واسه فایر فاکس؟
خوشین حااااا.
Printable View
واسه فایر فاکس؟
خوشین حااااا.
من هم هستم ...
ثبت نام شدیم .
تو مشهد هم اين جشن برگزار ميشه :
مکان: محل دائمی جلسات گروه کاربران لینوکس مشهد
مشهد، خیابان امام خمینی ۲۶، هتل پارس
زمان: پنج شنبه، ۲۰ تیر ، ساعت ۱۵ تا ۱۹ عصر
براي ثبت نام به آدرس زير برويد :
کد:http://mozillaparty.com/en-US/events/view/197
در اواخر روز چهارشنبه، سخنگوی بنیاد موزیلا به برخی سایت های خبری اعلام کرد تاریخ رسمی ارائه نسخه نهایی مرورگر موزیلا فایرفاکس 3 روز سه شنبه 17 ژوئن خواهد بود.
تا این زمان خبر مذکور بطور رسمی از طرف موزیلا اعلام نشده است اما این کمپانی جشن ارائه این مرورگر را در کالیفرنیا برگزار خواهد کرد. همچنین، از هم اکنون دعوتنامه برای مهمانان ارسال شده است تا در این جشن که تحت عنوان "Camp Firefox" نام گذاری شده است شرکت نمایند.
گروهی از طرفداران این مرورگر قصد دارند تا بطور هم زمان در مدت 24 ساعت به دانلود مرورگر فایرفاکس 3 بپردازند تا بدین ترتیب نام آن در کتاب رکوردهای جهانی "گینس" ثبت شود. زمان شروع این برنامه از ابتدای صبح روز سه شنبه 28 خرداد می باشد.
سخنگوی موزیلا همچنین پیرامون نسخه ای که اخیراً منتشر شد یعنی Firefox 3 RC2 مطالبی را عنوان کرد که دلیل انتشار این نسخه تنها برطرف کردن اشکالاتی بوده است که کاربران Mac به آن مواجه بوده اند.
منبع:وین بتا
تاریخ رسمی ارائه نسخه نهایی مرورگر موزیلا فایرفاکس 3 روز سه شنبه 17 ژوئن
جهت یادآوری !
راستي چرا ايميل نفرستادن واسه اعلام اين خبر؟
ایول الله پسر.من که ثبت نام کردم
اين ايميل براي من اومده...
Don’t forget to be part of Firefox’s Download Day!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Don’t forget to be part of Firefox’s Download Day!
Mark your calendar, wrap a ribbon around your finger or write a little sticky yellow note. Download Day will start on June 17, 2008.
براي منم رسيد...نقل قول:
برای منم اومد.نقل قول:
منم ایمیل رو دریافت کردم
روز 3 شنبه
برا منم پریروز اومد.
متنش باحاله.نوشته تقویم رو علامت بزن یا یه روبان ببند دور انگشتت یا یه کاغذ نوت بنویس
در حال حاضر 8,386
در اواخر روز چهارشنبه، سخنگوی بنیاد موزیلا به برخی سایت های خبری اعلام کرد تاریخ رسمی ارائه نسخه نهایی مرورگر موزیلا فایرفاکس ۳ روز سه شنبه ۱۷ ژوئن خواهد بود. تا این زمان خبر مذکور بطور رسمی از طرف موزیلا اعلام نشده است اما این کمپانی جشن ارائه این مرورگر را در کالیفرنیا برگزار خواهد کرد. همچنین، از هم اکنون دعوتنامه برای مهمانان ارسال شده است تا در این جشن که تحت عنوان “Camp Firefox” نام گذاری شده است شرکت نمایند.
گروهی از طرفداران این مرورگر قصد دارند تا بطور هم زمان در مدت ۲۴ ساعت به دانلود مرورگر فایرفاکس ۳ بپردازند تا بدین ترتیب نام آن در کتاب رکوردهای جهانی “گینس” ثبت شود. زمان شروع این برنامه از ابتدای صبح روز سه شنبه ۲۸ خرداد می باشد. سخنگوی موزیلا همچنین پیرامون نسخه ای که اخیراً منتشر شد یعنی Firefox ۳ RC۲ مطالبی را عنوان کرد که دلیل انتشار این نسخه تنها برطرف کردن اشکالاتی بوده است که کاربران Mac به آن مواجه بوده اند.
منم ثبت نام کردم
ایران : 8725
:10:
بچه ها یعنی فردا؟
برا چی واسم ایمیلش نیومده ؟ :44:
چرا پس هیچ خبری نیست ؟
من الان همه جا رو گشتم
از ساعت چند شروع میشه ؟
بچه ها شروع شدنقل قول:
ولی نمیدونم چرا ایمیلش نیومد
کد:http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-rc.html
بچه ها بالاخره نسخه نهاییش اومد یا نه؟
این که الان توی سایت موزیلا هستش rc3 هستش..
deleted حذف شد
بهنام جون این نسخه نهایی فایرفاکس نیست...اگه نهایی باشه دیگه پسوند rc نداره و موزیلا رسما در صفحه اول خودش به جای ورژن 2.14 نسخه 3 رو قرار میده..
يه سؤال داشتم:
ما كه ثبت نام كرديم بايد جور خاصي دانلود كنيم يا نه به طور معمولي از توي سايت اصلي؟
يعني آي پي ما رو تشخيص ميده و بر اساس اون ميفهمه ما ثبت نام كرده بوديم؟
برای هر منطقه زمانی وقت دانلود متفاوته.
اگر به صفحه اول فایر فاکس مراجعه کنید هنوز برای دانلود نسخه 2.0.0.14 رو برای دانلود گذاشته است. برای نمونه وقت دانلود برای کشور زیر بدین گونه است:
June 17th, 2008 wibinem says: OK
Start: 06/17/2008 - 18:37
End: 06/17/2008 - 23:37
Timezone: Asia/Jakarta
اگر بر اساس آی پی باشه من که آی پیم رو عوضش کردم.
خوب من اینو نمیدونستمنقل قول:
ولی خوب ما مگه نباید الان اینو دانلود کنیم دیگه ؟
مام دانلود کردیم داریم حالشو میبریم
بد میگم؟
وقت دانلود براي كشور ما چگونه است؟
فکر کنم از حدود دیشب ساعت 4 شروع شدهنقل قول:
چون تا چهار خبری نبود
به همین دلیل تا فردا صبح ادامه داره همین حدود
يعني همين نسخه rc3 رو دانلود كنيم؟نقل قول:
مگه نسخه نهايي نميده؟
ساعت زمانی دانلود
از الان 7 ساعت تا زمان آغاز دانلود فایر فاکس 3 در ایران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهنام جان یه فکری برای امضات کن چون ساعت زمانی دانلود اینجوریه:نقل قول:
تو نسخه بتا رو گذاشتی برای لینک دانلودت.
پس چرا ایران توی اینا نیستنقل قول:
چشم اصلا حذفش کردمنقل قول:
میشه لینکشو بدی بم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم من اگه آی پیم عوض بشه میتونم دان کنم دیگه ؟
دوست عزیز اصلا ربطی به ip نداره ساعت 9:30 میتونی دانلود کنی
میشه یکی بگه قضیه این دوتا لینک چیه؟؟!
http://mozilla.osuosl.org/pub/mozilla.org//firefox/releases/3.0/win32/en-US/Firefox%20Setup%203.0.exe
و
ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/3.0/win32/en-US/Firefox Setup 3.0.exe
سایت موزیلا برای همه مشکل داره یا فقط برای من خیلی کنده؟
پس چرا نیومد ساعت 10 و 15 دقیقست
واقعا برای قسمت سایت موزیلا باید تاسف خورد که با اینهمه دیتاسنتر خوب و با ظرفیت توی آمریکا معلوم نیست چه سرویسی گرفتن که نمی تونه چند میلیون هیت در ثانیه رو پاسخ بده.
تا اونجاییکه یادمه 1/5 میلیون نفر برای دانلود در 24 ساعت اول ثبت نام کردن