به این توجه کنید که»
بچه ها من نمیدونم واسه چی امسال اینقدر بد شناس شدم. اگه مسابقات روال عادی داشت الان از همه امتیازام بیشتر بود.
مثلا بازی هلند و فرانسه رو با اختلاف 2 گل به نفع هلند پیش بینی کردم ولی ثانیه آخر هلند یکی دیگه زد. یا مثلا همین بازی که نمیدونم چی شد یهو این ترکیه اون طوری حمله کرد و ..
یا بازی سوییس و چک و....
خلاصه که اگه مثل جام های دیگه بود الان من کلی امتیاز داشتم. ولی مثل اینکه این جام با جام های دیگه فرق داره(اشتباه نکنید منظورم مایع ظرف شویی جام نیست !)
نقل قول:نقل قول:این قرمزها یک شعر هست برای تمی ملی ترکیهنقل قول:
من نمیدونم کجا شما رفتی کلاس کارشناسی
ترکیه چند سال پیش بود تو جام جهانی که چهارم شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
با این حرفا هیچ تیمی نبرده یا نباخته
هم تیم ملی هم تیمهای باشگاهی هم طرفدارای ترکیه با غیرت ترین تو دنیا هستن
همه اینو میدونن حتی متعصب های انگلیسی هم به این اعتراف کردن
نمی دونم شما چرا اصرار دارید بگید ترکیه شانسی برد ، ترکیه بد بازی می کنه ، ترکیه وحشی بازی می کنه و ...
بابا ترکیه خوب بازی کرد و برد ...
در ضمن شما خودتون می گویید " چک نتوانست فشارهای ترکیه رو خنثی کنه " پس چک تحت حملات ترکیه بود ، که ترکها هم به خوبی از موقعیت هاشون استفاده و پیروز میدان شدند ...
+ در ضمن تو گوگل بزنید تفسیر بازی چک و ترکیه و نظرات کارشناسان و مردم رو بخونید ببینید کی خوب بازی کرد ...
باشه میخوای اون جامی که چک قهرمان اروپا شد رو حساب کنیم؟
پس چرا داری اینور اونور میری
مگه اون زمانهایی که ایران نتونسته بره جام جهانی جام خساب نکردن؟
اینطوری که نمیشه
جام جامه یا همون جام جام ظرفشویی رو میگم با همان طراوت فقط یه قطره
دادش بیخیال
اصلا چیکار داری با چک برو طرف پرتغال رو بگیر
یعنی تا حالا ندیدی بازیهای ترکیه اخرش چی میشه؟؟؟؟؟؟؟
اون زمانهایی که از انگلیس میذن ترکیه بازی کنن اگه ماهواره داشتی اخرش رو نگاه کن ببین چه اتفاقاتی میفته
ترکیه دمت گرم. خیلی حال کردم !
بازی رو نتونستم تا آخرش ببینم ولی وقتی صبح خبر رو شنیدم داشتم شاخ در می آوردم!!!
100% bakhنقل قول:
TURKIENIN FUTTBALLARINA DA BUNDAN SORA BAKHARAM
chon ki turkie hep bir numara
bir numara bu kiz bir numara
Shampion turkie
Turkienin ghororo tarafdarin jimbomo
seni sevdik gonol verdik shanly ga;atasray
shanli jimbomo
dordoramaz kimsa en boyokl sansin dia
اینم چند تا شعر دیگه
خوب طبیعی هست! :27:نقل قول:
چون میدونیم که کسایی که نظر میدن کارشناسن! و اینم میدونیم که شما کارشناس نیستد(حتی شک دارم بدونی فوتبال خوب چی هست!!؟)
پس زیاد فشار نیار بهش! یهو دیدی فیوزی چیزی خراب شد هنگ کردی!بیخیال شو اکبند بمونه بعدا لازم میشه !:21:
این هم ترانه ای هست که در سال 2002 برای تیم ترکیه از روی یکی از ترانه های مگا استار (تارکان) ساخته شده! که خود تارکان خونده!(ممکنه یکی دیگه باشه مطمعن نیستم):8::8:نقل قول:
Boyle sakin dordomoza bakma
habersizce kopan firtinalara banzariz
Arar boloroz izini
bilisrsin zir deliyiz biz
ham yazinda ham kishinda
nerde olsan saninlayiz
bir oloroz yolonda hadi bas tur gonollar joshson
okomalar sana helala galda boralar bayram olson
boyle sakin dordomoza bakma habersizja koppan firtinalara benzariz
فکر کنم من درست ندیدم! من فکر کردم بارون تو تمام زمین می بارید! ولی مثل اینکه این آقا دیده که فقط تو زمین چک میباریده!چیز عجیبی هست!نه؟:31:نقل قول:
مثل اینکه باید تو همه بازیای ترکیه بارون بباره تا توپ از دست پیتر چک لیز بخوره اونم بزنه تو گل.
آقا من تو کل جام از این دوتا کشور خوشم میومد که با هم به صورت فجیح روبرو شدن و من دیروز خنثی بودم که الان دیگه با ترکیه هستم همینو بس
بابا کارشناس! بابا نابغه!نقل قول:
الان چیزی که مهمه ترکیه بازی رو برده و به مرحله ی بعدی صعود کرده و با کرواسی بازی داره ، که اگه اون رو هم ببره به مرحله ی نهایی می ره ، در ضمن ترکیه معمولا" نیمه ی مربیان رو خیلی خوب بازی می کنه ...
+ دیروز تو بازی وقتی هواداران ترکیه رو نشون می داد ، پرچم آذربایجان رو هم دیدم . همین جوری ...
تیم ملی تركیه یكشنبه شب ۱۵ ژوئن در آخرین دیدارش در گروه A یورو ۲۰۰۸ در استادیوم شهر ژنو در برابر تیم چمهوری چك و در دیداری كه برای صعود برای هر دو تیم حیاتی بود موفق شد با جسارت و سماجت تیم جمهوری چك را شكست داده تا ضمن حذف این تیم به عنوان دومین تیم این گروه به مرحله یك چهارم نهایی صعود كند.
به گزارش خبرگزاری رویترز ، در نیمه نخست تیم جمهوری چك بیشتر از تركیه بر زمین و بازی تسلط داشت و در دقیقه ۳۴ یان كولر روی یك ضربه سر دروازه تركیه را گشود. پس از این گل چك ها به حملات خود ادامه داده اما نیمه نخست با همین نتیجه خاتمه یافت.
در نیمه دوم تركیه با یك روحیه متحول شده پا به زمین گذاشت. بازیكنان تركیه كاملا تیم جمهوری چك را تحت فشار گذاشته و بارها دروازه این تیم را به خطر انداختند.
اما در دقیقه ۶۲ و برخلاف جریان بازی پلاسیل روی یك پاس به درون خط ۱۸ قدم گل دوم چك را به ثمر رساند تا همه امیدهای تركیه را به باد دهد.
تركیه علی رغم دریافت ۲ گل جسورتر شد زیرا دیگر چیزی برای از دست دادن نداشت و دست به حملات همه جانبه ای به سوی دروازه چك زد.در دقیقه ۷۵ آردا توران از یك زاویه بسته دروازه پیتر چك را گشود.
تركیه با این گل جان تازه ای یافت و دست از حملات خود نكشید. هرچه از زمان بازی می گذشت دیدار پر برخوردتر و تماشایی تر می شد.
در دقیقه ۸۷ خروج بی موقع پیتر چك موجب شد تا نیهات قهوه چی گل دوم تركیه را وارد دروازه خالی كرده و بازی به تساوی كشیده شود.
در حالی كه همه در انتظار ضربات پنالتی برای تعیین تیم صعود كننده بودند در دقیقه ۸۹ بار دیگر نیهات قهوه چی روی یك شوت دیدنی گل سوم و پیروزی بخش تركیه را وارد دروازه چك كرد.
در آخرین دقایق این دیدار مهیج دمیرل دروازه بان تركیه روی یك كار غیر ورزشی از داور كارت قرمز گرفت و از زمین اخراج شد اما دیگر زمانی برای جبران برای تیم چك باقی نمانده بود.
منبع : aftab.ir
می دونید تو بازی دیشب جالب ترین نکته چی بود؟ تعداد زیادی از طرفداران ترکیه پرچم آذربایجان را به دست داشتند.
تركيه يكي از بهترين كشورها و محبوب من است كه مردمش كه فرهنگشون به ما نزديك است وهم موزيك و هم فوتبال
ايران صد سال ديگه به تركيه نمي رسه از همه لحاظ غني تر است ولي هميشه و هميشه از تركيه عقبتر
عشق است فقط ترکیه
شاید بهترین نباشه ولی عزیز ماست و کلی به خاطر بردش حال کردم
راستی مردم این کشور تناسبات زیادی با ما دارن و این باعث میشه برد اونها به نوعی برد ما تلقی بشه
حق ترکیه بود که بازی رو ببره و همینجور هم شد
سلام دوستان
من از برد ترکیه خیلی ناراحت شدم. نه به خاطر اینکه از ترکیه بدم میاد. به خاطر اینکه حسابی دلم برای چک سوخت.
اصلا باور نمی کردم که همچین اتفاقی بیفته. از همون اول هم این چک شانس نداشت. اون از جام جهانی اینم از این.
اون اشتباهی رو هم که پیتر چک کرد از نیما نکیسا هم بعید بود.
ولی بعید می دونم بتونه جلوی کرواسی کاری بکنه.
مرسی
yasasin yurket Turkey Campiyon olacak
TURKey Seni seviyorum
به خاطر اینکه ترکیه اکثراً مسلمان هستند و حال یکسری کمونیست را گرفتند
انشاالله امروز ترکیه ببره...
انشالله
حتی اگه حذف بشه
بازم توی دل ما جا داره