ممنون ان شا الله بكمك شما بتونيم حرفه اي بشيم
Printable View
ممنون ان شا الله بكمك شما بتونيم حرفه اي بشيم
به نظر من حرفه اي شدن تو مالتي مديا بيلدر خيلي آسونه فقط بايد يه خورده وقت صرفش كني.
دوست عزيز به جاي اينكه به صورت خصوصي آموزش بدي يه جوري آموزش بده كه همه استفاده كنند.
می خواهم بدونم که
چه جوری کار میکند Externel Commands and page Actions در ٍExplore disk
من هر کاری می کنم فولدر مورد نظرم باز نمی شه؟
چی کار کنم
آقا كسي ميخاد آمزش كار با rundell 32در MMB رو بزارم!!!!!!!!!!
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط neo_linux
دوست عزيز مي توني توضيح بدي چي هست :)
البته از اسمش يك حدسهايي زدم :rolleye:
دوست عزيز! نيكي و پرسش؟
اگه چيزي مي دوني بذار همه استفاده كنند. البته Rundell 32 خيلي ساده مي باشد و فكر كنم اكثر دوستان بلد باشند. اگر بلدين چيزهاي كاربردي تر آموزش بدين. البته همين هم خيلي خوبه و خوشحال مي شيم آموزش بدين.
يه سوال
كسي ميدونه كه توي اين برنامه
ميشه براي شكل صفحات از دايره يا شكلهاي ديگه استفاده كرد يانه؟
اميدوارم متوجه سوالم شده باشيد. :blink: :biggrin:
چه جوری می شه در برنامه مولتی مدیا سرچ گذاشت ؟ تقریبا مثل دیکشنری .
بله ميشه. :biggrin: و براي اين كار كافي است به قسمت Project Settings رفته سپس گزينهنقل قول:
نوشته شده توسط sis
(Standard window (Caption, Close Button, Border را غير فعال كنيد سپس گزينه Window Has Custom Shape را فعال كرده و در جلوي Image دكمه باز كردن را انتخاب نماييد و شكل مورد نظر را انتخاب كنيد. :cool:
قبلاَ نمونه اين سوال پرسيده شده بود، و جواب اين شد كه بهتر است به صورت صفحات HTML طراحي شود و در برنامه قرار گيرد. :rolleye: ولي اگر ديكشنري مي خواهيد (يعني فقط كلمات خاصي بايد سرچ گردند) مي توانيد هر كلمه را در صفحه اي مجزا به اسم خود آن كلمه قرار دهيد و وقتي كلمه اي سرچ مي شود، برنامه به صفحه اي برود كه اسم آن نوشته شده است. ;) (اميدوارم متوجه منظورم شده باشيد :blush: )نقل قول:
نوشته شده توسط محمد گل
بنام خدا
آقا خیلی دستت درد نکنه خیلی ممنون
دوست عزيز ببين خودت متوجه سوالت ميشي؟نقل قول:
نوشته شده توسط rghb3000
اگه ميشه واضح تر بنويس بفهميم دقيقاَ چي مي خواي انشاالله كمكت كنيم.
سلام ،ممنون مي شوم به سوالات من جواب بدين
1- در همين بخش نوشته بوديد كه فايلهاي .dat در مولتي مديا بيلدر كار نمي كنند ، واقعاٌ هيچ راهي نداره ؟ با MCI object چطور ؟
2- در بك گراند صفحه اولم از mp3 استفاده كردم اما پيغام mp3 license ميده و مراجعه به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتشكر nasim
سلام
اگه فایل های با پسوند dat مربوط به vcd باشه توی mmb اجرا میشه.نقل قول:
در همين بخش نوشته بوديد كه فايلهاي .dat در مولتي مديا بيلدر كار نمي كنند ، واقعاٌ هيچ راهي نداره ؟ با MCI object چطور ؟
کد لیسانس او نو در قسمت رجیستر برنامه وارد کنید.نقل قول:
در بك گراند صفحه اولم از mp3 استفاده كردم اما پيغام mp3 license ميده و مراجعه به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز سلام
نیما جان ممنون از اینکه جوابمو دادی .
داخل پروژه مولتی مدیا صفحه ای دارم که 10 عنوان فیلم قرار دادم و می خوام هر موقع رو ی یکی از این عنوانها کلیک می کنم آن فیلم در همان صفحه پخش شود . امکانش هست که یک videoو یک کنترلر برای هر 10 تا فیلم بگذارم . در ضمن فرمت فیلمها هم mpeg است . لطفاً راهنماییم نمایید .
1. من تا حالا در مالتي مديا بيلدر نديدم كه فايلهاي .dat اجرا شوند، ولي اگه تونستين اجراشون كنيد كه خيلي خوبه.
2. در مالتي مديا بيلدر امكان پخش همزمان فيلمها وجود ندارد اما مي توانيد براي هر فيلم دكمه اي بگزاريد (خود برنامه بقيه رو استپ مي كند.)
سلام
فایلهای من mpegهستند . نمی خوام که همه فیلمها با هم پخش بشوند . منظور شما این هست که برای هر عنوان فیلم یک video و دکمه در نظر بگیرم ؟
بله اين هم يك روش است ولي بهترين روش نيست.
بهترين روش اين است كه عنوان فيلمها را در يك صفحه بگذاريد و در صفحه ديگر يك Video بسازين و به اين ترتيب عمل كنيد:
در صفحه اي كه نام فيلم ها را گذاشته ايد درون هر عنوان بنويسيد:
M$='C:\Movie.mpeg'
NextPage()
(آدرس فيلم مورد نظر را وارد كنيد)
سپس در قسمت Script و سپس Page Start وارد نماييد:
VideoLoad("Video","M$")
VideoPlay("Video")
و سپس فيلم شما شروع به پخش كردن در اين صفحه مي كند.
دستور ها درست نيافتاده اند ولي اگر آنها را كپي كنيد درست مي شوند.
اگر سوال ديگري داشتيد بازهم در خدمتم.
آقا امید ممنون از جوابتون ،
من توی صفحه عنوان فیلمهامو گذاشتم و یک ویدئو هم در همون صفحه گذاشتم در script عنوان فیلمم به صورت زیر
videoload(video,"<srcdir>\video\2.mpeg
videoplay(video)
را می نویسم . اینکارو برای 10 عنوان فیلم که همه textbox هستند انجام دادم. اما زمان اجرا وقتی هر کدام از عنوان ها رو کلیک می کنم پنجره open video از می شود و باید مثل تمام نرم افزارهای اجرایی مسیر فایلمو بهش بدهم تا video شروع به نمایش کنه . درست مثل winamp,mediaplayer و ... من می خواهم که احتیاج به تعیین مسیر از طریق کاربر نباشه و هر عنوان فیلم که کلیک می شود شروع به نمایش نماید .
اين امر به عامل بستگي دارد:
1. ممكن است شما در حالت تست باشيد، كه براي حل اين مشكل دو راه داريد: يا بايد فايل خود را به صورت اجرايي درآورده و سپس آن را امتحان كنيد يا بايد مسير فايل را به صورت كامل بنويسيد، يعني مثلاً بنويسيد:
videoload(video,"C:\video\2.mpeg)
2.ممكن است فايل شما وجود نداشته باشد يا اسم آن چيز ديگري باشد.
كه البته احتمال اولي بيشتر است.
bio جان بچه ها یک پسور چکر درس کرده بودن که پسورد ها در فایلی با پسوند dic ذخیره میشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید حتما پسوردها در فایلdic اینجوری نوشته میشد.
1):حالا من میخوام یه کاری کنم که پسوردها رو عادی هم درون فایل dicبنویسی جواب بده .نقل قول:
[pass]
1=aaa
2=bbb
3=ccc
4=ddd
5=eee
[settings]
count=5
مهم البته پسورد ها را عادی در فایل dic بزاریم مثل مثال بالا 2):در صفحه دو تا EditBox بزارم که اگه درون هر دوتا از اون EditBox یعنی درون اولی پسوردی که در خط اول درون فایل dic هست و درون دومی پسوردی که در دومین خط فایل dic هست بنویسیم برنامه به صفحه ی بعد بره حتی اگه جاشون برعکس نوشتیم یا یکی شون رو اشتباه نوشتیم پیام خطا بده.نقل قول:
aaa
bbb
ccc
ddd
eee
fire-wizard جان اين فايلي كه شما گذاشته ايد با نسخه ي جديدي از مالتي مديا بيلدر ساخته شده و من نمي توانم آن را ببينم.
در اولين فرصت برنامه را آپديت مي كنم و مشكلتان را برطرف مي كنم. در اين مدت شما اگر ميتوانيد آن فايل .dic را بگذاريد ببينمش!
سلام لطف کنید به من بگبد که من بخوام یک جمله در پروژم از یک طرف بیاد و بره باید چیکار کنم ؟ مثلا میخوام خوش آمدید بیاد و بره در بالای صفحه پروژم
2-سوال دیگه اینکه اگر بخوام یه سری عکس پشت سر هم مثل لینکدونی سایت ها که هر سایتی یه بنری داره و چند تا سایت بنرهاشون پشت سر هم میاد و میره در مولتی مدیا بیلدر برای اینکار باید چیکار کنم
ممنون :happy:
دوست عزيز اول از همه عضويتتو تبريك مي گم و اما جواب شما:
1. اگه مي خواين نوشته اي (يا هرچيز ديگري) حركت كند بهترين را استفاده از دستور moveto مي باشد.
2. براي نشان دادن بنر بهترين راه نمايش و دوباره مخفي كردن عكسهاست(دستورات show/hide)
اگر توضيحات كافي نيست و مي خواهيد كامل توضيح بدم بگوييد تا دستورات رو كاملاً توضيح بدم!
ببينيد براي اين كار ميدونم از اين دستورات بايد استفاده كرد ولي اگر لطف كني به صورت كامل همراه با يك مثال ممنون ميشم
ببخشيد يه چيز ديگه هم يادم رفت بپرسم اين كه من ميخوام مثلا يه بنر كم رنگ باشه و وقتي كليك رو اون ميره پررنگ بشه ممنون ميشم اينم برام كامل همراه مثال توضيح بدي
اينم جواب شما به صورت كامل:
1. اول نوشته خود را ساخته و آنطوري كه مي خواهيم باشد آنرا تدوين مي كنيم سپس در قسمت اسكريپت صفحه و در قسمت Page Start بدين صورت مي نويسيم (براي خود به خود اجرا شدن):
MoveTo("Text","10,50,100,EASYTO")
*اعداد 10 و 50 مختصات مقصد هستند و 100 سرعت حركت(مقدار كمتر = سرعت بيشتر و بالعكس) و EASYTO نوع حركت است (مي توانيد از EASYFROM ويا هيچي نيز استفاده كنيد)
2. ابتدا عكسهايي كه قرار است در بنر ساخته شوند ساخته و آنها را مثلاً به صورت ban1, ban2, ban3, ban4 نام گذاري مي كنيم (عكسهاي كمرنگ را قرار مي دهيم) سپس عكسهاي پر رنگ را به صورت مثلاً baner1, baner2, baner3, baner4 قرار مي دهيم و همگي عكسها را در يك مختصات قرار داده و همگي آنها را يك گروه به نام مثلاً baner مي كنيم و در قسمت اسكريپت هركدام و در قسمت Intraction with other objects و در بخش Moving mouse overthe object trigger در قسمت Action گزينه Show/Hide و در قسمت Object مثلاً baner1 (بستگي داره تو كدومشون داري مي نويسي) را مي نويسيد. (اينا براي كمرنگ و پر رنگ شدن بود)
سپس براي شروع عوض شدن به صورت خودكار يه اسكريپت مثلاً به اسم Script در صفحه مي سازيد سپس در قسمت اسكريپت صفحه و در قسمت Page Start مي نويسيد:
RunScript("Script")
و بعد در Script كه ساخته ايد مي نويسيد:
a=a+1
If (a=5) Then
a=1
End
a$='baner'+CHAR(a)
Hide("baner")
Show("a$")
ScriptTimer("Script","1000")
اگه بازهم توضيحات كافي نيست يا قسمتي از آن مبهم است بگين بيشتر توضيح بدم.
فرمولها قر و قاطي افتادند ولي اگه كپي كنيد درست مي شوند.
اگه سوال ديگري هم دارين بپرسين جواب مي دم.
قربان شما :
اميد غفاري نيا
با سلام.
من توي آخرين كارم يك مشكل عجيب برام پيش اومد. و اون اين كه روي بعضي از سيستم ها ( اون طور كه من فهميدم روي سيدي رام و نه رايتر!!!) موزيك پس زمينه به صورت سريع قطع و وصل مي شد. اما وقتي روي همون سيستم از روي هارد فايلو اجرا مي كردم اين مشكل وجود نداشت (البته كار يك مقداري صفحات و دكمه هاش زياد بود)
حتي يك بار با دايركتور هم اين مشكل رو پيدا كردم.
اگر كمكم كنين واقعا ممنون ميشم.
چنين به هيچ وجه به برنامه اي كه با مالتي مديا بيلدر ساخته شده است مربوط نمي شود و چندين احتمال وجود دارد:
1. سرعت خواندن سي دي آن سي دي رام پايين است و چون همانطور كه گفتيد دكمه ها زياد ان و حجم فايل زياد سي دي رام قادر به خواندن درست فايل ها نمي باشد.
2. فايل ها خوب رايت نشده اند و يا با سرعت بالايي رايت شده اند به طوري كه سي دي رام قادر به خواندن آنها نمي باشد.
3. كامپيوتر شخص مقابل خراب است و يا دچار مشكل شده است.
اميدوارم كه توانسته باشم جواب درست را داده باشم.
یک سوال در سطح حرفه ای:
بچه ها من يك برنامه خارج از دلفي ساختم يعني با مالتي مديا بيلدر ميخوام يك كامپوننت با دلفي داشته باشم براي Net work
که بتونم از راه اون با بیلدر ارتباط داشته باشم یعنی میخوام یه کاری کنم برنامم به وسیله ی او كامپوننت بتونه شبکه بشه کلا میخوام به وسیله ی او كامپوننت با بیلدر ارتباط داشته باشم و بتونم برنامم رو یه کاری کنم شبکه بشه.
با استفاده از فرمان
Command Line
یکم راجع به این فرمان به طور کامل توضیح بدید و بگین که من این کارو چه جوری باید انجام بدم من میخوام 5 یا هر تعدادی پرژه بسازم که یکی از اونا پرژهی اصلی باشه که در کامپیوتر مدیر شبکه باشه و بتونم با اون برنامه با پروژه های دیگه که داخل کامپیوتر های کاربران شبکه وجود داره ارتباط داشته باشم مثلا یه دگمه در پرژهی اصلی بزارم که با کلیک روی اون و معین کردن یک مشخصه از یکی از کامپِوترهای شبکه که خودم تعیین کردم یه شیع رو داخل برنامه ی اون کامپیوتر که با بیلدر ساخته شده show
كنم يا يك اسكريژت رو اجرا كنم
من از دلفي سر در نميارم ولي با مالتي مديا بيلدر مي توني برنامه هاي ديگه رو با استفاده از Binding Object تو مالتي مديا بيلدر اجرا كني و اگه برنامت منو هم داشته باشه مالتي مديا بيلدر مي تونه به برنامه دستور هم بده (من خودم اين كارو زياد كردم) و حتي مي توني چندين برنامه رو همزمان و كنار هم بزاري و مالتي مديا بيلدر همه رو كنترل كنه.
اگه سوالت همون چيزي بود كه من گفتم مي تونم كامل تر برات توضيح بدم و نحوه كد نويسي اش رو هم آموزش بدم.
من یه پروژه مالتی مدیا دارم انجام می دم که بیشتر کاراش رو برنامه mmb انجام میده فقط مشکل فارسی نوشتن دارم . قرار یه سری فایل word فارسی توی سی دی بزارم که قابلیت پرینت هم داشته باشه . آیا mmb برای اینکارم راه حل داره ؟!!
با سلام به همه!
من یه سوال درباره mmb دارم.
این برنامه خروجی رو به صورت یه فایل exe میده. در برخی موارد که تعداد صفحات در برنامه زیاد است{مثلا 700 صفحه} حجم فایل کامپایل شده تا 100 مگ هم میرسه که باعث دیر لود شدن اون میشه. میخواستم بدونم راهی هست که بشه پروجه رو جوری کامپایل کرد که ک همه پروجه رو تو یه exe نریزه . مثلا یه فایل اگزه درست کنه و چند تا فایل پکیج که وقتی یه صفحه خاص رو بخواد از درون پکیج اونه بخونه
............................................
جناب bimo سلام. برای شما pm زدم. لطفا اگر راه حل اون مورد رو بلدین یا پیشنهادی دارین راهنمایی نمایید
با تشکر
این تاپیک در این تاریخ 11/9/1385 استیکی شد . ( آزمایشی )
» Shahin King
يه سئوال
من مي خوام يه عكس رو تو مالتي مديا بيلدر بچرخونم . طوري كه يه دكمه باشه با زدن دكمه عكس بچرخه و تو يه زاويه
خاص قسمتي از عكس تاريك بشه .
اگه با mmb نميشه بگيد با چه برنامه ايي ميتونم اينكار رو بكنم .
bb سلام خیلی وقته ندیدمت
bb جان بستگی به کارتو. ن داره که طرحتون چی باشه
خوب اینکار با فلش یا سویچ مکس امکان پذیره
اگه اشتباه نکنم برای مدیا بولدر هم باید از دستورات جاوا استفاده کنید
آقا این پست ما تار انکبود بست:sad: کسی جوابی نداره. به خدا گیرم حسابی! فایل اجرایی 26 مگ حجمش شده خیلی دیر لود میشه؟نقل قول:
اول با تشکر از همه به خصوص بیمو
از این به بعد سعی میکنم من هم کمکی برای دوستان باشم
--------------
برای چرخیدن عکس دریک زاویه مشخص از دستور زیر استفاده کنید
RotateImageTo("PIC NAME","ANGELE")
--------------
سیلوستر عزیز پروژه هایی که دارای حجم بالا هست را شما در فایلهای ام بی دی یعنی فرمت خود برنامه
ذخیره کنید وسپس با دستور زیر آدرس آنها رو در فایل اجرایی اصلی که میتونه فقط یک صفحه دسترسی باشه
RunMBD("YOUR PATH","PAGE NAME")
البته اگر میخواهید که فایل شما توسط شخص دیگری باز و ویرایش نشود باید یا تیک امنیتی آن را بزنید ویا بر روی آن کلمه عبور قرار دهید که از منو فایل وتوسط گزینه - کمپرس اند اکسپورت قابل اجرا است