دیگه جای شک باقی نموند
Only Netherlands
Printable View
دیگه جای شک باقی نموند
Only Netherlands
به نظرم این بار نوبت پرتغال هست !
البته اگه ترکیه مثل جام جهانی 2006 شگفتی نیافریند !!!!
حاجی.............. یاران ، فیگو.............. طوفان دارن........!!!
هلند قهرمان میشه...
دیشب معلوم شد دیگه هلند. نظر سنجی نمیخواد دیگه
يونان قهرمان خواهد شد .
چون واقعا شخصيتش رو داره .
هلند یا المان
شیره.......................................... ................!!!!نقل قول:
هر کی میخواد بشه................. باید تو فینال ، پرتغال رو بگیره...............!!!
نقل قول:
فكر كنم 4سال پيش 2 بار توي خونه خودشون به يونان باختن !
:27::27::27:
يورو 2004 با باخت پرتغال به يونان آغاز و با باخت
پرتغال به يونان هم به پايان رسيد .
پرتغال جلوي يونان چيزي نيست عزيز ! :31:
فقط پرتغال.......
مهم این نیست که کی قهرمان میشه.مهم اینه که ایتالیا و المان نشوند:31:
پرتغال هم براي نايب قهرماني بايد تلاش كنه :31:
ولی با عرض شرمندگی حتما آلمان میشه.نقل قول:
only germany
با اینکه ازش خوشم نمیاد ولی آلمان قهرمان میشه
با یک بازی که به یه تیم شخصیت قهرمانی نمیدن
این اسپانیا هم همیشه اولش 3 4 تا گل به حریف هاش میزنه اما زود به یه تیم قدر میخوره حذف میشه
البته هلند قضیه اش کمی فرق داره چند باری هست تا نیمه نهایی میان و نشون میده تیم با شخصیتی هستن
اما باز هم جلوی المان کم میارن
فقط آندلس :31::5:
هنور دارید بحث میکنید..........
هلند الان رو اوج هست
در درجه اول پرتغال
بعد هلند
بعدم ایتالیا
بقیه رو بریز بره
حالا معلوم میشه
فقط لاجوردی پوشان ا ی ت ا ل ی ا
فقط ایتالیا
------------------------------
ایتالیا!!!
!!!برزیل!!!نقل قول:
اسپانیا و بس ----------- با ستاره هایی نظیر کاسیاس- ویا - تورس - راموس که هر کدوم از اینا یه تیمن
در ضمن از ایتالیا به خصوص از ما تراتزی و گتوسو حالم به هم می خوره آخه اسم اینا رو میشه بازیکن گذاشت!!!!!!!!!!!!!!
ایتالیا.نگاه کنید.
دوست دارم فرانسه قهرمان بشه و ایتالیا از گروه بالا نیاد اما شانس پرتغال بیشتره ولی در آخر این هلنده که قهرمان میشه!:20:
اسپانيا يا اسپانيا
اميدوارم ايتاليا !!!
ايتاليا فقط
Italy
من ميگم پرتغال شانسش بيشتره
هلند
اسپانیا
پرتغال
به ترتیب اولویت نوشتم.
سلام
بنظر من درست نیست قهرمان رو معرفی کنید! بهتره 4 تیمی که به نیمه نهایی میرن رو بگید!
که 100% یکی هلند هست(آگه بازی مقابل ایتالیا رو نگاه میکردید میفهمیدید چی میگم! اینجور بازی کردن خصلت فوتبال هلند هست! یادتون باشه وقتی اریهان هلندی مربی پرسپولیس بود با همین سبک بازی میکرد و تیم مثل فنر بود که همه دفاع میکردن و وقتی حمله می کردن 6 یا 7 نفره قبل از خط میانی حریف به دروازه می رسیدند! که هلند هم چند بار با 5 و 6 نفر قبل از خط میانی ایتالیا به خط دفاع ایتالیا که در نبود 2 دفاع مرکزی اصلی خیلی ضعیف بود میرسیدند و برای همین 3 گل زدند!):31:
بنظر من تیم دوم اسپانیا هست که باگران قیمت ترین تیم در جام شرکت کرده و خوب بازی میکنه!
در مورد 2 تیم بعدی آگه ایتالیا به خودش بیاد میتونه به نیمه نهایی برسه! ولی بنظر من فرانسه هیچ شانسی نداره! فرانسه ای که زیدان رو نداره! ترزگه دعوت نشده و هانری مصدوم هست! و با مهاجم دوم چلسی داره حمله می کنه !و بازی که اصلا به بازی تیمی شباهت نداره! اصلا شانسی نداره!:41:
و تیم چهارم از بین آلمان و پرتغال هست! البته آگه پرتغالی ها یاد بگیرن که نباید زیر پای رونالدو پرسه بزنند شانس پرتغال بیشتر هست:2:(تو منچستر وقتی رونالدو توپ رو میگیره مخصوصا در جناه چپ کل جناه چپ رو میدن به رونالدو و همه از مرکز متمایل به راست حرکت میکنند تا وقطی رونالدو پاس بده یا به طرف مرکز زمین بیاد! ولی تو تیم پرتغال وقتی توپ رو میگیره 2 نفر میرن نزدیک که بتونه بهشون پاس بده ولی با این کار رونالدو می شه یه بازیکن معمولی!)
در کل بهترین تیمهای جام هلند/اسپانیا/پرتغال/آلمان! که شانس هلند و اسپانیا برای قرمانی بیشتره!
فقط هلند میگی نه خوب شایدم پرتغال یا آلمان یا اسپانیا یا فرانسه بی بروبرگرد.
بای
ايتاليــــــــــــــــــا
بوسنی هرزه گوین ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايتاليـــــــــــــــــــ ــــــــــا
هـــلنـــــــد
اسپانـــــــــــــــــــی ا
من شانس بیشتری برای هلند قائلم و امیدوارم این هلند قهرمان بشه البته اسپانیا هم داره خوب بازی می کنه
قهرمان بدون شک پرتغال خواهد بود.
شک نکنید قهرمان هلنده
امسال فقط هلننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننند