بابا یک کیف بخرید که توش جا بشه دیگه ابرم توش باشه
دیگه این همه دنگ و فنگ نداره
بعدشم با لپتاپ که بخوای بفروشی کسی اعتنا نمی کنه که 120 تومان پول کیف دادی
Printable View
بابا یک کیف بخرید که توش جا بشه دیگه ابرم توش باشه
دیگه این همه دنگ و فنگ نداره
بعدشم با لپتاپ که بخوای بفروشی کسی اعتنا نمی کنه که 120 تومان پول کیف دادی
با سلام
برند های اصلی کیف های نوت بوک تقریبا موارد زیر هستند
تارگوس، وکس، کیس لاجیک، ساندکس، بل کین و ...
من خودم تارگوس و وکس رو بیشتر می پسندم
تارگوس targusبا گارانتی رایان فرید و وکس vaxبا گارانتی مهندسی اهتمام
انتخاب مدل بر اساس قیمت، زیبایی و کارایی بر عهده خودتون
تار گوس چنده؟نقل قول:
انتخاب مدل بر اساس قیمت، زیبایی و کارایی بر عهده خودتون
با سلامنقل قول:
از 40 تومان تا بالای 200 تومان
شما تو گوگل رایان فرید رو جستجو کن با مدل هاش و قیمت هاش آشنا می شی تا عبارت targus رو برای شرکت اصلی
یه سری هم به بازار بزنید از نزدیک مدل ها رو ببینید راحت می تونید یه مدل مناسب برای خودتون انتخاب کنید
مدلهای مختلف داره ... سامسونتی شیلد دار گرونه ، بعدش کوله ارزونترش و بعد کیف های لوگودار چرمی
بهتره برید بازار و از نزدیک ببینید
خیلی ممنون .....
کمک کردید ....
باز هم كيف!
آقا هر جا گشتم 13" و 15" بود. من 14" دارم، براي لپتاپ 14" كيف 15" بگيرم؟ يا بيشتر بگردم؟
چهارده اینچ نیست ؟ عجبا
اگر 15 اینچی بگیری بد نیست چون اختلاف قیمت زیادی با هم ندارند و میتونی با قسمت نگه دارند (Holder) متحرکش ، به راحتی یک جا برای شارژر و ... در کنار لپ تاپت باز کنی که کیفت هم به خاطر قرار دادن شارژر باد نکنه (یعنی از جیب جلویی استفاده نکنی)
سلام
اطلاعات مفیدی از این قسمت کسب کردم
متشکرم
من كه هر جا رفتم (شهرستان) يا 15 بود يا 13نقل قول:
چهارده اینچ نیست ؟ عجبا
پس حالا كه مشكلي نداره، همون 15" رو ميگيرم
تشكر
من خودم برای 14 اینچی هم 15 میخرم ... جای بیشتر بهتر
با سلام
در مورد نگه داري بيشتر نوت بود چه راهي پيشنهاد ميكند:
فرض كنيد در روز هفت هشت بار بصورت متفرق در روز بايد از نوت بوك استفاده كرد !
بعد از كار خاموشش كنيم؟
يا اينكه بذاريم به حالت استراحت ؟
يا بيهوشي؟
خاموش شدن نوت بوک اغلب برای استفاده نکردن بمدت 3 ساعت بیشتر هست ... مثلا وقت استراحت ، درس و یا تفریح که کاری با نوت بوک ندارید
اما اگر مدت کوتاهی کار نمیکنید پیشنهاد میشه اون رو به حالت sleep ببرید یا close lid یعنی بستن در را فقط روی خاموشی مانیتور تنظیم کنید (در power option ) ... اغلب برای نیم ساعت تا 1 ساعت کار نکردن این راه خوبه
اما در صورتی که بیش از 1 ساعت تا دو یا سه ساعت نمیخواهید از سیستم کار بکشید، بهتر است اون رو به حالت hibernate ببرید تا تمام اجزای سیستم power down بشوند و باتری هم مصرفی نداشته باشه ... به قول خودتان بیهوشی
پس همه چیز به نحوه کار شما و فاصله های کاری ما بستگی داره
bebakhshid man roozi 7,8 saat estefade mikonam az laptop ba battry estefade konam ya ba bargh?
جواب سوال خیلی واضحه ... با باتری چون :
1- وقتی باتری نباشه حکم یک Pc یا دسکتاپ رو داره نه کامپیوتر قابل حمل و با قطع برق ( که جدیدا برنامه دویت هست) اطلاعاتتون در اون لحظه نیست میشه
2- باتری اگر مدت زیادی استفاد نشه و مرتب شارژ و دشارژ نشه خراب میشه و عمرش کمتره
3- باتری رو روش بزارید و با برق Ac همزمان کار کنید و بزارید توی 100 درصد شارژ باشه همیشه چون ممکنه همون لحظه کاری براتون پیش بیاد که به نهایت شارژش نیاز داشته باشید
4- فارسی تایپ کنید . این از قوانین انجمن هست
سعی شود هنگام استفاده از لب تاب از نگهداری مایعات کنار لب تاب خودداری شود.
آقا نخندينا!
با dvd writer ميشه cd رايت كرد يا فقط dvd ؟
اكر ميشه، استفاده زيادش ضرر نداره؟
ببین لنز تمام DVD Writer ها میتونه ورژن های قبلی خودش یعنی CD و ... رو ساپورت کنه ... چه رایت چه خوندن چون اپتیک combo دارند
نه مشکلی نیست ... هم DVD و هم CD باهاش راست کنید زیاد و مشکلی هم نداره
اما به طور پیوسته رایت نکنید تعداد بالا ... مثلا 10 تا DVD رایت نکنی توی یک ساعت... خطرناکه و به اپتیک آسیب میزنه و گارنتی هم خارج میشه
سلام.
من یه نوت بوک VAIO FZ290N5 دارم. 6ماهه پیش از ویندوزش back up گرفتم و XP نصب کردم.. هاردشم پارتیشن بندی کردم...
حالا میخوام XP رو پاک کنم و ویستا رو دوباره نصب کنم ولی شنیدم موقع نصب ویستا, Reset Factory میشه و مثل روز اول یک پارتیشن دارم و تمام دیتایی که روی سایر پارتیشن ها دارم پاک میشه... چه کار کنم؟
خیر ... F10 رو بزن وارد کنسول ریکاوری سونی بشو و فقط و فقط گزینه C:\ Restore رو انتخاب کن ... مراقب باش که فقط این گزینه پارتیشن سیستم عامل C رو دست میزنه
استفاده از DVD هم همین گزینه رو داره ... کمی متفاوت تر
واقعا ممنون... بالاخره یک نفر جواب داد...
حالا به نظر شما از اون 2 تا DVD که Backup گرفتم استفاده کنم یا F10 ؟!
راستی شما مطمئن هستی که اینجوری ویستا جایگزین Xp میشه؟
نکنه 2تا O.s. پیدا کنم؟
اینجا هر کس قوانین رو رعایت کنه جواب میگیرهنقل قول:
واقعا ممنون... بالاخره یک نفر جواب داد...
حالا به نظر شما از اون 2 تا DVD که Backup گرفتم استفاده کنم یا F10 ؟!
ریکاوری از روی هارد سریعتر و راحت تر است تا از روی DVD
ببین ... وقتی پارتیشن C رو فرمت کنه کل MBR ها دستکاری و بوت منو های قبلی از دست میره ... یعنی ویندوز میره با حالت factory setting و جدید خودش ... به پارتیشن های دیگر کاری ندارهنقل قول:
راستی شما مطمئن هستی که اینجوری ویستا جایگزین Xp میشه؟
نکنه 2تا O.s. پیدا کنم؟
باز هم ممنون... یه سوال دیگه(خیلی ببخشید)
کلی برنامه trial version مثل norton360,acrobat reader professional و... روی ویستای اولی بود... حالا موقع نصب ویستا اینها هم نصب میشن؟
آخه بعد باید uninstall کنم,نمی خوام registry بیخودی دستکاری بشه...
بله ... free trial های 30 روزه هستند ...
برنامه های بیخودی هستند
مشکل سونی این هست که برنامه باید نصب بشه و نمیشه فقط اون برنامه های بیخود رو SKIP کرد !!!
در تائید گفته های دوستان عزیز و زحمت کشمون،
REGISTERED USER
و
Nine
در مورد نحوه شارژ و نگهداری باتری عرض میکنم تمام مواردی که گفتند که دقیقا بر خلاف گفته های اکثر فروشنده ها و باور عمومی هست کاملا درسته ! اونجایی که من ازش خریدم بر عکس این ها رو گفت!
به هر حال
من با ساپورت اچ پی صحبت کردم:
که تمام گفته های این دوستان رو تایید میکنه.
کد:Natalie: Hello Samy.
Natalie: Welcome to HP Total Care for HP Notebooks. My name is Natalie . How may I help you today?
c0dest0rm: Hi
c0dest0rm: I've bought a 6880ee notebook
c0dest0rm: but in bios and windows vista, it identifies itself as 6700
c0dest0rm: why?
Natalie: It is 6700 series Notebook.
Natalie: Please provide me the product number of your Notebook.
Natalie: Product number will be just below the serial number, bottom of the Notebook.
c0dest0rm: p/n:************
Natalie: Thank you for the information.
c0dest0rm: You're welcome. Thank you too.
c0dest0rm: Please tell me how to charge battery.
c0dest0rm: should i seperate battery when i want to use AC power?
Natalie: Not necessary.
c0dest0rm: should i turn off the notebook when charging?
Natalie: Please let me know the version of the operating system you are using. Ex: Windows 98, Windows XP,Windows Vista.
c0dest0rm: Windows Vista
c0dest0rm: Ubuntu Linux
c0dest0rm: Fedora linux
c0dest0rm: Open Suse
c0dest0rm: Fedora is installed in the Ubuntu using Virtual box.
c0dest0rm: It's Triple boot.
Natalie: Okay.
Natalie: To charge the battery, simply connect the Notebook to AC adapter keeping the battery inside the Notebook.
c0dest0rm: So, Correct me if i'm wrong.
Battery must be mounted always even if i'm using AC power.
It is not necessary to turn off notebook when charging.
It can be charged when i'm working.
Right?
Natalie: Yes.
Natalie: Use the Notebook with battery inside.
Natalie: It will be charged simultaneously.
Natalie: In case if the charge is full, it will stop charging.
c0dest0rm: Thank you for giving me a time. It seems you're really busy. Thank you for the information. Good luck.
Natalie: Is there anything else I can assist you with today?
Natalie: Thank you so much for your time and patience.
Natalie: Bye, take care.
Natalie: Thank you for contacting HP Total Care Real-Time chat support. If you need further assistance, please contact us again at: http://www.hp.com/support/chat. Chat support is available 24 hrs a day, 7 days a week.
از هر دوشون از طرف همه متشکرم! :11::11::11:
قربانت لطف دارید
من یه لپ تاپ sonyvaio fz490nfb دارم و یه بار هم ویندوزش رو عوض کردم حالا میخوام لپ تاپ رو برگردونم به اون روزی که 2 تا dvd ریکاوری ازش گرفتم میخواستم کامل توضیح بدین که این کار چه جوری ممکنه.
و راهی هم هست که بشه اون نرم افزار های تریال شو رو نصب نکرد.
نقل قول:
این سوال منم بود... 10 تا پست قبلی رو بخوان عزیز....
نقل قول:
بعضی اوقات فکر میکنم همه یک نفرند ! دقیقا جواب های شما توی این بخش هست ... بهتره تاپیک و علی الخصوص پست های آخر را مطالعه کنید تا من یا دیگر دوستان ناقص جواب سوالاتتان رو بدهند
نقل قول:
خون خودتو کثیف نکن عزیز :11:
دوست عزیز چرا ناراحت میشین.نقل قول:
تاپیک زدم بستینش و بعد گفتین اینجا رو مطالعه کن . من خوندم فقط یه سوال مشابه بود که اونم وقتی امتحان کردم جواب نگرفتم بعد مجبور شدم دوباره سوالم رو مطرح کنم.
دیگه نمیدونم چیکار کنم.:19::19::19::19::19::19:
اشکال نداره ... حالا بخون چون جوابت در مورد ریکاوری همینه که دوستمون پرسید :31:
سعی کنید راهنمای فعالیت رو توی تالار بخونید تا از بسته و یا حذف شدن پست هاتون شاکی نشید
یا علی
نقل قول:
آقا يه سوال من باب اين موضوع و استفاده ي زيادي كه تازگي از دستگاهم دارم:
ممكنه روزي 13-14 ساعت بخوام استفاده كنم. مثلا 5 ساعت بين صبح تا ظهر و 8-9 ساعت هم از عصر تا نيمه شب
و يا 10-11 ساعت مداوم در طول روز.
مشكلي براش پيش نمياد؟ (همش به برق وصل هست)
فرق hibernate و shutdown چي هست؟ بجز اين كه hibernate برنامه هاي در حال اجرا رو پايان نميده و توي حافظه نگه ميداره؟ آيا hibernate از باتري استفاده ميكنه؟
تشكر
در shutdown برق از روی مادربرد و تمام اجزا قطع شده و فقط روی سوییچر ها هست ولی Hibernate اطلاعات درون هارد کپی شده و رم سیستم هم به صورت موقت خاموش میشود ولی اطلاعات حفظ میشود .... برای بیش 1 یا 2 ساعت بهتر هست hibernate کنید ولی اگر کار دارید مثلا دانلود یا کانورت فیلم و موسیقی فقط درب رو ببندید و تنظیم کنید که هیچ اتفاقی در حالت close lid نیفتد (مانیتور اتومات فقط خاموش شده)نقل قول:
فرق hibernate و shutdown چي هست؟
Hibernate هم از باتری استفاده میکنه اما بعد از درآوردن باتری چون اطلاعا روی هارد هستند پاک نمیشوند و شما صفحه Resume رو در هنگام بوت پس از خاموشی میبینید
کلا لپ تاپ همیشه به برق وصل باشه میشه PC ... مشکلی نیست فقط بیش از حد داغ نکند
اصولا وقتی لپ تاپ خاموشه و باطری هم 100% شارژ باشه اتصال اتوماتیک قطع میشه و عملا هیچ برقی مصرف نمی شه که بخاد داغ کنه
جوابي كه رجيستر عزيز دادند (مشکلی نیست فقط بیش از حد داغ نکند) براي سوال زير بود:نقل قول:
جواب شما به چه مطلبي بود؟!!!نقل قول:
ممكنه روزي 13-14 ساعت بخوام استفاده كنم. مثلا 5 ساعت بين صبح تا ظهر و 8-9 ساعت هم از عصر تا نيمه شب
و يا 10-11 ساعت مداوم در طول روز.
خیر مشکلی پیش نمی آید بشرطی که در بروشور آن هم دقیقا به عدم تولید اشکال و OverCharging نشدن باتری در صورت اتصال سیستم در حالت خاموش بودن هم اشاره شده باشد.در بیشتر مدلهای جدید Charging قطع میشود اما در مدلهای قدیمی برای پیشگیری از OverChargingدر بروشور هشدار داده شدهنقل قول:
ضمنا اگر میخواهید بطور مدام روشن باشد در مکانی که تهویه ی مناسب وجود دارد قرار دهید نه در فضای کوچک و محدودی که هوای آن گرم و راکد است خود من سابقا بلحاظ دانلودهای طولانی شاید یکی دوبار در ماه بدلایلی لپتاپ را خاموش میکردم که سرجمع هم به دو سه ساعت نمیرسید
ضمنا در این مواقع تا حدامکان از بستن نمایشگر(close lid) استفاده نکنید زیرا بخشی از حرارت تولیدی که بطور معمول از برد اصلی به بخش زیرین صفحه کلید نفوذ میکند براحتی دفع نخواهد شد و موجب گرم شدن بیشتر سیستم و کارکرد بیشتر فن ها میشود.در صورتیکه میخواهید برای مدت طولانی و با بار کم روشن بماند (مثلا فقط برای دانلود) بر روی حالت Low Power گذاشته و نمایشگر را خاموش کنید........
من یه سونی sz780NW خریدم، یه چیزی داره به نام battery care function که توی منو vaio control center هستش! و گفته که همیشه شارژ رو در حد قابل تنظیمی (مثلا 80%) نگه میداره که از degradation باطری جلوگیری میکنه! کسی تا حالا از این گزینه استفاده کرده؟ این ادعا صحت داره؟
یا خدا ... این دیگه چه حرفی بود ... من از ذهنیت شما واقعا تعجب میکنم ... بعضی اوقات فکر میکنم یک مهندس کامپیوتر اندازه بچه 10 ساله توی آمریکا اطلاعات نداره !نقل قول:
اصولا وقتی لپ تاپ خاموشه و باطری هم 100% شارژ باشه اتصال اتوماتیک قطع میشه و عملا هیچ برقی مصرف نمی شه که بخاد داغ کنه
کی گفته عملا برقی مصرف نمیشه ؟ اگر منظورت از باتری بود چرا اتفاقا باتری در حال شارژ همیشه در حال خالی شدن در بین درصدهای خیلی کم هست ... پس چجور مقدار باتری لحظه ای چک میشه ؟ اینو توضیح بدید لطفا !!!!!
در ضمن CPU و رم و هارد شما همیشه در حال کار و مصرف پاور هست .... چه باتری و چه AC adapter !!!